Femeile geniale din horoscop 2024

Femeile geniale din horoscop, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce...

Horoscop pentru femei saptamana 18-24 Decembrie 2017: Află ce-ţi rezervă astrele

Written By NIKE B. on luni, 18 decembrie 2017 | 07:14


Horoscop pentru femei saptamana 18-24 Decembrie 2017: în funcție de zodie

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei saptamana 18-24 Decembrie 2017: Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop pentru femeia din Berbec

In aceasta saptamana, aspectele sexuale ale relatiei dumneavoastra vor cantari mai mult decat in mod normal. Veti fi mai atent la aceasta parte a relatiei, iar partenerul va va urma. Probabil ca veti discuta subiecte intime si ca veti fi surprins de ce veti auzi. Este o saptamana buna si pentru a da o petrecere cu mai multe persoane, mai ales pentru cei care inca nu au un partener. De asemenea, este momentul ideal de a negocia un imprumut, fiindca stiti cum sa vorbiti si pentru ca va veti respecta promisiunile. Cea mai buna zi in ceea ce priveste dragostea va fi cea de duminica. Ce va retine din a oferi un buchet mic de flori acestui Capricorn? Cu siguranta ca va aprecia acest gest.



Horoscop pentru femeia din Taur

Este o saptamana buna pentru a lua legatura cu alte persoane. Relatiile pe care le aveti cu alti oameni sunt foarte bune. Nu exista pic de superficialitate. Se pare ca vreti sa construiti o legatura cu absolut toate persoanele pe care le cunoasteti. Simtiti nevoia de a proteja si de a-i ingriji pe cei la care tineti. Oamenii din jurul dumneavoastra simt ca exista un echilibru in ceea ce va priveste, fapt care ii atrage mai tare la dumneavoastra. Va este mai usor sa luati legatura cu sexul opus saptamana aceasta. Saptamana viitoare organizati o intalnire cu prietenii la dumneavoastra acasa. Va fi superb.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Ii bagi cuiva bete in roate intr-un mod care atrage atentia tuturor. Toata lumea crede ca ai un motiv personal pentru care o faci. Vei incerca sa negi asta, dar nu ai dreptate si esti perfect constient/a de asta. Te lasi manat/a de sentimente si nu de ratiune. Ai impresia ca intotdeauna actionezi rational si ca nu dai prea multa importanta sentimentelelor atunci cand faci afaceri. Dar acum adevarul iese la iveala ca totusi sentimentele tale in anumite momente iti influenteaza munca. Asta va fi o lectie importanta pentru tine. Te va invata ca sentimentele tale joaca un rol important asupra deciziilor pe care le iei. Cu siguranta ca daca te vei implica emotional in afaceri vei deveni mai uman.



Horoscop pentru femeia din Rac

Te descurci bine in cariera. Esti pe linie ascendenta. Conducerea firmei la care lucrezi este impresionata de contributia ta. Nu iti face griji in privinta colegilor care te critica. Se pare ca este vorba de niste invidie la mijloc. Nativii din aceasta zodie dispun de o doza de auto-critica si astfel sunt capabili reziste in fata criticilor aduse ade altii. Totusi viata ta personala va avea de suferit din cauza aspiratiilor tale profesionale. Va trebui sa rezolvi aceasta problema cu partenerul, daca ai unul. Daca impreuna nu puteti gasi o solutie, atunci se pare ca sursa problemei nu este munca ta ci cu totul altceva. Poate ca partenerul tau invoca munca ta drept scuza, poate ca nici nu isi da seama ca o face.




Horoscop pentru femeia din Leu

Asculta cu atentie ce zic cei din jurul tau saptamana asta. Ai deja tendinta sa asculti ce spun ceilalti, dar se pare ca nu ai capacitatea sa auzi sau sa inregistrezi ceva. Si nici nu prea iti place sa primesti sfaturi! Asta se poate datora si faptului ca te lasi pe tanjeala inca o data cand vine vorba de viata ta amoroasa. Totul decurge lin. S-ar putea sa castigi o suma mica la loto sau la orice fel de joc de noroc, lucru care va contribui la petrecerea unui week-end minunat. Daca iti cauti un nou loc de munca, saptamina asta si urmatoarea vei avea multe sanse de izbanda. Felul in care comunici cu ceilalti s-a imbunatatit, din acest motiv ai invatat sa te promovezi mai bine. Ii vei spune viitorului angajator exact ceea ce el sau ea vrea sa auda si vei lasa astfel o impresie excelenta. Cele mai bune zile pentru tranzactii financiare sunt luni si marti. Asta are legatura cu castigul ce se poate ivi.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Micsoreaza-ti cheltuielile saptamana asta. Ai tendinta sa cumperi lucruri pe care nu ti le permiti. Felul in care cheltuiesti nu este compatibil cu bugetul tau. Vei avea de suferit din acest punct de vedere in saptamanile urmatoare. Problemele financiare se vor aduna daca nu le tii sub control. Consecintele vor fi devastatoare. Ai face mai bine sa cauti chilipiruri la supermarket. O cheltuiala consistenta, pe care nu o poti evita, va aparea cat de curand. Dar pe de alta parte in viata de cuplu totul merge struna. Un nativ din Fecioara va aparea in viata ta. Este exact opusul tau din punct de vedere zodiacal. Va iesi cu scantei!

Horoscop pentru femeia din Balanță

Exista sansa sa va confruntati cu o despartire brusca de partener sau partenera. Exista o constelatie care, chiar daca nu influenteaza foarte mult situatiile actuale, este prezenta. Nimic nu provoaca mai mult sentimentul de solitudine decat atunci cand se desparte partenerul/partenera de dumneavoastra. S-ar putea, insa, sa nu fie vorba neaparat de cel sau cea la care tineti, ci de un copil, un membru al familiei sau de un prieten bun. Aveti grija ce faceti si ce nu faceti joi. Pericolul critic va trece vineri, iar sambata va veti reveni complet. Sunteti cumva genul care se inveseleste mancand? Daca da, consumati cel putin o zi pe saptamana numai legume, fructe si apa, fara a va atinge de paine, cartofi, orez sau paste. Veti avea rezultate miraculoase.



Horoscop pentru femeia din Scorpion

Cel mai bine ar fi ca saptamana aceasta sa faceti doar lucrurile pe care le puteti face fara probleme. In unele perioade, este bine sa evitati toate riscurile, iar saptamana asta este una dintre acele perioade. Evitati jocurile de noroc cu orice pret. Daca urmati aceste sfaturi, saptamana dumneavoastra va fi extrem de placuta. Daca va prefaceti ca n-ati auzit, nu va fi deloc usoara. Probabil ca stiti ce vreti... Saptamana aceasta aveti capacitatea de a tine oglinda mai multor persoane pentru a se deschide in fata ei. Le demonstrati ca gresesc, dar intr-un mod in care ei inteleg. Astfel, ii ajutati sa se inteleaga mai clar. Ar trebui sa va uitati in oglinda saptamana aceasta. Doar acolo veti vedea toate calitatile si defecte pe care le aveti.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Este o saptamana excelenta pentru a va exprima. Chiar daca nu profesati intr-un domeniu creativ, veti avea o imaginatie foarte bogata saptamana aceasta! Renovati-va casa. Sunteti foarte sensibil saptamana aceasta la aspectul locurilor ce va inconjoara. Din punct de vedere emotional, chiar va aflati intr-o stare speciala saptamanile urmatoare. Simtiti nevoia sa le spuneti tuturor celor din grupul dumneavoastra de prieteni ce simtiti si ce credeti despre ei, fie ca este ceva placut sau nu. Din aceasta cauza, veti intra usor in conflicte, iar acest lucru chiar nu va sta in fire. Fiti intelept si ascultati ce vi se spune, chiar daca o faceti doar pentru o perioada scurta. Punctele de vedere ale apropiatilor nu sunt intotdeauna negative. Minciuna recunoscuta este pe jumatate iertata. Sunt multe persoane carora le pasa de dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Aveti grija sa nu aveti o criza de nervi saptamana aceasta! Sunteti singura sursa care va provoaca nervi si stres. Exista lucruri in viata pe care nu le puteti schimba dupa bunul plac, indiferent de cat incercat. Decurg asa cum a fost scris si chiar nu aveti cum sa le opriti. Stiti foarte bine cand este un astfel de caz. Tocmai de aceea, este indicat sa le luati asa cum sunt. Peste vreo 1000 de ani, s-ar putea ca mintea umana sa se dezvolte atat de mult, incat sa schimbe ceva doar cu forta sa. Ca si cum ati stii din timp cine va castiga un meci de fotbal sau de t enis. Saptamana aceasta sau cea care urmeaza aveti probleme de acest gen, dar vor trece destul de usor.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Trebuie sa iti revii dupa cheltuielile facute lunile trecute. In momentul in care vei primi salariul, probelemele tale financiare vor fi aproape rezolvate. Ar trebui sa ai grija si sa nu cheltuiesti banii prea impulsive, deoarece vei avea parte de o cheltuiala neprevazuta in ncurand. Consoleaza-te cu idea ca din punct de vedere financiar esti bogat, daca te compare cu grupurile de refugiati din Africa sau din alte parti ale lumii. Acesti oameni nici macar nu sunt siguri ca au mereu apa potabila si ceva rezonabil de mancare.

Horoscop pentru femeia din Pești

Ai parte de o raza de soare in mediul familial si radiezi de caldura si afectiune. Familia si prietenii tai se vor bucura de asta. Zilele astea totusi nu ai grija asa cum trebuie de portofelul tau. Exista sanse sa arunci cu banii incolo si incoace si sa regret apoi in cateva saptamani. Da-ti silinta, de aceea, sa pastrezi ceva bani in portofel. Hormonii tai joaca un rol important. Catre sfarsitul saptamanii si ar putea dovedi ca te-ai concentrate asupra unei fantasmagorii. S-ar putea chiar sa fi fost foarte entuziasmat. Tine cont de asta pentru a nu-ti prejudicia reputiatia.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții