Horoscop Urania, Pasul Fortunei 21 – 27 Iulie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018. Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

sâmbătă, 12 august 2017

Horoscop Urania saptamana 12 – 18 August 2017 in functia de zodieHoroscop Urania săptămâna 12–18 August 2017 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 12–18 August 2017. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 12–18 August 2017

Horoscop Urania Berbec

Între 12 şi 13 august, la prânz, preocupări personale legate de sănătate, de casă, familie, soţ/soţie sau carieră; preocupările se pot suprapune, dând acestor zile aspectul unei perioade agitate, încărcate, solicitante şi nu întotdeauna rodnice, poate şi din incapacitatea nativilor de a se concentra pe o singură problemă şi de a o duce la bun sfârşit. Posibile conflicte între nativi şi persoanele din sectoarele importante de viaţă care pot interveni în demersurile lor într-un chip deranjant, enervant sau conflictual. Între 13 august, după ora 13:40' şi 15 august, după-amiaza, dorinţă de câştig, de stabilitate materială, încercare de a valorifica un bun (închirierea fiind cea mai frecventă ipostază); cheltuieli prilejuite de nevoile de moment ale copiilor (o excursie, nevoia unui echipament special pentru a participa la o competiţie), cheltuieli din obligaţii morale faţă de o persoană dragă lor. Pe 14 august, Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă şi va aduce informaţii care nuanţează o situaţie în derulare la locul de muncă, astfel încât, Berbecii se vor opri din tumultul emoţiilor care erau gata-gata să-i facă să ia decizii la mânie, nechibzuite. Astfel, ei vor avea posibilitatea să analizeze, până pe 5 septembrie, ceea ce trebuie să facă şi, probabil, că vor lua decizia finală, privitoare la muncă şi salariu ori la alte forme de câştig bănesc, în preajma datei de 20 septembrie, când Mercur va reveni la gradul din care şi-a început retrogradarea. Între 15 august, după ora 17:06', şi 17 august seara, posibile tulburări în programul unor deplasări, excursii sau drumuri cu scop precis, precum şi bruieri ale comunicării cu oamenii şi instituţiile din străinătate, mai ales după 14 august. Între 17 august, după ora 19:13' şi 18 august, premize ale unor conflicte noi sau ale reluării celor vechi; intervenţia unei rude nu va avea darul să limpezească situaţia.


Horoscop Taur pentru săptămâna 12–18 August 2017

Horoscop Urania Taur

Între 12 şi 13 august, la prânz, frământări interioare născute din tumultul unor evenimente de dată recentă care pun probleme, uneori, greu sau chiar foarte greu de acceptat şi gestionat. O cauză ar putea fi cea legată de măsurile legale care sunt aplicate la locul de muncă şi care, într-un fel sau altul, îi nemulţumesc. Discuţiile pe această temă nu sunt de natură să clarifice situaţia, cel mult să întărească ideea că nu au cum să schimbe ceva şi că nu le rămâne decât să se supună noilor condiţii de muncă. Posibile tulburări ale funcţiilor cerebrale (insomnie, agitaţie, stare de nervozitate, instabilitate psiho-emoţională, ieşiri necontrolate) în funcţie şi de tabloul clinic al fiecărui nativ. Între 13 august, după ora 13:40' şi 15 august, după-amiaza, efort mare de stabilizare organică, de stăpânire de sine şi de control al situaţiilor de viaţă ivite, care îi afectează sau evenimente care au loc în familia din care provin şi care îi obligă să acţioneze într-un anumit fel. Pe 14 august, Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă şi, timp de trei săptămâni, le va provoca îndoieli şi răzgândiri în plan afectiv şi la nivelul relaţiilor personale, pe care le vor analiza, în repetate rânduri, pentru a descoperi adevărul din spatele lor. Joc al aparenţelor şi al ambiţiei nativilor de a nu se lăsa amăgiţi de un partener de suflet, asupra căruia încep să aibă îndoieli din ce în ce mai mari. Între 15 august, după ora 17:06', şi 17 august seara, discuţii în vederea obţinerii unui statut financiar mai bun dar şi efortul de a soluţiona o chestiune litigioasă pe calea justiţiei ori pe o altă cale permisă de legislaţie, dar cu slabe şanse de reuşită, în acest răstimp. Între 17 august, după ora 19:13' şi 18 august, dialoguri incomode, informaţii care „îi opresc din drum”, motive ca Tauriisă se teamă de consecinţele neplăcute ale unui schimb de opinii provocator.


Horoscop Gemeni pentru săptămâna 12–18 August 2017

Horoscop Urania Gemeni

Între 12 şi 13 august, la prânz, dinamică specială a relaţiilor pe care Gemenii le au cu prietenii şi cunoscuţii apropiaţi, de care se simt legaţi prin gusturi şi scopuri comune de viaţă. Uneori, între aceştia se pot ivi disensiuni, alimentate de ambiţiile şi încăpăţânarea unora sau altora. Posibile furtuni afective. Între 13 august, după ora 13:40' şi 15 august, după-amiaza, răstimp marcat de mai mult echilibru interior şi de posibilitatea de a-şi reface forţa fizică. Pe 14 august, Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă şi va pune în mişcare un arsenal de gânduri, idei, soluţii, atitudini menite să le permită să-şi securizeze averea, gospodăria, un beneficiu material ori să stabilească o logică între chestiunile personale şi cele oficiale care, în ultimul timp, s-au intersectat, amestecându-se contraproductiv. Gemenii pot lua, până pe 5 septembrie, o decizie cu privire la un proiect ce li s-a oferit deja sau care le va fi propus în acest răstimp. Nu se vor grăbi să se implice şi vor analiza minuţios fiecare aspect al contractului şi al implicării lor. Lipsa de entuziasm resimţită nu înseamnă că proiectul este vicios sau lipsit de importanţă ci doar că nativii vor calcula cu maturitate şi aspectele colaterale pe care acceptul lor le-ar genera. Între 15 august, după ora 17:06', şi 17 august seara, Luna va tranzita semnul Gemenilor şi le va fi de un real folos pentru că va da spiritului lor mai multă libertate, mai multă spontaneitate ori mai multă imaginaţie. Într-o formă fizică bună, ei vor putea să se detaşeze de aspectele morocănoase ale existenţei cotidiene, cufundându-se în activităţi plăcute şi utile. Între 17 august, după ora 19:13' şi 18 august, nativii vor fi obligaţi să se ocupe de bani iar principala lor preocupare se va îndrepta, în acel răstimp, spre găsirea unei noi soluţii de a munci pentru a se redresa financiar. Cheltuieli forţate de împrejurări pe care trebuie să le „onoreze”; ziua unui prieten, de exemplu.
Horoscop Rac pentru săptămâna 12–18 August 2017

Horoscop Urania Rac

Între 12 şi 13 august, la prânz, Racii, mai ales cei tineri, vor simţi dorinţa să se afirme, să preia conducerea într-un sector de activitate, să se impună ori să înfrângă opoziţiile care stau în calea proiectelor lor ambiţioase. În calea unora ar putea sta chiar interesul divergent al unei rude, punctul de vedere categoric al familiei, care respinge premizele nativului, un context legal ce le blochează accesul la o funcţie sau la o ipostază publică. Între 13 august, după ora 13:40' şi 15 august, după-amiaza, ei se vor adresa unui prieten în speranţa unui ajutor moral sau material. Pe 14 august, Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă şi va introduce o notă de nesiguranţă, de confuzie sau de înţelegere greşită a informaţiilor. Până pe 5 septembrie, Racii vor fi influenţaţi de acest aspect, trăgând concluzii greşite, de cele mai multe ori exagerate şi subiective. Alteori, nici ceea ce vor transmite ei, prin viu grai sau în scris, nu le va fi de ajutor, formulările lor fiind stângace, neinspirate, simpliste sau fără temei (logic, juridic, ştiinţific, relaţional), ceea ce reprezintă un pericol pentru cei care vor susţine examene sau se vor supune diferitelor forme de verificare a pregătirii lor şcolare sau profesionale. Între 15 august, după ora 17:06', şi 17 august seara, discrete fluctuaţii ale stării de spirit şi ale fiziologiei organismului. Stările de rău vor fi trecătoare şi/sau superficiale; ele vor privi aparatul loco-motor, circulaţia periferică arterială, funcţiile hepatice, musculatura şi osatura şoldului. Între 17 august, după ora 19:13' şi 18 august, Luna va tranzita semnul Racului, pe care îl guvernează, şi îşi va revărsa potenţialul benefic asupra nativilor aparţinând acestui semn zodiacal. Totuşi, ea va intensifica felul în care se va manifesta ostilitatea unui partener de viaţă, de afaceri, de proiect care îl vor pune pe Raci în „situaţii imposibile”.


Horoscop Leu pentru săptămâna 12–18 August 2017

Horoscop Urania Leu

Între 12 şi 13 august, la prânz, perioadă de mare avânt, curaj şi încredere în propriile forţe. Leii, indiferent de vârstă, se vor implica în proiecte şi demersuri de largă respiraţie, plăcându-le acest tip de provocare socio-profesională care le va permite să-şi etaleze cunoştinţele şi capacitatea de a conduce. Moment al entuziasmului firesc oricărui început menit să-i aşeze în prim-planul vieţii publice. Determinare, orgoliu, ambiţie, motivaţie: Leii nu pot fi opriţi. Posibile momente importante în viaţa lor, posibile decizii „de destin”, posibile situaţii neprevăzute care le vor deschide noi perspective şi oportunităţi. Între 13 august, după ora 13:40' şi 15 august, după-amiaza, consolidare a intenţiilor profesionale, rezistenţă la presiune morală. Pe 14 august, Mercur va intra într-o mişcare aparent retrogradă, care va dura până pe 5 septembrie, şi care îi va determina să evalueze lucid şansele unui câştig financiar obţinut prin muncă şi efort propriu. Toate deciziile privitoare la bani vor fi, până atunci, amânate. Între 15 august, după ora 17:06', şi 17 august seara, întâlniri cu prietenii, sfaturi, discuţii agreabile, schimb de impresii, convivialitate. Relaţiile afective vor suferi de pe urma instabilităţii sau detaşării subiectului de persoanele dragi, pe care vor avea tendinţa să le marginalizeze, să le ignore, să le trateze cu indiferenţă. Între 17 august, după ora 19:13' şi 18 august, tendinţa de repliere în interioritate. Leii vor resimţi oarecare oboseală sau plictis faţă de sarcinile de serviciu sau, poate, organismul le va da mesaje subtile că trebuie să se oprească şi să se odihnească. Nota generală a săptămânii poate fi dată, în cazul celor tineri şi a bărbaţilor în special, de tendinţa de a forţa nota, ori de câte ori va veni vorba de plăceri, extravaganţă, sport, performanţă; multiplul Trigon regal pe semne de Foc îi va susţine astral dar va şterge graniţele măsurii.
Horoscop Fecioară pentru săptămâna 12–18 August 2017

Horoscop Urania Fecioara

Între 12 şi 13 august, la prânz, nu sunt excluse una sau mai multe situaţii-limită ce vor pune presiune pe nativi din punct de vedere financiar, cele mai multe având o componentă oficială/legală de necontestat. Între 13 august, după ora 13:40' şi 15 august, după-amiaza, dorinţă intensă de consolidare a personalităţii lor. Fecioarele vor dori să-şi reconfigureze o direcţie importantă de viaţă, motiv pentru care se vor gândi, se vor răzgândi, vor cântări, vor accepta, vor renunţa, ş.a.m.d. Impulsurile care le vor veni cu acest prilej nu vor fi date uitării; meticuloşi, ei vor nota ceea ce le trece prin minte în legătură cu un subiect pentru a-l lua în calcul, mai târziu. Acest proces intens de meditaţie concentrată pe problemele personale va cunoaşte o formă de manifestare specială, din 14 august, când Mercur, aflat în tranzit prin zodia Fecioarei (casa I a cerului lor astral) va intra în mişcare aparent retrogradă, până la 5 septembrie a.c. Această postură astrală va avea partea ei de bine dar şi de stres pentru cei născuţi în Fecioară care vor avea posibilitatea să se gândească la ei, la „ale lor”, cu multă asiduitate. Spiritul practic, interesul material, dorinţa unui bun plasament personal, profesional, familial sau social vor fi argumente puternice în calea schimbărilor pe care doresc să le facă în viaţa lor dar pe care nu le vor opera decât în luna septembrie, când vor fi în deplină cunoştinţă de cauză, măcar prin binevenita verificare a tuturor datelor şi informaţiilor pe care le deţin, referitoare la sectorul de viaţă pe care îl vor reformulat. Între 15 august, după ora 17:06', şi 17 august seara, posibile mici conflicte interioare sau nemulţumiri faţă de afirmaţiile neavenite şi neadevărate rostite despre ei, în public, de oameni dezinformaţi sau rău-voitori. Între 17 august, după ora 19:13' şi 18 august, discuţii de taină cu un prieten, posibile mărturisiri făcute acestora.


Horoscop Balanță pentru săptămâna 12–18 August 2017

Horoscop Urania Balanta

Între 12 şi 13 august, la prânz, măsura care-i caracterizează, în general, pe aceşti nativi, este sporită de tranzitul planetei Jupiter prin zodia Balanţei, care le conferă un aer de justiţiari sau, în plan individual, al unor persoane preocupate să restabilească adevărul şi să menţină echilibrul cu orice preţ. Doar că, în această perioadă, Luna se va afla în Berbec, în opoziţie cu semnul Balanţei, ceea ce le va face demersul mai greu de realizat. Iar dacă aceştia vor avea de dus o luptă în plan personal, atunci, pe fondul confruntărilor sau punerilor la punct la care vor recurge, ar putea ieşi scântei. Între 13 august, după ora 13:40' şi 15 august, după-amiaza, mici atenţii sau cadouri care le vor face plăcere, mai ales, femeilor. Pe 14 august, Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă; plasat în casa a XII-a a cerului lor astral, acesta va permite, până pe 5 septembrie, revenirea unor stări organice deranjante, obligându-i să meargă la doctor pentru un consult. E de luat, însă, în calcul puternica componentă psihică, endocrină şi neuro-vegetativă care ar putea genera aceste recidive. De asemeni, în următoarele trei săptămâni nativii nu ar trebui să ia drept corecte şi adevărate zvonurile cu privire la siguranţa locului lor de muncă sau al schimbărilor care-i vor viza, în mod special, pe ei; acelea vor fi speculaţii, dezinformări voite sau răstălmăciri „după ureche” care nu se vor adeveri. Între 15 august, după ora 17:06', şi 17 august seara, disponibilitate spre lecturi speciale, filosofare, preocupări culturale morale, menită să le sporească gradul de informare şi pregătire superioară ori de cultură generală. Între 17 august, după ora 19:13' şi 18 august, Luna puternică, în domiciliu, alături de planeta Venus, ar putea patrona câteva momente frumoase, plăcute sau flatante pe care nativii le vor trăi, generate de împrejurări în care ei se pot remarca sau pot fi lăudaţi (poate, chiar, premiaţi).

Horoscop Scorpion pentru săptămâna 12–18 August 2017

Horoscop Urania Scorpion

Între 12 şi 13 august, la prânz, multe nu le vor conveni Scorpionilor în sectorul muncii: nici ritmul în care vor fi obligaţi să lucreze, nici volumul sau sarcinile speciale de serviciu pe care vor trebui să le execute, nici modificările salariale de ultimă oră; în plus, se pot ivi, la tot pasul, surprize neplăcute sau ipostaze care le vor da de gândit nativilor cu privire la viitorul lor loc de muncă. Posibile reacţii brutale, de respingere sau de refuz ale Scorpionilor, în postură de subordonaţi sau de executanţi. Din punctul de vedere al sănătăţii, se pot anticipa stări de oboseală, de epuizare care vor sta la originea unor ieşiri nervoase necontrolate. Între 13 august, după ora 13:40' şi 15 august, după-amiaza, prilej astral pentru confruntări cu oponenţii sau contestatarii, mai vechi sau de curând intraţi în cercul „ostililor”. Dar, Scorpionii nu vor asista impasibili la atacurile rivalilor şi vor reacţiona în forţă, declanşând o scurtă dar intimidantă demonstraţie de forţă. Pe 14 august, Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă; poziţionat în casa a XI-a, în zodia Fecioarei, adică în domiciliu, Mercur le va permite sau îi va obliga pe nativi să-şi reformuleze părerea despre unele persoane din cercul de apropiaţi ori faţă de un grup întreg de oameni legaţi de interese, simpatii şi opţiuni comune. Până pe 5 septembrie, Scorpionii vor avea răgazul să studieze persoanele asupra cărora îşi va pune amprenta această planetă. Între 15 august, după ora 17:06', şi 17 august seara, nativii vor fi obligaţi să ţină cont de condiţionările, limitările, exigenţele ori de actele normative care operează în activitatea lor financiară şi cărora vor trebui – vor, nu vor - să li se supună. Între 17 august, după ora 19:13' şi 18 august, Scorpionii vor beneficia de un mental subtil, în stare de judecăţi fine şi raţionamente superioare, care să le permită „anatomia” unei situaţii speciale, prin care trec.


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 12–18 August 2017

Horoscop Urania Săgetător

Între 12 şi 13 august, la prânz, posibile furtuni sentimentale; tulburarea apelor îi poate face pe unii Săgetători impetuoşi, neatenţi la detalii, nerăbdători (să întrebe, să afle, să afirme, să răspundă, se someze, să decidă...) şi fără măsură. Oricâtă justificare iniţială vor fi având, pe parcursul acestor desfăşurări de forţe emoţionale, până, la urmă, tot vor greşi, lezând sensibilitatea sau buna-credinţă a celor vizaţi. Contextul astral general este favorabil sportivilor care pot realiza performanţe neaşteptate care le vor permite, unora, să plece din ţară la competiţii de prestigiu sau la cluburi de elită. Între 13 august, după ora 13:40' şi 15 august, după-amiaza, răbdare, metodă, hărnicie. Pe 14 august, Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă şi va permite reluarea activităţilor (sau măcar premiza lor) ce păreau a fi fost abandonate pe parcurs, la care nativii renunţaseră în lipsa unei perspective clare (durată, beneficiu, efort estimat). Până pe 5 septembrie, nativii vor avea posibilitatea să analizeze, pe baza datelor şi informaţiilor de ultimă oră, viabilitatea proiectului, valoarea propunerii, avantajele acceptării ei, riscurile implicării lor în situaţii-cheie care le-ar pune în joc cariera sau autoritatea în domeniu. Între 15 august, după ora 17:06', şi 17 august seara, controversele se pot ţine lanţ, angajandu-i pe Săgetători în dispute, pe teme şi cu importanţe diferite. Între 17 august, după ora 19:13' şi 18 august, „contorsiuni” financiare. Cei care „nu sunt în bani” pot recurge la artificii de genul „mă împrumut de la cineva ca să plătesc o datorie altcuiva”. Nota generală a săptămânii va fi dată de dinamica astrală puternică, ce vine dinspre zodia Leului (casa a IX-a a cerului lor astral), care le induce voinţă, tărie de caracter în urmărirea unui scop sau al unui ideal, mai ales dacă acesta are o puternică motivaţie profesională (dorinţă de succes, de afirmare, de notorietate).


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 12–18 August 2017

Horoscop Urania Capricorn

Între 12 şi 13 august, la prânz, vârtej de sentimente stârnite de problemele familiale ori care privesc integritatea şi viitorul unei gospodării afectate de evenimente şi situaţii-limită. În general, pe acest fond tulbure, ceilalţi membri de familie nu-i vor fi de ajutor Capricornului care se va vedea obligat să se „lupte” şi cu trăsăturile de caracter sau cu mentalitatea rudelor care au viziuni diferite de ale lui, care nu cunosc îndeaproape realitatea sau care sunt animaţi de sentimente egoiste. Între 13 august, după ora 13:40' şi 15 august, după-amiaza, Capricornii, în ipostaza de părinţi, vor fi dedicaţi cauzei copiilor lor, făcând efortul de a-i susţine cu orice preţ, la propriu sau la figurat. Dorinţă de stabilitate afectivă, de consolidare a unei relaţii sentimentale prin gesturi care să reflecte bunele lor intenţii. Pe 14 august, Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă şi va declanşa, până pe 5 septembrie, un amplu proces de analiză meticuloasă, de cântărire a argumentelor pro şi contra luării unei decizii, mai ales dacă va fi vorba de o opţiune profesională. Deocamdată, ei nu sunt nici hotărâţi, nici lămuriţi; de aceea, perioada care va urma, chiar dacă nu le va permite o rezolvare rapidă îi va ajuta în luarea celei mai înţelepte şi utile lor soluţii de viaţă. Între 15 august, după ora 17:06', şi 17 august seara, tatonări, prospecţiuni, estimări privitoare la muncă, serviciu, bun plasament al capacităţii lor profesionale. Stări organice trecătoare, difuze, imprecise, diferite ca intensitate de la o oră la alta şi, prin asta, derutante. Aparatul loco-motor este în vizorul tabloului astral, cu o pondere pe segmentul braţe/umeri, mâini şi sistem nervos care coordonează manualitatea şi dexteritatea. Între 17 august, după ora 19:13' şi 18 august, discuţii în contradictoriu, inutile şi stresante, care vehiculează aceleaşi argumente şi apără aceleaşi interese.


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 12–18 August 2017

Horoscop Urania Vărsător

Între 12 şi 13 august, la prânz, dialogurile cu aceste persoane au toate şansele să se transforme repede, indiferent de subiect, în focuri de artificii. Vărsătorii pot da reprezentaţii de oralitate, de expresivitate verbală, de combativitate dar, deopotrivă, ei pot deveni nişte persoane certăreţe şi conflictuale, care se „aprind” din nimic, care nu se pot domoli, care contrazic pe toată lumea şi pun pariuri la tot pasul. Pe acest fundal astral, deplasările vor sta sub semnul neobişnuitului şi al imprevizibilului. Vărsătorii se pot hotărâ brusc să plece la mare sau invers, să iasă din apa mării şi să se ducă direct la ...gară. Evenimentele se petrec rapid, fără legătură directă între cauză şi efect, lăsând impresia celor din jur, că, în spatele acestor evenimente, ar sta nişte motive neştiute; în realitate, este vorba de forţa de a acţiona a Vărsătorilor care se manifestă fără preaviz şi fără explicaţii. Între 13 august, după ora 13:40' şi 15 august, după-amiaza, deşi, în sinea lor, ar dori să contribuie la liniştea sau la confortul domestic, realitatea va fi alta: nonşalanţi şi paradoxali, nativii vor fi instabili, vor ridica mereu pretenţii, obligându-i pe cei din familie să fie la „cheremul” lor. Pe 14 august, Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă şi va readuce în discuţie chestiuni (aparent) uitate sau ignorate diplomatic de către nativi privitoare la bani, plăţi, datorii. Promisiunile făcute Vărsătorilor cu privire la un ajutor pe care l-ar putea primi, vor fi reevaluate până spre 5 septembrie. Între 15 august, după ora 17:06', şi 17 august seara, perioadă în care dorinţa de nou, de provocare, de inedit a nativilor va fi uriaşă iar disponibilitatea lor spre aventuri sentimentale va îmbrăca haina poveştilor romantice, ca-n filme. Între 17 august, după ora 19:13' şi 18 august, unii vor mai şi munci; fără chef, cu năduf, cu comentarii, cu îmbufnări, dar îşi vor rezolva sarcinile de serviciu.


Horoscop Pești pentru săptămâna 12–18 August 2017

Horoscop Urania Pești

Între 12 şi 13 august, la prânz, zbucium din motive băneşti, chiar dacă, pentru unii, suma pentru care se chinuie să găsească o rezolvare, este modestă. Între 13 august, după ora 13:40' şi 15 august, după-amiaza, Peştii vor avea capacitatea „să stea strâmb şi să judece drept” adică să elimine elementele nesemnificative ale unei poveşti de viaţă încâlcite căreia să-i dea de capăt prin luciditate, printr-o atitudine cerebrală, sobră, pragmatică şi adecvată. Pe 14 august, Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă şi va reintroduce, în ecuaţia vieţii lor de fiecare zi, chestiuni conjugale, de afaceri, conflicte cu sau fără componentă procesuală. Aproape fiecare Peşte va avea de rezolvat „ceva” care se dovedeşte complicat, ilogic sau anapoda şi care nu-i dă pace. Se vor perpeli ei aşa, până spre 5 septembrie, când, pe fondul intervenţiei şi altor factori astrali, lucrurile se vor lămuri sau evenimentele vor fi de aşa natură, încât, ele se vor fi rezolvat de la sine, prin epuizare şi perimare. Perioadă în care nativii nu este bine să facă angajamente, să lanseze promisiuni, să se implice în proiecte fără un contract clar, etc. Este momentul când, partenerii incorecţi pot profita de naivitatea sau lipsa de atenţie a Peştilor. Între 15 august, după ora 17:06', şi 17 august seara, discuţii inutile, obositoare şi lipsite de vreun temei economic, juridic, legal, moral, între nativ şi unele rude sau între nativ şi consoartă, care vor provoca dezgustul şi exasperarea Peştilor. Va fi nevoie de tărie de caracter pentru a nu ceda şi a nu se lăsa manipulaţi, minţiţi, păcăliţi şi implicaţi în situaţii jenante. Între 17 august, după ora 19:13' şi 18 august, în sufletul acestor nativi îşi va face loc duioşia, bunătatea, cumsecădenia şi dorinţa de a face ceva special care să şteargă amintirile recente, neplăcute prin bucuria artei, prin trăiri superioare, prin plăcerea spectacolului.


Horoscop Urania saptamana 12–18 August 2017

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Statistici T5