Femeile geniale din horoscop 2024

Femeile geniale din horoscop, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 13 August 2017

Written By NIKE B. on duminică, 13 august 2017 | 06:38


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 13 August 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 13 August 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Nu va apucati sa pacaliti oamenii prin complimente, chiar daca este usor sa faceti acest lucru. Fiti sincer, fiindca astfel veti castiga respect si va veti usura viata in lunile ce urmeaza. Probabil ca veti dobandi aprobarea catorva persoane si ca va va fi greu sa alegeti intre doua persoane.




Horoscop pentru femeia din Taur

Nu mai amanati acel control medical. Daca aveti o trimitere in buzunar pe care nu ati folosit-o, ar fi bine s-o faceti. Discomfortul fizic se va agrava in timp. Dupa ce veti trece de acest control, va veti simti mult mai bine, stiind ca nu aveti nicio problema.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Depuneti eforturi in plus in ceea ce priveste oportunitatile noi in latura profesionala si in activitatile pe care nu le-ati mai practicat. S-ar putea ca cei care va sunt apropiati sau sefii sa va ajute foarte mult in urmatoarele zile. S-ar putea sa se renasca niste sentimente vechi pe masura ce va legati mai tare intr-o relatie noua.




Horoscop pentru femeia din Rac

Aveti grija sa nu insistati prea mult cu ideea sau cu propunerea dumneavoastra. Se pare ca trebuie sa insistati, dar este ca si cum n-ati insista. Cand exagerati in rau este ca si cum ati exagera in bine si invers.



Horoscop pentru femeia din Leu

Incercati sa controlati pe cineva luna aceasta. Aveti mare grija la fiecare pas si nu faceti victime colaterale. Va trebui sa platiti pentru pagubele create in cele din urma.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Relatiile de dragoste si abordarea dumneavoastra se vor schimba. Daca ati fost sclavul dragostei sau daca v-ati aflat intr-o situatie submisiva, in care va lipseste controlul, dar si capacitatea de a judeca un caracter cum trebuie, s-ar putea ca, odata cu eclipsa lunara, sa apara unele schimbari. Veti fi foarte interesat de dobandirea controlului asupra tiparelor dumneavoastra emotionale si de folosirea lor in cel mai bun mod posibil.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Planetele fac ca multe lucruri ciudate sa se intample cu finantele dumneavoastra. Asigurati-va ca stiti totul despre toate afacerile dumneavoastra, inainte de a face inca un pas inainte. Partenerii si sotii/sotiile au nevoie de mai multi bani, fara un motiv anume. S-ar putea sa iasa un mic razboi cu partenerul/partenera daca nu sunteti rezonabil si controlat.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Incepeti sa tineti mai tare la o persoana draga. Simtiti un sentiment nou de incredere si acceptare in cele mai intime relatii ale dumneavoastra. Aveti un efect intens asupra celorlaltor persoane in aceasta perioada, fiindca tineti la ei si ii ajutati sa treaca peste anumite momente dificile.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Veti fi tras la raspundere pentru stilul dumneavoastra de viata sau pentru o anumita atitudine pe care o aveti in aceasta perioada. Dar atata timp cand nu sunteti arogant, totul va fi bine. Asta inseamna ca este momentul sa rupeti anumite legaturi care nu va ajuta deloc, fiindca viziunile voastre difera.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Sunteti increzator si vreti sa explorati tot felul de situatii noi in aceasta perioada. Calatoriile, invatatul si alte experiente care va largesc orizontul descid noi usi in calea dumneavoastra. Problemele religioase, filozofice si culturale va atrag in mod deosebit.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Aveti o minte agera si oarecum reactiva astazi, asa ca trebuie sa va purtati cat mai frumos. S-ar putea sa va pierdeti calmul cand veti observa ca cineva care conteaza va va analiza fiecare miscare.

Horoscop pentru femeia din Pești

S-ar putea ca o cina linistita, alaturi de prieteni, sa va ajute sa reaprindeti legatura cu o persoana pe care n-ati mai vazut-o de multa vreme sau sa cunoasteti pe cineva nou, dar cu care vi se pare ca aveti multe in comun. Nu refuzati invitatia; veti regreta cand veti vedea ce cuprindea oferta.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții