Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 1 Aprilie 2018

Written By NIKE B. on duminică, 1 aprilie 2018 | 09:00


Horoscop pentru femei de azi Duminica 1 Aprilie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Alergand dupa acea idee grozava care a disparut este ca si cum l-ai urmari pe Moby Dick: cu cat te apropii mai mult, cu atat asta te va consuma mai mult. Cand pasarea zboara din mana ta, las-o si urmareste alta. Cand informatiile tale sunt atat de imprastiate, mai bine ai astepta in zona decat sa urmaresti fara rezultat o singura misiune.



Horoscop pentru femeia din Taur

Este mai usor sa traiesti intre limitele propriei existente, mai ales cand nu esti motivata sa le invingi. O anumita satisfactie cu privire la situatia actuala iti confera liniste si rabdarea necesara sa te bucuri de ce ai inainte sa pornesti pe cai necunoscute.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Nu desconsidera aspect care la prima vedere nu par legate de ceea ce vrei sa faci. Acorda mai multa atentie detaliilor si vei vedea cat de util iti va fi asta pe viitor. Incearca sa combini portunitatile profesionale si cele sociale astazi.







Horoscop pentru femeia din Rac

Prieteni, cluburi, si cunostinte iti vor construi viata sociala. S-ar putea sa-ti cauti un partener de viata sau de afaceri care sa actioneze independent si decisiv- si deloc ciudat, deoarece nu esti la momentul asta flexibil/a si iti doresti o oarecare rutina in viata de zi cu zi.



Horoscop pentru femeia din Leu

Va trebui sa mai astepti un timp pana sa a te imprietenesti cu o persoana la care te-ai gandit in ultimul timp. Orice parere ai avut pana acum. Despre persoana respectiva se va denatura pe masura ce vei ajunge sa o cunosti mai bine, asta va scoate la iveala niste defecte obscure pe care le-ai trecut cu vederea.









Horoscop pentru femeia din Fecioară

Simti ca altcineva pur si simplu te bate la cap sau te judeca prea aspru, pentru o greseala pe care tu ai facut-o. Lectia zilei este sa iti asumi responsabilitate pentru un esec sis a nu lasi gafa sa se inrautaseasca.








Horoscop pentru femeia din Balanță

Functionezi la capacitatea maxima si nu ai parte de conflicte interioare sau exterioare. Ceea ce simti si ceea ce intentionezi sa faci merg mana in mana, asa ca stii foarte bine ce faci, chiar daca ceilalti nu stiu. Aceasta fermitate te fac sa fii putewrnic, un umar puternic pe care sa te sprijini � selecteaza-i pe aceia carora le permiti sa se sprijine pe umarul tau.









Horoscop pentru femeia din Scorpion

Te vei simti neinteles si poti sa iti iei prietenii de o parte pentru a le reimprospata nivelul de intelegere. Pe de alta parte, vei vrea exact contrariul � daca nu este o relatie bazata pe conceptual de a oferi si a primi reciproc, ar trebui sa nu se mai numeasca prietenie. Ai grija cum iti alegi partenerii, mai ales daca este vorba de parteneri noi!




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Trebuie sa acorzi mai multa atentie implicarii tale emotionale in chestiuni familiale astazi, caci panetele iti influenteaza sectorul domestic. Se va dovedi ca in curand atentia ta si implicarea in legatura cu un membru al familiei este inevitabila.




Horoscop pentru femeia din Capricorn

Asteptati-va la multe telefoane, mesaje si activitate. Veti pleca de acasa. Veti merge intr-o calatorie lunga, care s-ar putea sa va schimbe stilul de viata.





Horoscop pentru femeia din Vărsător

Realizarile vietii tale sunt copii tai la fel ca orice fiica sau fiu, iar atunci cand sunt conceputi si crescuti cu dragoste, rezultatele iti vor aduce satisfactii. Asa ca asculta-ti sufletul si rezerva-ti niste timp sa-ti scoti la suprafata vocile interioare.








Horoscop pentru femeia din Pești

Poti sa primesti ajutorul unui prieten azi pentru a te ajuta sa elimini sau sa rezolvi o problema pentru care te-ai framantat o perioada. Daca aceasta problema te impiedica sa evoluezi, poti sa ai parte de o noua directie in viata ta.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții