Horoscop Special Chiron in Berbec până în 2027

Horoscop Special Chiron in Berbec până în 2027 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023. ...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 1 Octombrie 2017

Written By NIKE B. on duminică, 1 octombrie 2017 | 06:30


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 1 Octombrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 1 Octombrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Lumea pare tot mai mica si tintele tale tot mai departe. Iti lipseste imaginatia, dar e momentul in care iti dai seama ca numai tu te poti ajuta cu adevarat!






Horoscop pentru femeia din Taur

Zicala care rezoneaza cu tine acum este "totul e permis in dragoste si in razboi". Meditarea la iubire pare a fi destul de usoara, cu partea practica insa, ai probleme. Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din piata si nu stii sa te gestionezi prea eficient.




Horoscop pentru femeia din Gemeni

Ai o inclinatie accentuata pentru analiza si pentru a gandi lucrurile. Nu prea iti sta in fire sa fii prea chibzuita, dar astazi, cam asa ti se va scurge ziua. Nu e un lucru rau sa mai si diseci lucrurile din cand in cand.






Horoscop pentru femeia din Rac

E o zi in care va trebui sa te gandesti serios la cum sa rezolvi anumite probleme de ordin familial. Nu reusesti sa iti faci intelese conceptiile si, cu atat mai putin, sa le impui in fata celor dragi. Ai impresia ca nu esti luata serios. Schimbarea atitudinii e un prim pas spre rezolvarea acestor probleme.






Horoscop pentru femeia din Leu

Ar fi cazul sa iei o initiatva in legatura cu sanatatea ta spirituala. Pana acum, te-ai complacut intr-o situatie care nu ti-a adus nicio satisfactie. E cazul sa te ridici de la pamant si sa faci schimbarea necesara, pentru a nu te mai simti deprimata.





Horoscop pentru femeia din Fecioară

Inima iti spune sa te casatoresti cu banii si sa inveti sa ii iubesti. Simti nevoia sa ai o siguranta si o stabilitate in plan financiar si stii ca pentru asta trebuie sa treci peste anumite principii. Cantareste bine situatia, inainte de a lua decizii!




Horoscop pentru femeia din Balanță

E o zi perfecta pentru a va extinde casa, nu doar zidurile, ci si ceea ce o inconjoara. E o perioada in care se afirma generozitatea dumneavoastra, lucru care va fi rasplatit cum se cuvine mai tarziu.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ia timp sa ajungi sa cunosti o persoana si nu te poti baza pe ea atat de repede pe cat ai vrea. Dar asta nu inseamna ca nu are sentimente pentru tine, asa ca nu da inapoi de pe acum. Ai rabdare si lucrurile se vor aseza!



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ai toata energia necesara, numai ca nu reusesti sa o directionezi in directia potrivita. Simti ca izbucnesti daca nu faci ceva cu ea, dar nu poti sa mergi orbeste inainte, sperand ca vei gasi solutia pe drum. Opreste-te, analizeaza care sunt punctele slabe si canalizeaza-ti forta inspre ele!



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi, te simti ca in adolescenta: plina de viata, atragatoare si increzatoare in propriile forte. Motivul? Cupodon te inteapa cu sagetile lui. Incepi sa simti fluturi in stomac si nimic nu te energizeaza mai mult decat o noua dragoste.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ideile pline de culoare sunt ceea ce dau forta zilei de azi. Cu toate acestea, e bine sa ai o oarecare limita cand vine vorba de a le si impune in fata celor din jur. Prietenii poate accepta firea ta autoritara, dar nu incerca asta si la locul de munca!



Horoscop pentru femeia din Pești

Cineva isi manifesta nemultumirea in ce te priveste, cu toate ca nu ai intentionat sa faci ceva rau. Cu toate acestea, nu ai de ce sa iti faci griji. Exista o persoana care, din invidie, incearca sa iti caute nod in papura.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții