Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop pentru femei de azi Marti 18 Iulie 2017

Written By NIKE B. on marți, 18 iulie 2017 | 06:05


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 18 Iulie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 18 Iulie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Daca incearca cineva sa va restrictioneze in vreun fel astazi, s-ar putea sa se ajunga la cutite. Va veti concentra sa fiti cat mai liber astazi, mai ales la munca. Dar v-ati gandit ca poate va opuneti procesului natural care, in cele din urma, va va face sa progresati si sa aveti succes? Nu fortati situatiile si fiti deschis la beneficiile care vi se pot oferi.



Horoscop pentru femeia din Taur

Iti vei aprecia mult cariera si calitatile practice. Iti place sa rezolvi puzzle-uri si probleme, sa gasesti solutii etc. S-ar putea, chiar, ca si superiorii sa te aprecieze de fapt, toata lumea.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Resemnarea apare cand simti ca nu primesti atatia bani cati meriti. Se pare ca trebuie sa muncesti mai mult si mai tare pentru unele beneficii pe care altii le obtin cu mai putin effort. Chiar daca aceste castiguri sunt mici la inceput, persistenta ajunge sa se plateasca la final.


Horoscop pentru femeia din Rac

Rezista tentatiei de a de a fugi daca lucrurile iau o intorsatura neasteptata si eforturile tale acutuale sunt nerasplatite. Schimbarea de atitudine si negocierea vor aduce lucrurile pe drumul lor, dar exploziile sunt mai greu de dres, asa ca evita-le. Lucrurile spuse in valtoarea pasiunii ar trebui sa fie despre pasiunea insasi, evita asta.



Horoscop pentru femeia din Leu

Azi te-ai decis ca este in sfarsit timpul sa vorbesti. De ceva vremme si respins un subioect, pentru ca nu ai putut sa iei o decizie. Astazi trebuie sa initiezi acea discutie importanta pentru ca este momentul perfect pentru ca mesajul tau sa fie inteles. Cei care pana acum nu te-au auzit vor fi receptive si vor asculta ceea ce ai de spus.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ai nevoie de ceva stimulativ pentru a-ti descarca energiile astazi si posibil sa gasesti asta intr-o distractie pe care ti-o ofera o audienta crescuta relative la un subiect interesant. Daca multimile nu sunt punctual tau forte, atunci o evadare la munte sau un peisaj frumos ti-ar putea adduce usurarea de care ai nevoie. Este timpul sa iesi in natura!


Horoscop pentru femeia din Balanță

Este timpul sa-ti improspatezi cercul te prieteni, aplificand dragostea care exsita deja. Este o perioada buna sa-ti largesti acest cerc si sa-i incluzi pe cei care au mai mult de oferit decat de cerut. Vei avea ocazi sa profiti de pe urma creatiei celorlalti asa ca nu cauta calul de dar de dinti.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Daca ai lucrat din greu si nu ai fost rasplatit/a destul pe plan financiar, asta te va face sa te simti frustrat/a si stima de sine va avea de suferit. Trebuie sa-ti evaluezi potentialul si asta va cere niste decizii serioase din partea ta. Daca nu faci acest pas inainte vei ramane la acelasi nivel.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Daca partenerul de viata vrea sa te rasplateasca luna asta, nu fii surprins/a si nu-l/o refuza. Lasa-l sa-ti ia o parte din povara si las-i pe ceilalti sa-ti plateasca nota din cand in cand. Este mai bine sa dai decat sa primesti, asa ca da-le celorlalti o sansa sa se bucure de asta.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

La ordinea zilei este intoarcerea la cateva principia de baza. In mod suprinzator, cineva din familie iti poate arata cum sa faci asta. Nu va fi voreba de o discutie sau de o predica, ci mai degraba de un mod frumos in care iti va reaminti cat de placuta poate fi simplitatea si relaxarea. Este genul de zi in care sa stai acasa.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Este momentul sa faci anumite schimbari si sa treci la un alt nivel. Probabil ca sentimentele si gandurile tale vor sa iasa la suprafata, dar poti sa le controlezi si sa te folosesti de ele. Aceasta perioada te va transforma mult.

Horoscop pentru femeia din Pești

Nu te-ai descurcat prea bine azi pe plan professional. Esti motivat/a dar nu ai energia necesita sa faci fata actiunilor pe care ti le-ai propus. Nu exagera.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții