Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 15 Octombrie 2017

Written By NIKE B. on duminică, 15 octombrie 2017 | 06:25


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 15 Octombrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 15 Octombrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Te simti obligata sa ajuti pe cineva care iti cere ajutorul, dar nu iti dai seama ca, de fapt, acel cineva profita de bunavointa ta. Daca nu o faci din suflet, mai bine renunta! Nu vei reusi sa iti ascunzi neplacerea.








Horoscop pentru femeia din Taur

Daca ai in plan o achizitie de proportii, precum o masina sau o casa, ar fi bine sa apelezi la sfatul cuiva avizat in domeniu. Nu fa cumparaturile astea de capul tau, nu e ca si cum iti cumperi un accesoriu, pe care sa-ti permiti sa nu il mai porti cand nu iti mai place.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

E una din acele faze foarte romantice din viata ta, care, pe cat de rare sunt, pe atat de energizante si relaxante. Ii oferi partenerului atentia pe care si-o doreste de mult si el, la randul sau, va sti cum sa iti multumeasca pentru tratamentul special pe care i-l oferi.








Horoscop pentru femeia din Rac

Vrei sa faci o schimbare, sa demonstrezi celor din jur ca poti sa te descurci si pe cont propriu. Corpul te sprijina in acest sens, oferindu-ti toata energia de care ai nevoie pentru a-ti obtine independenta.



Horoscop pentru femeia din Leu

Daca ai copii, ar fi cazul sa incepi sa pui ceva bani deoparte. Mai ales ca ar trebui sa investesti mai mult in educatia lor. Daca ei sunt in siguranta si tu vei putea dormi mai linistit!








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Noi proiecte te asteapta si ai nevoie sa tragi aer in piept inainte de a te cufunda in ele. Asa ca ia-ti ziua de azi pentru a te bucura de cateva momente de relaxare, inainte ca roller-coasterul sa porneasca.




Horoscop pentru femeia din Balanță

Vei fi salvata in ultimul moment de o persoana la care nu te asteptai sa iti fie alaturi. Uneori, gasim sprijin in cei pe care nu ii consideram neaparat prieteni, dar care sunt acolo cand ne este mai greu. Poate ca ignori o persoana care ar putea fi un prieten cum nu ai mai avut pana acum!








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Atunci cand pari mai presata, norocul iti surade. Aceasta punte de salvare se concretizeaza probabil intr-un cec, care te va scoate din impas. Astrele sunt de partea ta!



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Nu lasa responsabilitatile de la munca sa te impiedice sa ajuti pe cineva drag, aflat la nevoie! Munca mai poate astepta, cel putin astazi! Fii solidar si arata-i ca se poate baza pe tine!



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Nu trebuie sa astepti ca cei din jur sa ia decizii pentru tine. Ei au programul lor si tu pe al tau, asa ca e bine sa iti vezi de propriile interese. E cazul sa adopti o atitudine mai egoista si sa ai mai multa grija de tine.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Vei participa la o activitate de grup care va avea un efect terapeutic asupra ta. Aceste intalniri te ajuta sa confrunti aspecte ale propriei firi si sa descoperi lucruri noi, pe care nu le stiai despre tine. Vei avea nevoie de o perioada de acomodare pentru a le asimila!





Horoscop pentru femeia din Pești

Esti o persoana hipersensibila astazi si orice fel de respingere iti va zdruncina mandria. Nu e cazul sa fortezi nota, atat in ce priveste cariera, cat si atunci cand vine vorba de favoruri cerute in plan personal.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții