Horoscop Urania, Pasul Fortunei 14–20 Iulie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018. Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

marți, 25 aprilie 2017

Horoscop pentru femei de azi Marti 25 Aprilie 2017


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 25 Aprilie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 25 Aprilie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Increderea pe care o afisati in propria persoana atrage sprijinul din partea celor dragi. Asta va ajuta sa faceti schimbarile pe care le doriti in viata dumneavoastra.Horoscop pentru femeia din Taur

Sunteti cam sensibil si defensiv fata de cei din jur. Pe de alta parte, capacitatea de a comunica este la cote maxime si ideile va sunt percepute corect.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

E cea mai interesanta si activa perioada a lunii, numai buna pentru a aborda direct toate problemele pe care le-ati neglijat. Reusiti sa impuneti respect in fata celor din jur.


Horoscop pentru femeia din Rac

Intelectul dumneavoastra e la cote maxime astazi. Intuitie ascutita, raspunsuri prompte si remarci la obiect, cam asta ca caracterizeaza intreaga zi.Horoscop pentru femeia din Leu

Nu sunteti sprijinit asa cum va doriti si sunteti frustrat de lipsa de intelegere a celor din jur. Riscati sa va pierdeti calmul si sa luati decizii impulsive.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

E o perioada in care vedeti foarte clar chestiunile financiare, lucru care va permite sa le administrati mult mai eficient.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Sunteti cam cheltuitor astazi, dar puneti distractia deasupra economiilor. O persoana din anturaj va pune la incercare toate conceptiile de viata pe care le aveti.


Horoscop pentru femeia din Scorpion

Mare atentie la echilibrul financiar astazi. Sunteti mai posesiv decat de obicei, dar e cea mai potrivita atitudine dupa o perioada in care ati fost cam cheltuitor.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Relatia cu superiorii e imbunatatita pentru ca sunteti mai toleranti fata de cei cu autoritate. E o buna perioada pentru relatiile din camin si pentru a pune bazele unei casatorii. Sunteti mai empatic si mai afectuos in aceste zile.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

E perioada perfecta pentru studiu si meditatie. Sunteti in expectativa si analizati bine situatiile, inainte de a va spune parerile. Tineti-o tot asa!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

S-ar putea sa apara discutii in contradictoriu cu cei dragi legate de chestiuni financiare. Partenerul nu pare sa raspunda cu entuziasm energiei sexuale pe care o emanati astazi.

Horoscop pentru femeia din Pești

Faceti o favoare cuiva si veti avea numai de castigat pe viitor. Chiar daca acum pare ca nu aveti nici un beneficiu, roadele acestui gest va vor convinge ca, de fapt, v-a fost oferita o oportunitate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Statistici T5