Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop Urania saptamana 14–20 Ianuarie 2017 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 13 ianuarie 2017 | 08:12



Horoscop Urania săptămâna 14–20 Ianuarie 2017 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 14–20 Ianuarie 2017. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 14–20 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→Între 14 și 15 ianuarie (până la ora 05:53′), Berbecii vor avea percepții hipertrofiate. Vor avea impresia că sunt puternici și în stare de orice. Evident, își vor supralicita calitățile și capacitățile fizice ori psihice. Pe fond, însă, contextul nu e unul negativ. Astfel, nativii pot deveni conștienți de un potențial latent care merită să fie cultivat sau se pot mobiliza în direcția începerii unui proiect. Tinerii sau adulții încă tineri își vor dori să facă o carieră de răsunet.

Una dintre direcțiile principale spre care se va îndrepta spiritul lor va fi cel creativ, distractiv, imaginativ. Cei care nu au posibilitatea să materializeze aceste trăiri intense, pot „călători cu gândul”, pot face planuri, se pot entuziasma la ideea unor soluții pentru viitorul lor profesional. Între 15 ianuarie dimineața și 17 ianuarie la prânz, Berbecii vor fi harnici și eficienți, dar, în paralel, se vor confrunta cu numeroase stări de spirit. Mintea lor va forfoti de amintiri, de gânduri, de analize ale unor situații prin care au trecut pentru a găsi o rezolvare celor cu care se confruntă acum. Acest univers bogat în emoții și stări de spirit speciale îi pot transforma, deseori, în ființe emotive și sensibile.

Pe alte persoane, acest pasaj astral, le poate face dornice să se odihnească, să se refacă fizic după o perioadă de efort sau după o boală. Între 17 ianuarie (după ora 13:16′) și 19 ianuarie, axa Berbec/Balanță va deveni hiperactivă. Cei care sunt implicați în procese ar trebui să se concentreze pe acea problemă și să țină situația sub control, pentru că precipitarea evenimentelor care se conturează le poate abate atenția de la detaliile esențiale. La sfârșitul zilei de 19 ianuarie, Soarele va intra în casa prietenilor. Pe 20 ianuarie, supărări legate de irosirea unei sume de bani, a unei păcăleli cu consecințe financiare, nu neapărat de mare valoare.



Horoscop Taur pentru săptămâna 14–20 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→Între 14 și 15 ianuarie (până la ora 05:53′), va continua faza, începută cu o zi înainte, când Taurii vor încerca să pună ordine în treburile casei, în relațiile cu familia din care provin, într-un chip autoritar. Între 15 ianuarie dimineața și 17 ianuarie la prânz, se poate instala o stabilitate afectivă, un calm și o luciditate care le va permite să observe natura umană și relațiile cu o serie de persoane dragi lor cu mult temei, cu profunzime, cu rigoare, fără excese sau subiectivism.

Multe dintre persoanele active își vor face planuri pe termen scurt în vederea soluționării unor treburi curente care le mănâncă timpul și le abat atenția de la proiectele importante. Dorința de cunoaștere, de perfecționare profesională prin studiu individual este resimțită intens și este bine susținută astral, așa încât ar fi bine să dea curs acestui îndemn lăuntric, acum, cât planeta Mercur se află într-o poziție favorabilă acumulării de informații și a sistematizării cunoștințelor teoretice. Între 17 ianuarie (după ora 13:16′) și 19 ianuarie, nu sunt excluse surprize la locul de muncă, schimbări spectaculoase pe fondul apariției unor șefi noi ori a unor restructurări interne.

Nu toate modificările vor fi bine primite mai ales dacă ele vor avea consecințe salariale negative sau vor presupune schimbarea orarului, a volumului de muncă ori a responsabilităților ce le vor fi impuse. Frecvente schimbări ale stării de spirit, fluctuații organice care au ca motiv principal enervarea, stresul, încordarea, reacțiile intense la evenimentele care îi privesc direct. Pe 19 ianuarie seara, Soarele va intra în casa a X-a a înălțării în rang. Pe 20 ianuarie, posibile provocări de la partenerul de viață, de afaceri sau de proiect care nu-l vor lăsa pe Taur indiferent. Indicat ar fi ca nativii să nu dea curs primelor impulsuri și să răspundă cu comentarii acide, dure sau jignitoare.



evomag.ro%20


Horoscop Gemeni pentru săptămâna 14–20 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→Între 14 și 15 ianuarie (până la ora 05:53′), motive de orgoliu sau soluții bazate pe autoritate, pe imagine sau în virtutea funcției pe care o dețin, ceea ce vrea să sugereze, în subsidiar, că din moment ce e șef, Geamănul trebuie să aibă dreptate. Pentru a nu irita persoanele sensibile sau refractare ar trebui revizuit tonul, supravegheate cuvintele și regândit comportamentul. Posibilitate de a trece cu bine sau chiar cu brio un test, un examen, o verificare la nivelul primelor etape ale formării profesionale.

Între 15 ianuarie dimineața și 17 ianuarie la prânz, probleme care țin de exercitarea în condiții speciale a unei funcții de răspundere. Contextul astral va fi favorabil pentru artiști, actori, interpreți, creatori din toate domeniile (literatură, artă plastică, cinematografie, teatru, balet etc.) care se vor prezenta în fața publicului, care vor participa la concursuri (gale, festivaluri) unde ar putea obține medalii și distincții ori ar putea face o impresie frumoasă. Femeile vor arăta bine, vor fi seducătoare și inspirate în tot ceea ce vor face în relația cu publicul. Mai complicate ar putea fi discuțiile pe teme importante de muncă, bani, proiecte și parteneriate care le-ar putea impune limitări, restricții și condiții riguroase de muncă.

Între 17 ianuarie (după ora 13:16′) și 19 ianuarie, perioadă relaxată, disponibilitate spre divertisment superior. Relațiile cu copiii vor fi destinse, estompând nemulțumirile provocate de reproșurile sau pedepsele la care părinții au recurs, în trecut. Perioadă bună pentru cei care desfășoară activități de creație. La sfârșitul zilei de 19 ianuarie Soarele va intra în casa a IX-a și va favoriza, pentru o lună, activitățile superioare mentale, intelectuale, de învățare, predare, cercetate, studiu. Pe 20 ianuarie, situații complicate marcate de animozități, șicane sau ripostele nepoliticoase, nejustificate, provocatoare sau răutăcioase ale unor colegi.







Horoscop Rac pentru săptămâna 14–20 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Între 14 și 15 ianuarie (până la ora 05:53′), cei care au o disponibilitate financiară ar putea să facă cheltuieli pentru a-și potoli orgoliul sau pentru „a-și ține rangul”. Între 15 ianuarie dimineața și 17 ianuarie la prânz, disponibilitatea pentru învățare și consolidare a cunoștințelor prin recapitulări, va fi destabilizată de o stare „volatilă” caracterizată prin neatenție, visare, comoditate, somnolență, chef de a face orice altceva decât un efort susținut și constant, menit să le sporească volumul de informații.

Cei tineri, la care autocontrolul și motivația sunt, în general, mai slabe, vor prefera să-și piardă timpul vizionând filme, citind cărți care nu au legătură cu preocupările școlare sau de formare profesională. La cei maturi se va observa lipsa spiritului practic și tendința de a-și acorda derogări de la treburile concrete de genul „doar în seara asta; de mâine mă apuc serios de treabă”. Între 17 ianuarie (după ora 13:16′) și 19 ianuarie, Racii se vor confrunta cu probleme legate de casă, bunuri funciare, gospodărie sau cu rudele care vor adopta atitudini greu de acceptat.

Axa tumultuoasă Berbec/Balanță va primi cuadraturi de la cele trei planete în tranzit prin casa a VII-a, introducând o notă majoră de stres, de constrângere, de urgență sau de dramatism, care poate opera pe casele I, IV, VII, X, în legătură cu vechile probleme. Întreaga săptămână, acești nativi vor da dovadă de rigiditate și vor apela la argumentul legii, al moralei, al tradiției, pentru a-și justifica atitudinile contestate de cei din jur care le cer să se raporteze corect la realitate. Pe 19 ianuarie, Soarele va intra în casa a VIII-a a relațiilor bănești cu alte persoane sau instituții și va genera surprize care îi vor pune pe nativi în situația de a schimba, din mers, un plan, o intenție, o strategie. Pe 20 ianuarie, sentimentele vor fi intense, răscolindu-le universul de gânduri și preocupări obișnuite.



vivacredit.ro


Horoscop Leu pentru săptămâna 14–20 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→Între 14 și 15 ianuarie (până la ora 05:53′), se conturează o perioadă în care Leii vor fi în formă. Atitudinea lor va fi una energică, activă, demonstrativă, autoritară sau fermă. Între 15 ianuarie dimineața și 17 ianuarie la prânz, nativii ar putea fi obligați să se gândească, mai mult decât în alte dăți, la o situație materială. Ea poate să-i indispună pe cei care nu au o rezervă bănească așa încât consecințele evenimentelor care se conturează îi pot alarma.

Totuși, unii Lei pot primi un ajutor, li se poate face o concesie de către o persoană particulară sau din partea unei instituții dar, pentru asta, ei ar trebui să facă mai întâi diligențele necesare (să întocmească un dosar, o documentație ce vor însoți o cerere, un memoriu etc.). În cazuri particulare, s-ar putea vorbi de moșteniri, cadouri, sponsorizări, acte filantropice. Între 17 ianuarie (după ora 13:16′) și 19 ianuarie, nativii vor da dovadă de intuiție și diplomație sau, acolo unde va fi nevoie, de inflexibilitate. Casa comunicării este pusă la încercare de tendințele divergente care vor genera un context care le va permite Leilor să-și arate valoarea.

Aspectul îi va avantaja pe cei maturi și cu experiență de viață și mai puțin pe cei tineri care vor lăsa impresia de aroganță sau de agresivitate verbală. Atenție, așadar, la comportament în contextul unor examene pentru că Leii, din dorința de a lăsa impresia să sunt stăpâni pe materie, vor avea tendința să exagereze. La sfârșitul zilei de 19 ianuarie, Soarele va intra în Vărsător și se va poziționa în casa a VII-a, în opoziție cu Soarele lor natal, creând premize de viață intense, surprinzătoare în planul căsniciei, al afacerilor, al contractelor, al negocierilor și al proceselor. Pe 20 ianuarie, pot trăi nemulțumiri mocnite provocate de intențiile sau faptele unor rude. Zile de stres interior, resimțit de unii, intens.






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 14–20 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→Între 14 și 15 ianuarie (până la ora 05:53′), nativii vor căuta argumente pentru a-și justifica o decizie. La bază va sta o chestiune de orgoliu sau de mândrie care îi va impune nativului o replică fermă. Înainte să se pronunțe, însă, Fecioara va analiza și va cântări. Între 15 ianuarie dimineața și 17 ianuarie la prânz, se pot produce mai multe evenimente cu impact personal.

Fecioarele vor fi obligate să-și „administreze” cât mai judicios prezența și să se poarte cât mai adecvat situației de așa natură încât să nu forțeze nota dar nici să se lase înfrânți sau copleșiți de moment. În această perioadă, în casa a VII-a, se vor afla, în tranzit, patru planete care le vor da sugestii interesante și care vor tempera conflictul dintre Soarele lor natal, Saturn și plantele din Pești. Nota generală este de revizuire a relațiilor conjugale, parteneriale, de afaceri, de colaborare, a contractelor dar și revizuirea relațiilor bazate pe conflicte și dușmănie. Procesele pot lua o turnură nouă din perspectiva premizei unei împăcări sau a unei înțelegeri la „masa verde”.

De aceea, Fecioarele ar trebui să accepte orice gest făcut de către adversarii lor pentru încetarea conflictului sau a găsirii unei soluții înțelepte, cu excepția unor mari abuzuri sau nedreptăți care s-au comis asupra nativului și care nu pot fi trecute cu vederea. Între 17 ianuarie (după ora 13:16′) și 19 ianuarie, preocupări financiare sau salariale. O tentativă de ajutor poate veni din partea părinților. La sfârșitul zilei de 19 ianuarie, Soarele va intra în casa sănătății dar și a locului de muncă. În afara unor tulburări de circulație periferică, venoasă sau la nivelul membrelor inferioare, aspectul astral poate genera schimbări neașteptate în regimul muncii. Din 20 ianuarie, ar trebui reprimat cheful de ceartă, plăcerea de a riposta prin ironii răutăcioase și observații sarcastice ori de a sublinia defectele celorlalți.




Horoscop Balanță pentru săptămâna 14–20 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→Între 14 și 15 ianuarie (până la ora 05:53′), cei născuți în Balanță vor manifesta tendința de a se impune în cercul de prieteni fie prin autoritatea vârstei, fie prin cea profesională, dorind să fie recunoscuți ca niște persoane de al căror cuvânt sau atitudine trebuie să se țină cont sau de a nu permite derapajele celor care, în numele prieteniei, își arogă tot felul de drepturi asupra lor. Acum, va fi rândul Balanțelor să-și „delimiteze” teritoriul pentru a menține o relație corectă.

Între 15 ianuarie dimineața și 17 ianuarie la prânz, univers interior motivat puternic să se concentreze pe două coordonate existențiale fundamentale: sănătatea și munca. Nota generală este de ezitare, de teamă de a nu acționa greșit, de reticențe. Totuși, pentru unii, norocul poate funcționa și, chiar fără să ceară ori să se lupte în mod special, să primească un venit majorat sau să li se permită să desfășoare o activitate plătită în condiții avantajoase. Sănătatea urmează și ea direcția ambivalentă a tranzitelor prin Pești a unor planete „blânde”; până și Marte va fi mult atenuat în vigoare și impulsuri.

Principala formă de însănătoșire a trupului este vindecarea sufletului, împăcarea spiritului și regăsirea echilibrului interior. Între 17 ianuarie (după ora 13:16′) și 19 ianuarie, accentul se va pune pe felul în care nativii vor reacționa provocărilor parteneriale care ridică la o cotă importantă, ce nu poate fi ignorată, relațiile care „scot scântei”. Presiunile oficiale și/sau instituționale se vor interfera cu interesele de familie, cu nevoia de a conserva patrimoniul personal și cu propriul lor statut ce trebuie apărat. Pe 19 ianuarie, seara târziu, Soarele va intra în casa a V-a. Primul impuls va fi să compenseze momentele dificile de peste zi cu lungi perioade de relaxare, delectare. Pe 20 ianuarie, nervi din cauza banilor sau a plăților ce trebuie onorate.









Horoscop Scorpion pentru săptămâna 14–20 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→Între 14 și 15 ianuarie (până la ora 05:53′), impulsuri puternice interioare motivate de evoluția unei situații generale, publice, oficiale sau legale, care-i vizează direct pe nativii Scorpion. Trăirile acestor nativi nu sunt de loc comode. Lăuntrul lor se va confrunta cu sentimente puternice a căror motivație reală doar ei o știu dar, pentru că nu o pot rosti public, trebuie să o camufleze în tot felul de argumente și explicații mai mult sau mai puțin credibile. Această situație se va radicaliza din seara zilei de 19 ianuarie, când Soarele va intra în Vărsător și va repune pe baza unei realități modificate, pline de surprize și capcane, aceste premize de imagine, putere sau autoritate.

Între 15 ianuarie dimineața și 17 ianuarie la prânz, unii dintre nativi vor dori să pună ordine în sentimentele și în relațiile pe bază de suflet, atracție, iubire. Tendința generală este de a conserva aceste relații, nu de a le strica, mai ales că, în acel moment atât de solicitant, un strop de căldură sufletească le face bine. Cei care desfășoară activități artistice, creative sau interpretative pot face compoziții, roluri de mare profunzime, străbătute de fior liric. Între 17 ianuarie (după ora 13:16′) și 19 ianuarie, Scorpionii vor face planuri pentru a contracara niște evenimente despre a căror iminență sunt avertizați și care privesc locul de muncă.

Totuși, elementul surpriză s-ar putea produce, în ciuda acestor măsuri. Pe 20 ianuarie, ultimul pătrar al Lunii (Lună descrescătoare), în semnul lor zodiacal, va avea funcția benzinei pentru un motor: Scorpionii se vor mistui în aceste efluvii astrale iar momentul care se va perpetua după 20 ianuarie va introduce în ecuație, în afara Soarelui natal și a Lunii, Uranus și Luna Neagră din Scorpion, imprimând o notă de destin evenimentelor aparent fără o miză excepțională.




Horoscop Săgetător pentru săptămâna 14–20 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→Între 14 și 15 ianuarie (până la ora 05:53′), moment de demnitate intelectuală, de afirmare prin calități morale, prin destin exemplar, prin vocație profesională. Pentru unii recunoașterea sau succesul este legat de prezența lor în străinătate unde fie se află de mai mult timp, activând în instituții de elită, fie în contextul unor congrese, întruniri internaționale unde prestația lor va fi remarcată și îi va recomanda pentru funcții și posturi speciale.

Toate acestea se vor valorifica, în general, în cazul nativilor maturi, a căror vârstă este cuprinsă între 42 - 48/49 de ani sau a celor în jur de 60 de ani. Domeniile de elecție sunt diferite: politică, drept, profesorat, religie, jurnalism, armată. Între 15 ianuarie dimineața și 17 ianuarie la prânz, imaginea publică, demnitățile, succesul sunt chestiuni la ordinea zilei. Unii dintre nativi, mai ales dacă au responsabilități importante, pot fi contestați și criticați; numele lor va fi vânturat cu sau fără motiv. Nu este obligatoriu dar, pentru unii, suportul moral al familiei va fi important. Între 17 ianuarie (după ora 13:16′) și 19 ianuarie, Săgetătorii vor căuta stabilirea unor alianțe sau cultivarea unor relații de bună prietenie cu persoane oficiale.

Nu este vorba de manipularea unor demnitari ci, în limitele onestității, de stabilirea unui dialog franc, deschis. Relațiile de dragoste pot fi sacrificate, pentru moment, în fața unor priorități de viață publică și profesională. La sfârșitul zilei de 19 ianuarie, Soarele va intra în casa comunicării și-i va transforma, pentru o lună, pe Săgetători în niște ființe combative, a căror tactică îi va uimi și-i va lua prin surprindere chiar și pe cei mai apropiați cunoscuți ai lor. Pe 20 ianuarie, nativii se vor îngrijora sau, de la caz la caz, se vor mâhni, pe fondul unor situații neclare, a unor acuzații nedreptate, a unor confruntări și își vor reproșa că nu au fost la înălțime.


Zonia.ro


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 14–20 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→Între 14 și 15 ianuarie (până la ora 05:53′), calcule și demersuri legate de banii altei persoane sau pe care trebuie să-i primească de la instituții. Aspectul se va relua după 19 ianuarie, cu mai multă intensitate, când Soarele va intra în casa a II-a și va genera cheltuieli neprevăzute. Între 15 ianuarie dimineața și 17 ianuarie la prânz, chibzuieli personale legate de ceea ce ar trebui să facă, în plan concret, „organizatoric”, în existența lor curentă.

Analiză lucidă a situației în care se află dar deciziile nu vor fi luate acum, ci în săptămânile următoare, în funcție de contextul general al vieții personale sau profesionale. Între 17 ianuarie (după ora 13:16′) și 19 ianuarie, probleme de imagine dar și de familie ori de patrimoniu, avere sau gospodărie care intră într-un vârtej de conotații speciale. Capricornul este ajutat de Mercur care se află în tranzit prin semnul natal și care va spori temperanța, capacitatea nativilor de a analiza corect și cu maturitate, fără a se hazarda sau exagera. Este indicat să se conștientizeze natura unor blocaje în chestiunile patrimoniale. Pe 20 ianuarie, Capricornii vor fi nemulțumiți sau dezamăgiți de felul în care se vor purta niște prieteni cu ei (bârfe, intrigi, comportament ostil, etc.).

Casa a III-a a comunicării va fi una confortabilă pentru acești nativi care vor da dovadă de toleranță, de blândețe și de calm, de tact și suplețe. Aspectul este favorabil celor care trebuie să se exprime în public expresiv, elegant, convingător, care trebuie să emoționeze un auditoriu sau să facă dovada unor însușiri artistice. Deplasările de scurtă durată pot fi plăcute și pot aduce, fie și pentru o scurtă perioadă, o stare de bine și de mulțumire sufletească. Opoziția Jupiter/Uranus poate să intensifice efectele unui eveniment care s-a petrecut în ultimele 7- 8 luni sau să provoace, abia acum, un factor perturbator în casă, în familie sau în carieră.


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 14–20 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Între 14 și 15 ianuarie (până la ora 05:53′), Vărsătorii pot face mici (mari?!) crize de orgoliu și vanitate. Unii vor fi îndreptățiți dacă situația care-i nemulțumește este de natură să le aducă un prejudiciu de imagine sau este născută din reaua - credință a unor rivali și competitori. Dorință de a înfrânge rezistența unora în fața evidenței, mai ales dacă este vorba de procese sau conflicte în care sunt implicate una ori mai multe instituții ale statului. Între 15 ianuarie dimineața și 17 ianuarie la prânz, posibile noi surse de a câștiga bani sau de a rezolva o problemă financiară.

Atenție nu va fi vorba de venituri constante, care se vor repeta mai multe săptămâni sau luni ci, va fi vorba de o singură situație fericită, de o oportunitate care se va ivi și care, firește, va trebui valorificată. Între 17 ianuarie (după ora 13:16′) și 19 ianuarie, Vărsătorii pot fi obligați să mediteze înainte să acționeze asupra consecințelor unei decizii sau a unei opțiuni, mai ales în ceea ce privește destinul lor profesional. Chiar dacă presiunea momentului îi grăbește, este bine să nu se piardă cu firea și să analizeze cu calm, fără a se entuziasma prea repede. La sfârșitul zilei de 19 ianuarie, Soarele va intra în sectorul zodiacal natal al Vărsătorilor și, din acea postură, le va fi un aliat astral, timp de o lună.

Din acel moment, unii ar trebui să se aștepte și la eventuale schimbări în viața lor - minore, majore – în funcție de vârstă și de statul social. Din 20 ianuarie, va începe un tranzit antipatic care va intensifica ostilitățile și atacurile cu miză mare pe imaginea publică, pe autoritatea profesională sau pe statutul social al nativului. În acea zi, se va produce, pe casa a X-a a nativilor, Ultimul Pătrar al Lunii (Lună descrescătoare) în Scorpion, moment astral potențat de Luna Neagră ceea ce va spori riscul situațiilor imprevizibile cu efect asupra carierei lor.



Horoscop Pești pentru săptămâna 14–20 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Între 14 și 15 ianuarie (până la ora 05:53′) se pot înregistra situații care să justifice mândria unor nativi care vor fi lăudați și prețuiți pentru munca și activitatea lor. Posibile tulburări cardiace intensificate de condițiile meteorologice din țara noastră și din Europa. Între 15 ianuarie dimineața și 17 ianuarie la prânz, va urma o perioadă în care se pot (re)discuta clauzele unui contract, detaliile unei colaborări, se pot face planuri de cooperare. Peștii vor fi favorizați de responsabilitatea care li se va atribui.

Întreaga săptămână va fi marcată de posibilitatea ca acești nativi să aibă parte de momente plăcute, de clipe fericite, de situații norocoase și de întâlniri esențiale. Între 17 ianuarie (după ora 13:16′) și 19 ianuarie, unele persoane născute în acest semn zodiacal, pot reedita grijile și responsabilitățile destul de greu de soluționat din punct de vedere financiar. Unele evenimente se pot produce brusc, punând, pe viața lor de fiecare zi, amprenta nesiguranței și a imprevizibilului. Pe 19 ianuarie, seara, Soarele va intra în casa a XII-a, a necunoscutului, din perspectiva hărții cerului lor astral de naștere și, de acolo, va crea premizele instaurării noului, a schimbării atitudinii față de lume, oameni, evenimente, de propria lor persoană, destin, datorii și obligații iar Peștii nu vor rămâne indiferenți în fața acestor influxuri puternice care îi vor împinge la întâlnirea cu viitorul.

De aceea, ei trebuie să țină cont de faptul că, o serie de situații, chiar mai greu de suportat, trebuie asumate pentru a curăța locul în destinul lor și a permite noului, progresului să funcționeze în avantajul lor. Pe 20 ianuarie, vor forfoti alchimii sufletești, mentale și intelectuale în care se vor amesteca convingeri, credințe, idealuri de-o viață, dorințe de-o clipă dar, Peștii nu le vor mai accepta pe toate; pe unele le vor renega sau da uitării



Zonia.ro

Horoscop Urania saptamana 14–20 Ianuarie 2017

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții