Ce semne zodiacale se înțeleg cel mai bine

Ce semne zodiacale se înțeleg cel mai bine ? Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. ...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 31 Martie 2017

Written By NIKE B. on vineri, 31 martie 2017 | 05:59


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 31 Martie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 31 Martie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Planetele graviteaza in jurul dumneavoastra, de aceea sunteti plin de energie. Folositi-o pentru a duce la bun sfarsit cateva din indatoririle care s-au cam adunat in ultima vreme.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Nu sunteti prea sensibil la sentimentele celor din jur si vorbele dumneavoastra ranesc. Nu toata lumea apreciaza sinceritatea, ar fi bine sa va temperati primele impulsuri.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Sunteti deprimat si recurgeti la consolarea prin excesele culinare. Mai bine faceti o plimbare in parc. O persoana apropiata va cere ajutorul intr-o problema legata de sanatate.


Horoscop pentru femeia din Rac

Daca relatia dumneavoastra e lipsita de amuzament, deveniti anxios si ... nesuferit. Doriti sa respirati un aer nou. E timpul pentru o schimbare.



Horoscop pentru femeia din Leu

Problemele financiare se mai detensioneaza. Nu va fie frica sa va cereti drepturile in acest sens, in cazul in care v-au fost neglijate!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Vi se imbunatatesc perspectivele financiare, dar e o problema cu doua taisuri, pentru ca se ivesc probleme legate de plate unor taxe. Ar fi bine sa apelati la sfatul unei persoane autorizate.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Cineva va ajuta sa duceti la bun sfarsit un transport sau sa faceti o calatorie. Asigurati-va a ati pus la punct problemele legate de camin, inainte de a porni la drum.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Un prieten va cere ajutorul si aveti tendinta sa interpretati gresit ceea ce vi se spune. Mai bine ascultati cu atentie ce vi se cere exact, inainte de a trage concluzii pripite.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi sunteti cu picioarele pe pamant si simtiti nevoia sa ramaneti multa vreme asa. Sunteti mai lent si ar fi bine sa nu va fortati, urmati-va propriul ritm, pana la urma veti ajunge la rezultatul dorit.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Faptul ca va limitati numai la resursele din dulap pentru a rezolva problemele de la munca va face sa va rotiti in jurul cozii. Incercati sa apelati la cineva care e autorizat in domeniu pentru a va ajuta cu aceste indatoriri. E singura metoda de a va elibera putin umerii.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Va puteti distra si acasa astazi. E indicat sa va tineti planurile secrete. Parintii va cer sfatul si ar fi bine sa dedicati si lor putin din timpul dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Pești

Daca nu va simtiti confortabil in propria dumneavoastra casa, nu e o idee rea sa inchiriati o camera de hotel si sa petreceti ceva timp singur. Cu siguranta asa veti sparge monotonia in care ati cazut in ultima vreme.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții