Horoscopul zilei de 17 mai 2024

Horoscop Special zilei de 17 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop pentru femei de azi Luni 16 Octombrie 2017

Written By NIKE B. on luni, 16 octombrie 2017 | 05:43


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 16 Octombrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 16 Octombrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Daca nu esti intr-o relatie, astazi ai o viziune ideala asupra lor. Iti va fi greu sa cobori intr-o zona mai realista, pentru ca ai tendinta sa te inspiri de la ceea ce vezi in jur. Din nefericire pentru tine, aparentele inseala si te fac pe tine sa ai asteptari prea mari!









Horoscop pentru femeia din Taur

Daca devii prea eficienta, sefii tai vor profita de tine! Va trebui sa fii destul de vicleana pentru a evita cerintele lor marite! Nu e chiar momentul potrivit pentru a incerca sa iesi in evidenta!




Horoscop pentru femeia din Gemeni

Viata ta amoroasa nu te multumeste si incepi sa te simti cam depresiva. Din pacate, iti faci rau singura si nu ai motive reale de ingrijorare. Esti intr-un loc mai bun decat crezi, trebuie doar sa incetezi sa mai idealizezi totul.









Horoscop pentru femeia din Rac

Faptul ca nu esti o persoana conventionala ii deruteaza pe competitorii tai. E greu sa concurezi cu cineva care nu e deloc previzibil. Pentru tine, e foarte bine. Pentru ei, e un adevarat chin.




Horoscop pentru femeia din Leu

E o perioada echilibrata, asa ca e bine sa profiti de ea si sa stabilesti legaturi cu cei din jur. Incearca sa iti dai seama de lucrurile bune din relatia ta, pentru a putea fi cu adevarat recunoscatoare pentru ceea ce ai.









Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ai chef de distractie si nimeni si nimic nu te va opri din aceasta tendinta. Intri intr-un soi de triunghi amoros, care, pentru moment, pare foarte palpitant, dar care iti va da multe batai de cap pe viitor.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Ai tot jucat pe mai multe fronturi, dar e cazul sa faci o alegere si sa te centrezi pe o singura persoana. Daca esti deja intr-o relatie stabila, va trebui sa faci compromisuri, pentru a ajunge la un acord comun cu persoana iubita.









Horoscop pentru femeia din Scorpion

Simti nevoia sa te reincarci spiritual in aceasta perioada. Nu e o idee rea sa intri in contact cu ceea ce esti cu adevarat si sa iti analizezi indeaproape planurile de viitor.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ai tot ce iti trebuie pentru ajunge acolo unde iti doresti, dar pare ca putin ajutor din partea cuiva de baza nu strica. Asa ca trebuie sa te gandesti bine care este persoana care iti poate da impulsul pentru a face exact ceea ce trebuie in continuare!




Horoscop pentru femeia din Capricorn

Profita de ocazie pentru a-ti exprima afectiunea si nu ezita sa iti afisezi sarmul intr-un grup primitor! Vei fi coplesit de complimente din toate directiile si asta iti va da aripi! Ai grija sa nu aluneci spre indulgenta prea mare fata de propria persoana!





Horoscop pentru femeia din Vărsător

Faci ceva diferit astazi si descoperi intelesuri mai profude in activitatile tale zilnice. Antenele tale sunt bine intinse si captezi orice semnal din jur. Esti in forma maxima, in ce priveste abilitatile de a absorbi orice informatie din jur.






Horoscop pentru femeia din Pești

Intalnirile cu persoane care iti pot aduce beneficii in cariera sunt la ordinea zilei. Reuniunile cu colegii, sau cunoasterea mai indeaproape a superiorilor iti deschid usi in plan profesional. Profita de aceasta sansa pentru a intari legaturile cu cei din mediul de lucru!




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții