Horoscopul zilei de 30 martie 2024

Horoscop Special zilei de 30 martie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gem...

Horoscop Urania saptamana 24–30 Martie 2018 in functia de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 24 martie 2018 | 06:02



Horoscop Urania săptămâna 24–30 martie 2018 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 24–30 martie 2018. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 24–30 martie 2018

Horoscop Urania Berbec

În prima parte a zilei de 24 martie, informații curente, deplasări de scurtă durată. Între 24 martie, după ora 10:53′, și 26 martie, familia va începe să ridice probleme: o rudă are necazuri, o chestiune de interes comun nu se poate rezolva cu nici un chip, în ciuda eforturilor făcute de Berbeci în acest sens. Ba mai mult, insistența lor poate stârni din partea acelora reacții ostile și replici acide, ceea ce va provoca încordarea relațiilor. În alt plan, problemele de administrare sau întreținere a casei, gospodăriei, locuinței nu se rezolvă simplu. Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 16 aprilie ceea ce va dialogurile dialog și tentativele de înțelegere. Nativii vor fi nerăbdători, superficiali, neatenți la detalii, vor avea reacții pătimașe ceea ce îi va împiedica să fie obiectivi și să vadă realitatea în mod corect. Între 26 martie, după ora 13:45′, și 28 martie, tendințe de evadare din cotidian: Berbecii vor dori să se distreze, să facă sport, să practice jocuri (inclusiv jocuri de noroc sau speculații financiare) și vor fi tentați de gustul aventurilor trecătoare. Între 28 martie, după ora 16:31′, și 30 martie, munca îi va obosi pe nativi care vor amâna și vor lăsa pentru a doua zi obligațiile curente. Discrete probleme digestive; apatie și dezinteres pentru activitățile obișnuite. Din 30 martie, după ora 19:52′, relațiile parteneriale vor intra într-un con special de abordare provocat de numeroasele aspecte disonante care îi vor obliga pe Berbeci să-și tempereze reacțiile și să accepte rigorile unui dialog sau ale condițiilor contractuale ce trebuie respectate. Casa a X-a se va afla în continuare sub presiunea celor patru „malefici” care o tranzitează și care împiedică multe dintre persoanele marture, născute în acest semn, să progrese ori să-și pună în aplicare un plan personal de viață socială și profesională.



Horoscop Taur pentru săptămâna 24–30 martie 2018

Horoscop Urania Taur

În prima parte a zilei de 24 martie, posibile informații și consultări cu privire la o chestiune bănească (în principal salarială). Între 24 martie, după ora 10:53′, și 26 martie, Taurii nu vor fi prea vorbăreți. Obosiți, plictisiți, dezinteresați de conversațiile curente ori doar prudenți, ei nu se vor lansa în dialoguri consistente. Preocuparea lor se va îndrepta spre un spor de cunoaștere într-o chestiune de mare interes pentru ei, pentru care învață, cercetează, studiază, citesc. Deplasările, dacă nu vor putea fi anulate sau reprogramate, vor fi făcute fără tragere de inimă. Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 16 aprilie; plasat în casa a XII-a, a lucrurilor mai puțin cunoscute, ascunse sau ignorate, el nu va furniza nativilor lămuririle necesare sau dorite de ei. În plus, alături de celelalte trei planete care traversează în prezent zodia Berbecului, el va accentua stresul interior, inducându-le nativilor o stare de neliniște ca și cum, dintr-un moment într-altul, ar urma să (li) se întâmple ceva. Între 26 martie, după ora 13:45′, și 28 martie, ieșiri autoritare manifestate în familie; rigiditate, sub pretextul principialității, în relațiile parteneriale de orice fel. Între 28 martie, după ora 16:31′, și 30 martie, femeile vor simți nevoia de stabilitate afectivă; unele vor căuta să primească asigurări cu privire la investiția lor afectivă. Pentru cei care desfășoară, va fi Moment potrivit pentru revizuirea unei etape de creație artistică sau pentru o analiză lucidă a activității interpretativă. Din 30 martie, după ora 19:52′, discrete disfuncții organice provocate de dezechilibre organice, posibile migrene, puseuri de hipertensiune, disfuncții cerebrale de scurtă durată. Persoanele mature pot fi nemulțumite de felul defectuos în care se desfășoară activitatea lor profesională împiedicată sau blocată de oameni, instituții și acte normative.









Horoscop Gemeni pentru săptămâna 24–30 martie 2018

Horoscop Urania Gemeni

În prima parte a zilei de 24 martie, stare de spirit bună, veselie și comportament destins. Între 24 martie, după ora 10:53′, și 26 martie, griji materiale, bănești, salariale, provocate, uneori, și de un val de informații exagerate, de relatări care deformează adevărul sau de bârfe și speculații nefondate. Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 16 aprilie și, din această postură astrală, va patrona tot felul de mici neînțelegeri și neînțelegeri cu prietenii. Între 26 martie, după ora 13:45′, și 28 martie, Moment de glorie personală bazată pe succesul repurtat de câte un Geamăn care a avut o prestație de excepție la un examen, într-o ședință, la o întrunire publică. Capacitate de a influența opinia publică ori de a-și susține și, eventual, de a-și impune un punct de vedere sau un interes. Între 28 martie, după ora 16:31′, și 30 martie, situații de ultim moment care îi obligă pe nativi să se întrerupă din activitatea curentă și să se ocupe de chestiuni casnice, domestice, administrative (relativ) urgente. Pe 30 martie, după ora 19:52′, stare de spirit destinsă, chef de plăceri, petreceri. Gemenii vor fi veseli și vor căuta de se relaxeze prin plăceri, aventuri. Tentația jocurilor va fi mare; alăturându-se, deseori, prietenilor, pentru a face echipă într-o activitate de divertisment sau într-o preocupare comună care le face plăcere. Continuă să se manifeste presiunea celor trei planete dificile, asociate cu ipostaza de „malefici” pe segmentul casei a VIII-a a câștigurilor materiale obținute prin intermediul sau cu ajutorul altor persoane sau instituții. De aici, concluzia că, în dorința lor de a intra în posesia unei sume de bani sau a unor bunuri, nativii vor trebui să se confrunte cu rigorile unor texte de lege sau cu ostilitățile unor persoane care ridică tot felul de piedici și condiții greu de acceptat.





Horoscop Rac pentru săptămâna 24–30 martie 2018

Horoscop Urania Rac

În prima parte a zilei de 24 martie, noapte și dimineață obișnuită. Între 24 martie, după ora 10:53′, și 26 martie, suport astral din partea Lunii aflată în tranzit prin zodia Racului. Spor de sensibilitate dar și riscul nașterii unor contradicții interioare stârnite de evoluția neplăcută a relațiilor parteneriale, cu tentă de constrângere, sau de nevoia asumării unor responsabilitățile ce decurg din exercitarea funcției și a „riscurilor meseriei”. Unele pot genera adevărate crize de conștiință. Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă, și până pe 16 aprilie, când va reveni la mersul direct, va complica speculațiile interioare cu privire la ceea ce e bine, e indicat, e normal sau e legal să facă. Între 26 martie, după ora 13:45′, și 28 martie, relația nativilor cu banii va fi determinată de raportul între tranzitele momentului și harta personală a fiecăruia. Între 28 martie, după ora 16:31′, și 30 martie, Racii își vor face curaj pentru a se ocupa de chestiuni administrative sau cu tentă oficială prin relația pe care o vor iniția cu instituțiile unde se vor duce să primească informații sau să depună cereri. Perioadă în care metoda și răbdarea vor fi de partea lor. Din 30 martie, după ora 19:52′, context mai aspru: relațiile de familie, cele conjugale, parteneriale sau oficiale ori publice vor naște stres și preocupare. Nativii vor face efortul de a depăși niște limite personale (oboseală, stare organică proastă, suprasolicitare), barierele de comunicare, piedicile organizatorice sau ostilitatea unui anturaj. Evoluție anevoioasă în cazul proceselor. Posibilă intervenție a unei autorități în desfășurarea unui litigiu, cercetare, anchetă care complică situația de fond. În ciuda acestui peisaj astral plin de disconfort, unele persoane pot totuși să găsească o cale de rezolvare a problemelor profesionale. Pentru asta vor avea nevoie de curaj și rezistență la stres.










Horoscop Leu pentru săptămâna 24–30 martie 2018

Horoscop Urania Leu

În prima parte a zilei de 24 martie, conversații banale cu prietenii, întâlniri ocazionale; nimic important. Între 24 martie, după ora 10:53′, și 26 martie, preocupări legate organismul lor: analize, terapii, proceduri medicale, regim, alimentar, medicație, supravegherea atentă a evoluției unei boli sau a stării de sănătate. Dureri osoase, probleme articulare, dermatologice. Mental obosit, comportament lipsit de entuziasm; Leii muncesc din rutină, fără tragere de inimă sau satisfacție. Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă, până pe 16 aprilie, timp în care își va pune amprenta pe gândurile și atitudinile lor, imprimându-le un scepticism și o neîncredere generală, în tot și toate. Va fi o perioadă a răzgândirilor, a dezbaterilor interioare, a recalibrărilor față de oameni, idei și instituții. Nu o dată, nativii vor hotărî să se despartă de persoane sau structuri socio-profesionale care nu le oferă satisfacție sau care le pun probleme de probitate morală. Între 26 martie, după ora 13:45′, și 28 martie, răstimp favorabil evoluției stării de sănătate: un strop în plus de optimism, de energie, de vigoare, de chef de muncă. Între 28 martie, după ora 16:31′, și 30 martie, va fi vorba despre bani și rostuirea lor; chestiuni administrative, financiare, cotidiene. Din 30 martie, după ora 19:52′, se vor naște dispute și contradicții provocate de evoluția unor relații inter-umane contrare principiilor lor de viață sau intereselor lor. Demersurile legate de statutul lor profesional se pot bloca sau amâna astfel încât Leii ar putea lua în calcul abandonarea respectivei direcții. Dacă, în calea unei soluții profesionale, se interpune ostilitatea sau reaua voință a unui șef, va fi nevoie de suplețe și diplomație iar ideea de a-l înfrunta sau contracara prin intervenția unei persoane superioare lui ierarhic nu va rezolva situația ci o va complica prin înfurierea aceluia.









Horoscop Fecioară pentru săptămâna 24–30 martie 2018

Horoscop Urania Fecioara

În prima parte a zilei de 24 martie, se vor consuma ultimele ecouri ale unui moment în care numele și persoana Fecioarelor s-a aflat în atenția opiniei publice. Între 24 martie, după ora 10:53′, și 26 martie, starea lor de spirit va fi una rezervată, circumspectă și atentă la detalii. Ceva, intuiția, glasul interior, le va spune că unele persoane nu sunt oneste, nu sunt corecte cu ei. Mai mult decât prietenii, pe Fecioare, le va interesa, în această perioadă, relația lor cu cei dragi, motiv pentru care între ei și aceia se va instala o stare de animozitate, de răceală, de bănuială sau chiar o reticență fățișă. În relațiile lor cu copiii, Fecioarele vor avea tendința să fie dure, aspre și să apeleze frecvent la pedepse. Va fi o perioadă în care părinții vor dori să gestioneze cu mână forte conflictele cu copiii, indiferent de vârsta acelora. Firește, dacă aceia sunt deja mari, reacția lor va naște valuri de ostilitate care nu trebuie amplificate. Oricât de mult ar prețui niște principii este bine să nu se poarte cu cei dragi ca și cum n-ar avea obligații și/sau sentimente. Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă, până pe 16 aprilie. Fiind Guvernatorul lor, el va avea un rol esențial în toate formele de comunicare, învățare, precum și în activitate mentală. De aceea, el nu va fi un bun sfătuitor în chestiunile de interes material. Între 26 martie, după ora 13:45′, și 28 martie, perioadă relativ banală cu excepția unor posibile crize de orgoliu. Între 28 martie, după ora 16:31′, și 30 martie, etapă a regăsirii echilibrului interior necesar; hărnicie și răbdare. Din 30 martie, după ora 19:52′, se va declanșa o stare de nemulțumire vecină cu revolta născută dintr-o neregulă produsă în acte sau din felul în care într-o chestiune financiară (fiscală, salarială) li s-a aplicat greșit o prevedere a legii.




Horoscop Balanță pentru săptămâna 24–30 martie 2018

Horoscop Urania Balanta

În prima parte a zilei de 24 martie, gânduri și planuri pentru ziua în curs sau pe termen scurt. Între 24 martie, după ora 10:53′, și 26 martie, provocări profesionale nevoia de a se menține la un nivel competitiv în activitatea depusă sau de a face față provocărilor și încercărilor de destabilizare. Unele persoane se pot trezi abandonate de unul sau mai mulți parteneri de proiect ori de premiză de viață, ceea ce îl va face pe câte un nativ să se reorienteze „din mers”. Alteori, numai ostilitatea acelora va fi suficientă pentru a pune câte o Balanță în situația de a-și reevalua forțele sau strategia. Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 16 aprilie. Plasat în tranzit prin casa a VII-a, Mercur va sugera, deseori, nativilor, ipoteza răzgândirii. Nu toate soluțiile la care vor ajunge nativii, luate pe acest fond astral, vor fi cele indicate,ele vor purta în motivația lor un fond iritat, dornic de revanșă. Este bine ca cele mai importante hotărâri cu privire la o relație (de căsătorie, de afaceri, de dușmănie, de implicare litigioasă) să fie luate după prima jumătate a lunii mai, când Mercur va părăsi semnul Berbecului, în care se află în prezent. Între 26 martie, după ora 13:45′, și 28 martie, oportunitatea de a se întâlni cu o persoană importantă (șef, conducător, persoană cu rang sau cu „haină militară”). Între 28 martie, după ora 16:31′, și 30 martie, Balanțele vor nutri dorința firească de a-și pune ordine în gânduri și intenții pentru a ști pe ce se poate baza în viitor și pe ce teme de viață trebuie să se concentreze. Din 30 martie, după ora 19:52′, Luna se va afla în tranzit prin semnul lor zodiacal natal și le va spori farmecul dând strălucire calităților lor. În cazul multor persoane născute în Balanță se vor menține ostilitățile familiale și imposibilitatea de a se găsi o cale de împăcare.








Horoscop Scorpion pentru săptămâna 24–30 martie 2018

Horoscop Urania Scorpion

În prima parte a zilei de 24 martie, posibile informații legate de evoluția unei chestiuni de ordin material sau financiar în legătură cu care nativul își face niște planuri. Între 24 martie, după ora 10:53′, și 26 martie, atașamente față de oameni, idei, premize publice, inițiative colective în care nativul găsește o modalitate de împlinire personală, profesională. Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și va influența în chip contraproductiv orice demers al nativilor legat de o ameliorare salarială sau de statutul profesional (găsirea unui loc de muncă, transfer într-un serviciu mai bun, un al doilea job). Deja sectorul casei a VI-a este tulburat de prezența altor trei planete care tranzitează zodia Berbecului iar Mercur nu va face decât să coloreze cu o nuanță aparte, de neînțelegere, de eroare, de exagerare sau de subiectivism orice demers în acest sens. Tot din 24 martie, s-ar putea pune problema revizuirii unei decizii anterioare referitoare la abordarea unei afecțiuni organice: nativii pot refuza propunerea medicului, se pot răzgândi din motive personale sau se pot îndoi de utilitatea ei. Între 26 martie, după ora 13:45′, și 28 martie, moment al orgoliului și/sau al vanității; dorința de a demonstra celor din jur valoarea lor. Între 28 martie, după ora 16:31′, și 30 martie, întâlniri cu prietenii cu scopul de a da curs unui proiect comun, de a „pune ceva la cale” alături de acei cunoscuți cu care Scorpionii desfășoară activități de relaxare, de compensare sau de valorificare a unui potențial personal. Din 30 martie, după ora 19:52′, atenția nativilor se va îndrepta spre chestiunile de sănătate; va fi vizată activitatea cerebrală și fiziologia organelor de simț localizate la nivelul capului prin disfuncțiile care îi vor împiedica pe Scorpioni să gândească limpede (migrenă, febră, hipertensiune arterială, enervare).





Horoscop Săgetător pentru săptămâna 24–30 martie 2018

Horoscop Urania Săgetător

În prima parte a zilei de 24 martie, posibil dialog la prima oră a dimineții cu un partener de afaceri sau de proiect comun sau schimb de replici tăioase sau ironice cu partenerul de viață. Între 24 martie, după ora 10:53′, și 26 martie, puternic ecou afectiv al unor evenimente ce țin de un registru material sau financiar (informații alarmante, „gânduri negre” privitoare la o eventuală deteriorare salarială sau la cuantumul unor taxe și impozite împovărătoare). Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și își va pune amprenta, până pe 16 aprilie, pe sectorul relațiilor afective ale nativului. Fără a crea mari disfuncții, Mercur va patrona sau va genera neînțelegeri, imposibilitatea de nativilor de a se pune de acord cu o persoană dragă sau cu copiii lor, de a răstălmăci afirmațiile acelora, de a se supăra pe ei din motive neimportante. Mai important pare a fi acest tranzit pentru cei care desfășoară activități artistice, de creație sau interpretare, care ar putea fi viciate de decizii insolite, nejustificate, neinspirate sau superficiale. Între 26 martie, după ora 13:45′, și 28 martie, Săgetătorii se pot ambala, se pot mobiliza în vederea punerii în practică a unui ideal, al unei dorințe, al unui proiect. Motorul acestei inițiative îl va reprezenta starea de nemulțumire față de actualul lor statut socio-profesional sau de spaima că timpul trece pe lângă ei, fără a fi realizat ceva deosebit. Între 28 martie, după ora 16:31′, și 30 martie, nativii se vor concentra pe administrarea imaginii lor sau pe cultivarea ipostazelor de succes care să le sporească notorietatea și să le consolideze autoritatea. Din 30 martie, după ora 19:52′, relațiile cu prietenii vor intra într-un con de penumbră, Săgetătorii fiind preocupați de persoana lor. Se menține, ca notă generală, nevoia de a limita cheltuielile și de a trăi chibzuit.








Horoscop Capricorn pentru săptămâna 24–30 martie 2018

Horoscop Urania Capricorn

În prima parte a zilei de 24 martie, unii ar putea consulta un medic. Între 24 martie, după ora 10:53′, și 26 martie, Capricornii vor analiza cu luciditate situațiile delicate din existența lor care trebuie gestionate cu grijă pentru a nu se escalada conflictul. Pe fond, nativii sunt nemulțumiți și supărați chiar pe ei, reproșându-și că nu au fost suficient de energici sau de pricepuți pentru a rezolva o problemă personală majoră care riscă acum să capete amploare. Unul dintre motive – dar nu singurul! – este cel al relațiilor de familie sau al statutului bunurilor materiale de mai mică sau mai mare valoare în jurul cărora gravitează interesele unor persoane ce exercită presiuni asupra Capricornilor. Firește, nu se poate trage concluzia că aceasta ar fi dinamica tuturor celor născuți în acest semn zodiacal dar contextul rămâne, totuși, unul major, cu un grad sporit de generalitate. Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă, până pe 16 aprilie. El se află în tranzit în casa a IV-a, cea legată de familie și patrimoniu sau avere, adică chiar sectoarele vizate de conflictele despre care vorbeam mai înainte. Din această perspectivă, retrogradarea mercuriană se asociază cu riscul ca, pe fondul nervilor, al stresului, al presiunii timpului sau al amenințărilor, Capricornii să ia decizii contradictorii, pripite sau care să-i pună într-o postură vulnerabilă. Între 26 martie, după ora 13:45′, și 28 martie, demersuri mărunte, fără mare relevanță în plan bănesc, în vederea elaborării unor documente referitoare la bunuri materiale. Între 28 martie, după ora 16:31′, și 30 martie, gânduri, meditații pe o temă concretă, practică, de interes personal. Din 30 martie, după ora 19:52′, probleme profesionale, de imagine, nevoia de a face o impresie bună în împrejurări oficiale. Secundar, unii ar putea fi puși să ia apărarea unui membru de familie.




Horoscop Vărsător pentru săptămâna 24–30 martie 2018

Horoscop Urania Vărsător

Dimineața zilei de 24 martie începe bine: Vărsătorii vor fi veseli și degajați. Între 24 martie, după ora 10:53′, și 26 martie, regimul muncii va fi grevat de îngrijorări și zvonuri cu privire la restructurările ce i-ar putea afecta profesional sau salarial. În planul sănătății, tranzitele momentului indică o slăbiciune organică la nivelul aparatului digestiv și al pancreasului. O atenționare specială pentru femeile care alăptează și care ar putea fi nevoite să recurgă la soluții alternative alăptării naturale. Deopotrivă, va fi vizat sistemul osos, articulațiile, aparatul locomotor, mai ales din perspectiva unor boli cronice. Psihicul nativilor i-ar putea face pe cei în vârstă să caute izolarea, singurătatea sau să se dedice activităților care presupun studiu, lectură, meditație, calcul matematic. Mercur, care tranzitează casa a III-a a comunicării, va intra în mișcare aparent retrogradă, până pe 16 aprilie, și va pune piedici în calea unei exprimări corecte: pronunție sau ortografiere incorectă, calcule eronate, ceea ce, în cazul unor examene sau teste, reprezintă un factor de risc: nativii ar putea fi depunctați, ar putea rata o probă, etc. Între 26 martie, după ora 13:45′, și 28 martie, atitudine tranșantă în relațiile parteneriale. Între 28 martie, după ora 16:31′, și 30 martie, Vărsătorii vor avea de dus o luptă cu ei înșiși, împărțiți între dorința de a face o achiziție și nevoia de a face economie. Încercări fanteziste de a face rost de bani. Din 30 martie, după ora 19:52′, interes pentru universul culturii, filosofiei, cunoașterii, îmbogățirii prin studiu sau prin exercițiu practic (participarea la cursuri de inițiere). Ca notă generală a săptămânii, se menține riscul de incidente sau conflicte pe parcursul unor deplasări dar și al ratării unor plecări din grabă și neatenție (verificați ora, ziua, locul, numărul cursei, locul de îmbarcare, etc.).









Horoscop Pești pentru săptămâna 24–30 martie 2018

Horoscop Urania Pești

În prima parte a zilei de 24 martie, Peștii pot primi înștiințări legate de o rudă, de statutul unui bun patrimonial comun sau despre locuința (gospodăria) lor. Între 24 martie, după ora 10:53′, și 26 martie, sensibilitate sporită, favorabilă actorilor, cântăreților, artiștilor plastici. Atitudine maternă, hiperprotectoare manifestată de unele femei ca formă de împlinire sufletească sau de compensare a unei singurătăți afective. Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă, până pe 16 aprilie. Plasat în sectorul banilor câștigați din muncă proprie, el ar putea provoca înțelegerea greșită a unor informații, alarmele false sau primirea unor informații, prin intermediul documentelor oficiale, care conțin erori materiale și/sau de conținut. Între 26 martie, după ora 13:45′, și 28 martie, discrete tulburări cardio-vasculare. Între 28 martie, după ora 16:31′, și 30 martie, se conturează posibilitatea ca, asupra lor, unii parteneri să facă presiuni. Peștii nu vor da o replică fermă, dorinței acelora, de a face sau a nu face un anume lucru, ci vor adopta o atitudine evazivă, lipsită de consistență ca și cum ar fi slabi, s-ar teme de ceva ori ar fi nesiguri pe ei. Din 30 martie, după ora 19:52′, încercare de a tempera, de a amâna sau de a găsi o soluție amiabilă unei chestiuni financiare/materiale, mai ales dacă ea privește și implică un prieten. Ca notă generală a săptămânii, se identifică posibilitatea ca unele persoane născute în acest semn zodiacal să desfășoare demersuri născute din nevoia de a face bani. În sine, contextul e favorabil, atâta timp cât casa a II-a a banilor este tranzitată de Soare, de Micul Benefic și de Uranus, factori astrali suficient de puternici pentru a genera o schimbare în plan financiar. Principala lor grijă trebuie îndreptată spre estimările disproporționate și lipsa de realism.




Horoscop Urania saptamana 24–30 martie 2018





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții