Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop pentru femei de azi Duminică 18 Martie 2018

Written By NIKE B. on duminică, 18 martie 2018 | 06:20


Horoscop pentru femei de azi Duminică 18 Martie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Niste persoane din familia ta care cred ca este vremea sa faceti niste reuniuni nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine astazi. Desi o parte din tine se siete plina de viata si iubitoare, poate ca ai nevoie de un timp de gandire sa-ti pui in ordine gandurile.




Horoscop pentru femeia din Taur

Este posibil sa va implicati in actiunile unui club, ale unei organizatii sociale sau ale unui altui grup. Vi se cere sa fiti responsabil sau, daca nu, sa fiti lider intr-o situatie in care, mai demult, nu v-ati implicat aproape deloc.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Sunteti energic si inspirat. Fiind mai spontan, va supuneti mai usor unor riscuri. Va atrag sporturile, artele si toate celelalte forme de exprimare. S-ar putea sa incepeti o noua relatie de dragoste.








Horoscop pentru femeia din Rac

Banii va ocupa mare parte din timp, fiind, in mare parte, vorba de niste parteneriate de afaceri. Puteti sa va aduceti visele la realitate, dar controlati-va: nu reactionati agresiv daca lucrurile nu decurg cum ati dori. Evitati luptele de putere saptamana aceasta.



Horoscop pentru femeia din Leu

Cineva cu un alt set de valori decat tine te va confrunta. Gusturile acelei persoane sunt total opuse de ale tale. Poate ca este din cauza lipsei mutuale de apreciere. Va fi un test care va duce la observarea punctului lui de vedere si acceptarea lui. Si invers.








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Daca va trebui sa te confrunti cu neplaceri luna asta, este important sa privesti lucrurile in ansamblu si nu in alb si negru. Anticipatia si intuitia sunt cel mai des pietrele de temelie ale esecului cat si ale realizarilor iar dorintele nerealiste te impiedica sa vezi realitatea.







Horoscop pentru femeia din Balanță

Dragostea va gaseste, dar sentimentele va sunt suspendate, fiindca mintea dumneavoastra este in alte locuri. Veti fi surprins fiindca cel pe care doriti sa-l auziti va suna si/sau pentru ca traiti un miracol, intr-un moment total imprevizibil.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Faci fata presiunii, indoielilor si stresului intr-un mod lin si pasiv, azi. Fii hortarit/a sa reusesti scotind idele bune din orice conflict. Invata sa faci fata extremelor emotionale, nevoilor insatiabile si cererilor nebunesti ale celor care te preseaza in acest moment. Scapa de "gunoaie" chiar daca asta inseamna sa scapi si de anumiti oameni.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

S-ar putea sa nu pretuiesti ceva extraordinar si neobisnuit. In schimb apreciezi lucrurile normale si commune. S-ar putea sa ai niste ganduri intunecate si secrete. Anumite sensibilitati iti pot invada mintea devenid obsesive. Poti deveni suspicios/oasa in privinta cuiva.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Timpul pe care l-ai alocat unei probleme va expira daca nu ti l-ai organizat bine. Fii prevazator/oare acum si uita-te in jurnal incercand sa organizezi acel eveniment neasteptat, care va avea loc in urmatoarele saptamani. Facand asta vei preintampina suferinta.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Se poate sa ai parte azi de o experienta emotionala. Daca ai stat pe o "bomba" in ultima vreme, se poate sa explodeze. Totusi, aceste momente vor trece repede, asa ca mentine-ti o perspectiva echilibrata. Intre timp, ia atitudine. Rezolva-ti probleme.







Horoscop pentru femeia din Pești

Asta poate fi una dintre cele mai romantice perioade din viata ta. Poti intalni marea dragoste a vietii tale- sau te poti bucura pur si simplu de starea de a fi indragostit/a. Stai bine si pe plan financiar. Orice de talent sau forma de arta poate avea mare succes.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții