Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 14 Ianuarie 2017

Written By NIKE B. on sâmbătă, 14 ianuarie 2017 | 06:11


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 14 Ianuarie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 14 Ianuarie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Cei din jur te incurajeaza sa actionezi pripit astazi, dar ar fi mai bine sa gandesti inainte de a face un pas. Adrenalina momentului ar putea pune ideile spontane intr-o lumina atragatoare, dar nu e cazul sa te grabesti.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Astazi descoperi sensul vietii tale, in sensul cel mai profund. Simti ca esti centrul a tot ceea ce ti se intampla si iti dai seama ca esti principalul motor al universului in care te invarti. Cat timp nu dezvolti un cult al personaliatii, atitudinea ta iti va aduce multe beneficii.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Fiti atenti la posibilele deceptii si inselaciuni survenite din inchegarea unor noi relatii. Evitati contactul cu sexul opus, daca situatia poarta iz de secrete si mister. Nu va lasati atrasi de situatiile care promit un castig financiar facil.


Horoscop pentru femeia din Rac

Un anumit tratament pe care il urmezi te face mai sensibil si mai irascibil decat de obicei. Planetele iti scot in cale noi oportunitati, pe care ai tendinta sa le refuzi din prima, doar din cauza acestei banale slabiciuni, care va trece.



Horoscop pentru femeia din Leu

Ceea ce vezi nu e si ceea ce primesti. De aceea esti frustrata si tinzi sa iti versi supararile pe persoana iubita. Fii mai temperata pentru ca shimbarile tale de dispozitie din ultima vreme l-au adus deja intr-o stare de icertitudine in ce te priveste.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Munca ta este provocatoare si epuizanta in acelasi timp. Iti este greu sa te desprinzi de ea, in ciuda faptului ca simti ca mai ai putin si clachezi. Incetineste putin ritmul si incearca sa gasesti placere si in alte lucruri.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Vrei sa faci o schimbare, sa demonstrezi celor din jur ca poti sa te descurci si pe cont propriu. Corpul te sprijina in acest sens, oferindu-ti toata energia de care ai nevoie pentru a-ti obtine independenta.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ai tot jucat pe mai multe fronturi, dar e cazul sa faci o alegere si sa te centrezi pe o singura persoana. Daca esti deja intr-o relatie stabila, va trebui sa faci compromisuri, pentru a ajunge la un acord comun cu persoana iubita.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Incerci prea mult sa schimbi parerile cuiva. Din pacate, motivele tale nu sunt dintre cele mai altruiste. In loc sa o faci pentru binele lui, o faci dintr-un orgoliu stupid, care iti va aduce antipatia celuilalt.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Esti pusa la incercare, chiar daca nu esti constienta de asta. Diferite persoane, aflate in cautarea unor talente innascute, iti testeaza abilitatile din umbra. Felul in care tu reactioneazi, poate aduce o serie de oportunitati la care nici nu visai.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ideea cererii unui sfat e aceea ca e bine sa il urmezi, la momentul potrivit. Degeaba mai incerci acum sa asculti de un amic, daca deja ai ales sa faci ce ti-a trecut tie prin cap intai. Reevalueaza situatia si vezi ce e mai potrivit in acest moment!

Horoscop pentru femeia din Pești

Prietenii se aliaza pentru a te ajuta si asta iti va aduce optimismul in suflet. Atunci cand credeai ca esti singura si lipsita de un sprijin real, descoperi ca ai cel putin un umar pe care sa te sprijini. Ai incredere in prietenii tai, ei te pot ajuta!

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții