Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Citește Horoscopul zilei de Duminica 16 Iulie 2017

Written By NIKE B. on sâmbătă, 15 iulie 2017 | 06:21


Horoscop de azi Duminica 16 Iulie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Duminica 16 Iulie 2017


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Iubirea pare sa capete o tenta de superficialitate, ca si cum nu ai fi interesat de mai mult decat de un simplu flirt. Il joci pe degete pe cel drag, nu dai impresia unui om serios, de aceea l-ai putea face pe cel de langa tine sa se cam indoiasca de sentimentele tale, daca acestea exista cu adevarat. Poate fi o zi dedicata escapadelor sentimentale si nimic nu te atrage mai mult acum decat joaca incat transformi orice relatie intr-o distractie. Nu prea iei dragostea in serios, ci descoperi ca este amuzant sa te joci cu vorbele.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Este o zi perfecta, vestile bune si evenimentele fericite dau navala in calea ta. Ar fi culmea sa nu profiti din plin de tot ce ti se ofera pe tava, pentru ca o poti numi una dintre cele mai optimiste zile din ultima perioada. Te intalnesti cu oameni care te iubesc sincer, care te primesc cu bratele deschise, iar semnele de simpatie din partea celor care te cunosc vor veni in cantitate impresionanta si cu o energie pozitiva sporita. Se poate spune ca apare soarele pe strada ta si te invaluie intr-o caldura ce te face sa te simti bine.




Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Ti se citeste pe chip o fericire, o stare de calm, o serenitate ce are la baza un puternic sentiment de siguranta. Ai impresia ca toate merg asa cum trebuie, ca toate sunt la locul potrivit, ca mergi pe teren solid, si resimti aceasta stare generala de bine ca pe un dar divin, ca pe un bonus de la Univers care iti transmit astfel ca esti iubit, ocrotit, in siguranta, si niciodata nu esti singur. Daca te incarci de aceasta superba emotie pozitiva, vei reusi mai apoi sa o transmiti si tu altora prin gesturi, vorbe si sentimente, pentru ca… dar din dar se face rai! Ofera, daruieste, iubeste, zambeste, incalzeste si tu alte suflete!


Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Sunt situatii pe care nu le poti intelege logic, dar trebuie sa le iei ca atare, fara sa ceri prea multe explicatii de ce se intampla. Astazi dai piept cu un astfel de moment in care ti se pare ca tot tu esti cel care da de la el, care trece cu vederea, care plateste un pret pe nedrept, dar nu pune la suflet. Considera-l un compromis obligatoriu de pe drumul tau catre atingerea unui scop. Intr-o zi, privind inapoi, iti vei da seama ca era un gest necesar, chiar daca nu l-ai facut cu nicio placere, dar fara el, nu ai fi putut trece mai departe spre ce visai. Merita sa faci sacrificiul, chiar daca nu-i intelegi prea bine sensul.




Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Porneste cu incredere noul proiect la care te gandesti de ceva vreme, dar tot il tineai in asteptare pentru momentul pe care il considerai potrivit. Acum da, e momentul potrivit pentru a-i da startul, dar nu-ti stabili deja o strategie in detaliu, pentru ca multe idei vor veni pe parcurs. Acum important e scopul, sa ti-l alegi, si startul, sa pornesti spre tinta visata. Pas cu pas, se vor arata toate solutiile si caile care duc acolo unde ai decis sa ajungi. Multe din aspecte utile in atingerea acestui scop vor aparea pe parcurs, de la o zi la alta, de la o etapa la alta, deci porneste la drum cu rabdare si ambitie, atent la tot ce se iveste.


Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Nu te lua dupa parerile nedrepte emise de unii la adresa ta pentru ca te pot influenta negativ fara rost. Ai incredere in valoarea ta, in imaginea ta, in ceea ce reprezinti si simte-te bine in pielea ta, fara a tine cont de comentariile critice venite de la cei care nu te au la suflet. Tot ce auzi azi in jurul tau sunt rautati, ca semn al invidiei unora, dar nu uita: cand esti barfit si ai inamici, e semn ca esti un om de valoare si asta ar trebuie sa te ridice si mai sus, deasupra tuturor. Prefa-te ca nu auzi ce spun ceilalti, pentru ca sunt acuze nemeritate. Fii sigur ca tu esti minunat, esti frumos, esti adecvat oricarei situatii, iar ceilalti sunt niste rai: evita-i!



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Azi este o zi a schimbului de sfaturi, de gesturi, de energii, pentru ca si tu poti fi altora de ajutor cu ceea ce stii, dar si altii pot participa cu bucurie daca ii inviti sa ti se alature. Pe cine te poti baza cel mai mult daca nu pe cei din familie, ca arare priveste-ti rudele, parintii sau copiii, ca pe cei mai buni prieteni la greu. Ei vor sari in ajutorul tau fara sa stea pe ganduri, dar si tu esti capabil de si mai mult pentru cei care iti cer sfaturile. Relatia parinti copii este astazi in prim plan, pentru ca aici se petrec cele mai frumoase momente de daruire, devotament, apropiere, sprijin. Esti fericit ca sunteti impreuna si faceti totul cu drag unii pentru ceilalti!






Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Te zbati pentru o cauza in care nu cred si ceilalti, ca atare tot efortul tau de a-i convinge pare in zadar. Alege-ti cu mai multa grija tovarasii cu care sa faci echipa, pentru ca azi nu ai parte de camarazi pe aceeasi lungime de unda sau cu interese similare. Tu crezi in una, ei in cu totul altceva si, mai devreme sau mai tarziu, iti vei da seama ca ai inotat impotriva curentului. Vrei sa fii un premergator, un avangardist cu opinii diametral opuse majoritatii, iar azi vei da piept cu o multime de afronturi si refuzuri de la cei care nu sunt de acord cu viziunea ta indrazneata.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Dragostea este planul cel mai sensibil. Esti trist, impovarat de griji, de un pesimism care nu te caracterizeaza, dar comportamentul persoanei iubite nu-ti da prea motive de incredere. Dezamagirea planeaza peste voi, cu riscul unui esec sentimental, dar nu trebuie sa extragi concluzii pripite de aici si nici sa-ti torni cenusa in cap de la un banal hop in relatie. Partenerul nu e in toane bune si nimic nu-l multumeste, nici macar incercarile tale de a fi tandru, deci mai bine il lasi in apele lui.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Nu te crampona de o piedica normala in drumul tau spre rezultatul visat. Daca ceva te opreste acum din elan, e un semn bun, in sensul ca iti atrage atentia ca ai scapat ceva din vedere. Uneori, hopurile pe care le intalnesti pe parcurs sunt doar un avertisment cu priire la directia pe care mergi, la instrumentele de care te folosesti, deci ar fi nevoie, din cand in cand, sa treci in revista resursele. Stii cum se spune: paza buna trece primejdia rea, iar impasul de azi exact acest rol il are. Sa te oblige sa deschizi mai bine ochii si sa iei niste masuri drastice si eficiente!




Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Cauta adanc in inima ta cele mai bune solutii pentru situatia in care te afli. Nu neaparat experienta de viata are ceva de zis aici, ci sentimentele tale cu privire la ce se petrece. Sunt senzatii pe care le tii ascunse in suflet si care dau indicii cu privire la ce trebuie sa faci, totul e sa ai curaj sa le scoti la lumina si sa le urmezi. Ca e un presentiment negativ, care te trage de maneca sa nu te implici intr-o situatie cu factor de risc sau, dimpotriva, e o dorinta puternica de a face ceva, si daca iti urmezi aceste emotii (pozitive sau negative, asadar) este exact reactia potrivita in cazul de fata. Vezi ce simti si actioneaza conform trairilor tale!


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Elibereaza-te cat mai repede de lista de sarcini pe care ti-ai propus-o pentru astazi, ca sa gasesti cateva minute doar pentru sufletul tau. Fa ceva din ceea ce te relaxeaza, te incarca de energie pozitiva, te face sa zambesti sau te ajuta sa respiri in voie, deci aminteste-ti de hobbyurile tale, de muzica ce te linisteste, de filmele preferate si ofera-ti un bonus de asemenea natura! Te vei simti remontat chiar si dupa o zi plina la serviciu! Tot ce iti inspira libertate (de miscare, de gandire) e activitatea perfecta pentru aceasta zi, semn ca te apleci mai mult catre tine, catre nevoile tale cele mai intime. Lasa-i pe ceilalti pe planul doi: azi tu esti vedeta!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții