Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 16 Iulie 2017

Written By NIKE B. on duminică, 16 iulie 2017 | 06:10


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 16 Iulie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 16 Iulie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

S-ar putea sa simtiti nevoia puternica de a va schimba directia carierei, sau sa luati decizii excentrice sau, cel putin, total necaracteristice pentru dumneavoastra. Din cauza ca viata vi se pare extrem de previzibila, s-ar putea sa ajungeti sa stricati starea in care va aflati, fara a va da seama. Este momentul sa va exprimati geniul greativ si total neconventional.



Horoscop pentru femeia din Taur

Noi context emotionale iti cer sa pasesti cu grija si sa oscilezi catre noi sensuri, asa ca nu astepta aceeasi minge la mijlocul terenului! Pandeste daca cineva din exterior iti arunca un indiciu. Ai grija la primele tale reactii, caci poate nu sunt cele mai bune. Ar fi bine sa ai si un plan B.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Consideratiile profesionale si ajustarile trebuiesc luate in considerare daca vrei sa fi recunoscut si respectat printer colegi. In timp ce acorzi atentie acestui aspect, imbunatateste-ti cv-ul, imbunatateste-ti imaginea si incearca sa te promovezi. Foloseste-te de complimente si asuma-ti meritul cand trebuie.


Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi petrece-ti timpul facand lucruri care iti stimuleaza mintea si sufletul. S-ar putea sa ai parte de o intrunire in peritada asta si este important sa nu perturbe stilul de viata. Esti vesel/a, extrovetit/a si afectuos/oasa, vei reusi sa rupi o bariera comunicationala sau sa inderpartezi sentimentul de reticenta cu o persoana de care nu puteai sa te apropii. S-ar putea ca cineva sa-ti datoreze bani si este timpul sa ti-i dea inapoi.



Horoscop pentru femeia din Leu

Calatoriile, vizitele, consudul si discutiile cu oamenii necesita multe eforturi, dar cu putin noroc de partea ta eforturile iti vor fi rasplatite. Nu mai gandi negativist. Paharul este jumatate plin, nu jumatate gol.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Daca anticipezi ca un nou val de putere se indreapta catre tine, trebuie sa fii capabil sa manevrezi fraiele acestei suprematii. Un vechi proverb spune ca niciodata sa nu te incalti in papucii unui om maret. Fii sigur ca toate capacitatil;e tale functioneaza la maximum, inainte sa iti asumi un rol care poate necesita mai mult decat poti tu sa faci fata.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Iti vor veni noi idei legate de cariera si noi moduri de abordare in orice domeniu practic. S-ar putea sa se datoreze unei manifestari de independenta sau de originalitate nou-aparuta la locul tau de munca.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Este momentul sa te duci spre ce iti doresti, fara a te opri. Esti mai agresiv si mai competitiv decat de obicei si incerci sa arati altor persoane ca poti fi o provocare. Nu exista recompensa fara risc, iar tu, acum, iti asumi aproape orice risc.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Faptul ca iti transmiti propiile puncte de vedere poate fi o dovada a incapacitatii de a comunica clar. Asta pentru sentimentele sunt cu adevarat importante si ele sunt mereu greu de exprimat. De aceea astazi trebue sa te feresti de situatile unde trebuie sa fii precis/a si articulat/a. Stai in cercurile unde poti sa-ti impartasesti sentimentele, mai mult spiritual decat mental.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Nu lasa sobrietatea unui asociat sa iti compromita buna-dispozitie pe care o ai astazi, indifferent cat de multa treaba ai avea de facut.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Cauta-ti echilibru pentru viata emotionala pentru a nu-ti disipa toate energiile. Nu te implica in problemele celor carora le vrei binele, doar ofera-le instrumentele necesare sa si le rezolve singuri.

Horoscop pentru femeia din Pești

Fii latent la cheltuieli si in mod special ai grija sa iti platesti datoriile la timp. Daca nu ai bani, e timpul sa iei un imprumut de la banca , un credit sau sa iei bani de la altii. Nu te osteni prea mult, caci ii poti lasa pe ceilalti sa faca partea dificila.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții