Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 21 Iulie 2017

Written By NIKE B. on vineri, 21 iulie 2017 | 06:10


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 21 Iulie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 21 Iulie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Prea multa incredere si speranta depuse in individul gresit pot duce la o experienta devastatoare. Fie cineva este foarte posesiv cu tine, fie nu iti returneaza aceeasi cantitate de afectiune pe care i-o oferi tu.



Horoscop pentru femeia din Taur

Nu puteti trece la relatii mai putin intense acum. Ori totul, ori nimic in aceasta perioada. Veti vedea ca cineva va incerca sa va castige afectiunea, dar s-ar putea sa nu va simtiti pregatit sau sa nu aveti timp de investit intr-o noua relatie.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Din punct de vedere artistic, creativ sau spiritual, sunteti foarte inspirat. Imaginatia, intuitia si sensibilitatea psihica sunt ridicate si preferati sa pictati, sa ascultati muzica, sa visati cu ochii deschisi sau sa va puneti diverse dorinte, decat sa participati la unele activitati practice.


Horoscop pentru femeia din Rac

Este timpul sa iti intinzi aripile sis a calatoresti, daca este nevoie. Noi locuri te cheama. Planetele ate influenteaza sa faci calatorii si exista creativitate intelectuala, noi dorinte si nevoia de o provocare cultural in viata ta. Anumite carti si informatii iti stimuleaza mintea pentru a urca pe noi inaltimi.



Horoscop pentru femeia din Leu

Energiile tale competitive au atins cote maxime, de aceea este posibil sa apara conflicte legate de orgoliu, in special cu oamenii care sunt in pozitii de comanda. Ai grija, caci asta ar putea avea consecinte negative in viata ta profesionala. Trebuie sa iti controlezi temperamental in legatura in fata opiniei celorlalti.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

In timpul acestui ciclu planetar vei fi foarte receptiv/a la tot ce te inconjoara la locul de munca cat si in relatiile cu colegii. Conditii de mediu neprielnice iti creeaza un haos emotional. Intuitia iti va fi foarte folositoare in sesizarea erorilor si situatiilor incurcate care pot duce la pierderi de timp si produse in cadrul companiei.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Este perioada luni cand primesti un surplus de energie fizica, din interior spre exterior. Asta iti permite sa avansezi rapid. Lucrurile vor decurge asa cum vrei, fara sa fie nevoie sa le fortezi. Cateva zile vei avea cateva atu-uri in maneca, foloseste-le.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Poate ca v-ati concentrat prea tare la o singura persoana si ca nu ati primit iubirea si atentia pe care v-ati fi dorit-o in schimb. Aceasta experienta va va deschide inima catre noi posibilitati. Nu uitati ca daca va urmariti problemele in dragoste, aceastea fug. Daca fugiti, insa, va urmaresc ele.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

S-ar putea sa-ti pierzi multi prieteni incercand sa ii convingi pe toti ca ai dreptate, chiar daca asa este. In ziua de astazi trebuie sa-ti prezinti ideile intr-un mod cat mai frumos posibil. De fapt, nu conteaza ce spui, ci cum o spui pentru a-i multumi pe interlocutori. Astazi vei avea un program foarte incarcat care va necesita odihna corespunzatoare ulterior.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Norocul apare, uneori in ultimult moment, exact cand o factura neplatita incepe sa va ingrijoreze. Acest tip de protectie poate veni sub forma unui cec uitat, a unui bonus, a unei tombole sau in urma unui concurs de bingo. Se pare ca norocul va apara de stresul financiar in aceasta perioada.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Fii sigur ca iti poti da jos ochelarii care te fac sa vezi lumea in roz atunci cand este nevoie. Pe de alta parte, ai capacitatea de a ii face sa vada lumea in roz pe cei care au nevoie, iar o atitudine pozitiva va fi apreciata. Sentimentele frumoase pe care le ai facand asta sunt o recompense in sine, dar de asemenea iti vor adduce si alte recompense, atat pe termen scurt cat si pe termen lung.

Horoscop pentru femeia din Pești

Trebuie sa ai grija la aparatele electronice care au efect negativ asupra sanatatii tale. S-ar putea sa ai probleme de natura fizica si s-ar putea ca acestea sa fie legate de mediul in care lucrezi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții