Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 25 Martie 2018

Written By NIKE B. on duminică, 25 martie 2018 | 05:46


Horoscop pentru femei de azi Duminica 25 Martie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Nivelul tau maxim de energie emorionala continua sa se concentreze asupra relatiilor cu oamenii azi, sentimentele tale voi primi raspuns de la persoana pe care ai ales sa o asaltezi cu afectiune saptamana acesta. Este o perioada propice pentru tine.


Horoscop pentru femeia din Taur

Esti satula de nemultumirile legate de munca din trecut, responsabilitati si sa te dedici mereu muncii. Nemultumirile din trecut si-au lasat amprenta asupra ta. Taria de caracter si stabilitatea, totusi iti vor duce astazi perspective pozitive si imbucuratoare.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Relatiile personale trec pe primul plan acum, si vei descoperi ca poti sa-ti impartasesti emotiile si responsabilitatile cu un partener care iti va lua povara. Recunoscand meritele cui trebuie si evitand competitia si gelozia vei descoperi ca vei primi mai mult decat dai.






Horoscop pentru femeia din Rac

Faptul ca actionezi instinctiv face parte din matrita vietii tale de acum. Ai o dorinta puternica sa a prelua initiativa bazata pe instincte primare si exista o posibilitate sa ai parte de castiguri. In acelasi timp, totusi, nu prea ai multa rabdare- asta te poate face sa pari un pic mai aspru/a.


Horoscop pentru femeia din Leu

Viata ta decurge momentan la niveluri emotionale si instinctive momentan, mistic, Visurile si iluziile, iertarea, intelegerea fragilitatii umane : acestea rasar din sentimente profunde. Trecutul si viitorul se interconecteaza, iar barierele dintre oameni se dizolva � aceasta este cheia crescutei sensibilitati psihice si spirituale pe care o ai momentan.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi esti mai mult rational/a decat sufletist/a! Agitatia mentala si un oaspete nestaptat genereaza multa teniune acum. Si s-ar putea sa te descarci pe cine nu trebuie intr-un moment nepotrivit. Incearca sa nu ajungi in asemenea situatii care implica multa frustrare, sau daca trebuie evita cu orice pret frustrarea.






Horoscop pentru femeia din Balanță

O obligatie importanta, atat in viata personala cat si in cariera � oscilezi intre doua situatii dificile. Poate ca te bucuri de un nou success si o dezvoltare profesionala, dar simti ca lasi pe locul doi familia si relatia ta romantic. Este o problema ca a analiza cu atentie ambele aspecte si de a stabili o armonie intre factorii din cele doua domenii ale vietii, asa incat sa existe un echilibru si sa primesti dragostea si atentia pe care o meriti.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Unii oameni incerca sa te convinga sa acionezi inainte de vreme- gandeste-te de doua ori inante sa te arunci cu capul inainte. O calatorie poate avea niste riscuri neprevazute sau iti poate consuma energia. Planurile concepute pe fuga pot parea atractive pe moment, dar nu vor mai parea atat de frumoase dupa ce te calmezi.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

S-ar putea sa fii interesat/a in lucruri oculte si aceast aspect va scoate la iveala amintiri sau impresii din trecut care iti afecteaza comportamentul din prezent. Este un ciclu de transformare pozitiva si libertate, dar trebuie sa fii pregatit/a sa lasi in urma trecutul in loc sa te agati de acele lucruri care nu-ti mai servesc la nimic.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Asteptati-va la un adevarat carusel al emotiilor dumneavoastra. Intalnirile va vor bucura si va vor induce in eroare, daca nu sunteti cu picioarele pe pamant. Posesivitatea, gelozia si alte emotii neplacute pot iesi la suprafata in aceasta perioada.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Mintea va sta la o chestiune financiara. Informati-va inainte de a face orice investitie. Nu e cazul sa va lasati pe mana sortii!






Horoscop pentru femeia din Pești

In prezent, cautati sa va largiti orizonturile calatorind, studiind sau citind despre culturi straine sau, eventual, conversand cu persoane cu o experienta cat mai vasta. In acest moment, cel mai mult va influenteaza un profesor sau un mentor.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții