Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 26 Noiembrie 2017

Written By NIKE B. on duminică, 26 noiembrie 2017 | 06:34


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 26 Noiembrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 26 Noiembrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Un plan pe termen scurt e pe cale sa fie dus la bun sfarsit. Eforturile dumnevoastra vor aduce rezultate nesperate.







Horoscop pentru femeia din Taur

Chiar daca aveti impresia ca sunteti mereu cel care ofera, e bine sa aratati astazi dovezi de dragoste. Abordarea sensibila va va permite sa cimentati sentimentele pe care le aveti deja. Tensiunile acumulate in relatie se vor topi sub valul de dovezi de afectiune pe care il veti afisa.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Chiar daca nu ai mai avut grija de corpul tau, nu e niciodata prea tarziu sa te apuci de sport. E greu sa te mobilizezi, dar lucrurile vor fi mai usoare, odata ce te apuci de ele.







Horoscop pentru femeia din Rac

Sunteti prea sincer cu cineva din anturaj si, chiar daca aveti o atitudine justa, atrageti antipatii. Suferiti de schimbari bruste de dispozitie. Renuntati la dulciuri, asta va va domoli anxietatea.


Horoscop pentru femeia din Leu

Sa visezi cu ochii deschisi poate fi o experienta cu adevarat vindecatoare, cat timp nu te afli in mijlocul unor activitati prea importante. Activitatile de ordin cultural sunt cele care te aduc astazi in starea de armonie de care aveai nevoie.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

E cazul sa va evaluati pozitia si sa va planuiti viata. In ultima vreme v-ati lasat dus de val si e cazul sa va va batatoriti o cale. Planetele va influenteaza sectorul karmic.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi, preferati sa folositi metode viclene si ascunse, in loc sa fiti sincer si direct in ceea ce faceti. Nu faceti compromisuri si nici nu va abateti din cale.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

E o perioada in care trebuie sa va retrageti si sa capatati o imagine de ansamblu asupra situatiei personale. Puteti sa stabiliti noi linii de ghidare in viata dumneavoastra. Planurile si strategiile va sunt la indemana si sunt si cea mai sigura metoda de succes.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi ii intelegeti mai bine pe cei din jur si asta va ajuta sa petreceti placut timpul cu cineva iubit. Bucurati-va din plin de armonia generala a zilei. O serie de intalniri cu oameni dragi sunt exact ceea ce va lipsea.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

E o perioada a activitatilor fizice intense. Cei din jur va solicita mult si deveniti nemultumit in legatura cu gradul de efort pe care il depuneti. Nu fiti prea exigenti cu propria persoana.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Diplomatia si atentia la sentimentele celor din jur te duc departe astazi. Afiseaza cea mai draguta latura a ta, daca doresti sa iti deschizi usi noi.






Horoscop pentru femeia din Pești

In ce priveste problemele din cariera, e bine sa ai incredere in intuitia ta si pregateste-te sa fii prima persoana care ofera o solutie pentru problemele care se ivesc. Cei care ezita au de pierdut asa ca nu iti permite sa sovaiesti!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții