Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop Urania saptamana 25 Noiembrie–1 Decembrie 2017 in functia de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 25 noiembrie 2017 | 06:47



Horoscop Urania săptămâna 25 Noiembrie–1 Decembrie 2017 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 25 Noiembrie–1 Decembrie 2017. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 25 Noiembrie–1 Decembrie 2017

Horoscop Urania Berbec

Între 25 și 26 noiembrie dimineața, posibile amărăciuni sau tulburări ale relațiilor cu prietenii generate de felul în care se pune o problemă bănească sau un eventual câștig. Cineva încearcă să-l păcălească pe un nativ sau acesta, neintrând în jocuri interese, stârnește reacții critice. Între 26 noiembrie, după ora 10:04', și 28 noiembrie după-amiaza, Berbecii vor simți să se izoleze de provocările cotidiene, să evite situațiile obositoare (discuții, petreceri, dispute), să se odihnească sau să ignore provocările. Chef de a lenevi. Între 28 noiembrie, după ora 18:31', și seara zilei de 30 noiembrie, moment de revenire la viața activă; energie debordantă, activism, implicare, nevoia de a fi eficient și de a nu amâna treburile curente sau întârziate, uneori, reacții, egoiste, individualiste. Între 30 noiembrie, după ora 22:39', și 1 decembrie preocupări materiale, nevoia de a găsi metode de suplimentare a fondurilor personale. Uneori, nativilor le pot trece prin minte idei nu tocmai corecte sau (prea) riscante. Pe 1 decembrie Venus va intra în zodia Săgetătorului și va da casei a IX-a a cerului de naștere al acestor nativi o mobilitate specială. Teoretic, se anunță situații favorabile pentru tot ceea ce înseamnă comunicare interumană, transfer de informații, capacitate de a progresa prin învățare. Sunt posibile călătoriile în afara țării, relațiile cu străinii sau cu instituțiile din țară și străinătate. Prilej de a cunoaște persoane interesante prin valoarea lor care pot constitui un model uman demn de urmat pentru Berbeci. Posibile informări și consultări în vederea unei strămutări din țară pentru continuarea studiilor, a desfășurării la alt nivel a meseriei, pentru a da o șansă unui talent și unei vocații intelectuale. Nota generală a săptămânii va fi dată de opoziția Uranus/Marte la grad perfect (ultima pentru următorii 84 de ani) pe axa caselor I/VII. Opoziția își va pune amprenta astrală pe sectorul parteneriate, afaceri, căsătorie, conflicte, procese, rivalități, competiții, contracte.


Horoscop Taur pentru săptămâna 25 Noiembrie–1 Decembrie 2017

Horoscop Urania Taur

Între 25 și 26 noiembrie dimineața, răstălmăcirea unei afirmații sau a unui gest îi pot face pe nativi să reacționeze paradoxal. Între 26 noiembrie, după ora 10:04', și 28 noiembrie după-amiaza, momente plăcute trăite alături de un prieten drag, revederea cu o cunoștință interesantă sau întâlnirea cu o persoană care l-a fascinat pe un nativ pentru valoarea sa, motiv pentru care și l-a luat ca model de viață. Între 28 noiembrie, după ora 18:31', și seara zilei de 30 noiembrie, tensiunile, generate de opoziția Uranus/Marte, vor atinge apogeul dar se vor manifesta departe de ochii lumii, având puterea de a destabiliza obișnuințe, convingeri și credințe mai vechi și obligându-l pe câte un Taur să accepte situațiile incomode sau să-și reformuleze o direcție de viață și activitate. Contextul privește, deopotrivă, latura muncii de fiecare zi care poate trece printr-o criză sau printr-o schimbare drastică (altă meserie, alt loc de muncă, alte responsabilități, alte resurse materiale). În funcție de vârstă sau tablou clinic general, peisajul astral al momentului ar putea afecta și sănătatea, mai mult sub aspectul unor stări organice proaste, intense, de scurtă durată, repetitive, inexplicate medical și, prin asta, greu de diagnosticat. Între 30 noiembrie, după ora 22:39', și 1 decembrie, ceva mai multă răbdare și temperanță dar și mai multă încrâncenare pe fondul conflictelor și intereselor care îi fac pe nativi să se cramponeze de o situație sau de un punct de vedere. Lipsă de suplețe și de diplomație. Pe 1 decembrie Venus va intra în zodia Săgetătorului, respectiv în casa a VIII-a a câștigurilor bănești, și se va alătura celorlalte trei planete aflate în tranzit în acest sector (Soare, Mercur și Saturn), creând premiza unor rezolvări în avantajul nativilor. Posibilitatea de a rezolva, acte și documente oficiale amânate ori întârziate din cauza blocajelor birocratice, prin facilități de ultimă oră.






Horoscop Gemeni pentru săptămâna 25 Noiembrie–1 Decembrie 2017

Horoscop Urania Gemeni

Între 25 și 26 noiembrie dimineața, Gemenii vor trece printr-o perioadă favorabilă proceselor mentale dar și tuturor tipurilor de reacții spontane ca răspuns la o provocare. Aceste intervenții nu vor rezolva chestiunea de fond dar, cel puțin, le vor permite să-și exprime opiniile. Gemenii pot primi informații (știri, avertismente, detalii, explicații) care îi vor mira dar le și vor atrage atenția asupra laturilor mai puțin cunoscute cu privire la un eveniment sau la un context de împrejurări care îi angajează în fața opiniei publice. Între 26 noiembrie, după ora 10:04', și 28 noiembrie după-amiaza, posibile dificultăți în administrarea imaginii sau reputației în contextul exercitării autorității cu care au fost învestiți sau a funcției din cauza unor parteneri și colaboratori dificili care le fac probleme, care nu sunt cooperanți, care formulează, la tot pasul, critici și obiecții, care le declară, pe față, ostilitatea și rivalitatea. Între 28 noiembrie, după ora 18:31', și seara zilei de 30 noiembrie, răstimp nu tocmai favorabil întâlnirii cu prietenii. Controversele și disputele se pot isca din orice fleac, asta în măsura în care nu sunt formulate, deja, explicit, divergențe de opinii care pun relația la încercare. Context astral care poate alimenta comportamente lipsite de măsură și tact față de o persoană dragă lor ori față de copii. Între 30 noiembrie, după ora 22:39', și 1 decembrie, nativii vor dori să-și consolideze statutul la locul de muncă; nu toate schimbările care au loc ori doar se prefigurează în instituția unde lucrează îi vor avantaja, motiv pentru care trăiesc temeri și îngrijorări. Pe 1 decembrie, Venus va intra în zodia Săgetătorului și va completa mănunchiul de vibrații ale celor trei planete aflate în tranzit prin casa a VII-a, dând acestui sector o tentă justițiară sau intensificând preocupările legale, parteneriale, contractuale, ridicând o serie de premize juridice de care trebuie să se țină cont.


Horoscop Rac pentru săptămâna 25 Noiembrie–1 Decembrie 2017

Horoscop Urania Rac

Între 25 și 26 noiembrie dimineața, modificări în regimul banilor, ca un fel de „trezire la realitate”, care indică o strategie greșită, dezvăluirea unui neajuns într-o direcție (afacere vulnerabilă, investiție nesigură, împrumut disproporționat, cumpărătură neinspirată, evaluare incorectă, păcăleală, evoluție nefavorabilă a evenimentelor). Între 26 noiembrie, după ora 10:04', și 28 noiembrie după-amiaza, soluție inspirată pentru realizarea unei dorințe mai vechi sau pentru o preocupare ce datează de multă vreme, ca un fel de vis neîmplinit până acum al nativilor. Etapă specială, fundamental pozitivă pentru cei care desfășoară activități de creație și interpretare. Între 28 noiembrie, după ora 18:31', și seara zilei de 30 noiembrie, provocări publice, (re)chemări la ordine, urgențe profesionale, confruntări dure cu opozanții sau taberele adverse dacă nativul are funcție și responsabilități publice. Clipe dificile pentru relațiile de familie generate de duritatea opoziției Uranus/Marte, pe axa caselor X/IV, care va atinge acum apogeul confruntării astrale și care, în cazul celor mai în vârstă, ar putea pune capăt unor dispute vechi de patru decenii, conturate, adică, pe vremea când erau tineri, și nerezolvate până în prezent. Între 30 noiembrie, după ora 22:39', și 1 decembrie atitudine subiectivă, părtinitoare în relațiile cu cei dragi. Racii pot deveni posesivi, geloși, insistenți, hiperprotectori față de copii sau veșnic nemulțumiți și revendicativi în plan afectiv. Pe 1 decembrie, Venus va intra în zodia Săgetătorului influențând fiziologia aparatului loco-motor, sistemul hepato-biliar, circulația arterială și problemele de sânge. Risc de febră, congestie locală, umflături la nivelul picioarelor. Posibile rezolvări, nesperat de bune sau de rapide, într-un cadru legal, onest sau justificat, cu privire la munca și salarizarea unui nativ, depășirea unor obstacole, instalarea ordinii la locul de muncă.








Horoscop Leu pentru săptămâna 25 Noiembrie–1 Decembrie 2017

Horoscop Urania Leu

Între 25 și 26 noiembrie dimineața, contradicții și suprapuneri de activități care țin de obligațiile de familie și care-i complică nativului viața de fiecare zi. Între 26 noiembrie, după ora 10:04', și 28 noiembrie după-amiaza, efort de a duce la bun sfârșit o dorință sau un ideal construit în jurul noțiunii de casă, patrimoniu, avere, avantaj material. În dorința de a rezolva mai repede sau cu orice preț acest proiect personal, Leii ar putea fi tentați să „interpreteze” subiectiv o premiză materială, acționând cum le dictează interesul. Între 28 noiembrie, după ora 18:31', și seara zilei de 30 noiembrie, conflictele interioare se acutizează: la unii poate fi vorba de o dezamăgire profundă, la alții de o revoltă împotriva unei stări de lucruri ce nu stă în puterea lor să le modifice, concluzii de viață care îi pun, mai ales pe cei între 39 – 42 de ani, în situația de a cântări dacă n-ar fi bine să „o ia la capăt” din punct de vedere profesional, social, familial, chiar cu riscul unor penitențe și sacrificii. Perioadă în care conflictele pot izbucni pe fondul divergențelor de opinie, de crez, de conștiință, de viziune asupra lumii și înțelegere a evenimentelor economice și politice curente. Drumurile pot fi presărate cu incidente, accidente, împrejurări stranii ori pot fi contramandate în ultima clipă. Între 30 noiembrie, după ora 22:39', și 1 decembrie, Leii ar putea fi nevoiți să suporte atacuri, presiuni morale sau activități cu grad sporit de dificultate. Pe 1 decembrie, Venus va intra în zodia Săgetătorului, în casa a V-a a sentimentelor, a relațiilor cu copiii, a poveștilor sentimentale sau a creativității, dând tuturor acestor sectoare de viață multă căldură sufletească, entuziasm și dăruire dar și șansa de a trăi clipe speciale, de bucurie, de satisfacție, de jubilație. Leii pot avea succes în sport, performanțe publice, viață artistică, jocuri, distracții, speculații.






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 25 Noiembrie–1 Decembrie 2017

Horoscop Urania Fecioara

Între 25 și 26 noiembrie dimineața, posibile evenimente care strică cheful de muncă și ordinea firească a activității de la serviciu. Între 26 noiembrie, după ora 10:04', și 28 noiembrie după-amiaza, vor fi posibile împăcările spectaculoase, mai ales cu dușmanii, rivalii sau cu persoanele care au generat stările conflictuale. Va fi nevoie de multă abilitate, de o strategie a dialogului și a negocierii fără să se recurgă la constrângeri sau jigniri. Vor câștiga cei care vor ști „să lase de la ei”, care vor adopta tactica „vorba dulce mult aduce”, care vor fi diplomați, discreți și nu-și vor vărsa năduful în fața preopinentului. Perioadă bună pentru împăcări între soții despărțiți sau înstrăinați. Între 28 noiembrie, după ora 18:31', și seara zilei de 30 noiembrie, motivele de îngrijorare cu privire la soarta unui bun, a unei moșteniri sau a unui ajutor material așteptat vor fi resimțite cu acuitate de către unii nativi care își pot pierde răbdarea sau chiar speranța într-o rezolvare fericită. Nu forțați nota încercând să dați un alt curs evenimentelor. Între 30 noiembrie, după ora 22:39', și 1 decembrie Fecioarele se pot crampona de o idee sau pot fi refractare la argumentele logice, rezonabile, de bun simț. Sunt de evitat disputele și confruntările publice ori luările tranșante de poziție. Pe 1 decembrie, Venus va intra în zodia Săgetătorului ceea ce va crea ipostaze favorabile unui progres relațional sau a unei conjuncturi favorabile cu privire la familie, casă, locuință, mod de viață curent, activitate în gospodărie. Vânzarea sau cumpărarea unui bun funciar sau imobiliar ar trebui definitivată până pe 3/5 decembrie când Mercur, planeta ce patronează negocierile, prețurile, înțelegerile verbale și dialogul, va deveni staționar și apoi retrograd, revenind la mersul normal pe 24 decembrie când se va intra însă, din punctul de vedere al regimului de funcționare a instituțiilor, în impasul zilelor libere de sărbători, întârziind, astfel, perfectarea actelor.


Horoscop Balanță pentru săptămâna 25 Noiembrie–1 Decembrie 2017

Horoscop Urania Balanta

Între 25 și 26 noiembrie dimineața, nativilor le va face plăcere să facă mici surprize copiilor sau persoanelor dragi inimii lor doar că, uneori, ceea ce își vor fi propus cu o vreme în urmă va trebuie „ajustat” din lipsa fondurilor necesare. Între 26 noiembrie, după ora 10:04' și 28 noiembrie după-amiaza, dorința de a se recupera ori doar de a se simți mai bine din punct de vedere organic, îi va face pe unii să apeleze la terapii bazate pe autosugestie, la melo- sau sacro-terapie; unii nu se vor „uita” la banii cheltuiți pentru acest bine sperat. Posibilă ameliorare discretă a veniturilor ori doar speranța că actuala situație șubredă se va încheia; puține șanse de a întreprinde ei personal, ceva concret în această direcție. Între 28 noiembrie, după ora 18:31', și seara zilei de 30 noiembrie, puternice ostilități: cele vechi se acutizează, altele noi se ivesc nu chiar din senin, ci pe fondul unor conflicte de interese și ambiții care au putut fi, până acum, ținute sub control. Atenție, la atitudinea afișată de acești nativi pentru că, de multe ori, ea singură poate fi cauza acestor derapaje; să nu se mire, de aceea, de măsurile demonstrative de forță la acre vor recurge soții/soțiile lor, partenerii de afaceri, colegii de proiect etc. Evoluție marcată de riscuri în cazul unor litigii în care hotărârile pot să fie în contradicție cu evoluția de până acum a etapelor procesuale; soluțiile completelor de judecată li se vor părea nativilor nedrepte, disproporționate și, poate că, uneori, chiar așa va fi. Între 30 noiembrie, după ora 22:39', și 1 decembrie, preocupări legate de obținerea sau consolidarea unui avantaj material. Pe 1 decembrie Venus va intra în zodia Săgetătorului și îi va avantaja pe nativi în tot ceea ce ține de dialog, schimb de idei și informații, libera deplasare în țară și/sau străinătate, relațiile cu instituțiile statului, examene, obținerea de diplome, certificate, atestate, adeverințe.






Horoscop Scorpion pentru săptămâna 25 Noiembrie–1 Decembrie 2017

Horoscop Urania Scorpion

Între 25 și 26 noiembrie dimineața, disconfort interior cauzat de evenimentele care îl iau prin surprindere pe un nativ care nu le poate identifica nici sursa și nici cauza. Una dintre direcții ar putea fi relația abruptă cu unele rude care nutresc interese divergente sau care, pur și simplu, „nu țin” cu nativul. Între 26 noiembrie, după ora 10:04' și 28 noiembrie după-amiaza, casa creativității și a valorificării însușirilor artistice este susținută de tranzitul Lunii care le poate oferi Scorpionilor multă sensibilitate, capacitatea de a aprofunda un proiect artistic și de a susține performanțe valoroase, demne de toată admirația. Asta nu înseamnă că, în sufletul lor, nu se vor da lupte specifice actului de creație, cu momente de avânt și inspirație, urmate de evaluare și șlefuire ori de nemulțumirea născută din spiritul exigent, autocritic, veșnic nemulțumit. Între 28 noiembrie, după ora 18:31', și seara zilei de 30 noiembrie, stare de spirit răscolită de tribulațiile de la locul de muncă care prevestesc schimbări, reformulări de statut sau de încadrare salarială. Contextul juridic va fi cel determinat și nu factorul subiectiv sau voința/dorința personală. Starea de sănătate va cunoaște oscilații bazat pe tulburările sistemului neuro-vegetativ, ale sistemului nervos cu efect major asupra unor organe sensibile, în cazul lor creierul și organele de simț, localizate la nivelul capului, și aparatul renal. Între 30 noiembrie, după ora 22:39', și 1 decembrie dorința lor de a construi planuri (în mare secret) se vor lovi de neputința de a atrage de partea lor niște parteneri puternici; aceștia stau în expectativă fie că nu au încredere în proiect (mai ales dacă el nu este clar promovat) sau sunt prudenți dacă sesizează manevre cu care nu sunt de acord. Pe 1 decembrie, Venus va intra în zodia Săgetătorului și va aduce o binefăcătoare relaxare financiară, fiscală, speculativă ori doar salarială.


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 25 Noiembrie–1 Decembrie 2017

Horoscop Urania Săgetător

Între 25 și 26 noiembrie dimineața, știri care miră, situații care nedumeresc, situații stranii; moment al interogațiilor responsabile. Între 26 noiembrie, după ora 10:04' și 28 noiembrie după-amiaza, dorința de a da locuinței un aer curat, festiv, mai frumos, mai elegant, mai modern, mai confortabil. Săgetătorii vor nutri dorința de a „face pace” cu toate rudele și de a nu se mai sâcâi reciproc ceea, cu toată grija lor, nu se va realiza așa de ușor. Pe de altă parte dinspre unele rude le parvin mesaje incerte, despre a căror onestitate sau bună intenție nu sunt siguri, așa încât preferă, pentru a nu se lăsa păcăliți să le ignore. Între 28 noiembrie, după ora 18:31', și seara zilei de 30 noiembrie, zile de năduf și prea-plin sufletesc care, în plan sportiv, poate funcționa ca un motor menit să le ofere energie și combativitate. Săgetătorii se vor mobiliza pentru a obține performanțe sau pentru a avea succes dar, va exista riscul să greșească „doza” și să exagereze. Relațiile afective vor fi fierbinți dar dublate de un spirit de competiție, nefericit, în care fiecare va încerca să-l domine pe celălalt. Între 30 noiembrie, după ora 22:39', și 1 decembrie, spaima de schimbări îi poate determina să-și facă o serie de calcule cu privire la viitorul lor salarial și să ia decizii în consecință. Posibile trecătoare disfuncții (hipofuncții) endocrine traduse prin epuizare fizică și vulnerabilitate la factorii de stres. Pe 1 decembrie, Venus va intra în zodia Săgetătorului și le ca da un impuls astral pozitiv esențial. Acest tranzit prin casa I va atrage norocul de partea lor, le va da mai multă forță fizică și psihică, mai mult entuziasm și mai mult spor în micile și marile lor inițiative. Conjuncția Saturn/Mercur activă întreaga săptămână le va da multă mobilitate mentală dar și multă logică, maturitate și ordine în gânduri, alcătuind alături de Soare, o triadă favorabilă acțiunilor și deciziilor cu importantă miză personală.






Horoscop Capricorn pentru săptămâna 25 Noiembrie–1 Decembrie 2017

Horoscop Urania Capricorn

Între 25 și 26 noiembrie dimineața, nesiguranța în luarea unor decizii, teama de a nu greși, luându-se după zvonuri și informații ciudate, au și o latură bună, pentru că îi feresc de deciziile hazardate sau riscante. Între 26 noiembrie, după ora 10:04' și 28 noiembrie după-amiaza, sfaturi de taină cu un prieten din dorința de a se stabiliza într-o strategie clară și eficientă. Ca discuție de principiu nu e nimic rău în asta dar, poate, că nu ideile sau soluțiile care se conturează în acest moment vor fi și cele necesare sau singura lor șansă; mai e de meditat și de analizat. Între 28 noiembrie, după ora 18:31', și seara zilei de 30 noiembrie, se ascut săbiile în jurul unor chestiuni de familie: discuții, interese, atitudini, care vor destabiliza bruma de relații menținute cu greutate. Bunurile patrimoniale ca și statutul personal pot fi amenințate sau vulnerabilizate din cauza conflictelor publice, a comentariilor critice și a atacurilor referitoare la funcție și/sau răspundere. Între 30 noiembrie, după ora 22:39', și 1 decembrie, sentimente contradictorii față de cei dragi, în care dorința de a-i ajuta este contracarată de nemulțumirile personale față de starea relației înseși. Pe 1 decembrie, Venus va intra în zodia Săgetătorului ceea ce le va permite o abordare mai inspirată a subiectelor delicate și le va spori capacitatea de a analiza cu obiectivitate și detașare de mânia și supărarea care, uneori, pune stăpânire pe ei. Ținând cont de forța tulburătoare sau chiar răvășitoare a opoziției Uranus/Marte care, pe 1 decembrie, se va afla la grad perfect, marcând o etapă astrală ce se va repeta abia peste aproximativ 84 de ani, când Uranus va tranzita din nou Berbecul, este bine să se ia măsurile necesare cu privire la o problemă de carieră, de familie, de avere sau de dezvoltare personală care vor putea fi remediate sau recuperate, cel mai devreme, peste aproximativ 28 de ani, adică spre 2045.


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 25 Noiembrie–1 Decembrie 2017

Horoscop Urania Vărsător

Între 25 și 26 noiembrie dimineața, Luna va străbate sector zodiacal natal al Vărsătorilor, transformându-i în niște persoane vesele, în stare să se detașeze de stres. Între 26 noiembrie, după ora 10:04' și 28 noiembrie după-amiaza, planul astral induce derută în privința banilor. Proiectele, chiar și cele modeste, nu se pot realiza, în prezent, iar cele mari nu se conturează cu claritate, pentru viitor. Între 28 noiembrie, după ora 18:31', și seara zilei de 30 noiembrie, Uranus, Guvernatorul Vărsătorilor, plasat în tranzit prin casa a III-a, va continua să facă o opoziție vehementă planetei Marte, aflată în Balanță. Pe 1 decembrie, cei doi aștri se vor afla în opoziție la grad perfect, conducând spre apogeu această conjunctură astrale care nu se va repeta decât peste aproximativ 84 de ani, când Uranus va fi din nou în Berbec. De aceea, este de luat în calcul, în modul cel mai lucid și responsabil, riscul unor accidente care se pot petrece într-un context special, cu consecințe neobișnuite, greu de estimat. Firește, nu sunt indicate deplasările, nici cele lungi, nici cele scurte, nici în țară, nici în străinătate, nici pe jos, nici pe apă, nici pe pământ, nici în aer și nici activitățile riscante sau sporturile periculoase unde trebuie să manipuleze sau să se controleze aparate. Dotată cu un uriaș potențial de conflict uman, această combinație astrală poate destabiliza activitățile colective, întrunirile, colocviile sau poate destabiliza, în plan individual, prin boicot și acțiuni ostile, luările de cuvânt ale nativilor în cadrul unei conferințe sau prestația acestora într-un examen. A nu se face afirmații și declarații publice riscante care pot stârni un val de antipatie și revoltă publică. Între 30 noiembrie, după ora 22:39', și 1 decembrie, mecanism blocat între casă, familie, societate, meserie și intenții personale. Pe 1 decembrie Venus va intra în zodia Săgetătorului și va începe să atragă șansa de a fi ajutați de prieteni.






Horoscop Pești pentru săptămâna 25 Noiembrie–1 Decembrie 2017

Horoscop Urania Pești

Între 25 și 26 noiembrie dimineața, frecvente schimbări ale stării de spirit, instabilitate mentală, incapacitatea de a se fixa pe un subiect în observațiile și analizele pe care nativii le vor face. Între 26 noiembrie, după ora 10:04' și 28 noiembrie după-amiaza, Luna va traversa zodia Peștilor și va spori vocațiile dar și vulnerabilitățile acestor nativi care vor fi mai visători, mai detașați de contingent, vădind mai puțin spirit practic, obosind mai mult și mai des, lăsându-se pradă somnului și viselor ori hoinărelii mentale, ca o compensare pentru hărțuiala și osteneala cotidiană. Totuși, contextul astral le va spori imaginația, sensibilitatea și fantezia. Latura emoțională și sentimentală va sta la baza multor decizii de moment. Context bun pentru toți cei desfășoară activități pentru care e nevoie de un har, de talent, de o sensibilitate anume, exercitată într-un domeniu de viață artistică, spirituală sau intelectuală. Între 28 noiembrie, după ora 18:31', și seara zilei de 30 noiembrie, posibile surprize de ordin financiar care nu țin de regimul salarizării ci de regimul veniturilor și obligațiilor financiare; evenimente care complică, brusc, cadența plăților și încasărilor. Între 30 noiembrie, după ora 22:39', și 1 decembrie dorința de a alunga ideile nefolositoare, de a nu-și mai face „sânge rău” din orice fleac, de a-și păstra echilibrul, calmul sau cumpătul în fața provocărilor care vin mai ales de la metalul lor complicat de dorințe, planuri, schimbări și de la nevoia de a se adapta la vibrația solicitantă și răscolitoare a planetei Jupiter în Scorpion. Pe 1 decembrie, Venus va intra în zodia Săgetătorului și le va da multor nativi posibilitatea de a face un pas important în carieră, de a avea succes, de a câștiga simpatia, notorietatea ori respectul colegilor, al șefilor și al publicului. Deciziile privitoare la o funcție, la o responsabilitate publică, la o eventuală avansare sau desemnare trebuie luate până cel târziu 3/5 decembrie.


Horoscop Urania saptamana 25 Noiembrie–1 Decembrie 2017





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții