Ce semne zodiacale se înțeleg cel mai bine

Ce semne zodiacale se înțeleg cel mai bine ? Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. ...

Horoscop Urania saptamana 30 Septembrie-6 Octombrie 2017 in functia de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 30 septembrie 2017 | 08:42



Horoscop Urania săptămâna 30 Septembrie-6 Octombrie 2017 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 30 Septembrie-6 Octombrie 2017. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 30 Septembrie-6 Octombrie 2017

Horoscop Urania Berbec

În noaptea de 30 septembrie, șansa unor evenimente este redusă pentru cei care locuiesc în România, pentru că acest răstimp corespunde nopții dar, cei care se află în zone în care e plină zi, ar putea fi în situația să dea dovadă de răbdare și tenacitate pentru a se menține într-o postură oficială sau publică atacată ori amenințată de critici și contestări. Mercur va intra în zodia Balanței, respectiv în casa a VII-a a acestor nativi, și va aduce un binefăcător aer detașat de încrâncenări sau rezistențe nejustificate, mai ales în cazul negocierilor. Pe această direcție, ziua de 6 octombrie va fi una favorabilă concesiilor și „căderilor la pace” chiar cu persoanele care au manifestat ostilitate față de Berbeci. Între 30 septembrie, după ora 07:41', și 2 octombrie după-amiaza, idei, inițiative bizare ale nativilor ori de câte ori se vor întâlni cu prieteni. Uneori, aceste reacții vor fi justificate de un context complicat, alteori, pur și simplu, le va face plăcere să facă pe „interesanții”. Între 2 octombrie, după ora 17:27', și sfârșitul zilei de 4 octombrie, posibile clipe apăsătoare din punct de vedere sufletesc provocate de evenimentele curente care produc asupra lor un efect depresiv sau dezamăgitor. Nota generală o vor da stările amestecate, contradictorii în fiziologia trupului și viața afectivă, presărate cu momente de stres. Între 4 octombrie, după ora 23:40', și 6 octombrie, răstimp în care nativii vor fi plini de energie, vor da dovadă de voință și ambiție. Unii vor trăi contradicțiile existențiale puse în ecuație astrală de opoziția dură Uranus (în zodia Berbecului) și Jupiter care își trăiește ultimele zile în zodia Balanței. În seara zilei de 5 octombrie va avea loc faza de Lună Plină în Berbec, ceea ce va spori latura activă, implicată, „înflăcărată” a personalității lor dar care va pune, totodată, într-o relație aspră și intolerantă multe relații parteneriale.





Horoscop Taur pentru săptămâna 30 Septembrie-6 Octombrie 2017

Horoscop Urania Taur

În noaptea de 30 septembrie, posibilă scurtă perioadă de analiză a unei situații care nu merge așa cum și-ar dori nativii. Mercur va intra în zodia Balanței și le va deschide un drum util pentru reevaluarea unui contact sau pentru cântărirea unei propuneri privitoare la un loc de muncă sau la o activitate retribuită. Mercur va avea un mers rapid și se va afla, spre sfârșitul acestei săptămâni, în conjuncție cu Soarele ceea ce poate funcționa ca un factor pozitiv sau dinamizator. Posibile îndoieli cu privire la eficacitatea unui tratament sau oportunitatea unei terapii; discuții cu mai mulți specialiști (medici, terapeuți, psihologi, etc.). Între 30 septembrie, după ora 07:41', și 2 octombrie după-amiaza, în mod normal, Taurii ar trebui să-și dorească să facă ceva ieșit din comun prin care să atragă atenția asupra lor, să impresioneze sau, măcar, să stârnească interesul cu privire la persoana lor ori la competența și virtuțile lor profesionale. Între 2 octombrie, după ora 17:27', și sfârșitul zilei de 4 octombrie, întâlnirile cu prietenii nu le vor satisface nevoia de comunicare și aspirația spre o comuniune sufletească și de idei. Între nativi și cunoscuții lor se vor adânci fisurile provenind dintr-o educație și o mentalitate diferită ori de la interesele de moment care îi așează în tabere opuse, greu de acceptat și de unii și de ceilalți. Între 4 octombrie, după ora 23:40', și 6 octombrie, Taurii vor arde de nerăbdare: ei vor dori să realizeze neapărat ceva, să acționeze cumva într-o direcție de viață pentru care se pregătesc sau se antrenează de mai mult timp. Cea mai importantă miză este cea legată de un loc de muncă, de o realizare profesională, de obținerea unui statut mai bun material. În seara zilei de 5 octombrie, în sectorul casei a XII-a, se va produce faza de Lună Plină în Berbec care îi poate împinge spre inițiative pripite sau inoportune motivate de împrejurările care nu le convin ideologic, religios, politic, juridic sau moral.




Horoscop Gemeni pentru săptămâna 30 Septembrie-6 Octombrie 2017

Horoscop Urania Gemeni

În noaptea de 30 septembrie, posibile momente de insomnie sau de griji pot pune stăpânire pe nativi, făcându-i să se gândească, în puterea nopții, la treburile familiei, ale casei, ale gospodăriei sau la patrimoniul ori la postura lor socio-profesională ce trebuie gestionată cu grijă. Mercur va intra în zodia Balanței și le va conferi un soi de grație în atitudine, de subtilitate în gândire, de intuiție și rafinament în activitățile artistice sau de natură intelectuală; dar, același tranzit, care va dura până pe 17 octombrie, le va da o anume lejeritate în modul de a privi relațiile afective (detașare, indiferență, predispoziție spre aventuri de scurtă durată, speculații sentimentale). Între 30 septembrie, după ora 07:41', și 2 octombrie după-amiaza, forța de creație sau de interpretare artistică, vigoarea mentală, puterea gândului vor spori în intensitate dar și în valoare în acest răstimp, permițându-le să facă pași importanți în activitatea lor. Între 2 octombrie, după ora 17:27', și sfârșitul zilei de 4 octombrie, pot apărea o serie de piedici în calea realizării unui ideal profesional; uneori, nativii ar putea fi dezamăgiți de direcția spre care se îndreaptă evenimentele, care vor scoate la iveală conjuncturi noi, de care vor trebui să țină cont pe viitor. Alteori, considerentele de familie vor prevala, punându-i în încurcătură sau determinându-i să ia în calcul renunțarea la un proiect sau amânarea lui. Între 4 octombrie, după ora 23:40', și 6 octombrie, relațiile personale, de prietenie sau de dragoste, vor fi mai active, mai precipitate, vor fi trăite mai intens sau mai provocator. În seara zilei de 5 octombrie, în acest sector astral, va avea loc faza de Lună Plină în Berbec care ar putea produce o surpriză sau ar putea genera începutul unei noi relații de prietenie; o altă ipostază ar fi paroxismul pe care l-ar putea atinge un conflict mai vechi între prieteni sau o întorsătură de situație care nu poate fi tolerată.






Horoscop Rac pentru săptămâna 30 Septembrie-6 Octombrie 2017

Horoscop Urania Rac

În prima parte a zilei de 30 septembrie, gânduri și planuri tocmite înaintea unei întâlniri sau discuții importante și nu tocmai prielnice nativului. Mercur va intra în zodia Balanței și va îndulci dialogul strident cu unii membri de familie, lăsând loc blândeții, înțelepciunii și îngăduinței. Alături de Soare, Mercur va deveni, până spre 17 octombrie, un aliat de nădejde în încercarea de rezolvare a animozităților dintre rude. Între 30 septembrie, după ora 07:41', și 2 octombrie după-amiaza, posibile soluții privitoare la un ajutor material sau la un avantaj, unele mai realiste, altele fanteziste. Între 2 octombrie, după ora 17:27', și sfârșitul zilei de 4 octombrie, răstimp al meditației, al dorinței de a se răsfăța cu preocupări nobile întrerupte, din când în când, de constrângerile concretului. Posibile conversații pe teme enervante sau plicticoase ori administrative și/sau organizatorice necesare. Călătoriile de scurtă durată, făcute mai ales sub presiunea evenimentelor de ultimă oră, le pot da peste cap planul de viață obișnuit. În dorința lor de a fi corecți, metodici și la timp, Racii pot deveni enervanți prin mania de a revizui, reface, corecta, recapitula. Secvențial, unii pot avea noroc la examenele practice și la verificarea cunoștințelor care necesită spirit de organizare, pragmatism și luciditate ori atenție și măsură. Între 4 octombrie, după ora 23:40', și 6 octombrie, unele persoane pot fi bulversate de evenimentele care se petrec în jurul lor, cu colaboratorii, cunoscuții, cu colegii de muncă, cu inferiorii sau șefii lor (patroni, directori, etc.). Deruta sau îndoiala îi pot pune în dificultate. În seara zilei de 5 octombrie, în acest sector al casei a X-a, va avea loc faza de Lună Plină în Berbec, care va introduce o nuanță de surpriză, de evoluție rapidă, fără putința de a le controla în vreun fel, transformându-i, brusc, pe nativi în actorii sau, de la caz la caz, în spectatorii unor scene inedite.





Horoscop Leu pentru săptămâna 30 Septembrie-6 Octombrie 2017

Horoscop Urania Leu

Nu se conturează prea multe evenimente în zorii zilei de 30 septembrie. Mercur va intra în zodia Balanței și va începe să-și dezvăluie vocația pentru oralitate, discurs, exprimare liberă, frumoasă, convingătoare, elegantă și, mai ales, diplomatică. Alături de Soare, până pe 17 octombrie, el va crea numeroase ipostaze favorabile nativilor în direcția afirmării în și prin dialog. Teoretic, examenele, testele, verificările și concursurile se vor desfășura fără probleme speciale, mai ales dacă nativii au o bună pregătire școlară sau profesională. Se conturează mai multe drumuri pentru a media un conflict, pentru a repera o disfuncție de comunicare între frați. Între 30 septembrie, după ora 07:41', și 2 octombrie după-amiaza, posibile situații care îi vor face pe Lei să ridice sprânceana a uimire. Mare lucru nu vor înțelege din ceea ce (li) se întâmplă, drept pentru care le vor uita sau le vor ignora, imediat după receptarea lor. Între 2 octombrie, după ora 17:27', și sfârșitul zilei de 4 octombrie, Leii pot trăi momente de confuzie sau de îndoială ori pot acționa eronat pe baza unor impresii subiective, a unor evenimente care se precipită și al căror rost nu-l în înțeleg sau al unor interpretări, dintr-un unghi de vedere îngust și subiectiv care îi îndepărtează de miza sau direcția reală a faptelor. Între 4 octombrie, după ora 23:40', și 6 octombrie, posibile interogații interioare, analize ale prezentului, introspecții, revizuiri ale unor comportamente care-l descumpănesc pe nativ pentru că nu au produs efectele scontate. În seara zilei de 5 octombrie, va avea loc faza de Lună Plină în Berbec care v-a accentua nedumerirea până la enervare sau furie îndreptată spre sine; totodată, ea ar putea instaura o viziune nouă asupra chestiunii în discuție, făcându-i să-și schimbe opinia și să adopte atitudini ireconciliabile între ei și colegii sau cunoscuții ocazionali.







Horoscop Fecioară pentru săptămâna 30 Septembrie-6 Octombrie 2017

Horoscop Urania Fecioara

În noaptea de 30 septembrie nu se vor contura evenimente speciale. Mercur va intra în zodia Balanței și-i va putea pune pe nativi în situația de a discuta despre bani în sensul reglementării unei situații neclare sau nefavorabile lor. Mercur le va oferi argumente menite să-și susțină cu subtilitate cauza, ba chiar să o disimuleze, sub masca onestității și a detașării, de orice interes material, în numele onestității și al corectitudinii. Între 30 septembrie, după ora 07:41', și 2 octombrie după-amiaza, idei îndrăznețe le vor trece prin minte nativilor făcându-i să se bucure la gândul că își vor impresiona șefii prin inițiativele lor. Posibile stări organice ciudate, inexplicabile medical, greu de diagnosticat care se vor instala brusc și vor trece repede. Între 2 octombrie, după ora 17:27', și sfârșitul zilei de 4 octombrie, o uriașă dorință de pace, de echilibru, de atenuare a conflictelor, va pune stăpânire pe Fecioare. Acestea vor dori o rezolvare dar soluțiile lor vor fi lipsite de simț practic, nerealiste și imposibil de pus în aplicare. Pe de altă parte, o serie de temeiuri personale vor trebui, la rândul lor, să fie susținute de către nativi care vor da semne de nerăbdare dar le va lipsi metoda, experiența sau informația necesară. Risc de a opta pentru o strategie păguboasă în cazul unui conflict deschis sau al unui proces. Între 4 octombrie, după ora 23:40', și 6 octombrie, ambiția Fecioarelor va fi pusă la încercare de niște discuții în cadrul cărora ar trebui să găsească o formulă de înțelegere cu privire la chestiunile de viață curentă. Pentru moment, se vor confrunta cu nevoia de a-și tempera nerăbdarea pentru că, o clauză juridică sau de legislație economică le va răsturna așteptările. În seara zilei de 5 octombrie, va avea loc faza de Lună Plină în Berbec; ea se va petrece pe axa celor două case ale banilor și ar putea instaura surpriza și neprevăzutul. Nota generală a săptămânii va fi implicarea, motivația, hărnicia.





Horoscop Balanță pentru săptămâna 30 Septembrie-6 Octombrie 2017

Horoscop Urania Balanta

În noaptea de 30 septembrie Balanțele ar putea adormi greu, cu gândul la chestiunile de familie încurcate, complicate care-i destabilizează. Mercur va intra în zodia Balanței și le va da posibilitatea să se exprime frumos; nativii vor face o impresie bună, de persoane subtile și delicate, dotate cu rafinament, educație și abilități intelectuale. Între 30 septembrie, după ora 07:41', și 2 octombrie după-amiaza, răstimp în care nativii vor dori să compenseze efortul zilnic prin relaxare, detașare de stres, divertisment, căutând distracții dintre cele mai puțin obișnuite. Între 2 octombrie, după ora 17:27', și sfârșitul zilei de 4 octombrie, s-ar putea ca, la locul de muncă să se confrunte cu încurcături, întârzieri, erori de calcul ori de abordare defectuoasă a unei sarcini de serviciu. În planul sănătății, Balanțele s-ar putea confrunta cu disfuncții organice (dureri de stomac, de vezică biliară, tulburări gastrice și intestinale, crize de apendicită, suferințe hepatice, tulburări de nutriție și asimilare ori cu recidiva unor afecțiuni din sfera abdominală). Între 4 octombrie, după ora 23:40', și 6 octombrie, se vor acutiza conflictele parteneriale (între soți, asociați, colaboratori), sau rivalitățile. Nativii vor contracara aceste ostilități cu prudență și inteligență, fără să răspundă la provocări, încercând să se mențină în limitele unui comportament stăpânit, coerent, justificat și echilibrat. În seara zilei de 5 octombrie, va avea loc faza de Lună Plină în Berbec. Sunt de așteptat surprize cărora cu greu le vor putea face față sau situații care îi vor pune în dificultate prin bruschețea și stranietatea desfășurării lor. În plan procesual, nu sunt excluse soluțiile atipice, greu de anticipat care pot conține argumentații și decizii șubrede din punct de vedere juridic sau chiar nedrepte. O notă aparte: riscul de a aborda un subiect în necunoștință de cauză provocând situații jenante din categoria „a vorbi de funie în casa…”








Horoscop Scorpion pentru săptămâna 30 Septembrie-6 Octombrie 2017

Horoscop Urania Scorpion

În noaptea de 30 septembrie, posibile „dialoguri interioare”, în care nativii se vor lua la rost pe sine pentru ceva ce au spus sau au făcut în ultima vreme în neregulă ori pentru incapacitatea lor de a se mobiliza. Mercur va intra în zodia Balanței și le va permite, până spre 17 octombrie, aflarea unor adevăruri sau detalii vor arunca o lumină nouă asupra unor secvențe de viață. Opoziția Jupiter/Uranus poate provoca simptome sau reacții ciudate ale organismului la stres, medicamente, alimente. Între 30 septembrie, după ora 07:41', și 2 octombrie după-amiaza, Scorpionii pot avea inițiative organizatorice în casă și gospodărie; unele dintre ele vor însă simple capricii sau experimentări ale unei noi ipostaze de viață domestică (schimbarea destinației unei încăperi, mutarea mobilierului într-un chip ce se vrea mai ergonomic sau adecvat condițiilor locative). Între 2 octombrie, după ora 17:27', și sfârșitul zilei de 4 octombrie, Scorpionii vor evolua între două repere: „rațiune și simțire”. Tandrețea va fi îndreptată spre copii și persoanele de care se simt legate sufletește sau trupește, interesele materiale sau sociale ori calculele pragmatice vor privi prietenii. Tendința de a se folosi sau de a-i manipula pe cunoscuții lor. Între 4 octombrie, după ora 23:40', și 6 octombrie, motive de nemulțumire la locul de muncă, provocate, cel mai des, de situațiile neobișnuite care se vor ivi la tot pasul sau de măsurile organizatorice interne care trebuie luate pe fondul realităților stringente cu care se confruntă instituția. Posibile dereglări trecătoare ale fiziologiei sistemului neuro-vegetativ și reflexele lor organice. În seara zilei de 5 octombrie va avea loc faza de Lună Plină în Berbec care va viza cele două case ale sănătății, ceea ce poate declanșa, mai ales în cazul celor încercați în ultima vreme de necazuri, o stare de spirit specială (emoții puternice, panică, anxietate, pierderea cumpătului în fața unor solicitări cotidiene minore).





Horoscop Săgetător pentru săptămâna 30 Septembrie-6 Octombrie 2017

Horoscop Urania Săgetător

În dimineața zilei de 30 septembrie, pe unii, gândul la bani și mai ales la datorii, nu-i va lăsa să doarmă. Mercur va intra în zodia Balanței și le va permite, pentru aproximativ două săptămâni, să aibă un bun schimb de idei sau o comunicare agreabilă cu prietenii. Între 30 septembrie, după ora 07:41', și 2 octombrie după-amiaza, Săgetătorii pot primi vești mai puțin obișnuite care vor viza un sector important din existența lor. Între 2 octombrie, după ora 17:27', și sfârșitul zilei de 4 octombrie, trăiri legate de situația specială a unui membru de familie (dor, milă, compasiune, îngrijorare). Posibile eforturi pe care nativii le-ar putea face pentru a-și organiza mai bine activitatea profesională, pentru a face față solicitărilor legate de funcție, datorie publică, răspundere socială. Între 4 octombrie, după ora 23:40', și 6 octombrie, apele sufletului lor ar putea fi tulburate de tranzitul Lunii care îi va antrena într-un iureș de situații costisitoare energetic și afectiv. Unii Săgetători, în postură de părinți, pot introduce noi metode pedagogice menite să consolideze raportul de autoritate părinte/copil. Alții, mai pătimași, pot „lua foc” din cauza geloziei sau a tribulațiilor sentimentale. În seara zilei de 5 octombrie va avea loc faza de Lună Plină în Berbec care va angrena, în afara casei a V-a, și sectorul relațiilor de prietenie pe care le vor pune la încercare. Unele dintre aceste prietenii vor ceda la prima adiere, altele vor trece testul de rezistență morală și de onestitate. Nota generală a săptămânii va fi dată de relația obositoare, complicată sau bogată în ipostaze de viață publică și privată pe care nativul va fi chemat să le gestioneze corect. Dificultatea va consta în imposibilitatea de a le amâna sau delega pe unele și din contradicțiile care se vor ivi permanent în ciuda efortului lor constant de a ține situația sub control. Sfârșitul săptămânii va deveni tot mai complicat prin multiplele aspecte negative al căror vârf de scurge astrală se află în Săgetător.





Horoscop Capricorn pentru săptămâna 30 Septembrie-6 Octombrie 2017

Horoscop Urania Capricorn

În noaptea de 30 septembrie, concentrare pe probleme personale. Mercur va intra în zodia Balanței, desfășurând o utilă și nuanțată susținere astrală în privința eficienței exercitării curente a atribuțiilor de serviciu și a prerogativelor funcției sau, în cazul celor cărora li se contestă felul în care au gestionat puterea și/sau autoritatea cu care au fost învestiți și care se află în „ochiul ciclonului”. Totuși, pentru alți nativi s-ar putea vorbi, în următoarele două săptămâni, de succes, de vâlvă în jurul numelui lor. Între 30 septembrie, după ora 07:41', și 2 octombrie după-amiaza, încercări de a găsi soluții la chestiunile financiare sau materiale. Între 2 octombrie, după ora 17:27', și sfârșitul zilei de 4 octombrie, posibile modificări ale stării de spirit (dezamăgire, reticență, prudență, dezacord de idei, renunțarea la un proiect, abandonul unei convingeri) și, implicit, ale discursului public, provocate de informațiile de ultimă oră care au loc într-un sector de activitate asupra căruia nativii sunt chemați să se pronunțe oficial. Între 4 octombrie, după ora 23:40', și 6 octombrie, motive de dispută cu rudele dar, totodată, și efort de menținere a calmului în problemele importante de viață pe fondul unor conflicte sonore susținute sau generate de opoziția Jupiter/Uranus care ar putea introduce o surpriză în evoluția unui conflict mai vechi și care i-ar obliga pe nativi să se replieze din mers. În seara zilei de 5 octombrie va avea loc faza de Lună Plină în Berbec, pe axa familiei și patrimoniului ori a carierei și demnității publice, care va amplifica radicalismul ostilităților în curs de derulare făcând posibile exagerările, constrângerile, presiunile morale sau materiale, abuzurile, excesul de orice fel. În funcție de miza care generează aceste dispute, s-ar putea vorbi și de furia stârnită de absurdul unei situații ori de revolta în fața unui comportament șocant al părții adverse.





Horoscop Vărsător pentru săptămâna 30 Septembrie-6 Octombrie 2017

Horoscop Urania Vărsător

În noaptea de 30 septembrie, puține șanse să se petreacă vreun eveniment, dacă ținem cont că, în acest răstimp, în țara noastră, e noapte. Mercur va intra în zodia Balanței și va crea premize minunate pentru orice tip de activitate cerebrală, de viață intelectuală, de creație sau de învățare (asimilare, acumulare, fixare). Mercur le va da nativilor, până pe 17 octombrie, multă mobilitate mentală. Libertatea lor de gândire, ruperea de barierele banalului, de prejudecăți, de obișnuit îi vor transforma în niște persoane vioaie spiritual, dinamice, pline de idei, dotate cu inspirație și fantezie. Între 30 septembrie, după ora 07:41', și 2 octombrie după-amiaza, Luna se va afla în sectorul lor natal și le va spori farmecul personal, făcându-i simpatici celor din jur. Între 2 octombrie, după ora 17:27', și sfârșitul zilei de 4 octombrie, sub presiunea unor evenimente a căror miză este un câștig bănesc sau material sau de riscul pierderii unor avantaje din această categorie, Vărsătorii s-ar putea bloca într-o premiză îngustă, fără să anticipeze consecințele. Este nevoie de o anume detașare de perspectiva pierderii sau a câștigului și de o analiza mai puțin subiectivă a situației, în ansamblul ei. Între 4 octombrie, după ora 23:40', și 6 octombrie, sectorul schimbului de idei și al dialogului obișnuit va fi marcat de tendința nativilor de a exagera, de a se implica în mod nejustificat în chestiuni minore. Spiritul lor de combativitate va atinge cote mari mai ales în seara zilei de 5 octombrie, când va avea loc faza de Lună Plină în Berbec, ceea ce va contribui la „inflamarea” acestor nativi din te miri ce: vor contrazice pe toată lumea, vor avea tendința să refuze evidența numai de dragul viziunii personale, poate nu neapărat incorecte cât susținute pătimaș. Posibil conflict sau surpriză în timpul unei călătorii; plecări la drum pe fondul mâniei demonstrative („las' că mă duc acolo și le arăt eu lor!”).





Horoscop Pești pentru săptămâna 30 Septembrie-6 Octombrie 2017

Horoscop Urania Pești

În noaptea de 30 septembrie, nu se conturează evenimente. Între 30 septembrie, după ora 07:41', și 2 octombrie după-amiaza, unele persoane, dacă nu au somn, pot analiza, cât vor putea ei de „la rece”, ce se întâmplă cu o relație de-a lor de prietenie, luând în calcul tonul, gesturile și cuvintele folosite de o persoană care le induc o stare de nemulțumire sau de îndoială cu privire la caracterul acelora și la sinceritatea relației. Mercur va intra în zodia Balanței și le va permite să disocieze adevărul de eroare evitând pericolul autoînșelării. Mercur va fi un aliat în negocierile sau tentativele de a-și apăra (proteja, recupera) un bun amenințat de rapacitatea cuiva sau de încercarea de a i se aplica, abuziv, un text de lege. Între 2 octombrie, după ora 17:27', și sfârșitul zilei de 4 octombrie, Peștii se vor confrunta cu stări de spirit ori cu situații reale care le vor provoca disconfort și amărăciune. Cel mai adesea, acestea vor fi provocate de relațiile parteneriale ori contractuale; în această situație, discuțiile vor fi precise, concrete dar restrictive, Peștilor nelăsându-li-se prea multă libertate în a-și susține doleanțele sau apăra interesele. Totuși, aceștia nu trebuie să cedeze ci să facă efortul să ocolească cu inteligență premizele și condițiile partenerilor de dialog. Între 4 octombrie, după ora 23:40', și 6 octombrie, va fi vorba, iarăși, despre bani, poate și din cauza cheltuielilor neprevăzute cu caracter de urgență. În seara zilei de 5 octombrie va avea loc faza de Lună Plină în Berbec care va influența axa celor două case ale banilor. O primă concluzie ar fi evitarea oricărei discuții premergătoare unei înțelegeri sau semnării unui contract ce privește un salariu (remunerație). În ciuda acestui aspect astral destul de brutal, este posibilă o răsturnare de situație în regimul bunurilor, inclusiv al celor ce pot fi primite, moștenite, revendicate sau atribuite de o instanță.





Horoscop Urania saptamana 30 Septembrie-6 Octombrie 2017

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții