Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop Urania saptamana 14-20 Octombrie 2017 in functia de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 14 octombrie 2017 | 06:34



Horoscop Urania săptămâna 14-20 Octombrie 2017 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 14-20 Octombrie 2017. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 14-20 Octombrie 2017

Horoscop Urania Berbec

Între 14 și 15 octombrie, la prânz, interes pentru latura sentimentală. Berbecii vor fi niște părinți autoritari și imperativi încercând, deseori să-și impună punctul de vedere sau viziunea despre lume și viață în fața copiilor lor. Probabil va fi o avalansă de argumente și insistențe. Totuși afectivitata ooate șchiopăta din cauza unei lipse de încredere în persoana vizată; alteori, nativii pot ajunge la concluzia că respectiva persoană nu este indicată pentru a continua un drumîn viață împeună. Calcule și analize cu privire la viitor. Pe 14 octombrie, Venus va intra în zodia Balanței și va atrage, pentru câteva săptămâni, un strop de noroc în relațiile parteneriale, mai ales în afaceri, proiecte comune, contracte. Posibilă șansă de a ține sub control un conflict cu sau fără componentă procesuală. Între 15 octombrie, după ora 14:19', și 17 octombrie seara, mici indizpozițiiorganice mai ales de natură digestivă și/sau hepato-biliară. Muncă multă, efort în desfășurara activităților cotidiene. Între 17 octombrie, după ora 20:35', și zorii zilei de 20 octombrie, perioadă bună pentru a atenua niște conflicte sau de a provoca o împăcare, mai ales în plan conjugal. Contextul va funcționa în acest registru și în următoarele zile, din cauza impactului pe care îl va avea fza de Lună Nouă care se va produce pe 19 octombrie, la ora 22:12', și care poate înlesni instaurrea unui nou registru relațional mai calm, mai temperat, mai profitabil. În seara zilei de 17 octombrie Mercur va intra în zodia Scorpionului și le va marca sectorul casei a VIII-a într-un chip nu tocmai fericit, împingându-i spre soluții financiare și materile care nu le vor face cinste (artificii și ocolirea legii). Pe 20 octombrie, după ora 04:41', ambalări interioare provocate de una sau mai multe situații care evoluează prost și care le dau bugetul lunar, veniturile sau câștigurile speculative peste cap.


Horoscop Taur pentru săptămâna 14-20 Octombrie 2017

Horoscop Urania Taur

Între 14 și 15 octombrie, Taurii vor avea prilejul să se manifeste în familie ca niște șefi, dând ordine, controlând, trasând tuturor sarcini. Cei din jur vor considera că aceștia se dau importanți, alteori însă, chiar va fi nevoie de cineva care să vegheze problemele curente de familie. Pe 14 octombrie, Venus va intra în zodia Balanței ceea ce va fi de bun augur pentru evoluția stării lor de sănătate sau pentru muncă și activitate profesională. Între 15 octombrie, după ora 14:19', și 17 octombrie seara, efort de a-și păstra calmul și siguranța de sine în chestiuni sufletești. Moment favorabil verificării, finisării ori trasării „tușei finale” într-un proces de creație artistică. Între 17 octombrie, după ora 20:35', și zorii zilei de 20 octombrie, posibile oscilații cu privire la corectitudinea unui diagnostic (contrazis de unele simptome), îndoială cu privire la oportunitatea unui tratament sau a unei proceduri medicale; dorință de a încerca soluții alternative. Posibilă decizie finală în preajma zilei de 19 octombrie când se va produce Luna Nouă în Balanță. Începerea unei activități profesionale (loc nou de muncă, debut într-o meserie, angajare după o perioadă de pauză). În seara zilei de 17 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, din aceast postură, va influența în chip negativ casa a VII-a, permițând dialogurile stridente, acuzațiile false, bârfele, înscenările, intențiile ascunse, premizele parteneriale incorecte. Nu este o perioadă bună pentru semnarea acordurilor; în general, nativilor li se va forța mâna sau vor fi induși în eroare. Aspect delicat și riscant în plan juridic, legal, procesual care va permite derapaje, exagerări, erori generate de neseriozitate, interese ascunse, manipularea informațiilor, denturarea declarațiilor, distrugerea probelor, mărturiile mincinoase, procesele de intenție.). Pe 20 octombrie, după ora 04:41', aceste aspecte vor spori în intensitate.



Horoscop Gemeni pentru săptămâna 14-20 Octombrie 2017

Horoscop Urania Gemeni

Între 14 și 15 octombrie, la prânz, moment al orgoliului personal, subiectivism, dorință de a impresiona, de a avea ultimul cuvânt într-o discuție în care se aduc mai multe argumente și operează mai multe puncte de vedere personale. Pe 14 octombrie, Venus va intra în zodia Balanței ceea ce va fi în avantajul vieții afective. Planeta iubirii își va etala întregul potențial benefic. Vor fi posibile împăcările, iertarea, depășirea unei situații confuze sau conflictuale prin ieșirea la lumină a adevărului sau prin temperarea spiritelor. Între 15 octombrie, după ora 14:19', și 17 octombrie seara, Gemenii își vor asuma preocupările casnice ca pe niște corvezi. Dialogurile cu părinții sau cu rudele în vârstă pot fi enervante, plictisitoare sau marcate de ostilitate mai ales dacă se vor aborda chestiuni în care interersul personal joacă un rol important. Între 17 octombrie, după ora 20:35', și zorii zilei de 20 octombrie, universul sentimental se va intensifica și se va nuanța pe fondul fazei de Lună Nouă în Balanță (ce corespunde casei a V-a a acestor nativi) din seara zilei de 19 octombrie, moment astral cu importantă semnificație astrologică care s-ar putea asocia cu o surpriză, cu începerea unei relații noi, cu nașterea unui sentiment, etc. Într-un alt registru, identificăm o splendidă susținere astrală pentru toți cei care desfășoară activități de creație artistică și interpretativă; vor fi excelent aspectate premierele, debuturile, afirmările publice, lansările de carte, disc, expozițiile, show-urile, prezentările de modă. În seara zilei de 17 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și va marca sectorul sănătății și al muncii. Amble vor primi impulsuri astrale stresante. Risc crescut de răceli, viroze, infecții, sinuzite, inflamații dentare ce vor necesita intervenții stomatologice complexe, operații pe fondul unor abcese, tulburări urinare și hormonale care se pot accentua, luând aspectul unor simptome acute, pe 20 octombrie, după ora 04:41'.






Horoscop Rac pentru săptămâna 14-20 Octombrie 2017

Horoscop Urania Rac

Între 14 și 15 octombrie, la prânz, dorință puternică de afirmare prin intermediul banilor, de emancipare financiară a tinerilor sau de salt la nivelul salarizării, cea din urmă este mai greu de pus în practică pentru că nativii vor fi obligați să înfrângă rezistența unor șefi de departamente sau condiționări legislative. Pe 14 octombrie, Venus va intra în zodia Balanței și-i va transforma, brusc, și, poate, împotra lor, atât pe femei cât și pe bărbați, în niște „gospodine”, în furnicuțe harnice care vor găsi chiar o plăcere în a-și pune casa la punct. Condiții pentru o mai bună înțelegere în familie, pentru împăcare, pentru calmarea spiritelor. Între 15 octombrie, după ora 14:19', și 17 octombrie seara, unii vor fi obligați să se concentreze pe învățătură, pe lecții practice. Deplasări anevoioase. Între 17 octombrie, după ora 20:35', și zorii zilei de 20 octombrie, interesante abordări patrimoniale, regăsirea identității prin conștientizarea unor factori ce țin de familie, tradiție, educație, limbă, religie. Posibilă nouă etapă de viață asumată pe cont propriu prin ruperea de mediul familial al unor nativi ce pleacă „la casa lor” prin schimbarea domiciliului sau în urma căsătoriei. Evenimentele se pot precipita în preajma datei de 19 octombrie, când va avea loc faza de Lună Nouă în Balanță. În seara zilei de 17 octombrie Mercur va intra în zodia Scorpionului și, de acolo, din casa a V-a, va răscoli puternic toate tipurile de sentimente, creând tulburări sufletești atât părinților, în relația cu copiii lor, cât și celor care au o relație sentimentală ce le oferă surprize și le pune răbdarea la încercare, situație ce pare „să dea în clocot” pe 20 octombrie, după ora 04:41'. Contextul mai poate genera crize de creație, nemulțumire față de stadiul în care se află un proces de creație, felul în care (nu) progresează pregătirea lor pentru un rol sau o postură publică (concert, recital, debut, premieră, etc.).


Horoscop Leu pentru săptămâna 14-20 Octombrie 2017

Horoscop Urania Leu

Între 14 și 15 octombrie, la prânz, Leii vor fi într-o bună formă fizică și psihică. Vor fi energici, hotărâți și gata să se implice în activitățile care îi solicită, fără să se eschiveze. Pe 14 octombrie, Venus va intra în zodia Balanței ceea ce va avea un efect pozitiv pentru tot ceea ce înseamnă asimilare de cunoștințe, primire și transmitere de informații, discurs public. Premize reale pentru a trece cu succes examenele și verificările. Între 15 octombrie, după ora 14:19', și 17 octombrie seara, nativii s-ar putea confrunta cu o jenă financiară. Fie au fost obligați să facă zilele trecute cheltuieli masive, fie apar situații care îi obligă să-și reevalueze disponibilitățile financiare. Efort de a ieși din impas. Între 17 octombrie, după ora 20:35', și zorii zilei de 20 octombrie, noroc la drumuri, șansa de a face o călătorie importantă care le deschide un drum ori le facilitează, în jurul datei de 19 octombrie, când va avea loc faza de Lună Nouă în Balanță, întâlniri și împrejurări favorabile. În seara zilei de 17 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului. Acest tranzit va genera sentimente speciale, trăite intens dar nativii nu vor dori să vorbească despre tristețile sau suferințele provocate de boala sau necazul cuiva din familie, de greutățile cu care se confruntă o rudă și își vor reprima mânia sau furia dacă au fost jigniți și nedreptățiți, ipoteză care s-ar putea contura după 20 octombrie, după ora 04:41'. Unele persoane născute în zodia Leului pot trece prin clipe grele, vecine cu spaima, în situația în care cineva din familie ar avea probleme cu legea care îl vor pune - cu sau fără voie - în situația de a fi trase la răspundere. Nota generală a săptămânii viitoare este dată de o combinație dulce-amară născută din situații neobișnuite care ridică bariere de înțelegere care nasc crize de conștiință și atitudini refractare față de o direcție de viață și acțiune care li se impune.





Horoscop Fecioară pentru săptămâna 14-20 Octombrie 2017

Horoscop Urania Fecioara

Între 14 și 15 octombrie la prânz, posibile reevaluări ale unei atitudini pe fondul tranzitului Lunii prin zodia Leului, ceea ce va avea darul de a amplifica, întrucâtva orgoliul și vanitatea ba, poate, și dorința de revanșă sau de demonstație de forță. Între 15 octombrie, după ora 14:19', și 17 octombrie seara, Fecioarele vor deveni extrem de riguroase și meticuloase, atente la detalii și la amănunte; unii îi vor taxa drept chițibușari dar, cu cât gradul de răspundere al nativilor, cu atât mai mare va fi dorința lor de precizie și de rigoare. Între 17 octombrie, după ora 20:35', și zorii zilei de 20 octombrie, predispoziția astrală indică șansa de a câștiga, o sumă ori de a primi o mărire de salariu; într-o altă ipostază, vor fi favorabile și discuțiile premergătoare unei reevaluări a retribuției. Situația evoluează favorabil datorită prezenței în casa a II-a a Soarelui și a apropiatei faze de Lună Nouă în Balanță care va avea loc în seara zilei de 19 octombrie, ceea ce va da, întregii săptămâni profilul unei etape pline de reușită materială, amplificate, în postura ei favorabilă, de planeta Venus care a intra pe 14 octombrie, în zodia Balanței. În seara zilei de 17 octombrie Mercur va intra în zodia Scorpionului. În felul acesta, casa a III-a va fi stresată de un mecanism de comunicare viciat în care și ceea ce va spune nativul dar și ceea ce va primi el, pe fondul lecturii sau al dialogului va purta amprenta răstălmăcirii, al exagerării și deformării. Un alt aspect care nu este în avantajul nativilor, va fi uriașa dorință dublată de plăcerea răutăcioasă de a-i scoate din sărite pe unii și pe alții și de a face, la adresa unor persoane, fie ele și apropiate Fecioarei, afirmații critice, ironice, sarcastice amplificate și de tranzitul pe care Luna îl va începe pe 20 octombrie, după ora 04:41', prin Scorpion, ceea va spori încărcătura afectivă și ecoul acestor vorbe pe care ar fi bine, totuși, dacă și le-ar reprima.


Horoscop Balanță pentru săptămâna 14-20 Octombrie 2017

Horoscop Urania Balanta

Între 14 și 15 octombrie, la prânz, discrete șanse de a se întâlni cu o persoană cu funcție sau cu autoritate într-un domeniu care-i poate da un ajutor concret. Pe 14 octombrie, Venus va intra în zodia Balanței care își va revărsa efluviile asupra nativilor; aceștia se vor simți bine, vor fi senini poate chiar (mai) fericiți; unii vor putea face pași importanți pe calea unei vindecări trupești. Între 15 octombrie, după ora 14:19', și 17 octombrie seara, mecanismele vieții interioare îi împing pe nativi să facă o serie de ajustări a atitudiinii față de oamenii și faptele care se consumă în preajma lor. Marte, în tranzit, în Fecioară, (casa a XII-a), le va da răbdarea necesară pentru a privi cu luciditate starea de lucruri cu care se confruntă și care le dă bătăi de cap în planul activității profesionale susținute la locul de muncă sau în planul sănătății, unde este vorba de o abordare stângace sau improprie a unei suferințe mai vechi. Între 17 octombrie, după ora 20:35', și zorii zilei de 20 octombrie, majoritatea preocupărilor cărora li se dedică un nativ țin de condiția propriei lor persoane: unii își văd de sănătate, alții încearcă să-și amelioreze aspectul exterior, unii se ocupă de garderobă, alții de relațiile interumane sau de progresul personal. Pe 19 octombrie se va produce faza de Lună Nouă, în semnul lor zodiacal, ceea ce echivalează cu o aniversare. Se încheie un circuit de un an, deschis de Luna Nouă în Balanță din 2016, și se deschide un circuit nou, până în toamna anului 2018, ceea ce presupune că vor trebui să analizeze oportunitățile care li se oferă. În seara zilei de 17 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și va crea premizele unor pagube prin furt sau înșelătorie ori al unor nereguli contractuale accentuate de tranzitul Lunii prin acest sector din 20 octombrie, după ora 04:41', care va induce deseori enervare, supărare, revoltă ori spaimă privitoare la „ziua de mâine”.






Horoscop Scorpion pentru săptămâna 14-20 Octombrie 2017

Horoscop Urania Scorpion

Între 14 și 15 octombrie, la prânz, moment al succesului, al victoriei sau al unui avantaj moral asupra colegilor, rivalilor sau detractorilor. Pe 14 octombrie, Venus va intra în zodia Balanței, ceea le va spori starea de calm și liniște pe care o vor dobândi după acest moment de glorie personală. Între 15 octombrie, după ora 14:19', și 17 octombrie seara, relațiile cu prietenii vor ține de latura pragmatică. Scorpionii nu vor face risipă de sentimente: își vor pierde timpul doar cu acei cunoscuți de pe urma cărora va avea de câștigat, dacă nu îi va ignora. Același radicalism afectiv va funcționa și în cazul relațiilor sentimentale unde, rațiunea va lua locul simțirii. Între 17 octombrie, după ora 20:35', și zorii zilei de 20 octombrie, obosiți de lupte și provocări, Scorpionii vor dori să-și ia un respiro, să fie lăsați în pace, să-și vadă de viața lor, în tihnă. Discreția și plăcerea secretă de a se ascunde îi va ține departe de locurile zgomotoase și intens frecventate. Luna Nouă, care va avea loc în seara zilei de 19 octombrie, îi va aduce în situația de a trăi o secvență inedită ori de a se hotărî să facă o schimbare în viața lor. În seara zilei de 17 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului, respectiv în casa I a personalității, și le va rafina spiritul, transformându-i în cele mai intuitive și senzitive persoane din zodiac, trăiri și atitudini amplificate de tranzitul Lunii prin Scorpion care va începe în zorii zilei de 20 octombrie. Nota generală a săptămânii va fi dată de efectele timpurii ale recentei intrări a planetei Jupiter, Marele Benefic, în semnul zodiacal natal. Jupiter în Scorpion le va revizui viața în datele esențiale, provocând, uneori, schimbări ale coordonatelor existențiale pe fondul unor renunțări și confruntări dure cu realitatea. Totuși, ei vor avea parte, până în toamna anului 2018 și de rezolvări miraculoase ale unor probleme personale născute în timpul ultimilor doisprezece ani.


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 14-20 Octombrie 2017

Horoscop Urania Săgetător

Între 14 și 15 octombrie, la prânz, motive de bucurie sau de satisfacție legate de un succes în cazul celor care desfășoară activități intelectuale sau a elor care urmărsc să dezvolte o carieră internațională. Ambiția și motivația lor va fi trăită la cote mari. Pe 14 octombrie, Venus va intra în zodia Balanței care le va netezi drumul în vederea apropierii lor de persoane speciale care îi pot ajut sau de la care avor avea de învățat (model uman, social, profesional), profesior, guru, etc.). Între 15 octombrie, după ora 14:19', și 17 octombrie seara, cariera nativilor va fi din nou pusă la încercare de premizele destule de dure ale competiției, ale intereselor materiale sau politice ori pur profesionale. Formula pe care o vor adopta acești nativi va fi cea de rezistență tăcută, stoică, de răbdare și de efort de asumare și rezolvare a problemelor speciale pentru a-și dovedi competența și/sau valoarea și, pentru a-și consolida statutul ori pentru a câștiga simpatia. Între 17 octombrie, după ora 20:35', și zorii zilei de 20 octombrie, contextul favorabil relațiilor interumane va cunoaște o postură specială prin elementul de noutate pe care l-ar putea introduce Luna Nouă în Balanța, în casa a IX-a. În seara zilei de 17 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și va crea premizele astrale pentru o posibilă stare de revoltă ori de agitație interioară provocate de evenimentele care se derulează anapoda în mediul în care trăiesc și muncesc, ori de stări organice, mai greu de diagnosticat pentru că ele se vor produce, pe fond neuro-vegetativ. Pe 19 octombrie, la ora 22:12', va avea loc faza de Lună Nouă în Balanță (la 26°35') carele poate oferi o frumoasă surpriză sau îi va aduce în situația de a trăi alături de prieteni și cunoscuți situații speciale, în general de natură potizitivă. Pe 20 octombrie, după ora 04:41', disfuncții organice, stări de spirit modificate; chef de a plânge sau de a deveni brusc trist, îngrijorat, îngândurat.



Horoscop Capricorn pentru săptămâna 14-20 Octombrie 2017

Horoscop Urania Capricorn

Între 14 și 15 octombrie, la prânz, replieri interioare cu privire la un mod de a aborda un posibil câștig. Dacă înainte erau mai concesivi, acum pot să ia în calcul opoziții sau tendințe declarate răspicat doar că ele nu sunt definitive ci sunt fațete ale oscilațiilor lor cu privire la regimul banilor și bunurilor cu care se confruntă și care îi obligă să țină cont, alternativ, când de un aspect, când de altul, contradictoriu. Pe 14 octombrie, Venus va intra în zodia Balanței și va deschide ușa oportunităților profesionale care țin de opțiunea lor sau ale unor ipostaze publice, sociale și profesionale care pot fi măgulitoare și le pot umple inima de satisfacția recunoașterii sau a succesului. Între 15 octombrie, după ora 14:19', și 17 octombrie seara, discrepanță între ceea ce cred și ceea ce trebuie să spună sau să facă ori să execute. Între 17 octombrie, după ora 20:35', și zorii zilei de 20 octombrie, Luna va tranzita casa a X-a, cea luminată deja de tranzitul Micului Benefic. Cel puțin „pe hârtie”, Capricornii ar trebui să facă față cu brio unei solicitări publice sau de autoritate ce derivă din funcția cu care au fost învestiți. Pentru unii se poate pune problema unei ascensiuni, a unui spor de imagine, a unui succes patronat sau precipitat de Luna Nouă în Balanță din seara zilei de 19 octombrie. În seara zilei de 17 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului, punându-și amprenta astrală negativă pe toate tipurile de discuții (dialog, mărturisiri, informări, avertismente, sfaturi) purtate de nativi cu cei pe care îi consideră (încă) prieteni. Atenție majoră la riscul de a fi trădați, spionați, bârfiți, provocați este mare. Pe 20 octombrie, după ora 04:41', Luna va contribui, din păcate într-o direcție nefastă, la vibrația instaurată deja de tranzitul planetelor Jupiter și Mercur. Atenție la răstimpul 19-20 octombrie când pot avea loc evenimente speciale (răsturnări de situație), uimitoare, șocante.


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 14-20 Octombrie 2017

Horoscop Urania Vărsător

Între 14 și 15 octombrie, la prânz, nativii vor dori să-și impună punctul de vedere, să facă impresie bună în ședințe, conferințe și întruniri. Pe 14 octombrie, Venus va intra în zodia Balanței, ceea ce reprezintă un minunat factor astral menit să dea activității intelectuale și tuturor proceselor mentale o calitate sporită, un spor la nivelul înțelegerii precum și o mai mare forță de expresie și creativitate. Nativii își vor putea valorifica acum, din plin, calitățile și însușirile. Moment al inspirației și al viziunilor de ansamblu care îi pot conduce spre performanțe profesionale remarcabile. Între 15 octombrie, după ora 14:19', și 17 octombrie seara, Vărsătorii ar putea fi nevoiți să coboare din înaltul preocupărilor lor superioare și să se dedice treburilor practice: vânzări, cumpărări, tranzacții, plăți, contracte, acte, întocmirea documentelor necesare. Între 17 octombrie, după ora 20:35', și zorii zilei de 20 octombrie, preocupările superioare pot fi marcate de trăiri și procese mentale care vor sta sub semnul Lunii Noi în Balanță din casa a IX-a, care va avea loc în seara zilei de 19 octombrie. În cazul unor persoane, acest context astral le poate permite să obțină sau să ducă la bun sfârșit un proiect pe care, un an întreg nu au reușit să-l realizeze, mai ales dacă este vorba de performanță profesională, educație superioară, relație cu străinătatea. În seara zilei de 17 octombrie Mercur va intra în zodia Scorpionului. Planeta comunicării se va instala, pentru câteva săptămâni, în sectorul vieții publice și nu va fi de loc un factor astral util sau profitabil în vreo direcție, cu excepția celor care au predispoziție astrală dedusă din harta nașterii care va intra în armonie cu acest tranzit alunecos și perfid. Pe 20 octombrie, după ora 04:41', Luna se va alătura perechii Jupiter/Mercur din casa a X-a, punând unele persoane născute în Vărsător în situații complicate, delicate sau subminate de perfidia unor rivali.


Horoscop Pești pentru săptămâna 14-20 Octombrie 2017

Horoscop Urania Pești

Între 14 și 15 octombrie, la prânz, motive de mândrie sau de satisfacție la locul de muncă pe fondul activității merituoase a nativilor. Pe 14 octombrie, Venus va intra în zodia Balanței și va spori șansele Peștilor de a primi ceva: o atenție, un dar, un cadou, un premiu, un benficiu, un ajutor material, o cotă parte dintr-un câștig. Între 15 octombrie, după ora 14:19', și 17 octombrie seara, discuții, consultări, negocieri, sfaturi cu privire la un proiect. În prim-planul atenției lor vor sta premizele materiale, cele organizatorice și mai puțin cele conceptuale ori care țin de „impresie”. Între 17 octombrie, după ora 20:35', și zorii zilei de 20 octombrie, Luna va tranzita casa a VIII-a a beneficiilor materiale (despre care am vorbit când a fost vorba de tranzitul planetei Venus); acum, Soarele și Micul Benefic vor primi influxurile Lunii, în ipostaza de Lună Nouă (care se va produce în seara zilei de 19 octombrie) și va dezvolta situații memorabile cu impact asupra stării lor financiare sau materiale. În seara zilei de 17 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului, respectiv în casa a IX-a gândurilor înalte, și va rafina procesele mentale ale acestor nativi, dându-le o intuiție puternică, subtilitate, rafinament al percepțiilor și forță telepatică. Pe 20 octombrie, după ora 04:41', Luna va intra, la rândul ei, în tranzit prin acest sector amplificând și îmbogățind cu o latură afectivă, emoțională, mecanismele de analiză și sinteză a faptelor de viață. La rândul lui, Jupiter, al doilea Guvernator al Peștilor, o dată intrat în Scorpion, pe 10 octombrie, a și început să creeze premizele unei transformări înțelese ca metamorfoză, ceea ce, pentru nativii evoluați, va fi o adevărată mană cerească existențială. O atenție specială trebuie acordată răstimpului 19 - 20 octombrie, în care este posibil să se producă o răsturnare de statut material, fundamental pozitivă dar complicată și greu de înțeles, de acceptat sau de gestionat.




Horoscop Urania saptamana 14-20 Octombrie 2017

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții