Horoscop Urania, Pasul Fortunei 14–20 Iulie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018. Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

luni, 1 mai 2017

Horoscop pentru femei de azi Luni 1 Mai 2017


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 1 Mai 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 1 Mai 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Nu luati tratamente dupa ureche, organismul este mai sensibil astazi. Aveti mai multa grija de dumneavoastra!Horoscop pentru femeia din Taur

Sunteti pretentios si autoritar in viata amoroasa. Faceti un camp de lupta din relatia dumneavoastra. Reusiti sa va exprimati numai prin senzualitate si pasiune.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Limba ascutita e buna in confruntari deschise, dar nu in discutii amicale in cercul de prietenii. Stapaniti-va impulsul de a persifla, altfel va veti trezi cu antipatii!


Horoscop pentru femeia din Rac

Apar dileme si situatii frustrante la locul de munca. S-ar putea sa vi se ceara sa lucrati peste program pentru un proiect. Pe deasupra, ideile dumneavoastra nu sunt apreciate.Horoscop pentru femeia din Leu

Cineva tot incearca sa puna piedici unui plan la care lucrati de ceva vreme. E o zi in care va este testata stapanirea de sine, precum si capacitatea de a face alegeri inspirate.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Aveti parte de o intalnire mai iesita din comun multumita tendintei dumneavoastra de a actiona conform sentimentelor si nu ratiunii. Renuntati totusi la atitudinea autoritara!


Horoscop pentru femeia din Balanță

Energia pare sa va paraseasca astazi, dar nu e deloc momentul sa incetiniti pasul. Recurgeti si la metode artificiale de inviorare, o cafea cu amicii sau ceaiul negru v-ar putea ajuta.


Horoscop pentru femeia din Scorpion

Sunteti prea centrat pe propriile dorinte si aspiratii si neglijati nevoile celor din jur. Echilibrati-va nevoia de a lucra cu cea de a petrece timp cu cei dragi.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Decat sa va relfectati conflictele interne in cei din jur, mai bine va asezati un pic si va auto-analizati trairile. Evitati, pe viitor, actiunile distructive si nu veti fi nevoit sa va luptati cu propria constiinta.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Daca nu sunteti mai atent la ce mancati, veti avea probleme de sanatate. Nu lasati dieta sa va afecteze randamentul la munca!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Va iese la suprafata o latura atractiva, pe care cei din jur nu au avut ocazia sa o cunoasca. Oare are legatura cu interesul subit pentru viata sexuala care v-a cuprins? Sau or fi schimbarile care se petrec in viata dumneavoastra?

Horoscop pentru femeia din Pești

Va simtiti cam nesatisfacut pe plan personal, mai ales in domeniul dragostei. Sunteti mai critic decat de obicei si ridicati standardele in ce priveste atitudinea partenerului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Statistici T5