Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscop pentru femei de azi Luni 18 Decembrie 2017

Written By NIKE B. on luni, 18 decembrie 2017 | 06:19


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 18 Decembrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 18 Decembrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Daca sunt obstacole care te impiedica sa comunici cu persoana iubita, va trebui sa fii chiar tu "spargatorul" de gheata. Asta pentru ca perechea ta pare sa se incapataneze in tacere si iti dai seama ca un compromis din partea ta ar putea calma apele.






Horoscop pentru femeia din Taur

Pasiunea si intrigile plutesc in aer, lucru care iti aduce relatia la granita dintre platonic si profund. Pregateste-te pentru transformari insemnate pe plan sentimental!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Daca va gandeati sa amanati intalnirea din aceasta seara pentru a sta acasa sa petreceti timpul in folosul dvs., s-ar putea sa aveti dreptate. Atmosfera astrala de astazi favorizeaza si alte activitati, cum ar fi sa va destainuiti gandurile si sentimentele cuiva apropiat.







Horoscop pentru femeia din Rac

Daca ati planuit o iesire impreuna cu persoana iubita nu va asteptati ca lucrurile sa mearga ca pe roate, intrucat va veti confrunta cu unele evenimente neasteptate. Cu toate acestea, daca veti stii sa priviti lucrurile cu calm, situatia s-ar putea dovedi chiar benefica. E posibil ca astazi sa intalniti persoane care va vor schimba semnificativ viata.

Horoscop pentru femeia din Leu

Poate ca partenerul de viata nu iti aduce cafeaua la pat, cu jumatate de lapte degresat in ea! Poate ca nu tine minte toate micile detalii care tie ti se par importante. Dar asta nu inseamna ca nu te iubeste! Incearca sa vezi dincolo de aceste detalii minore!






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Pozitia planetelor transforma ziua de azi intr-una propice organizarii unei petreceri improvizate, la care ar fi bine sa invitati persoane cu pasiuni si interese noi si complet diferite de ale dvs! Daca sunteti fascinat de arta, atunci invitati un artist controversat al momentului! Daca insa pur si simplu va plac oamenii pentru ceea ce sunt, atunci incurajati sa isi faca aparitia la petrecere persoane originale, care sa transforme evenimentul intr-unul memorabil!

Horoscop pentru femeia din Balanță

Ai unda verde sa faci tot ceea ce iti doresti, cu o singura conditie simpla: sa fii sincera cu partenerul! Orice lucru vrei sa ii ascunzi, se va intoarce impotriva ta in viitor. Spune deschis care iti sunt intentiile si abia apoi paseste la drum!






Horoscop pentru femeia din Scorpion

O anumita chestiune atrage colaborarea unei persoane despre care descoperi ca iti impartaseste interesele. Chiar daca o noapte in compania unui teanc de carti nu e cel mai romantic context in care se pot regasi doua persoane, pentru voi, acesta va fi un bun prilej pentru o relatie inedita.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

O discutie cu cineva aduce in prim plan un eveniment care a avut loc de mult, dar care inca iti mai afecteaza relatia cu aceasta persoana. Va trebui sa rezolvati, int-un final, neintelegerile dintre voi.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ziua e imprevizibila, din punct de vedere emotional. Acum esti in apropierea partenerului de viata si mai tarziu sunteti in capete diferite de oras. Asta nu inseamna ca nu va bucurati de momente deosebite impreuna, doar ca ai vrea sa petreceti mai mult timp unul in compania celuilalt.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

E timpul sa inchei conturile cu o relatie din trecut care tot revine la anumite intervale de timp. Nu e o situatie sanatoasa, asa ca e mai bine sa pui punctul acum, pentru ca te tine in loc!





Horoscop pentru femeia din Pești

Persoana pe care o vanezi nu pare sa iti raspunda in niciun fel la eforturile de a-i capta atentia. Cu toate astea, reusesti sa atragi atentia altcuiva, care e fascinat de farmecul tau.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții