Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 8 Aprilie 2018

Written By NIKE B. on duminică, 8 aprilie 2018 | 05:58


Horoscop pentru femei de azi Duminica 8 Aprilie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Nu este vorba ca planurile tale sunt neterminate si ca adevarurile tale personale nu mai sunt de actualitate, dart e simti ca si cum cineva ar incerca subtil sa te submineze sis a te provoace cu privre la ceea ce crezi tu ca este adevarat. Trebuie sa privesti acest aspect cu grija � poate este nevoie sa iti modifici anumite crezuri. Scimba-ti perspective si aceasta poate fi inceputul unei perioade de maturizare intense.





Horoscop pentru femeia din Taur

Este o perioada buna sa atragi atentia asupra muncii tale de ani de zile si sa te apuci de noi investitii si proiecte. Tot ce incepi acum va avea o fundatie solida si va dainui in timp.





Horoscop pentru femeia din Gemeni

O cheltuiala neasteptata te poate irita in acesta perioada deoarece iti planuisei sa folosesti acea suma pentru altceva. Este lesne de inteles ca un vei putea sa-ti indeplinesti dorintele si asta te va supara. Trebuie totusi sa intelegi ca starea financiara actuala si viitoare este determinta de felul in care administrezi aceste probleme.









Horoscop pentru femeia din Rac

Prietenii vor dori sa te implicit active in discutie intr-o disesctie emotional - esti sfatuit sa incerci sa eviti aceasta situatie , pentru ca ai putea sa cazi victim a imprejurarilor. Ai lucruri mai bune de facut.





Horoscop pentru femeia din Leu

Intri intr-o perioada de schimbari emotionale acum; sa ai sentimente diferite in acelasi timp fara sa te afunzi prea mult in nici unul este foarte posibil. Obiceiurile se schimba si ele; varietatea iti satisface o nevoie interioara. Fiind pe fuga si fiind gata imediat de o schimbare te va face sa te simti conectat.










Horoscop pentru femeia din Fecioară

Concediul nu-ti va fi perturbat de nimeni .Esti dornic/a sa-ti largesti cercul de cunostinte. Incerca sa-ti ajuti partenerul de viata sau alte cunostinte sa inteleaga nevoia si dorinta ta de a-ti largi perspectivele asupra vietii si sa-ti faci noi prieteni, si sa joci un rol important in grupuri si organizatii.









Horoscop pentru femeia din Balanță

Este necesar sa te detasezi o vreme. Nu neaparat, fizic, ca spiritual. Este timpul sa re-evaluezi adevaratul sens al unei relatii sis a iti asculti gandurile cele mai profunde. Nu lasa totul pana in ultima clipa!










Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ai grija atunci cand iti exprimi opiniile cu privire la un eveniment social, Unii dintre prietenii tau pot avea idei diferite si poti intra intr-o disputa complet inutila. Mergi cu valul astazi si incearca sa asculti putin mai mult decat vorbesti.





Horoscop pentru femeia din Săgetător

Daca iti folosesti discursul ca pe o arma, fii pregatit/a sa intampini si atacuri. Daca te enervezi nu vei avea decat de pierdut. Aminteste-ti orice vei spune poate fi folosit impotriva ta. Fa strategii si concentreaza-ti energia asupra muncii. Vei fi rasplatit/a. Ai mare grija daca calatoresti in aceasta perioada.





Horoscop pentru femeia din Capricorn

Este timpul potrivit sa iti imbunatatesti conditia fizica la maximum. Alege-ti un ritm preferat si nivelul tau de energie va creste, iar realizarile vor inflori. Deciziile intelepte, intuitive te vor alimenta efficient cu energie pe care apoi poti sa o consume pentru a-ti indeplini obiectivele.






Horoscop pentru femeia din Vărsător

Poti sa fii sarmant/a azi si sa transmiti o parte din energiile favorabile pe care planetele ti le transmit la gandul lor. Vei fi mai pasionat/a de aspecto intelectuale sau spirituale in urmatoarele zile, iar intalnirile cu oameni noi si extraordinari te vor inspira si te vor captiva.









Horoscop pentru femeia din Pești

Orice problema ai avut cu actele, documentele sau alte probleme contractuale poate fi rezolvata si adusa la nivelul initial in acest moment. Cineva se targuieste in mod agresiv si tie iti revine obligatia sa te targuiesti si tu ca sa obtii ce vrei.




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții