Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 24 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Marti 3 Ianuarie 2017

Written By NIKE B. on marți, 3 ianuarie 2017 | 06:24


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 3 Ianuarie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 3 Ianuarie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Ti se va cere sa indeplinesti un rol care ti se pare peste puterile tale. Avand in vedere ca nu ai de ales, va trebui sa face ce ti se cere. Cu ocazia asta, descoperi ca iti subestimezi limitele.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Confortul propriei case e de ajuns astazi pentru a te elibera de stresul acumulat pe parcursul ultimelor zile. Creativitatea ta e debordanta si ii face pe cei dragi sa se bucure de prezenta ta, mai mult ca niciodata!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Pentru moment, o batalie evitata, e o batalie castigata. Nu esti deloc in forma necesara purtarii unei dispute. Mai bine te retragi si gandesti o strategie de viitor.


Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi, cariera iti este marcata de cateva evenimente importante. Ai parte de neintelegeri si incurcaturi care iti provoaca multe greutati, dar daca reusesti sa te organizezi, vei iesi din ele cu fruntea sus.



Horoscop pentru femeia din Leu

Nu mai trebuie sa iti bati capul cu problemele de la munca, daca vrei sa nu mai ai parte de nopti fara somn. Creierul tau e ca un bumerang, reluand in mod constant amintiri care nu iti fac bine. Nu esti in apele tale si ai nevoie de o pauza.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Unul dintre membrii grupului tau pare sa aduca un dezechilibru, printr-o atitudine mult prea seriosa, intr-o chestiune care nu e atat de importanta. Trebuie sa decizi daca vei fi singura care incearca sa il aduca pe linia de plutire sau daca te alaturi tendintei generale.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Ai o inclinatie accentuata pentru analiza si pentru a gandi lucrurile. Nu prea iti sta in fire sa fii prea chibzuita, dar astazi, cam asa ti se va scurge ziua. Nu e un lucru rau sa mai si diseci lucrurile din cand in cand.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Esti trasa in doua directii: una de a-ti asuma responsabilitatile care ti se atribuie si una de a evada din cercul acesta ametitor de atributii si asteptari. Simti nevoia sa uiti de toti cei care trag de tine, chiar si pentru o zi.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

E o perioada buna pentru reinnoire, pentru a te vindeca de anumite suferinte si pentru a renaste din propria cenusa. Te atrage ideea volunariatului si a actelor caritabile.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ai o energie debordanta si simti nevoia sa activezi in tot soiul de domenii. In special activitatile fizice te atrag, lucru care nu are cum sa dauneze. Profita de acest val plin de vibratii!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Calatoriile vor merge mana in mana cu afacerile in aceasta perioada. Programul tau va fi mult mai flexibil, odata cu aceste schimbari in plan profesional.

Horoscop pentru femeia din Pești

Ai parte de o zi interesanta si foarte activa, poate cea mai activa din toata luna. Astazi faci totul pe cont propriu, abordezi problemele frontal si fara ocolisuri si reusesti sa duci la bun sfarsit tot ce iti propui.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții