Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Citește Horoscopul zilei de Miercuri 4 Ianuarie 2017

Written By NIKE B. on marți, 3 ianuarie 2017 | 06:35


Horoscop de azi Miercuri 4 Ianuarie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Miercuri 4 Ianuarie 2017


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Aveti ocazia de a castiga sume mari de bani si, astfel, sa va consolidati situatia financiara, care va ajuta sa va asigurati confortul, ceea ce inseamna o alta etapa de viata. Anulati problemele dumneavoastra psihologice nerezolvate, care se pot transforma in boli fizice, facand o importanta curatenie in psihic, prin alimentarea onestitatii fata de dumneavoastra insiva. Vi se accentueaza latura simtitoare si puteti sa va reindragostiti de partenerul stabil ori, daca sunteti singuri, puteti intalni o persoana fermecatoare. Sfatuiti-va in taina cu aliatii dumneavoastra de la serviciu; impreuna puteti elabora un plan profesional care v-ar putea propulsa in cariera.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Castigurile dumneavoastra salariale pot creste cu efort minim, de aceea intreprindeti demersuri care tin de finante. Pancreasul dumneavoastra va avea de castigat daca ii oferiti afine, zmeura si mure, care ii regleaza secretia de insulina, iar ficatul dumneavoastra se va bucura de aceste fructe sau de o cura cu silimarina. Veti avea parte de o iesire in compania prietenilor si a familiei, care va vor crea un confort sentimental. Straduiti-va sa fiti clari cu cei cu care colaborati in privinta performantelor pe care le asteptati de la ei si astfel veti obtine rezultatele dorite.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Este o idee buna sa finalizati si sa semnati contracte, deoarece exista conjuncturi astrale favorabile de a obtine castiguri considerabile financiare. Efortul dumneavoastra de ameliorare a afectiunilor cronice poate da rezultate surprinzator de bune, mai ales in cazul afectiunilor osoase, a celor de piele si de rinichi. Va aduceti aminte de latura dumneavoastra romantica, spre binele relatiei de cuplu sau de asociere, veti da dovada de o caldura si de o apropiere sufleteasca binevenite. Reusiti sa captati bunavointa unei persoane influente ca urmare a unor idei inspirate care vor face ca proiectele sa se bucure de reusita.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Bucuriile devin productive, este recomandabil sa negociati si sa semnati contracte, iar calea se netezeste catre castig. Energia corporala va fi la cote inalte, va veti simti protejati si ghidati de forte divine in mentinerea sanatatii fizice si mentale. Dragostea familiala este in prim-plan si e bine sa cultivati legaturile de rudenie; acestea va vor da nu doar o stare de bine si de unitate, ci va vor putea inspira sa indrazniti sa faceti mai multe cu viata dumneavoastra. Aceia dintre dumneavoastra, care au nevoie de suportul autoritatilor, pot miza pe el; este posibil ca proiectele de care va apucati sa includa si o latura artistica.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Se iveste o conjunctura care sa va permita sa intrati in posesia unei sume importante care sa va ajute in procurarea celui mai dorit obiect la care ravniti de mult timp. Aveti o stare mentala buna, aveti o deosebita priza la public si puteti fi de-a dreptul sclipitori in maniera in care va expuneti ideile. Vi se accentueaza latura simtitoare si puteti sa va reindragostiti de partenerul stabil ori, daca sunteti singuri, puteti intalni o persoana fermecatoare. Dupa progresul realizat, va sfatuim sa duceti la bun sfarsit tot ce a ramas nefinalizat din proiectele dumneavoastra trecute.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Pluton aduce in prim-plan resurse materiale si financiare pe care le obtineti impreuna cu o persoana de care sunteti atasati emotional. Primiti influxuri energetice puternice, pozitive si vi se accentueaza spiritul de competivitate. Veti visa o contopire profunda, nu doar cu celalalt, ci cu toti oamenii, care sa transceada definitiile inguste ale profesiei, sexului, varstei si originii etnice. Ezitarile de a iesi mai tare in fata sunt justificate, dar se intruneste contextul potrivit pentru a demara un proiect care sa va faca cunoscuti in domeniul in care munciti.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Vi se ofera o frumoasa ocazie de investitie care are drept rezultat castiguri materiale si financiare. Vesti bune pentru aceia dintre dumneavoastra care au facut eforturi minime de a-si intretine sanatatea, ei vor fi in mare forma. Partenerul de cuplu nu pierde nici o ocazie pentru a va fura un zambet si o declaratie de dragoste scurta si romantica asa cum va place. Momentul acesta indica cel mai favorabil context pentru a lucra direct cu superiorii dumneavoastra ierarhici; imbinati creativitatea cu viziunea realista pe termen lung.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Primesti vesti neasteptat de bune de la patronul care intentioneaza sa-ti acorde o prima pentru ultima lucrare care a adus beneficii institutiei. Aveti nevoie de o dieta neutra si veti avea un tranzit intestinal normal care sa va faca sa va simtiti bine in pielea dumneavoastra. Relatiile de familie sunt foarte placute, incat va creeza momente deosebit tandre si iubitoare. Astrele va promit o viata profesionala mult mai profitabila si mai stabila, va puteti urma linistiti intuitiile profesionale.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Sunt posibile schimbari de directie profesionala, menite sa va aduca mai aproape de puterea dorita, sa va creeze oportunitati noi de afaceri. Va scade considerabil riscul de infectii, ciclul hemoragic, dispare riscul de accidente vasculare si dureri de cap, daca ati face o cura cu astragalus - planta medicinala. Sunteti iubiti de parteneri, apreciati, amicii va cheama la diferite iesiri, care se anunta reusite. Atrageti simpatia sefilor si asta are ca urmare cresterea sanselor de a fi promovati, insa este nevoie sa va demonstrati creativitatea.



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Aveti ocazia de a castiga sume mari de bani si, astfel, sa va consolidati situatia financiara, care va ajuta sa va asigurati confortul, ceea ce inseamna o alta etapa de viata. Anulati problemele dumneavoastra psihologice nerezolvate, care se pot transforma in boli fizice, facand o importanta curatenie in psihic, prin alimentarea onestitatii fata de dumneavoastra insiva. Perioada este promitatoare in cautarea unei relatii, intalnirile pot fi cu totul surprinzatoare sau intermediate de vreun prieten. Va trec prin cap tot felul de solutii ingenioase pentru probleme profesionale, dar prezentati-le cu modestie sefilor dumneavoastra care va vor aprecia creativitatea.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Relatiile cu strainatatea se pot solda cu afaceri banoase, mai ales daca i-ati cunoscut pe parteneri prin prietenii dumneavoastra. Aspectul armonios al fizicului si al psihicului poate duce la o regenerare de-a dreptul spectaculoasa a intregului organism. Neptun e planeta asociata cu visul, imaginatia, fantezia, misticul si poezia si va starneste nevoia sufleteasca de a comunica de la inima la inima. Legaturile contractuale sunt aproape de finalizare, deoarece comunicarea este buna si veti reusi in munca dumneavoastra.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Inventiile pe care le-ati facut in ultimul timp s-au dovedit a fi spornice, incat va bucurati de castiguri neasteptate, starnind un vartej existential. Primiti influxuri energetice puternice, pozitive si vi se accentueaza spiritul de competivitate. Partenerul de viata va apreciaza mai mult ca de obicei dovezile de afectiune si va raspunde cu aceeasi moneda. Propunerile dumneavoastra creative intrunesc aprecierea sefilor; este cel mai bine sa va ocupati singuri de proiectele in cauza.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții