Horoscop Urania saptamana 31 Martie – 6 Aprilie 2018 in functia de zodie | Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual - 2019

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 12-18 Ianuarie 2019

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018. Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

sâmbătă, 31 martie 2018

Horoscop Urania saptamana 31 Martie – 6 Aprilie 2018 in functia de zodieHoroscop Urania săptămâna 31 Martie – 6 Aprilie 2018 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 24–30 martie 2018. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 31 Martie – 6 Aprilie 2018

Horoscop Urania Berbec

Între 31 martie și începutul zilei de 2 aprilie, condiții astrale care alimentează disputele, nervozitatea, intoleranța și incapacitatea de a asculta sau accepta punctul de vedere al celuilalt. Ambiții și chef de răfuială între soți. Pe 31 martie, la prânz, va avea loc Luna Plină în Balanță, chiar în această casă a VII-a, a relațiilor parteneriale, care ridică un semn major de atenționate cu privire la contracte și negocieri. Procesele și litigiile pot depăși barierele unui simplu conflict de interese. Tot pe 31 martie, Venus va intra în zodia Taurului, declanșând o perioadă favorabilă micilor câștiguri sau unui context care să le permită nativilor să rezolve chestiuni salariale. Unele persoane, care se confruntă cu dificultăți financiare, pot susține o activitate suplimentară retribuită care să le permită astfel rezolvarea chestiunilor curente de viață. Posibili bani provenind din premii și recompense, Între 2 aprilie, după ora 00:58′, și dimineața zilei de 4 aprilie, cineva subminează interesele materiale majore ale Berbecilor. Chestiunea poate să funcționeze și în cazul celor care au în derulare procese de moștenire sau partaje, demersuri legale pentru a ieși din indiviziune sau pentru a obține favoruri, înlesniri, păsuire. Situația se desfășoară în ascuns, departe de ochii lumii până când se va revela ca atare. Între 4 aprilie, după ora 08:55′, și seara zilei de 6 aprilie, mai ales cei tineri vor fi motivați să caute o direcție nouă de viață pe care să o cultive în vederea unui progres personal (material, moral, cultural, religios) sau profesional. Pe 6 aprilie, după ora 20:02′, Luna va activa maleficii din casa ridicării în rang și-le va pune ambiția și voința ori combativitatea și rezistența nervoasă la încercare. Răstimp dificil din cauza celor cincisprezece cuadraturi care se realizează între casa I a personalității lor și sectorul vieții sociale.
Horoscop Taur pentru săptămâna 31 Martie – 6 Aprilie 2018

Horoscop Urania Taur

Între 31 martie și începutul zilei de 2 aprilie, efort îndreptat spre reechilibrare organică. Nervozitate, neliniște, resimțită mai ales noaptea, când se pot produce și insomnii. În ansamblu, mentalul acestor nativi poate fi hărțuit de tot felul de gânduri și calcule destul de subiective și de nefondate, așa încât, înțelept ar fi să nu ia decizii în funcție de concluziile la care vor ajunge în această perioadă. Etapa va fi marcată de Luna Plină în Balanță, care va avea loc pe 31 martie și care va accentua disfuncțiile legate de activitatea cerebrală, de procesele de gândire și de fiziologia organelor de simț localizate în zona capului. Tot pe 31 martie, Venus va intra în zodia Taurului și, din postura de Guvernator, în tranzit prin zodia pe care o controlează, le va aduce nativilor beneficii, protecție și stare mai bună psihică sau organică. Între 2 aprilie, după ora 00:58′, și dimineața zilei de 4 aprilie, relațiile cu adversarii, cu dușmanii, cu rivalii sau cu persoanele mânate într-un parteneriat de interese personale sau divergente cu ale nativilor vor cunoaște o nouă etapă a ostilităților. Între 4 aprilie, după ora 08:55′, și seara zilei de 6 aprilie, dorința de a intra în legalitate cu privire la o chestiune de ordin material pentru care trebuie să se documenteze, să consulte specialiști în domenii de drept. Pe 6 aprilie, după ora 20:02′, nativii ar putea fi puși în situația de a reveni la subiecte antipatice care țin de opțiuni, crez conștiință, proiecte, planuri de viață ce le sunt zădărnicite în prezent și pe care ar vrea să nu le rateze. Taurii nu trebuie să se liniștească pe ideea că, dacă Venus se află în sectorul lor zodiacal natal, lucrurile se vor rezolva de la sine, dimpotrivă ei trebuie să rețină că, nu peste multă vreme, Venus va face o opoziție dramatică cu Jupiter retrograd și atunci, situația va deveni cu adevărat complicată.


Horoscop Gemeni pentru săptămâna 31 Martie – 6 Aprilie 2018

Horoscop Urania Gemeni

Între 31 martie și începutul zilei de 2 aprilie, gemenii vor avea un aer detașat de probleme curente; ei vor dori să „zburde”, să se distreze, să se plimbe în aer liber, să ia parte la jocuri de societate sau la acțiuni de divertisment. Îi va caracteriza cochetăria, curiozitatea și detașarea și nu vor avea chef să fie serioși în abordările sentimentale. Pe 31 martie, la prânz, va avea loc Luna Plină în Balanță care va accentua această disponibilitate spre joacă, joc, jocuri ale minții și ale inimii, versatilitatea, testarea celuilalt. Actorii vor fi în mare formă prin această capacitate de disimulare, de transfigurare, dur și simplu, de a „intra în pielea” câte unui personaj interpretat sau doar imitat. În aceiași zi, Venus va intra în zodia Taurului, secvență astrală fără mare importanță în economia generală a predispozițiilor astrale. Venus, în tranzit prin domiciliul ei, le va da oarecare înseninare interioară și optimism. Între 2 aprilie, după ora 00:58′, și dimineața zilei de 4 aprilie, vechile probleme de sănătate pot continua fără vreo ameliorare doar că ecoul lor afectiv ar putea fi mai puternic, nativii fiind alarmați de prelungirea unei suferințe organice. Între 4 aprilie, după ora 08:55′, și seara zilei de 6 aprilie, spirit justițiar, intenții bune și corecte cu privire la o chestiune ce evoluează haotic ori care se îndreaptă spre conflict. Ei ar putea iniția o serie de demersurile menite să cheme la masa verde factorii responsabili de degradarea unei relații sau de dificultățile prin care trece un proiect comun. Uneori, efortul lor ar putea avea ecoul dorit. Pe 6 aprilie, după ora 20:02′, revenire, uneori forțată de împrejurări (un termen o citație, o înștiințare, un dialog, etc.), la chestiunile materiale, patrimoniale ori strict financiare. Mercur, Guvernatorul Gemenilor, poate stârni dihonia între nativi și prietenii lor.Horoscop Rac pentru săptămâna 31 Martie – 6 Aprilie 2018

Horoscop Urania Rac

Între 31 martie și începutul zilei de 2 aprilie, disconfort casnic, imposibilitatea de a duce la bun sfârșit activitățile domestice din cauza solicitărilor profesionale. Tracasare socială: Racii pot fi implicați și chemați să fie activi ori să-și asume sarcini publice și sociale obositoare și cronofage. Pe 31 martie, la prânz, va avea loc Luna Plină în Balanță, ceea va introduce un element de noutate de un radicalism surprinzător și deranjant, mai ales din perspectiva efectului presupus al celor cincisprezece cuadraturi (aspecte disonante) care se realizează între casa a VII-a și casa a X-a, ridicând miza disputelor dar și riscul ca unele evenimente să scape de sub control. Tot pe 31 martie, Venus va intra în zodia Taurului, și va introduce o binefăcătoare undă de șansă sau de ajutor acordat de prieteni. Pentru că latura pozitivă a acestui tranzit nu va dura prea mult, ar fi bine ca nativii să se speculeze toate oportunitățile pe această direcție. Între 2 aprilie, după ora 00:58′, și dimineața zilei de 4 aprilie, carusel sentimental, mai ușor de suportat decât în alte dăți, mai rafinat în expresie și mai profitabil pentru suflet. Racii vor simți acut nevoia de a se împăca cu cineva (rude, copii, prieteni, iubit/iubită, soț/soție, colaboratori, ba chiar și cu dușmanii) pentru a pune capăt unei suferințe care durează de prea mult timp și care acum li se pare (și lor) exagerată. Între 4 aprilie, după ora 08:55′, și seara zilei de 6 aprilie, chestiuni legale sau oficiale la locul de muncă; unele pot fi modeste ca impact pentru activitatea lor profesională, altele pot fi determinate de schimbările legislative, de aplicarea unor reforme care se vor reflecta și în munca lor: volum, răspundere, orar, salarizare. Pe 6 aprilie, după ora 20:02′, afectiv al unor contradicții și dispute care s-au blocat în premise false și păguboase ori inițiative neinspirate.Horoscop Leu pentru săptămâna 31 Martie – 6 Aprilie 2018

Horoscop Urania Leu

Între 31 martie și începutul zilei de 2 aprilie, Leii vor încerca în acest scurt răstimp și varianta diplomatic ă: vor avea multă grijă la felul de a se exprima dar și la ideile vehiculate. Scopul lor este de a nu amplifica antipatiile sau indiferența unora și de a câștiga adepți și simpatizați sau măcar, la limită, neutralitatea altora. Pe 31 martie, la prânz, va avea loc Luna Plină în Balanță ceea ce nu va fi un factor în favoarea ci în defavoarea succesului dialogurilor. Unul dintre factorii provocatori ar putea veni de la informațiile de natură să irite părțile implicat ori de la rigiditatea în gândire. Deși Leii vor încerca să tempereze subiectivismul lor sau al altora, pot ieși destule scântei. Șubred este și sectorul călătoriilor al căror program poate fi dat peste cap de detalii nesemnificative care impun revizuiri de orar, de traseu, de program. Atenție la mesajele scrise care le vin pe diferite căi și care asimilate ori doar citite superficial și neatent le-ar putea aduce, mai târziu, prejudicii (mai ales la capitolul „întârziere” sau „dosar incomplet”). Tot pe 31 martie, Venus va intra în zodia Taurului, și le va lumina casa a X-a : pentru unele persoane s-ar putea pune problema desemnării într-o funcție a primirii unei distincții, a unui succes la public, a unei ipostaze flatante din punct de vedere social. Între 2 aprilie, după ora 00:58′, și dimineața zilei de 4 aprilie, mecanisme casnice gripate sau relații de familie anevoioase. Între 4 aprilie, după ora 08:55′, și seara zilei de 6 aprilie, chef de distracție, de relaxare, de cultivare a unor activități care să le permită să se simtă bine „în pielea lor”, sport, tratamente corporale, grijă pentru aspect fizic. Pe 6 aprilie, după ora 20:02′, muncă multă dar și îngrijorări cu privire la statutul lor profesional ori cu privire la evoluția instituției unde lucrează.


Horoscop Fecioară pentru săptămâna 31 Martie – 6 Aprilie 2018

Horoscop Urania Fecioara

Între 31 martie și începutul zilei de 2 aprilie, ambiții și cramponare de bani sub toate aspectele: de sumele pe care trebuie să le primească, de salarizare ce este contestată ori de relațiile interumană care pleacă de la bani (certuri pe bani, pe bunuri sau pe principiile pe baza cărora ar urma să se întocmească acte legale). Pe 31 martie, la prânz, va avea loc Luna Plină în Balanță ceea ce va accentua latura irațională dar și egoismul celor implicați în litigii de natură materială (financiară sau patrimonială). Se vor face afirmații hazardate, se va da curs unor provocări, se pot răstălmăci intențiile bune sau afirmațiile oneste. Mercur, Guvernatorul celor născuți în Fecioară, se va afla în continuare în mișcare retrogradă prin casa a VIII-a, deformându-le percepțiile și împingându-i să greșească prin neatenție, impulsivitate și nerăbdare. Tot pe 31 martie, Venus va intra în zodia Taurului, și va instaura un regim de binevenită instabilitate în gândire, în capacitatea de a analiza și lua decizii adecvate. Va predomina pragmatismul, logica și bunul simț, dar nu pentru mult timp, pentru că Micul Benefic se îndreaptă spre o opoziție drastică cu Marele Benefic, ceea ce va altera sau bloca ceea ce s-a construit în această perioadă. Între 4 aprilie, după ora 08:55′, și seara zilei de 6 aprilie, mici obligații administrative sau de natură legală (întocmirea unor acte și documente). Dorința de a pune ordine în relațiile de familie cam tulburi de la o vreme. Din 6 aprilie, după ora 20:02′, va începe o perioadă de sobrietate afectivă și de rigoare morală accentuată. Nota generală a săptămânii o data, în continuare, tranzitul lui Jupiter, aflat în mișcare retrogradă, prin casa a III-a care poate denatura unele relații contractuale, parteneriale, viciind premisele inițiale prin subiectivism sau interese ascunse.

Horoscop Balanță pentru săptămâna 31 Martie – 6 Aprilie 2018

Horoscop Urania Balanta

Între 31 martie și începutul zilei de 2 aprilie, răstimp care le va permite nativilor să-și păstreze calmul, să nu se pună la mintea celor care-i provoacă. Totuși, Luna Plină în Balanță care va avea lor pe 31 martie, va răscoli sectorul casei a VII-a, controlată de Berbec, permițând, acutizarea unor conflicte de mai mică sau de mai mare importanță în economia vieții lor. Sectorul conjugal pare a fi cel mai vulnerabil în fața acestui tip de confruntare astrală; certurile mai vechi par să dețină controlul asupra soților care nu vor să cedeze într-o idee, nu se lasă convinși de evidențe ori refuză să renunțe la subiectivisme și exagerări. S-ar putea produce rupturi definitive ca relație, ca afectivitate, ca mod de viață sau chiar din punct de vedere civil/juridic (unii depun actele pentru divorț, alții primesc hotărârea de divorț). Tot pe 31 martie, Venus va intra în zodia Taurului și va influența în mod favorabil casa a VIII-a a beneficiilor în bani și în natură dar la un nivel modest sau mediu, fără a le aduce sume mari de bani, moșteniri substanțiale ori avantaje spectaculoase. Între 2 aprilie, după ora 00:58′, și dimineața zilei de 4 aprilie, încurcături financiare provenind de la acte prost întocmite cu sau fără intenția cuiva de a-l păcăli pe nativ. Între 4 aprilie, după ora 08:55′, și seara zilei de 6 aprilie, drumuri și/sau demersuri oficiale, relații cu instituțiile care le pot emite acte, documente, certificate, adeverințe, aprobări, legalizări. Relație destul de bună cu străinătatea sub aspectul deplasărilor de scurtă durată sau pe distanțe mici ori pe direcția informațiilor primite și al corespondenței. Din 6 aprilie, după ora 20:02′, încep să se acumuleze treburi casnice și îndatori domestice pe care Balanțele nu le pot rezolva în totalitate. Relații tensionate cu rudele care dau dovadă de ostilitate, indiferență sau atitudine refractară.

Horoscop Scorpion pentru săptămâna 31 Martie – 6 Aprilie 2018

Horoscop Urania Scorpion

Între 31 martie și începutul zilei de 2 aprilie, sectorul celor două case ale sănătății va fi provocat de tranzitele momentului dintre care cel mai important este Luna Plină în Balanță, din 31 martie, ceea ce va crea complicații pe fondul suprasolicitării organismului. Contextul va fi mai puternic resimțit de către cei care se află în convalescență după o criză sau o operație care le solicită din plin capacitatea de refacere, indicând faptul că recuperarea nu s-a încheiat. Motiv destul de întemeiat pentru ca acesta să nu mai aibă încredere în tratamentul urmat, în eficiența medicației sau a procedurilor. Posibile discuții aprinse cu doctorul plecând de la acești factori care îl alarmează și-l nemulțumesc. Tot pe 31 martie, Venus va intra în zodia Taurului, și va netezi drumul spre acele înțelegeri care s-au dovedit, până acum, imposibil de pus în practică. Mic moment de armonie partenerială sau conjugală. Între 2 aprilie, după ora 00:58′, și dimineața zilei de 4 aprilie, Luna se va afla în tranzit prin Scorpion dându-le celor care s-au născut în această zodie subtilitate, ambiție, motivație interioară. Între 4 aprilie, după ora 08:55′, și seara zilei de 6 aprilie, relațiile lor cu banii capătă o coloratură oficială. Unii vor fi obligați să consulte legislația, alții vor purta discuții pe tema felului în care urmează să fie plătiți. Unele prevederi din noul context în care vor munci și vor fi plătiți îi pot enerva și vor avea tendința să refuze să semneze contractul sau să accepte clauzele care-i nemulțumesc. Posibile dispute, replici acide, opoziții formulate răspicat. Nici nu va fi de-a mirare că, odată ajunși acasă, vor fi copleșiți de migrene, insomnii, nervozitate. Din 6 aprilie, după ora 20:02′, un amalgam de motive personale sau de împrejurări îi vor îndemna să opteze pentru tăcere și discreție.


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 31 Martie – 6 Aprilie 2018

Horoscop Urania Săgetător

Între 31 martie și începutul zilei de 2 aprilie, relații amiabile cu tot felul de cunoștințe față de care Săgetătorul a avut observații critice. Mic moment al împăcării ori al îngăduinței liber asumate de către Săgetători. Pe 31 martie, la prânz, va avea loc Luna Plină în Balanță, ceea ce va angaja, în chip dramatic uneori, casa a V-a a sentimentelor, provocând ceea ce în limbaj familial se cheamă „scene”. Acolo se află în tranzit trei planete care pun la încercare rațiunea, stăpânirea de sine, onestitatea sentimentelor dar și maturitatea nativilor. Probabil că, sub impulsul acestor presiuni astrale, relațiile șubrede vor înceta. Tot pe 31 martie, Venus va intra în zodia Taurului, ceea ce va fi un lucru bun pentru tot ce înseamnă muncă, relații cu colegi, șefi, patroni, coordonatori și subalterni. Săgetătorii vor fi, pentru aproximativ zece zile, plini de cumsecădenie, de bunăvoință și de amabilitate, la rândul lor, bucurându-se de simpatia rudelor, prietenilor și cunoscuților ocazionali. Între 2 aprilie, după ora 00:58′, și dimineața zilei de 4 aprilie, se mențin active deși puțin vizibile dușmăniile, invidiile și subminările. Între 4 aprilie, după ora 08:55′, și seara zilei de 6 aprilie, Luna se va afla în sectorul casei I motiv pentru care vor fi plăcuți, veseli, optimiști impresionându-i pe cei din jur prin forța lor mentală care le va permite să facă față stresului. Din 6 aprilie, după ora 20:02′, nativii vor simți nevoia să restrângă cheltuielile și să renunța la achiziții. Săgetătorii ar trebui să fie pregătiți pentru etapa care se va desfășura în curând, când Guvernatorul lor va face o opoziție cu Micul Benefic, provocându-le prejudicii din motive (aparent) necunoscute sau făcându-i pe dușmani să-și arate chipul. Ca notă generală: nu luați decizii „la cald”, mai ales în chestiunile sentimentale.

Horoscop Capricorn pentru săptămâna 31 Martie – 6 Aprilie 2018

Horoscop Urania Capricorn

Între 31 martie și începutul zilei de 2 aprilie, momente de redresare profesională care le vor permite nativilor să recupereze o parte din simpatia sau încrederea pierdută la un moment dat. Pe 31 martie, la prânz, va avea loc Luna Plină în Balanță, care va implica nu doar cariera și notorietatea lor ci și relațiile de familie sau întreaga atitudine față de părinți, educație, tradiții și obiceiuri pe care vor avea tendința să le supună unui examen critic, să le conteste, să le respingă ori la care să renunțe din motive de insatisfacție sau de dezamăgire personală. Moment care poate zdruncina încrederea unor Capricorni în valorile solide, trainice. Tot pe 31 martie, Venus va intra în zodia Taurului și va permite o relație bună, caldă, satisfăcătoare a nativilor în postură de părinți cu copiii lor sau a celor care trăiesc povești de dragoste. Unii s-ar putea îndrăgosti. Totuși, relația acestei planete cu Jupiter, Guvernatorul Săgetătorilor, din opoziție care se conturează încetul cu încetul, va dezvălui o altă față sau o altă realitate afectivă și va pune la încercare construcția interioară a nativilor. Între 2 aprilie, după ora 00:58′, și dimineața zilei de 4 aprilie, în lumina celor mai sus anticipate, tranzitul Lunii prin casa a XI-a sentimentelor poate fi înțeleasă ca un exercițiu necesar iar îndoielile care vor persista în memoria lor este bine să nu fie date uitării: într-o zi, ele s-ar putea dovedi adevărate și motivate. Între 4 aprilie, după ora 08:55′, și seara zilei de 6 aprilie, nativii vor face un efort de luciditate încercând să definească cu claritate și onestitate prezentul pe care îl trăiesc. Din 6 aprilie, după ora 20:02′, Luna se va afla în sectorul lor natal iar schimbarea de atitudine, ca și reacțiile lor, vor fi în concordanță cu aceste tranzite: adică mai serioase, mai responsabile, mai severe, mai inflexibile.

Horoscop Vărsător pentru săptămâna 31 Martie – 6 Aprilie 2018

Horoscop Urania Vărsător

Între 31 martie și începutul zilei de 2 aprilie, mental bun, deschidere spre activități intelectuale, preocupări științifice, nevoia de progres, acolo unde indivizii născuți în acest semn zodiacal au un grad e evoluție și de pregătire. Altfel, tranzitul nu va produce efecte. Pe 31 martie, la prânz, va avea loc Luna Plină în Balanță va antrena, în acest raport de forțe astrale și planetele aflate în tranzit prin zodia Berbecului, care controlează casa a III-a, ridicând la cote alarmante riscul de conflicte verbale născute din lucruri și situații neimportante dar cărora nativii le acordă o importanță exagerată. Este mai prudent ca Vărsători să nu se exprime în public (luări de cuvânt în cadrul ședințelor, cuvântări la conferințe și întruniri publice). Deloc convenabil se arată acest moment și pentru cei care vor susține examene de orice fel. Risc de incidențe sau chiar de accidente cu posibile traumatisme la cap în cadrul unor deplasări curente sau al unor excursii. Tot pe 31 martie, Venus va intra în zodia Taurului, ceea ce ar putea constitui un frumos imbold astral pentru a face ordine și curățenie în gospodărie, pentru a-și amenaja spațiul de muncă, viață sau relaxare cât mai avantajos pentru ei sau cât mai modern și mai elegant. Între 2 aprilie, după ora 00:58′, și dimineața zilei de 4 aprilie, criză de autoritate, contestări vehemente legate de conduita sau competența lor profesională. Dușmanii îi pot „lovi” continuu pentru a le slăbi voința sau pentru a-i discredita. Între 4 aprilie, după ora 08:55′, și seara zilei de 6 aprilie, Vărsători ar putea apela la prieteni în căutare de sprijin moral, de solidaritate, de ajutor, de colaborare sau de consiliere. Din 6 aprilie, după ora 20:02′, puternic ecou interior al constrângerilor exterioare. Repliere în forul interior pentru recalibrarea viziunii și atitudini despre lume, viață, muncă, bani, fericire, sănătate.


Horoscop Pești pentru săptămâna 31 Martie – 6 Aprilie 2018

Horoscop Urania Pești

Între 31 martie și începutul zilei de 2 aprilie, oscilație interioară între liniștirea și alarma care le bântuie sufletul, alternativ. Dar, pe 31 martie, la prânz, va avea loc Luna Plină în Balanță, eveniment astral care va răscoli casa banilor, mai ales a celor proveniți din muncă proprie. Peștii s-ar putea vedea în fața unei situații speciale, nu neapărat neplăcută (contextul astral nu arată a pagubă sau a sărăcie) care se poate asocia cu obligația de a accepta anumite condiții pentru a primi în continuare aceiași retribuție, de a face niște sacrificii, de a opera niște modificări în regimul lor de viață. Pe moment, nu vor fi de acord cu toate acestea, dar, fiind vremea răzgândirilor, după 16 aprilie, nu este exclus să le ia din nou în considerație și să le reevalueze oportunitatea. Sfatul astrologului este să nu ia decizii pe moment, să se calmeze și să se hotărască după o matură chibzuință, mai târziu, oricât de mare ar fi presiunea morală care s-ar exercita asupra lor. Tot pe 31 martie, Venus va intra în zodia Taurului, ceea ce va da o strălucire în plus felului în care vor vorbi, își vor susține o cauză, vor demonstra un principiu sau își vor exprima opiniile chiar și în cele mai delicate cauze; plus de noroc pentru cei care vor susține examene. Între 2 aprilie, după ora 00:58′, și dimineața zilei de 4 aprilie, mental subtil, idei interesante, inspirație, intuiție, telepatie, stare specială de creativitate, de sensibilitate artistică sau de bucurie superioară a minții prin activitățile cultivate în acest răstimp. Între 4 aprilie, după ora 08:55′, și seara zilei de 6 aprilie, clipe de succes sau de șansă în care se pune problema dreptății, a legalității, a onestității. Din 6 aprilie, după ora 20:02′, rezervă profundă față de prieteni și cunoscuți ori tendința de a se izola , de a se îndepărta sau chiar de a-i respinge pe cei cu purtări abuzive, grosolane sau sub nivelul lor de educație.

Horoscop Urania saptamana 31 Martie – 6 Aprilie 2018

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Statistici T5