Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop Urania saptamana 15–21 iulie 2017 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 14 iulie 2017 | 06:02



Horoscop Urania săptămâna 15–21 iulie 2017 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 15–21 iulie 2017. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 15–21 Iulie 2017

Horoscop Urania Berbec

Între 15 şi 17 iulie dimineaţa, Berbecii se vor simţi în formă, vor fi energici şi hotărâţi, fiind convinşi că au dreptate şi că procedează corect, chiar dacă, pe alocuri, vor exagera. Etapa rămâne importantă pentru tonusul lor fizic şi psihic. Între 17 iulie, după ora 08:05' şi 19 iulie dimineaţa, necesar moment de chibzuială bănească sau de preocupări legate de buna lor administrare. Între 19 iulie, după ora 10:31' şi 21 iulie dimineaţa, nativii vor avea parte de numeroase schimburi de idei cu fraţii, vecinii şi cunoscuţii ocazionali. Noroc la informaţiile care vor arunca o lumină nouă asupra unor oameni sau evenimente ceea ce le va permite nativilor să-şi corecteze în timp util părerea formată şi să acţioneze în mod adecvat. Perioadă prielnică pentru cei care vor susţine probe orale în cadrul unor examene. Călătoriile de scurtă durată sau pe distanţe mici vor fi bine-venite, se vor desfăşura normal, fără incidente şi vor avea aerul unor binefăcătoare evadări din cotidian. Mai dificilă va fi relaţia cu instituţiile şi persoanele din străinătate cu care nativul va avea o relaţie defectuoasă, chinuită de insistenţe, reveniri, tentative eşuate, întârzieri enervante, necorelări în timp şi spaţiu. Pe 20 iulie, Marte va intra în zodia Leului şi va da casei a V-a, pe care va începe să o tranziteze, mult „foc” la inimă, la propriu şi la figurat: zodia Leului controlează activitatea inimii iar casa a V-a controlează sentimentele. De aici, şi motivaţia declanşării dorinţei oricărui Berbec de a fi iubit, de a cuceri, de a trăi fiorii dragostei, de a se lăsa duşi de valurile aventurilor sentimentale. În alt plan existenţial, acest tranzit le va permite celor tineri să se afirme în competiţiile sportive. Bun va fi patronajul marţian în Leu şi pentru cei care lucrează în domenii de creaţie şi interpretare artistică. Din 21 iulie, după ora 11:01', se vor accentua grijile curente pentru casă, gospodărie şi familie.

Horoscop Taur pentru săptămâna 15–21 Iulie 2017

Horoscop Urania Taur

Între 15 şi 17 iulie dimineaţa, aceşti nativi chiar dacă vor dori să fie activi vor fi împiedicaţi de circumstanţele de moment să acţioneze. Fie inactivitatea, fie incapacitatea de a fi eficienţi îi va enerva pe Taurii care se vor vedea constrânşi să aştepte, să amâne şi să se ostenească cu probleme le mărunte de viaţă care nu le dau pace. Mobilizare interioară, sub forma unor „antrenamente de atitudine şi comportament”. Între 17 iulie, după ora 08:05' şi 19 iulie dimineaţa, Taurii îşi vor regăsi calmul şi echilibrul tulburat pentru câteva zile. Una dintre preocupările nativilor va fi îndreptată spre aducerea casei, a gospodăriei, într-o stare de funcţionare bună. Motivaţi de proiectele mai vechi, nativii vor dori să facă amenajări interioare care să le ofere mai mult confort, mai mult bun gust şi să le satisfacă orgoliul de a avea o casă frumoasă. Între 19 iulie, după ora 10:31' şi 21 iulie dimineaţa, alternanţă între posibilitatea de a rezolva probleme băneşti curente, care presupun sume mici, şi capacitatea de a debloca un sector viaţă care generează cheltuielile şi griji suplimentare. Pe 20 iulie, Marte va intra în zodia Leului şi va începe să tranziteze casa a IV-a a casei şi gospodăriei ori a treburilor de familie, creând premize pentru ca ei să intervină energic în relaţia cu rudele ori în apărarea unor drepturi şi interese patrimoniale personale. Din 21 iulie, după ora 11:01', atenţie şi concentrare pe chestiunile de studiu, aprofundare a cunoştinţelor, memorizare; etapă a concentrării pe studiu. Posibile ocazii de a face o călătorie sau o deplasare cu scop precis, legată de apă prin poziţia geografică sau prin necesitatea abordării unor mijloace specifice de deplasare pe apă (barcă, şalupă, vapor). În seara zilei de 21 şi în dimineaţa de 22 iulie, posibilă discuţie esenţială, în cadrul căreia cineva va încerca să-l intimideze sau, chiar, să-l reducă la tăcere pe un nativ.


Horoscop Gemeni pentru săptămâna 15–21 Iulie 2017

Horoscop Urania Gemeni

Între 15 şi 17 iulie dimineaţa, animată, incendiară sau prea „sonoră”, aşa ar putea fi definită relaţia unui Geamăn cu unul dintre prietenii săi sau cu un grup de care se detaşează spectaculos. În varianta blândă, ar putea fi vorba de controverse, de lipsa armoniei, de stări de surescitare provocate de nemulţumirea faţă de felul în care unii apropiaţi lui, se poartă cu el. Între 17 iulie, după ora 08:05' şi 19 iulie dimineaţa, Gemenii vor resimţi acut nevoia de tihnă, de izolare de factorii de stres, de repaus, de refacere trupească şi sufletească. Între 19 iulie, după ora 10:31' şi 21 iulie dimineaţa, Luna le va da bună dispoziţie, energie şi libertate interioară. Alături de Venus, la rândul ei, în tranzit prin Gemeni, Luna le va spori dorinţa de a se bucura de fiecare clipă. Această pereche va primi riposta rigidă a planetei Saturn (retrogradă), în tranzit prin casa relaţiilor parteneriale, pe care le va supune încercărilor. Sunt de aşteptat încurcături de ultim moment, amânări, opoziţii sau reticenţe ori noi pretenţii şi condiţii care vor împiedica finalizarea negocierilor şi semnarea unui contract. Aspect astral mai puţin favorabil desfăşurării proceselor. Pe 20 iulie, Marte va intra în zodia Leului, respectiv în casa comunicării, căreia îi va da multă vigoare, făcându-i pe nativi să se implice în premize de viaţă care presupun, înainte de toate, o discuţie explicativă, o argumentare, o susţinere verbală, o disertaţie. Mercur, şi el în zodia Leului, le va insufla Gemenilor capacitatea de a controla orice întâlnire şi de a se impune în orice formă de socializare în care discursul personal şi dialogul vor reprezenta condiţia principală a desfăşurării respectivei activităţii. Posibile succese sau rezultate spectaculoase în cazul unor teste, verificări, examinări, audiţii, vizionări etc. În restul zilei de 21 iulie, după ora 11:01', unii vor renunța la cheltuielile care nu sunt strict necesare.





Horoscop Rac pentru săptămâna 15–21 Iulie 2017

Horoscop Urania Rac

Între 15 şi 17 iulie dimineaţa, posibilă luptă pentru menţinerea în funcţie, pentru păstrarea statului de autoritate profesională în domeniul căruia îi aparţine un Rac. Cei tineri se vor arăta nerăbdători să se afirme, să urce treptele ierarhiei sociale sau să-şi depăşească condiţia prin salturi spectaculoase. Totuşi, în ciuda eforturilor depuse, ascensiunea lor nu va fi uşoară. Posibilă armonie sau soluţii inteligente legate de statutul casei, a averii ori a locului şi a modului lor de a locui. Între 17 iulie, după ora 08:05' şi 19 iulie dimineaţa, se va instala un potenţial astral bun, necesar pentru a stabili relaţii de prietenie sau pentru a intra în contact cu persoane străine nativilor dar cu care pot comunica sincer, deschis, constructiv. Între 19 iulie, după ora 10:31' şi 21 iulie dimineaţa, posibile „noroace ascunse” sau evoluţie favorabilă a unui fapt de viaţă, greu de explicat pe cale raţională, ceea ce îi va face pe nativi să atribuie această situaţie unui miracol sau unei minuni. Pe 20 iulie, Marte va intra în zodia Leului, respectiv în casa a II-a a banilor obţinuţi prin muncă şi efort personal. şi va intensifica dorinţa nativilor de a-şi schimba raportul muncă/bani, de până acum; pentru asta, vor iniţia dialoguri în care vor formula o cerere, o revendicare, o renegociere a veniturilor salariale. Cu toate că Racii sunt firi sensibile şi emotive, de astă dată, conştiinţa propriei lor valori şi acumularea nemulţumirilor îi vor face să trateze chestiunea cu orgoliu şi superioritate, nelăsând loc concesiilor şi soluţiilor „călduţe”, sugerând chiar superiorilor că sunt gata să părăsească acel colectiv dacă nu li se va acorda „respectul bănesc” cuvenit. Din 21 iulie, după ora 11:01', Luna se va afla în domiciliu, tranzitând semnul zodiacal al acestor nativi, care se vor îmbăia în influxurile acestei Luni puternice.


Horoscop Leu pentru săptămâna 15–21 Iulie 2017

Horoscop Urania Leu

Între 15 şi 17 iulie dimineaţa, perioadă extrem de intensă datorită tranzitului Lunii prin Berbec care, alături de Uranus, va face două trigoane cu planetele din semnul Leului. Ea va continua în această notă în zilele următoare, graţie efectului pe care îl va avea intrarea planetei Mare, în zodia Leului, în ziua de 20 iulie, care va crea posibilitatea unei mici renașteri personale, prin transformările inițiate de nativ sau prin impactul evenimentelor exterioare care îl vor angaja şi cărora le va răspunde corespunzător. Modificare a felului de a gândi al acestor nativi, care vor deveni, pentru niște zile, autoritari și pretențioși, greu de temperat în reacțiile lor. Între 17 iulie, după ora 08:05' și 19 iulie dimineața, pentru persoanele care nu au un statut profesional clar şi stabil s-ar putea ivi posibilitatea ca acestea să „prindă rădăcini” într-o direcție de viaţă și activitate prin acceptarea unei propuneri făcute cu ceva vreme în urmă. Între 19 iulie, după ora 10:31' și 21 iulie dimineața, relații contradictorii, când bune când tulburi, cu prietenii și apropiații faţă de care Leii se vor arata exigenți și cărora nu le vor trece nimic cu vederea; unele relații vor trece prin momente delicate. Dialogul va juca un rol esențial atât în alterarea prieteniilor cât și în posibila lor conciliere. Pe 20 iulie, Mare va intra în zodia Leului, adică în casa I, și le va da energie, curaj, determinare, combativitate și rezistenţă la efort dar, prin excesele și imprudenţele spre care îi va împinge pe nativi, acest tranzit va suprasolicita funcţia inimii. În restul zilei de 21 iulie, după ora 11:01', şi, ulterior pe 22 iulie, Soarele şi Luna, în tranzit prin casa a XII-a a cerului lor astral, vor accentua crizele temporare de însingurare, de tăcere, de analiză atentă a evenimentelor care se derulează în jurul lor pentru a le descoperi motivaţia reală, cea ascunsă de ochii lumii.





Horoscop Fecioară pentru săptămâna 15–21 Iulie 2017

Horoscop Urania Fecioara

Între 15 şi 17 iulie dimineaţa, disfuncţii apărute pe ultima sută de metri în cazul celor care urmau să intre în posesia unei sume de bani, a unor bunuri, ajutoare sau avantaje şi înlesniri; motiv de enervare. Posibil blocaj, care se va adăuga celor deja existente, provenind din neregulile în relaţia muncă/salariu. Între 17 iulie, după ora 08:05' şi 19 iulie dimineaţa, tendinţă de a gândi şi acţiona prudent, de a medita asupra consecinţelor unor decizii sau impulsuri de moment. Perioadă în care se pot consolida nişte opţiuni, se pot cristaliza nişte idealuri ori se pot limpezi nişte dorinţe; etapă a metodei, a logicii şi a raţiunii. Între 19 iulie, după ora 10:31' şi 21 iulie dimineaţa, numele şi imaginea personală a Fecioarelor pot deveni subiect de dezbatere publică sau de comentarii în grupul restrâns în care îşi desfăşoară activitatea socio-profesională. Fluctuaţii al stării de spirit, oscilaţii ale simpatiei ori ale antipatiei opiniei publice cu impact negativ asupra unui membru de familie prin implicarea aceluia într-un vârtej mediatic care are şanse să se producă în cazul celor cu notorietate, care au funcţii şi răspundere. Din 20 iulie, nativii nu vor avea un beneficiu real de la prezenţa planetei Marte în zodia Leului, astrul aflându-se în tranzit prin casa a XII-a, al cărei mod de acţiune este ascuns iar capacitatea ei de a susţine activitatea, iniţiativa şi combativitatea fiind mult estompată, forma ei de manifestare influenţând mai ales sectorul vieţii interioare, psihicul şi sănătatea. Prin tradiţie, această postură a planetei Marte îi avantajează pe duşmanii nativilor care pot avea spor în a ţese intrigi, răzbunări şi subminări. Din 21 iulie, după ora 11:01', tendinţă de fidelizare a prietenilor prin argumente sentimentale, morale, emoţionale şi prin creerea unor situaţii care să permită acestor trăiri să consolideze relaţia.


Horoscop Balanță pentru săptămâna 15–21 Iulie 2017

Horoscop Urania Balanta

Între 15 şi 17 iulie dimineaţa, cel puţin teoretic, pe „hârtie”, pare a fi zarvă mare pe casa a VII-a a acestor nativi care se pot confrunta cu situaţii care, deşi vor fi de scurtă durată, vor avea menirea să (re)aprindă focare mai vechi de conflict. Nativii vor încerca să îndrepte o situaţie dar intenţia lor nu va fi corect înţelesă iar demersul nu va fi bine primit, aşa că, efectul final va fi de redeschiderea a unui conflict mai vechi. Mari dificulăţi pentru nativi să ajungă la o soluţie convenabilă într-o negociere. Carusel de situaţii stingheritoare. Între 17 iulie, după ora 08:05' şi 19 iulie dimineaţa, efort de a ţine sub control o situaţie bănească sau materială. Între 19 iulie, după ora 10:31' şi 21 iulie dimineaţa, amestec între ideile bune şi cele mai puţin inspirate, risc de a înţelege greşit unele informaţii, de a le da o interpretare care îi îndepărtează de adevăr, refuz al evidenţei, ambiţie în susţinerea unui punct de vedere perimat; cramponare de trecut sau de o situaţie care, pentru moment, îi avantajează fără să ţină cont de schimbările iminente care se vor produce, în ciuda unor avertismente. Casa comunicării este presărată cu blocarea la un principiu, la o convingere sau la o speculaţie din a cărei paradigmă nu pot sau nu vor să iasă. La fel anevoioase se pot dovedi şi deplasările, mai lungi sau mai scurte, în timp şi spaţiu. Pe 20 iulie Marte va intra în zodia Leului, în casa prietenilor şi le va stârni dorinţa de a se impune în grupul din care fac parte prin idei, iniţiative, opinii sau stil de muncă şi relaţionare dar, nu toată lumea îi va lua în serios. Uneori, ei ar putea fi contestaţi, alteori criticaţi; în cea mai bună variantă, ar putea fi doar ironizaţi. Din 21 iulie, după ora 11:01', mecanism de apărare, mai ales prin rezistenţă şi tenacitate, la o tulburarea apelor în viaţa profesională şi socială cu efect asupra imaginii şi renumelui lor.






Horoscop Scorpion pentru săptămâna 15–21 Iulie 2017

Horoscop Urania Scorpion

Între 15 şi 17 iulie dimineaţa, perioadă în care activitatea la locul de muncă poate fi răvăşită atât de întâmplările mărunte cât şi de evenimente majore; nota generală a tuturor va fi elementul surpriză, felul brusc în care acestea se vor declanşa, impunând măsuri radicale pentru a limita consecinţele acestei dezordini. E de luat în calcul şi un conflict de muncă. În afara măsurilor organizatorice strict necesare, restul iniţiativelor trebuie amânate pentru o perioadă mai liniştită. Cu toată stăpânirea lor de sine proverbială, manifestată în situaţii complicate, nervii şi îngrijorarea vor pune stăpânire pe Scorpioni. În planul sănătăţii, se poate anticipa o perioadă de stres pronunţat şi de enervare. Luaţi medicamente blânde, de preferinţă naturiste, pentru a atenua stările organice provocate de iureşul evenimentelor. Între 17 iulie, după ora 08:05' şi 19 iulie dimineaţa, posibile discuţii, negocieri, consfătuiri între asociaţi şi partenerii de proiect sau de afaceri cu rezultate modeste în chestiunile secundare, dar pozitive, pe fond. Între 19 iulie, după ora 10:31' şi 21 iulie dimineaţa, amestec de intenţii, de ofere, de soluţii care îl vor pune la încercare pe un nativ; acesta va încerca să identifice care variantă e mai bună şi care e mai şubredă în ipoteza implicării lui materiale sau financiare, acum sau în următoarele două săptămâni. Pe 20 iulie, Marte va intra în zodia Leului, plasându-se în tranzit prin casa înălţării în rang sau renume obţinute prin activitatea profesională, prin exercitarea unui talent sau prin funcţii şi responsabilităţi publice. Teoretic, va fi vorba de o provocare căptuşită cu destul de multe capcane sau riscuri ce vor trebui asumate, de care unii rivali vor încerca să profite pentru a arunca o umbră de îndoială sau pentru a-l pune în dificultate pe Scorpion. Din 21 iulie, după ora 11:01', va urma un răstimp de două zile când instinctul şi intuiţia Scorpionilor vor fi adevăratul lor aliat.


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 15–21 Iulie 2017

Horoscop Urania Săgetător

Între 15 şi 17 iulie dimineaţa, tranzitul Lunii prin zodia Berbecului (casa a V-a a Săgetătorilor) va introduce nervi şi confuzie, eroare şi reacţii deplasate în viaţa sentimentală, în universul de emoţii şi senzaţii precum şi în relaţiile dintre părinţi şi copii. Emoţiile vor fi trăite, mai atenuat sau mai intens, în funcţie de vârstă şi de contextul biografic. Nota generală o vor da deciziile bruşte, asupra cărora nativii vor medita puţin sau deloc. O doză de exagerare se va strecura în felul lor de a răspunde acestor premize sufleteşti. Între 17 iulie, după ora 08:05' şi 19 iulie dimineaţa, o mare parte dintre nativi vor fi eficienţi, harnici şi, în linii mari, vor fi mult mai calmi decât în zilele anterioare. Între 19 iulie, după ora 10:31' şi 21 iulie dimineaţa, opoziţia Venus/Saturn nu va aduce nicio bucurie. Pe casa relaţiilor parteneriale, Venus va încerca să risipească norii, cu slabe şanse de reuşită, însă, pentru că, Saturn, retrograd, aflat în casa I a Săgetătorilor, va ridica ziduri de ostilitate şi intransigenţă, de pretenţii sau chiar de subiectivism. Singurul lucru înţelept, în acele zile, este ca nativii să nu „pună la inimă” ceea ce ce petrece în jurul lor, să nu se lase copleşiţi de evenimente şi să nu intre în jocul unuia sau altuia, nici chiar în ideea de a da cuiva o mână de ajutor. Pe 20 iulie, Mare va intra în zodia Leului, respectiv în casa a IX-a unde va intensifica viata intelectuală, procesele mentale care conduc la închegarea unei conștiințe, a unor convingeri. Nota generală o vor da schimbările care se vor produce la acest nivel, înnoirea fondului de idei şi premize de dezvoltare personală, de salt profesional, de luptă pentru desprinderea de tot ce e vechi şi inutil în atitudinea lor faţă de lume şi în ataşamentul faţă de anumite idei şi concepţii faţă de viaţă. În restul zilei de 21 iulie, după ora 11:01', interes sporit pentru chestiunile patrimoniale.


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 15–21 Iulie 2017

Horoscop Urania Capricorn

Între 15 şi 17 iulie dimineaţa, se conturează motive de enervare provocate de felul defectuos în care funcţionează obiectele şi aparatura din gospodărie, de stricăciunile care apar în exploatarea unei locuinţe, multe dintre ele pe fondul unor accidente sau condiţii meteorologice drastice (geamuri sparte, acoperiş smuls, balcoane sau porţiuni de zidărie prăbuşite, scări care se deteriorează, inundaţie, avarii electrice, etc.). Între 17 iulie, după ora 08:05' şi 19 iulie dimineaţa, calm şi stabilitate afectivă; relaţiile părinţi/copii tind să intre în normalitate. Între 19 iulie, după ora 10:31' şi 21 iulie dimineaţa, se poate anticipa instalarea unei nervozităţi, mai temperate sau exagerate, în funcţie de echilibrul psihic şi de maturitatea fiecărui nativ. În lumea proceselor interioare, furtuna poate lua forma exasperării sau a revoltei faţă de obstacolele care se ridică, unul după altul, în faţa nativilor şi care se dovedesc greu de trecut. Posibile evenimente petrecute la locul de muncă, generate de aplicarea unor măsuri de natură economică sau juridică care stârnesc nemulţumire şi teamă pentru ziua de mâine. Pe 20 iulie, Marte va intra în zodia Leului, în casa bunurilor şi beneficiilor materiale ce provin din relaţia cu alte persoane, prin gesturile pe care acelea le fac de bunăvoie (dar, cadou, ajutor, împrumut finanţare, sponsorizare) sau prin consecinţele legale impuse de evenimente majore (divorţ, deces, testament, succesiune, ieşire din indiviziune, partaj, finanţări, sponsorizări dar şi sechestru sau vânzare forţată). Nota generală introdusă de acest tranzit, pentru următoarele săptămâni, va fi de conflict, de „bătălie” acerbă, de combativitate mergând până la agresiune fizică. În restul zilei de 21 iulie, după ora 11:01', Luna va scoate în evidenţă, pentru lămurirea sau avertizarea Capricornilor, factorii de care trebuie să ţină cont într-o relaţie partenerială sau de natură procesuală.

Horoscop Vărsător pentru săptămâna 15–21 Iulie 2017

Horoscop Urania Vărsător

Între 15 şi 17 iulie dimineaţa, comunicarea va deveni haotică, presărată cu situaţii care îl pot pune în dificultate sau într-o ipostază jenantă pe nativ dacă acesta se exprimă în public în cadrul unui colocviu, congres, conferinţă, adunare generală, prin declaraţii, scrisori deschise, articole, făcând afirmaţii nepotrivite ca stil, mesaj şi conţinut, aducând acuzaţii nefondate sau lansând concluzii controversate. Deplasările ar trebui amânate sau efectuate cu o atenţie sporită dublată de o conduită prudentă, fără devieri de la traseu, abordarea drumurilor periculoase ori manevrarea maşinilor precare tehnic. Atenţie, în cazul candidaţilor, la conduită care, dacă va fi necorespunzătoare sau va încălca nişte reguli ar putea atrage scăderea notei ori chiar eliminarea din competiţie. Între 17 iulie, după ora 08:05' şi 19 iulie dimineaţa, nevoie de calm şi dialog încurajator cu o rudă apropiată. Între 19 iulie, după ora 10:31' şi 21 iulie dimineaţa, prezenţa planetei Venus în casa a V-a a plăcerilor (muzică, dans, petrecere, jocuri, mâncare, băutură) reprezintă un factor pozitiv. Planeta le va permite Vărsătorilor să aibă parte de aceste bucurii fireşti ale vieţii de fiecare zi. Altora, în plan sportiv ori competiţional de altă natură (teatru, film, artă, modă), le poate facilita succesul, laudele, aplauzele sau cronicile favorabile. Marte va intra, pe 20 iulie, în zodia Leului şi va „pune pe foc” relaţiile parteneriale. Se vor intensifica trăirile născute din spiritul de competiţie, de rivalitate, de concurenţă. Unele vor căpăta accente conflictuale. În cuplurile apăsate de amintirea unor momente triste şi dezamăgitoare, dizarmonia, intoleranţa şi cheful de ceartă vor sta la baza multor scene care se pot petrece din 20 iulie, în următoarele săptămâni. Din 21 iulie, după ora 11:01', posibile tulburări metabolice, digestive, ale regimului zahărului sau osoase şi dermatologice.


Horoscop Pești pentru săptămâna 15–21 Iulie 2017

Horoscop Urania Pești

Între 15 şi 17 iulie dimineaţa, activităţi menite să „producă” bani desfăşurate în condiţii de stres, de grabă, de presiune psihică, de disconfort organic. Când va fi vorba de taxe, plăţi, restanţe, datorii, asupra unor nativi se pot produce abuzuri, exces de zel, nedreptăţi sau încălcări ale legislaţiei. Între 17 iulie, după ora 08:05' şi 19 iulie dimineaţa, posibilitatea de a cumpăni, de a se informa temeinic, de a face o analiză serioasă, responsabilă a oricărui fapt de viaţă. Peştii vor da dovadă de răbdare şi metodă când va fi vorba de învăţare, recapitularea materiei în vederea susţinerii unui examen etc. Posibilă deplasare de scurtă durată (de la câteva ore la maximum două zile) menită să-l relaxeze pe nativ. Între 19 iulie, după ora 10:31' şi 21 iulie dimineaţa, răvăşirea vieţii de familie şi a relaţiilor cu rudele poate căpăta forme diferite de manifestare şi intensitate. Nota generală va fi de blocaj, de neputinţă, de interdicţii, de refuz al unor persoane sau instituţii de a veni în sprijinul nativilor în chestiuni personale sau familiale. Amestec derutant de informaţii şi indicaţii care nu conduc la lămurirea şi sau la rezolvarea unei probleme de familie sau de patrimoniu personal ori de viaţă domestică. Pe 20 iulie, Marte va intra în zodia Leului şi le va dinamiza casa muncii. Pe fond, tranzitul poate debloca posturi, le poate grăbi numirea într-o funcţie, angajarea pe un post sau transferul în condiţii mai bune într-un alt loc de muncă. În planul sănătăţii, Marte va solicita inima şi axa cardio-vasculară. E nevoie ca organismul să fie menajat de eforturi fizice, ferit de oboseală, izolat de stres; este mai mult decât necesar, în acest răstimp, ca nativii să evite supărările, să nu dea frâu liber comportamentului imprudent sau să ignore mesajele disfuncţiilor interne pe care organismul le transmite. Din 21 iulie, după ora 11:01', va creşte nivelul de emotivitate şi sensibilitate.


Horoscop Urania saptamana 15–21 iulie 2017

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții