Cele mai credincioase zodii, în funcție de zodie

Horoscop pentru cele mai credincioase zodii, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2...

Horoscop Urania saptamana 13–19 Mai 2017 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 12 mai 2017 | 06:27



Horoscop Urania săptămâna 13–19 Mai 2017 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 13–19 Mai 2017. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 13–19 Mai 2017

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→Între 13 și 14 mai dimineața, Berbecii pot primi informații destabilizatoare sau care îi vor intriga cu privire la un proiect profesional, la o călătorie sau la o afacere în care este implicată o persoană sau o firmă/instituție din afara țării. S-ar putea pune problema renunțării pe fondul confruntării dure de opinii, stil de muncă și acțiune ori al intereselor personale contradictorii. Între 14 mai, după ora 08:38', și 16 mai seara, stres provocat de latura vieții publice, de decizii și de nevoia de a se impune într-o relație tulbure s-au devenită brusc incomodă în planul muncii și al cooperării. Între 16 mai, după ora 20:50', și 19 mai dimineața, mici surprize, unele plăcute, provenind de la prieteni. Întâlniri neobișnuite cu persoane speciale care îi vor face plăcere nativului. Pe 16 mai dimineața, Mercur va intra în zodia Taurului, respectiv în casa a II-a a banilor câștigați din muncă proprie, ceea ce va accentua spiritul practic al Berbecilor, punându-le mintea la lucru pentru a găsi noi metode de a câștiga bani, într-o primă etapă prin discuții, tatonări, consultări, apoi prin angajare personală. Aspectul va beneficia de contribuția Soarelui până pe 19 mai. În restul zilei de 19 mai, după ora 06:52', perioadă mai calmă, mai echilibrată lăuntric care îi va permite oricărui nativ din Berbec să se relaxeze, să se destindă, să se „împace” cu o stare de lucruri și să se ocupe de planul lui de viață cu mai multă încredere în propriile forțe sau în valoarea construcțiilor sale interioare. Nota generală a săptămânii va fi dată de opoziția Venus/Jupiter, care ar putea genera situații delicate, ipostaze critice sau criticabile plin lipsa de suplețe a reacțiilor sau prin disconfortul partenerial: unul îl deranjează și îl enervează pe celălalt prin insistență, exces de argumente și pierderea timpului cu vorbe goale.


Horoscop Taur pentru săptămâna 13–19 2017

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→Între 13 și 14 mai dimineața, disensiuni cu rudele sau cu reprezentanții unor instituții de la care nativul așteaptă o rezolvare fericită a problemelor materiale sau strict bănești. Dialogurile se pot încinge iar reproșurile și observațiile tăioase vor curge și de-o parte și de alta. A nu se face risipă de bani, a nu se angaja în proiecte pentru care se cere un avans, a evita tranzacțiile hazardate, entuziasmante, la prima impresie, dar vicioase la o cercetare mai atentă. Între 14 mai, după ora 08:38', și 16 mai seara, nativii vor simți nevoia să-și limpezească gândurile, să găsească o logică în tot ceea ce li se întâmplă pentru a avea o abordare corectă. Etapă a prudenței și analizei atente. Între 16 mai, după ora 20:50', și 19 mai dimineața, posibile provocări profesionale, mai ales în planul expunerii publice, când nativul ar putea fi obligat să se exprime deschis, să facă declarații, să-și prezinte un punct de vedere în fața unei audiențe exigente și nu neapărat binevoitoare. E nevoie de mult tact pentru a nu deranja niște orgolii. Contextul beneficiază de contribuția energică a Soarelui până pe 19 mai. Pe 16 mai dimineața, Mercur va intra în zodia Taurului, respectiv în casa I, prilej pentru Tauri să găsească, prin dialog, rezolvări, fie și de moment, temporare, ale unor aspecte de viață personală. Mult interes pentru latura materială, pragmatică, concretă și pecuniară a vieții. În restul zilei de 19 mai, după ora 06:52', posibile întâlniri cu prietenii care fac plăcere; Taurii vor căuta tovărășia acelor cunoștințe cu care se află pe aceeași lungime de undă, cu care se întâlnesc în preocupări, gusturi și idealuri comune. Aspect delicat, întreaga săptămână, pe casa sănătății și a muncii, unde pot apărea disfuncții trecătoare. Pentru femei ar mai putea fi vorba de probleme legate de fiziologia pielii, în general, sau a tenului, în special.


Horoscop Gemeni pentru săptămâna 13–19 Mai 2017

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→Între 13 și 14 mai dimineața, perioadă agitată, marcată de controverse și discuții care evoluează anapoda, altfel decât și-ar dori Gemenii să se întâmple. Hazardul va juca un rol important. Unii nativi, mai ales bărbații, se pot confrunta cu rezerve, rezistențe și respingeri ale unor propuneri sau discuții de principiu care ar urma să stea la baza unui contract. Întârzieri și șicane, mai mari sau mai mici, în funcție de natura raportului în care se află un Geamăn cu reprezentanții unei instituții sau cu șefii unor firme cu care se intersectează în activitatea curentă. Poziție astrală deloc confortabilă sau liniștitoare pentru cei care au un proces în derulare, indiferent de etapa procedurală în care se află, asta presupunând chiar și întoarcerea unor dosare la prima instanță pentru rejudecare sau pentru refacerea unei anchete și completarea dosarului cu expertize și depoziții noi. Între 14 mai, după ora 08:38', și 16 mai seara, preocupări provocate de lipsurile materiale sau de insuficiența banilor pentru cheltuielile curente. Între 16 mai, după ora 20:50', și 19 mai dimineața, Gemenii vor face un efort de imaginație pentru a găsi soluții sau pentru a repara un proiect care s-a blocat în detalii. Inspirația le poate da o mână de ajutor. Pe 16 mai dimineața, Mercur, Guvernatorul lor, va intra în zodia Taurului, respectiv în casa a XII-a a acestor nativi, și, din această postură, va tempera stările nervoase trăite în exces; organismul și psihicul vor intra într-o perioadă de acalmie, până pe 19 mai. În restul zilei de 19 mai, după ora 06:52', unele persoane vor simți nevoia să se afirme, să revină în prim-plan, după ce au stat o perioadă „în umbră”, vor dori să cucerească aplauze, să smulgă „ah!”- uri și „oh!”- uri de admirație. Moment bun pentru cei care au meserii sau desfășoară activități publice, artistice, publicistice unde imaginea personală contează.





Horoscop Rac pentru săptămâna 13–19 Mai 2017

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Între 13 și 14 mai dimineața, se pot contura sau chiar se pot declanșa situații speciale la locul de muncă generate de constrângerile legale prin care trece respectiva instituție la care lucrează Racii. Pe fondul acestor schimbări, evenimentele se derulează extrem de repede iar unii colegi sau chiar șefi vor încerca să-și apere pielea, sacrificându-i pe Raci. Enervarea acestora va fi justificată dar, atâta timp cât nu vor ști cu precizie de la cine „li se trage”, este bine să nu lanseze amenințări sau acuzații. E nevoie de stăpânire de sine și de atenție sporită. Posibile stări organice neplăcute legate de fiziologia aparatului loco-motor, de circulația arterială și de funcționarea sistemului nervos care coordonează activitatea brațelor și picioarelor. Atenție sporită în cazul celor care fac sport de performanță pentru că, pe acest fundal astral, din dorința de a obține rezultate bune, nativii pot face excese la antrenamente sau în timpul competițiilor, provocându-și entorse, elongații, rupturi musculare, traumatisme, inflamații, edeme. Cei în vârstă trebuie să evite șederea îndelungată în picioare și activitățile care solicită musculatura. Între 14 mai, după ora 08:38', și 16 mai seara, nativii vor trebui să facă slalom printre micile și marile lor interese personale și cele ale soțului/soției sau ale partenerilor de activități consfințite printr-un contract. Ciondăneli în familie. Între 16 mai, după ora 20:50', și 19 mai dimineața, surpriză bănească. Pe 16 mai dimineața, Mercur va intra în zodia Taurului, respectiv în casa a XI-a a prietenilor, prilej de a stabili noi contacte umane, de a relua dialogul cu persoane pe care nu le-au văzut de mult timp. În restul zilei de 19 mai, după ora 06:52', dorința de a schimba atmosfera în care trăiesc, îi va face să se îndrepte spre artă, spectacole, lecturi plăcute, preocupări elevate.


Horoscop Leu pentru săptămâna 13–19 Mai 2017

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→Între 13 și 14 mai dimineața, pentru unele persoane, tranzitul acestei perioade ar putea genera zbucium sufletesc, certuri între îndrăgostiți sau conflicte între părinți și copii. Multe dintre aceste neînțelegeri se vor desfășura la nivel verbal (schimburi de cuvinte, apostrofări, admonestări) iar reacțiile celor vizați vor fi mai mult sau mai puțin vehemente, în funcție de situație, de vârstă și de educație. Provocarea va veni de la Lei care vor deveni exigenți, pretențioși, autoritari și, uneori, exagerați în pretenții. Contextul se poate răsfrânge și asupra relațiilor cu prietenii și cunoscuții pe care unii dintre Lei vor avea plăcerea să-i pună la punct, să-i contrazică și să le spulbere argumentele, pentru „a se ști cine e șeful”. Între 14 mai, după ora 08:38', și 16 mai seara, perioadă banală, plictisitoare, dedicată obligațiilor curente și rutinei. Discretă „negură” interioară provocată de realitățile cu care nativii se confruntă la locul de muncă. Pentru alte persoane, pentru care aceste aspecte de viață nu se valorifică, ar putea deveni predominate suferințele osoase, dermatologice sau simptomele unor boli cronice. Între 16 mai, după ora 20:50', și 19 mai dimineața, se poate discuta pe marginea unui proiect, Leii ar putea pune în aplicare o inițiativă sau ar putea intui o soluție la o problemă ce include unul sau mai mulți parteneri. Pe 16 mai dimineața, Mercur va intra în zodia Taurului, respectiv în casa a X-a a carierei, și va accentua premizele unei ipostaze publice. Discuții, consultări, primire de informații esențiale. În restul zilei de 19 mai, după ora 06:52', se conturează primele cuadraturi din acest an pe care Nodurile Lunare („Sensul Vieții” și „Pedeapsa în Viață”), le vor face pe axa caselor I/VII, cu Soarele în tranzit. Posibil moment cu semnificație personală, mai ales pentru cei născuți în preajma zilelor de 18/19 august.





Horoscop Fecioară pentru săptămâna 13–19 Mai 2017

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→Între 13 și 14 mai dimineața, nervozitate, agitație, ieșiri temperamentale. În joc pot intra preocupările legate de carieră, speculațiile parteneriale ori calculele personale și impulsurile subiective. De pe urma tranzitelor din perioada 14 mai, după ora 08:38', și 16 mai seara, doar cei care desfășoară activități legate de elementul„Pământ” vor avea un avantaj: arhitecții, designerii (mai ales în ipostaza de amenajare a parcurilor, grădinilor, a spațiilor publice), scenografii care organizează spectacole în aer liber, constructorii de amenajări urbanistice. Etapă a răbdării, metodei și cumpătării. Între 16 mai, după ora 20:50', și 19 mai dimineața, fluctuații ale stării de spirit sau ale funcționării sistemului nervos care le va provoca, alternativ, momente bune, de elan și entuziasm, și momente de exasperare. Posibile întâmplări ciudate la locul de muncă. Reacții bizare ale unor colegi/șefi/subaltern, cu privire la o chestiune legată de bani/salarizare. Pe 16 mai dimineața, Mercur va intra în zodia Taurului, respectiv în casa a IX-a a educației superioare și a străinătății, și va spori eficiența, logica și capacitatea de a învăța sau de a opera analize pertinente. Posibilă consolidare a unui gând (vis?) legat de stabilirea într-un loc (țară, oraș) sau de începerea unei activități ocupaționale (nu neapărat, o meserie retribuită; poate fi vorba de o activitate alternativă, de hobby sau de loisir). În restul zilei de 19 mai, după ora 06:52', efort de împăcare cu partenerii ostili lor, dorință de a reface un echilibru profitabil pentru activitatea comună, revenirea nativilor la sentimente mai bune față de soț sau soție. O trăsătură generală a săptămânii viitoare provine de la opoziția la grad perfect dintre Venus și Jupiter, pe axa celor două case ale banilor și beneficiilor materiale, care poate genera, prin decizii neinspirate, situații incomode ori chiar păguboase.

Horoscop Balanță pentru săptămâna 13–19 Mai 2017

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→Între 13 și 14 mai dimineața, se conturează o perioadă în care disputele se pot naște dintr-o controversă minoră sau dintr-o dezbatere pe chestiuni importante. Balanțele vor fi guvernate de un spirit exigent, corect dar rigid, care le va face să apeleze frecvent la autoritatea unui document oficial (lege, contract) sau chiar la legi „nescrise” și de dorința de a impune reguli stricte. O altă ipostază posibilă este confuzia care se poate naște în mintea acestor nativi, puși în fața unor situații ieșite din comun, prin arbitrariul și hazardul care le-a generat sau prin consecințele imprevizibile pe care le poate avea un gest, o vorbă, o hotărâre în câmpul unei activități, bazate pe comunicare. Drumurile în țară și străinătate vor fi stingherite de taxe și penalizări neluate în calcul, de întârzieri, amânări, contramandări sau de mesajele redactate defectuos care nu ajung unde trebuie. Nu va fi cea mai bună perioadă pentru susținerea examenelor dar ea poate fi depășită prin autocontrol. Sunt de evitat întrunirile publice, dezbaterile și interviurile. Între 14 mai, după ora 08:38', și 16 mai seara, dorința lor de a împăca contrariile (familia din care provin, căsnicia, parteneriatele, afacerile și propriile interese sau sentimente) va fi dificil de realizat, pentru că unele întâmplări destabilizatoare, mai mult enervante decât grave evenimente, le vor abate atenția de la acest plan și le vor tulbura bruma de echilibru interior. Între 16 mai, după ora 20:50', și 19 mai dimineața, perioadă bună pentru activități artistice, de creație sau interpretative, caracterizată prin suplețe mentală, inspirație, intuiție și îndrăzneală. Pe 16 mai dimineața, Mercur va intra casa a VIII-a a bunurilor și beneficiilor înlesnite de către alții. În restul zilei de 19 mai, după ora 06:52', răstimp favorabil pentru recuperare fizică și psihică, prin odihnă, relaxare, destindere sufletească și preocupări nobile.






Horoscop Scorpion pentru săptămâna 13–19 Mai 2017

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→Între 13 și 14 mai dimineața, continuă să fie activă dimensiunea critică și neprevăzută în plan financiar, instalată cu o zi în urmă. Pe fondul acestor premize greu de controlat se pot declanșa certuri, pot izbucni divergențe între nativ și cei care se opun unui demers firesc în plan financiar sau între nativi și reprezentanții unei instituții care le limitează capacitatea de a acționa sau de a decide ce fac cu bani lor. Între 14 mai, după ora 08:38', și 16 mai seara, perioadă „tăcută”, în care nativii muncesc, sunt preocupați de aspectele mai puțin vizibile sau mai greu de identificat care le crea greutăți în procesul muncii. Un abuz mai vechi sau o nedreptate comisă asupra loc continuă să producă, poate, efecte. Între 16 mai, după ora 20:50', și 19 mai dimineața, zbucium familial și/sau atitudini ostile între soți. Pe 16 mai dimineața, Mercur va intra în zodia Taurului, respectiv în casa a VII-a a relațiilor parteneriale și va naște premiza unor dialoguri marcate de încăpățânarea și cramponarea Scorpionilor de un interes matrimonial (mai ales dacă în aer plutește varianta divorțului). În planul afacerilor, însă, Mercur le va fi un aliat corect, deschizându-le drumul către soluția simplă, corectă și în avantajul lor, în planul gândirii, al analizei unei situații, al deciziilor. Totuși, Careul în T alcătuit de cele două Noduri Lunare cu Soarele în tranzit, pe casele IV/VII/X, este de natură să dea, în restul zilei de 19 mai, după ora 06:52', un impuls special acestor nativi care vor trăi prima încleștare astrală din acest an în care va fi implicat Sensul Vieții, Suferința în viață. Ei vor avea un semn, o anticipare simbolică, care-i va avertiza în legătură cu ceea ce urmează să li se întâmple. Poate că, în această perioadă, acest mesaj astral nu va fi lesne de identificat și de înțeles de către mulți nativi dar asta nu înseamnă că el nu se va produce.


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 13–19 Mai 2017

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→Între 13 și 14 mai dimineața, perioadă a contradicțiilor interioare, a micilor crize de conștiință sau de responsabilitate generate de conflictele conjugale sau parteneriale care pun în discuție ideea de responsabilitate și onestitate. În acest moment încărcat, solicitant pentru ei, sugestia tovarășilor de afaceri sau chiar a soților de a face o schimbare în viața lor se va lovi de refuzul, vehement susținut și argumenta al nativilor care se vor crampona de trecut ori de ordinea prezentă (fie ea și precară sau nesatisfăcătoare) pentru a avea sentimentul de stabilitate; ori poate că, atacați din toate părțile, ei simt cu nu mai pot susține conflicte pe toarte fronturile. Între 14 mai, după ora 08:38', și 16 mai seara, posibile reacții negative, la modificarea condițiilor de plată sau de salarizare. Între 16 mai, după ora 20:50', și 19 mai dimineața, vești care îi vor lua prin surprindere, constatări care îi vor uimi, informații care le vor „deschide ochii” asupra unei realități, mesaje destabilizatoare de la prieteni care se răzgândesc, îi abandonează, nu se mai țin de promisiune. Pe 16 mai dimineața, Mercur va intra în zodia Taurului, respectiv în casa a VI-a a muncii și a sănătății. Rolul cel mai constructiv, îl va avea acest tranzit, în privința găsirii unui loc de muncă temporar sau part time ori a unui al doilea serviciu (colaborare). În restul zilei de 19 mai, după ora 06:52', intervenții menite să alunge supărarea cuiva din familie (gesturi de simpatie, atenții, ajutor, manifestare caldă a sentimentelor). Săptămâna viitoare va sta sub semnul dizarmoniei pe cele două case ale iubirii și prieteniei dar, cel mai important aspect, legat de casa sentimentelor, emoțiilor și a poveștilor de dragoste este posibilitatea întoarcerii la persoana părăsită sau doar „ignorată” în ultima vreme și a împăcării spectaculoase, mai ales dacă relația durează de mult timp.


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 13–19 Mai 2017

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→Între 13 și 14 mai dimineața, răstimp al conflictelor interioare, al revoltelor trăite de nativi în tăcere dar intens. Uneori, vor fi nemulțumiți de felul în care au acționat, alteori vor regreta o decizie sau nehotărârea, naivitatea ori chiar lipsa de maturitate și pregătire pentru viață care i-a făcut să greșească. Analiza de sine va fi aspră. În planul sănătății, ar putea fi tulburate din buna lor funcționare, sistemul vascular, muscular și osos al gambelor și brațelor și fiziologia plămânilor. Între 14 mai, după ora 08:38', și 16 mai seara, tendință de a se elibera de grijile și presiunile psihice ale momentului, de a găsi „răceala” și obiectivitatea necesară pentru a depăși un obstacol din viața lor ori chiar un șir de evenimente care le-au dat biografia peste cap. Între 16 mai, după ora 20:50', și 19 mai dimineața, surprize de tot felul provenind de la regimul plăților și al încasărilor pe care trebuie să le facă ori de la reglementările salariale de ultimă oră. Pe 16 mai dimineața, Mercur va intra în zodia Taurului, respectiv în casa a V-a a relațiilor sentimentale și a copiilor. Capricornii, dacă sunt părinți, își vor crea din datoria lor față de copiii, un regim aparte de viață, dedicându-li-se cu mai multă râvnă și putere de sacrificiu decât au făcut-o până acum. Răspunderea ce le incumbă va fi în funcție de vârsta copiilor lor și de natura problemei cu care aceștia se confruntă (creștere, educație, examene, sănătate, cultivarea unei vocații etc.). Discuții menite să lămurească niște incertitudini și să aducă adevărul la suprafață în relațiile sentimentale, afectate, de ceva vreme, de nedumeriri și nemulțumiri. În restul zilei de 19 mai, după ora 06:52', un strop de înțelepciune și de diplomație, un strop de blândețe, temperarea trăirilor intense, o plimbare, o lectură plăcută, un dialog util și viața li se va părea, mai frumoasă.


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 13–19 Mai 2017

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Între 13 și 14 mai dimineața, se prelungește tendința instaurată cu câteva zile în urmă, în privința relațiilor cu prietenii unde se pot identifica premizele astrale ale unor divergențe majore de opinii, ale unor conflicte de idei, de conștiință, de interes care îi vor pune pe nativi în situația de a lua în calcul despărțirea categorică de aceștia sau doar ignorarea lor. Totuși, nu sunt de trecut cu vederea cuvintele care vor fi rostite la adresa lor de către așa-zișii prieteni, nici comportamentul acelora într-o atare situație, cu toatele revelând adevărul lor caracter. Între 14 mai, după ora 08:38', și 16 mai seara, zile de plictis, trăite fără entuziasm, în virtutea obișnuinței. Între 16 mai, după ora 20:50', și 19 mai dimineața, stare fizică și psihică mult modificată. Vărsătorii se vor simți mai plini de viață, vor fi mai entuziaști, se vor implica în activitățile curente cu mai mult spor. Unii vor avea tot felul de idei și inițiative meritorii, alții, dacă sunt actori, artiști, interpreți, creatori, vor face pași importanți în activitatea lor prin intermediul talentului bine pus în valoare de curaj, spirit tânăr, novator, prin intuiție sau prin flash-urile memorabile prin valoarea lor artistică, estetică sau de conținut și expresivitate. Pe 16 mai dimineața, Mercur va intra în zodia Taurului, respectiv în casa a IV-a a familiei și a patrimoniului. Teoretic, aspectul suferă de pe urma dizarmoniei instaurate o dată cu acest tranzit între firea lor, simțirea lor și toate elemente de stres și limitare materială care se țes în jurul noțiunii de casă (gospodărie), avere, familie, relații cu rudele. Cu toate acestea, prezența lui Mercur într-un semn practic și profitabil, va avea darul să-i readucă cu picioarele pe pământ, mai ales atunci când va fi vorba de responsabilități și nu doar de beneficii. În restul zilei de 19 mai, după ora 06:52', satisfacții bănești, mici câștiguri.


Horoscop Pești pentru săptămâna 13–19 Mai 2017

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Între 13 și 14 mai dimineața, problema principală a acestei perioade va fi viața profesională, cariera, imaginea, numele, faima, respectul celorlalți, autoritatea și puterea exercitată prin intermediul meseriei sau al unei funcții. În acest sector de viață, se pot declanșa tot felul de încercări, de probe existențiale, menite să-i salveze pe nativi, dacă aceștia își vor mobiliza calitățile sau să îi vor pune în situația de a - și reevalua capacitatea de luptă, de muncă, forța de reacție și mobilizarea interioară. O lecție de viață. Între 14 mai, după ora 08:38', și 16 mai seara, indiferență sau dezinteres față de cunoscuți și prieteni. Peștii vor avea impresia că au „dat” prea mult de la ei așa că vor lua distanță față de unele persoane din anturajul lor, ca și cum ar fi ostenit sufletește. Între 16 mai, după ora 20:50', și 19 mai dimineața, unii vor face calcule cum să navigheze într-o mare de probleme mici, alții vor face planuri pe termen lung cu privire la rostul lor în viață, în sfârșit, alții se vor lupta cu fleacurile pe care gospodăria le ridică, uneori, la rang de mare scop în viață (repararea gardului, a instalației, amenajarea sau mutarea într-o altă locuință). Pe 16 mai dimineața, Mercur va intra în zodia Taurului, respectiv în casa a III-a a comunicării, a învățăturii și a deplasărilor de scurtă durată sau pe distanțe mici, prilej pentru unii să se apuce de învățat (mai ales dacă, în curând, vor susține examene), alții își vor completa cunoștințele estompate de vreme sau vor ajunge „la zi” cu preocupările didactice și profesionale. Învățătura bazată pe acumulare de cunoștințe și memorizare va fi favorizată. Posibile mici deplasări de agrement (ieșiri în natură, plimbări). În restul zilei de 19 mai, după ora 06:52', stare de bine, resimțită intens. Nota generală a săptămânii poate fi dată de preocupările legate de nevoia de a face (urgent?) rost de bani.


Horoscop Urania saptamana 13–19 Mai 2017

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții