Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop Urania saptamana 17 – 23 Martie 2018 in functia de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 17 martie 2018 | 06:31



Horoscop Urania săptămâna 17 – 23 martie 2018 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 17 – 23 martie 2018. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 17 – 23 martie 2018

Horoscop Urania Berbec

Pe 17 martie, nativii vor simți nevoia să se odihnească, să se extragă din tumultul vieții de fiecare zi și să se izoleze de factorii de stres cotidieni. În această zi, la ora 15:11‘, va avea loc Luna Nouă în Pești, ceea ce îi va aduce în situația de a evalua sau reevalua o ipostază afectiv. Unii vor dori să afle dacă ceea ce simt ei pentru o persoană sau atașamentul față de o idee, un proiect, o situație în evoluție este legitimă, are vreun rost sau dacă, la capătul acestui drum, există premisa vreunui câștig material, moral, social. Moment al unor posibile concesii sau slăbiciuni sufletești de scurtă durată. Între 17 martie, după ora 20:57‘, și începutul zilei de 19 martie, sectorul vieții personale se încarcă cu influențe astrale. Zodia Berbecului va fi tranzitată de patru planete care vor imprima o dinamică specială casei I a acestor nativi. Aceștia se vor simți plini de energie, se vor mobiliza repede, se vor entuziasma ori de câte ori vor fi solicitați să se alăture unui grup de inițiativă pentru că, astfel, cred ei, își vor putea etala un talent, vor putea demonstra nivelul pregătirii lor teoretice sau practice, își vor lărgi orizontul de cunoaștere prin experiențe noi și, în general, își vor dori să trăiască aventuri și situații de viață incitante. Între 19 martie, după ora 03:07‘, și dimineața zilei de 22 martie, nemulțumiri sau îngrijorări din cauza unor evenimente dezavantajante în plan financiar/salarial. Pe 20 martie, la ora 18:16‘, Soarele va intra în zodia Berbecului, și astfel va aduce un impuls astral esențial pentru următoarele treizeci de zile cât va dura tranzitul acestui astru prin zodia lor natală. Moment bun pentru recuperare fizică, vindecare și reechilibrare psihică. Între 22 martie, după ora 07:30‘, și 23 martie, discuții plăcute, vești, informații și schimb de opinii interesant. Posibile scurte deplasări de agrement.


Horoscop Taur pentru săptămâna 17 – 23 martie 2018

Horoscop Urania Taur

Pe 17 martie, întâlniri plăcute cu persoane dragi, cu prieteni vechi; stare de spirit destinsă, seri agreabile, vizite plăcute, conversații inteligente cu apropiații lor. În această zi, la ora 15:11‘, va avea loc Luna Nouă în Pești ceea ce va spori intensitatea sentimentelor nutrite de nativi față de persoanele de care le-a fost dor, de al căror sprijin moral simt nevoia, a căror prezentă îi încurajează. Între 17 martie, după ora 20:57‘, și începutul zilei de 19 martie, univers interior tulburat de gândurile și evenimentele care se suprapun și-l solicită pe Taur. Acesta, destul de agitat, nu-și află liniștea, nu are somn, se enervează. Nervozitatea și disfuncțiile organice pe fond neuro-vegetativ îi pot aduce în situația de a avea tulburări de vedere, de auz, de gândire, de învățare provocate nu doar de un psihic încercat ci și de disfuncțiile circulație cerebrale și a activității sistemului nervos central. Între 19 martie, după ora 03:07‘, și dimineața zilei de 22 martie, etapă mai calmă, spirit mai împăcat, organism care funcționează mai temperat. Pe 20 martie, la ora 18:16‘, Soarele va intra în zodia Berbecului, și va aduce un accent în plus, destul de important, pentru fiziologia și starea de sănătate a organelor localizate în zona anatomică a capului, dintre care cel mai important este sistemul nervos central. Tulburări de comportament stârnite de posibilele excese care vor pune la încercare procesele logice care stau la baza rațiunii, logicii, cunoașterii, învățării. Între 22 martie, după ora 07:30‘, și 23 martie, discuții despre bani, venituri; consultări salariale, plus de informații pentru lămuriri necesare. Lumea reprezentărilor superioare de viață și societate va fi pusă la încercare de cele șaisprezece cuadraturi care se vor forma pe axa caselor IX/XII, sporind astfel riscul unor reacții profund subiective, pătimașe, mai puțin controlate.








Horoscop Gemeni pentru săptămâna 17 – 23 martie 2018

Horoscop Urania Gemeni

Pe 17 martie, posibil succes monden, spor de notorietate, premiu, distincție, laude și aplauze, simpatie a publicului, ipostaze de care s-ar putea bucura cei care au meserii care se desfășoară în fața publicului: profesori, avocați, ziariști, actori, cântăreți, artiști din toate genurile de creație și interpretare, oameni ai spectacolului. În această zi, la ora 15:11‘, Luna Nouă în Pești ar putea instaura începutul unei perioade în care se vor bucura de prețuirea și admirația unor personalități, vedete, lideri. Între 17 martie, după ora 20:57‘, și începutul zilei de 19 martie, numeroase contacte umane. Este adevărat că unele persoane vor fi insistente, solicitând frecvent ajutorul Gemenilor dar nici nativii nu se vor eschiva, ba chiar vor găsi o adevărată plăcere (poate din orgoliu și vanitate) în a acționa pe principiul „iată, că fără mine nu se poate!”. Între 19 martie, după ora 03:07‘, și dimineața zilei de 22 martie, dorință de a se odihni și de a nu mai participa la tot felul de activități care le mănâncă timpul liber, răbdarea și sănătatea. Pe 20 martie, la ora 18:16‘, Soarele va intra în zodia Berbecului și, timp de o lună de zile, el își va pune amprenta puternică asupra relațiilor Gemenilor cu prietenii. Pentru moment va fi vorba de întâlniri și conversații ori chiar de o stare de bine, de plăceri împărtășite cu aceia. Între 22 martie, după ora 07:30‘, și 23 martie, Gemenii vor redeveni veseli, simpatici, optimiști, plini de fantezie, vădind un exemplar fel de a se „descurca în viață” și de a găsi rezolvare la cele mai complicate situații și conjuncturi. Rămâne activă și dificilă casa a VIII-a unde se află patru posturi astrale în tranzit prin Capricorn ce primesc numeroase aspecte disonante dinspre casa a XI-a a prietenilor. În acest context, un sfat necesar: Gemenii nu trebuie să asculte de sfatul celor care pretind că le sunt prieteni.




Horoscop Rac pentru săptămâna 17 – 23 martie 2018

Horoscop Urania Rac

Pe 17 martie, speranța, proiecții ale unor gânduri înalte. Racii își fac planuri de viitor dar totul rămâne relativ neclar, chestiunile importante fiind abordate „în mare”, în general, fără spirit practic. Și totuși, în preajma acestei zile, când va avea loc Luna Nouă în Pești, Racii ar putea să intre, mai repede decât se așteaptă, în febra pregătirilor referitoare la un proiect de viață personală sau profesională. Între 17 martie, după ora 20:57‘, și începutul zilei de 19 martie, casa rolului social și a imaginii publice este bântuită de controverse și dispute. Nu toată lumea care are funcție și responsabilități va rămâne neatinsă de aripa contestărilor și comentariilor critice. Unii vor fi nevoiți să se concentreze și să se înarmeze cu răbdare și înțelepciune pentru a avea tăria de caracter necesară depășirii acestui moment delicat sau poate, chiar, brutal. Riscul va veni de la incapacitatea lor de a face față presiunilor morale și să prefere, cedând, să tacă și să se retragă „în carapacea” lor de tăcere și izolare. Între 19 martie, după ora 03:07‘, și dimineața zilei de 22 martie, atitudinea unora dintre nativi față de prietenii și cunoscuții lor nu va fi ostilă ci reținută și discretă ori prudentă. Pe 20 martie, la ora 18:16‘, Soarele va intra în zodia Berbecului și va accentua, în următoarele treizeci de zile, dificultățile legate de păstrarea neștirbită a imaginii și autorității profesionale. Între 22 martie, după ora 07:30‘, și 23 martie, „dialoguri interioare”. Nota generală a săptămânii va fi dată de cele opt posturi astrale care vor realiza între ele nu mai puțin de șaisprezece cuadraturi alcătuind un complicat careu în T, implicând, în afara casei a X-a de care am vorbit deja și casa a VII-a a relațiilor parteneriale, introducând, în cazul unor secvențe dure, radicale și ostile, pe fondul unor conflicte, anchete, procese, litigii de orice natură.









Horoscop Leu pentru săptămâna 17 – 23 martie 2018

Horoscop Urania Leu

Pe 17 martie, planuri, mai bine zis vise, proiecte frumoase dar nerealiste legate de felul în care ar putea folosi o sumă de bani pe care urmează să o primească sau ce câștiguri le-ar putea reveni dacă s-ar materializa unul din planurile lor de viață. În această zi, la ora 15:11‘, va avea loc Luna Nouă în Pești care ar putea introduce o notă aparte în acest basm frumos al posibilităților: o promisiune sau niște pași concreți făcuți pe drumul punerii în practică a dorințelor lor îi vor întrerupe, pentru moment, pragmatismul și obiectivitatea lor proverbială. Între 17 martie, după ora 20:57‘, și începutul zilei de 19 martie, Leii vor reveni la starea de spirit care li se potrivește mult mai bine: vor deveni clari, categorici, imperativi, determinași, ambițioși și hotărâți să mute munții. Posibilitate de a forța ușile care nu li se deschid. Combativitatea lor va atinge cote alarmante mai ales dacă este vorba de nativi tineri și ambițioși care nu au timp să aștepte sau să se piardă în soluții modeste, în ideea că trebuie să capete experiență, stare de spirit care se va consolida și va da specificul următoarelor treizeci de zile, în contextul intrării Soarelui în casa a IX-a, în ziua de 20 martie. Între 19 martie, după ora 03:07‘, și dimineața zilei de 22 martie, tenacitate și capacitate de a rezista la efort, la presiuni publice, la nevoia de a-și asuma sarcini profesionale majore sau riscante. Între 22 martie, după ora 07:30‘, și 23 martie, dialoguri mai ales sub aspectul consfătuirii și a consilierii cu unii prieteni. Intenția Leilor este de a-și verifica premisele și soluțiile în vederea alegerii celei mai potrivite formule. Rămâne apăsătoare și grevantă casa muncii unde tot felul de nemulțumiri provenind de la unele schimbări și inițiative organizatorice au darul de a-l „fierbe” sau, măcar de a-l „pune pe jar” pe câte un nativ.








Horoscop Fecioară pentru săptămâna 17 – 23 martie 2018

Horoscop Urania Fecioara

Pe 17 martie, Fecioarele își vor face iluzia că pot rezolva o chestiune delicată prin cumsecădenie, concesie, amânare, cedare ceea ce se va dovedi a fi sau a nu fi așa, în acea zi, când va avea loc Luna Nouă în Pești care va produce revelații, intuiții sau măcar, ipostaze lămuritoare. Pe fond, o împăcare sau o ameliorare a unor tensiuni relaționale păgubitoare este posibilă dar o rezolvare totală este greu de realizat, acum. O audiere sau o depoziție a Fecioarelor, dacă va fi făcută cu onestitate, ar putea face lumină într-o anchetă sau într-un proces complicat. Între 17 martie, după ora 20:57‘, și începutul zilei de 19 martie, pentru unele persoane s-ar putea pune problema declanșării unei adevărate bătălii pentru avere, pe fondul unui proces de partaj, de succesiune, ieșire din indiviziune, plecare dintr-o firmă în calitate de acționar, acțiune revendicativă sau compensatorie. Între 19 martie, după ora 03:07‘, și dimineața zilei de 22 martie, gânduri și planuri concrete, modeste ca „deschidere spre viitor” legate, mai ales, de găsirea unei oportunități profesionale sau de consolidare a prezenței nativului într-un grup de studiu, de acțiune, de cercetare, etc. Pe 20 martie, la ora 18:16‘, Soarele va intra în zodia Berbecului și va patrona, timp de o lună de acum încolo, toate conflictele, demersurile și inițiativele (unele exagerate sau nejustificate!) născute din dorința de a câștiga, de a-și impune punctul de vedere sau interesul într-o chestiune de bani, beneficii sau avantaje materiale. Între 22 martie, după ora 07:30‘, și 23 martie, unele Fecioare s-ar putea afla în centrul atenției, pot face obiectul unor comentarii în public în presă sau în mediul profesional în care activează. Relații sentimentale precum și relațiile părinți/copii vor sta sub semnul stresului, indiferenței sau chiar al ostilității vădite.



Horoscop Balanță pentru săptămâna 17 – 23 martie 2018

Horoscop Urania Balanta

Pe 17 martie, posibilă perioadă calmă, în care nativii își pot regăsi, tihna necesară îngrijirii personale, supravegherii unei afecțiunii. Stare de spirit mai bună, mai „împăcată”, în care Balanțele vor dori să nu se enerveze, să nu-și consume energia pe fleacuri, „prostii” și pe conflicte inutile. Luna Nouă în Pești va accentua sau chiar va pune cu necesitate, în prim-planul atenției lor, nevoia de a-și schimba stilul de viață și de muncă pentru a-și proteja organismul. Posibilă mulțumire sufletească sau o liniștire a spiritelor, generată de o stare de lucruri la locul de muncă care îi avantajează, care le convine nativilor material sau profesional ori care le „gâdilă” orgoliul și vanitatea de a fi lăudați și/sau admirați. Între 17 martie, după ora 20:57‘, și începutul zilei de 19 martie, se declanșează conflicte, cele vechi se redeschid sau se amplifică, disputele se acutizează ori, o serie de măsuri, luate de partenerii (de viață, de proiect, de afacere), de rivali și dușmani au darul de a-i pune pe nativi în cele mai dificile ipostaze. Balanțele le va fi foarte greu să rezolve respectivele secvențe de viață făcând apel doar la diplomație pentru că ei vor trebui să se apere, să înlăture din jurul lor nu valul de neîncredere sau să preîntâmpine posibilele măsuri asiguratorii ce s-ar putea lua împotriva lor ori chiar punerea sub o acuzare anume. Toate acestea se vor perpetua și vor cunoaște momente critice după 20 martie când Soarele va intra în această casă a VII-a pe care o va controla timp de treizeci de zile. Între 19 martie, după ora 03:07‘, și dimineața zilei de 22 martie, preocuparea de a-și proteja averea, bunurile sau câștigurile viitoare. Între 22 martie, după ora 07:30‘, și 23 martie, dorință de a afla ceva, de a învăța, de a cunoaște, apela la manuale, tratate, profesori sau persoane competente.







Horoscop Scorpion pentru săptămâna 17 – 23 martie 2018

Horoscop Urania Scorpion

Pe 17 martie, nu toți Scorpionii se vor abandona în brațele poveștilor de dragoste și ale aventurilor galante. Unii își vor vedea de treabă dar, pe fond, predispoziția există: vor avea nostalgia de a se „simți iarăși tânăr”, alții vor senzații noi, schimbare de peisaj dar și de „mesaj”. Scorpionii vor putea fi tandri, duioși, mângâioși, romantici, poetici…Contextul astral îi va împinge pe părinții/Scorpion să fie concesivi, să ierte ori chiar să se lase manipulați de capriciile și condițiile copiilor lor. Doar 17 martie va fi o astfel de zi, pentru că atunci, în jurul orei15:11‘, va avea loc Luna Nouă în Pești; după aceia, își vor reveni la normal. Între 19 martie, după ora 03:07‘, și dimineața zilei de 22 martie, destul de mult „deranj” la locul de muncă: se anunță sau chiar se produc schimbări, se pun în aplicare măsuri administrative despre care s-a vorbit în trecut. Acum, materializarea lor nu îi încântă pe nativi care ridică un munte de observații, critică, contestă vehement aceste măsuri organizatorice. Ei se vor opune unor comandamente, refuzând să se supună unor ordine sau să execute anume sarcini de serviciu, intrând tot timpul în dispute cu șefii, colegii sau subalternii. Din punctul de vedere al sănătății, răstimpul le pune la încercare activitatea cerebrală, fiziologia organelor de simț și, din păcate, secvențe nu este trecătoare pentru că, din 20 martie, în această casă va intra Soarele care va avea un impact profund și de durată aspra stării organice generale sau, în particular, a câte unui organ localizat în zona anatomică a capului. Între 22 martie, după ora 07:30‘, și 23 martie, Scorpionii nu vor fi persoane cu care să te poți înțelege, ei refuzând orice soluție asta și din cauza celor șaisprezece cuadraturi care se construiesc între casa a III-a a dialogului și schimbului de idei și informații și casa activității mentale.




Horoscop Săgetător pentru săptămâna 17 – 23 martie 2018

Horoscop Urania Săgetător

Pe 17 martie, dorința de a pune capăt tensiunilor din sânul familiei, de a simți (mai) bine acasă, drept pentru care hotărăsc să facă niște intervenții cu scopul de a transforma căminul într-un spațiu mai plăcut ochiului, mai confortabil, mai ergonomic, mai elegant. În luarea acestei decizii ar putea contribui și influxul Lunii Noi în Pești care se va produce în acea zi și care le va alimenta dorința de util, frumos, modern, curat. Între 17 martie, după ora 20:57‘, și începutul zilei de 19 martie, relațiile afective „dau în clocot”. Unii vor cu ardoare să-și schimbe viața, trăind periculos, angajându-se în aventuri și trăiri periculoase, prilej pentru exagerări și pași greșiți. Singurul context în care acest tranzit este profitabil, este cel al activității sportive. Săgetătorii se pot emancipa, pot face o impresie frumoasă la o vizionare, preselecție, probă de încercare și pot fi acceptați în echipe, cluburi sau grupuri de antrenament performante și de elită. Alții pot doborî recorduri pot câștiga întreceri, meciuri sau pot urca spectaculos într-un clasament. Între părinți și copii se vor înmulți prilejurile de ceartă, neînțelegerile, mai ales după 20 martie, când Soarele va intra în acest sector și va guverna, timp de treizeci de zile, derapajele educaționale și pedagogice. Între 19 martie, după ora 03:07‘, și dimineața zilei de 22 martie, îngrijorare provocată de zvonul sau chiar de informațiile serioase, verificate cu privire la schimbările care urmează să aibă loc la serviciu și care îi pot afecta profesional, salarial sau relațional. Între 22 martie, după ora 07:30‘, și 23 martie, tentative modeste de a negocia o situație, de a proceda la un schimb de impresii ori de a tatona terenul cu privire la oportunitatea integrării unui nativ într-un grup de lucru. Evoluția bănească, o dată deteriorată, nu se va echilibra decât din luna mai.







Horoscop Capricorn pentru săptămâna 17 – 23 martie 2018

Horoscop Urania Capricorn

Pe 17 martie, dialoguri menite să refacă o prietenie, să instaureze calmul, înțelepciunea, diplomația, sensibilitatea, cumsecădenia și îngăduința necesară pentru a se depăși un moment delicat din punct de vedere relațional. În această zi, la ora 15:11‘, va avea loc Luna Nouă în Pești care le poate stârni Săgetătorilor cheful de a se plimba, de a evada din peisajul citadin într-un loc relaxant, agreabil sau vesel. Între 17 martie, după ora 20:57‘, și începutul zilei de 19 martie, sectorul familie devine cel mai „fierbinte” loc din harta cerului lor astral. Firește, logica vieții ne spune că nu toată lumea se va certa cu membrii familiei din care provin dar nota generală va fi una profund conflictuală. Nu vor lipsi derapajele verbale, comportamentul brutal, agresiv, amenințările, acuzațiile grave și, de multe ori, fanteziste, atitudinile radicale și/sau absurde. Între cele patru posturi astrale din Capricorn și cele cinci planete din zodia Berbecului, respectiv între casa I și casa a IV-a, se vor construi șaisprezece cuadraturi care nu vor permite nici o intervenție cu scopul de a aplana aceste nemulțumiri generale. Din păcate, pe 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbecului și, în răstimpul celor treizeci de zile, cât va tranzita casa a IV-a, va amplifica și va introduce accente imprevizibile în evoluția stării de spirit a nativilor care vor avea ieșiri nervoase și răbufniri personale ce pot strica orice urmă de dialog posibil. Între 19 martie, după ora 03:07‘, și dimineața zilei de 22 martie, preocupările părinților cu privire la educarea copiilor vor fi condiționate de unele nemulțumiri personale. Între 22 martie, după ora 07:30‘, și 23 martie, discrete stări organice afectate la nivelul aparatului respirator, al plămânilor, al scheletului osos și al musculaturii toracelui.



Horoscop Vărsător pentru săptămâna 17 – 23 martie 2018

Horoscop Urania Vărsător

Pe 17 martie, nativii vor simți nevoia să se liniștească cu privire la o chestiune financiară. Unii pot primi asigurări că lucrurile se vor rezolva sau, pe fondul unei schimbări, al unei noutăți, al unui început de drum generat de Luna Nouă în Pești, care se va produce în acea zi, la prânz, ei vor putea să dea curs dorințelor sau proiectelor menite să le îmbunătățească regimul bănesc, salarial, financiar sau fiscal. Între 17 martie, după ora 20:57‘, și începutul zilei de 19 martie, casa comunicării se colorează în roșu, de la cele patru planete care tranzitează semnul de Foc al Berbecului. Secvența poartă marcajul incidentelor, al accidentelor la drum sau în varii condiții, provocate de neatenție, dezinformare, neștiință, lipsă de experiență, decizii neinspirate, curaj nejustificat, frondă, acte de bravadă, imprudență. La nivelul comunicării, controversele și disputele vor degenera, după 20 martie, când Soarele va intra în zodia Berbecului, aproape fără motive justificate, în conflicte deschise. E lesne de bănuit că, pe un asemenea context astral, susținerea unor probe, mai ales în ipostaza lor orală, este bântuită de neșansă iar Vărsătorii, mai puțin stabili afectiv în acest răstimp, le pot da „apă la moară” celor care vor îndrăzni să-i contrazică sau să-i combată. Între 19 martie, după ora 03:07‘, și dimineața zilei de 22 martie, crispări familiale din varii motive: atitudine, decizii, interese, comportament, afirmații. Între 22 martie, după ora 07:30‘, și 23 martie, nativii vor simți nevoia să evadeze din acest teritoriu al permanentelor tensiuni și încercări, dedicându-se unor activități relaxante, de divertisment și abatere a atenției. Persoanele în vârstă vor simți povara disfuncțiilor organice legate de sistemul osos, de fiziologia pielii, de limitările provocate de bolile cronice.








Horoscop Pești pentru săptămâna 17 – 23 martie 2018

Horoscop Urania Pești

Pe 17 martie, Luna, în exaltare se va afla în zodia Peștilor, dându-le acestor nativi un plus de farmec, o stare specială de intuiție, de telepatie, de sensibilitate sufletească. Peștii vor fi în formă bună fizică și psihică și vor exercita un adevărat magnetism asupra celor cu care vor intra în dialog și vor putea să deschidă una sau mai multe căi de acțiune, pe care le-au pregătit cu atenție, de-a lungul timpului. Pe fondul încărcăturii și determinării astrale a fazei de Lună Nouă în Pești, care se va produce în această zi, se poate anticipa că ceva în viața acestor nativi se va schimba prin reorientarea interesului lor spre noi forme de viață și activitate ori prin schimbările care vor surveni independent de voința lor și cărora vor trebui să li se supună, acceptându-le și adaptându-se exigențelor lor. Între 17 martie, după ora 20:57‘, și începutul zilei de 19 martie, tranzitul Lunii prin casa a II-a a banilor va declanșa o efervescență financiară: plăți, încasări, datorii făcute, împrumuturi onorate și multă muncă în speranța că, astfel, se vor echilibra prin (răs)plata acestui efort. Ea va fi continuată la un nivel superior, mai intens și de durată (treizeci de zile). Soarele va intra în ziua de 20 martie în acest sector al cerului lor de naștere și va crea nu una ci numeroase ipostaze de care, vor nu vor, le place nu le place, Peștii vor fi obligați să se ocupe îndeaproape de chestiunea banilor. Între 19 martie, după ora 03:07‘, și dimineața zilei de 22 martie, etapă de prudență și analiză profundă a unor secvențe de viață curentă. Între 22 martie, după ora 07:30‘, și 23 martie, dialoguri cu rudele. Unele informații legate de familie îi pot intriga sau, de la caz la caz, alarma. Rămâne în continuare activ astral contextul precar al relațiilor cu prietenii pe care Peștii îi evită pentru a nu mai avea surprize neplăcute din partea lor.



Horoscop Urania saptamana 17 – 23 martie 2018





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții