Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 15 Iulie 2017

Written By NIKE B. on sâmbătă, 15 iulie 2017 | 06:15


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 15 Iulie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 15 Iulie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Daca ai incredere in instinctele tale, ele nu te vor dezamagi. Nu iti asuma riscuri foarte mari, dar fii sigur ca vei iesi castigator daca iti asumi riscuri minore pot. Dupa un success urmeaza un altul.Norocul se dezvalui un moment intr-o anumita perioada, si cu multa rabdare poti sa construiesti un edificiu al fericirii. Poti fi norocos fara sa ai crezi in noroc.



Horoscop pentru femeia din Taur

Resursele si emotiile tale interioare sunt la cote maxime. Priveste-ti viata in mod obiectiv. Nu judeca pozitivul sau negativul cum faci de obicei, de vreme ce bunul nu este intotdeauna placut. Femeile de la locul tau de munca vor juca un rol important in viata ta, dar nu ii ignora pe barbati si ce au de oferit. Si ei contribuie la viata ta in aceasta perioada.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Este timpul potrivit sa te duci la un control medical, ca o masura preventive. Protejeaza-te impotriva oricaror factori de risc. Te simti slabit, lipsit de energie.


Horoscop pentru femeia din Rac

Se poate sa intalnesti o persoana incitanata sau sa iesi cu un grup de prieteni. De multe ori oamenii isi cumpara o masina noua sau experimenteaza ceva nou sub aceste influente planetare. Poate aparea o schimbare de directie care sa genereze entuziasm pe masura ce procesul de maturizare incepe sa aiba prioritate in fata celorlalte incercari. Faptul ca traiesti din plin si ca iti asumi anumite riscuri sunt alte calitati de ale tale la momentul asta.



Horoscop pentru femeia din Leu

Daca intr-o pozitie cu autoritate stilul tau autoritar trebuie sa fie inclusiv. Adu-ti aminte ca doar carmuiesti barca nu o faci sa si avanseze. Abilitatile tale de a gasi calea corecta au are precizie si daca o arati ceilalti o vor urma. Nu presupune nimic, actioneaza in urma observatiilor de azi.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Planetele iti aduc fobii, neincredere sau traume relationate cu copilaria ta care au nevoie de vindecare, in special acestea au legatura ca mama ta. Nu este ceva nou, dar se scurge usor din cutia Pandorei a subconstientului si acum. Este timpul sa te confrunti cu ele. Este un moment prielnic sa te concentrezi asupra psihicului.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Nu puteti avansa la ceva mai bun pana cand nu renuntati la circumstantele actuale. Lumea trebuie sa se roteasca pana ca ziua sa se sfarseasca. Mai exista posibilitatea sa o luati complet de la capat, dar acest lucru trebuie sa se intample cand aveti deja o fundatie solida, care reflecta atitudinea pe care o aveti in relatiile amoroase.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Trebuie sa te gandesti bine cand vine vorba de schimbari in viata ta si trebuie sa stii ca mutatul are si dezavantaje. Poate ca ti se va parea locul in care te muti mult mai bun, dar nu tot ce zboara se mananca. Analizeaza cu multa atentie inainte de a lua o decizie.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Asteapta-te la un test serios, daca simti ca lucrezi sub presiune 24 de ore pe zi. Scapa de toata greutatea inutila si calatoreste cu strictul necesar de care ai nevoie pentru a-ti indeplini misiunea. Acorda-ti timp suplimentar pentru toate, caci opririle neprogramate sunt la ordinea zilei.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ai putea fi regele zilei, daca asta iti doresti. Poate ca asta e de la sine inteles, dar tot este amuzant. Poate fi nevoie sat ii locul unui superior. Asta iti va permite sa vezi cum este sa fii sus, dar de asemenea sa vezi si responsabilitatea ce decurge din asta. Mai tarziu, s-ar putea sa te simti fericit ca inapoiezi "coroana".


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ai piciorul pe frana sau pe acceleratie? Trebuie sa decizi daca te opresti si reevaluezi ce inseamna viata ta sau daca vrei sa grabesti pasul. Oricum ai face este bine, dar gandeste-te sa nu ai ambele picioare puse pe cate o pedala simultan pentru ca iti vei provoca mari dureri de cap. Indecizia este pierdere de timp, asa ca nu-ti mai lasa orgoliul sa domine situatia si cere ajutor daca nu poti sa tragi de unul singur o concluzie rezonabila.

Horoscop pentru femeia din Pești

Astazi te intalnesti cu oameni de success si cu influenta. Pot exista cateva ocazii sa interactionezi cu oameni care sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine, avand ca rezultat o avansare in cariera. Pot aparea gastiguri substantiale si promovari datorita relatiilor cu persoane in functii inalte. Asta poate avea legatura si cu un bunic sau bunica care este influent/a in cadrul comunitaii si care te poate ajuta sa avansezi usor in viata.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții