Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop Urania saptamana 7–13 Aprilie 2018 in functia de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 7 aprilie 2018 | 06:25



Horoscop Urania săptămâna 7–13 Aprilie 2018 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 37–13 Aprilie 2018. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 7–13 Aprilie 2018

Horoscop Urania Berbec

Între 7 și 9 aprilie dimineața, continuă să se manifeste preocupările mai vechi legate de imagine publică, autoritate sau dificultăți de adaptare la o condiție socio-profesională care nu este deloc comod pentru ei și pe care o acceptă cu mare dificultate. Unele persoane pot trece prin situații care presupun sacrificii legate de condiția lor publică. Între 9 aprilie, după ora 09:50, și 11 aprilie seara, întorsături de situație în relațiile cu niște cunoscuți: de unii, Berbecii se pot apropia sau, dimpotrivă, se pot despărți. Evenimente bizare sau informații ieșite din comun care privesc relația lor cu unii prieteni. Între 11 aprilie, după ora 20:40, și 13 aprilie, nativii vor trăi mai calm; ei vor fi mai împăcați, mai domoli în reacții sau, chiar, nici nu vor mai dori să se implice în activitățile care îi suprasolicită, îi enervează, nu le dau satisfacție. Etapă necesară a odihnei și al meditației. Rămân active toate premizele astrale instaurate în ultimele două-trei săptămâni care controlează casele I, VIII, X, XII. De asemeni, întreaga perioadă vor crea destule dizarmonii interioare sau exterioare generate de douăsprezece și, la un moment dat, cincisprezece, cuadraturi create de planete din Berbec și di din Capricorn, punând mereu, în prim–plan ul atenției lor, probleme existențiale și de evoluție profesionale sau de maturizare și succes social. Mercur își continuă tranzitul retrograd prin Berbec, creând situații șubrede pentru discuții, dialoguri, conversații banale sau prezențe publice în cadrul cărora nativii fac declarații, expuneri științifice ori susțin un proiect. Disfuncții financiare, materiale, risc de evaluări greșite sau de înșelătorii cărora berbecii fascinați de un potențial câștig le pot cădea victime. Posibile situații surprinzătoare care au capacitatea de a instala o cotitură existențială.





Horoscop Taur pentru săptămâna 7–13 Aprilie 2018

Horoscop Urania Taur

Între 7 și 9 aprilie dimineața, contradicții interioare cu privire la chestiuni esențiale de viață. Multe schimbările din ultima vreme le impun acestor nativi să-și revizuiască impresiile, încrederea sau atașamentele. Unele se se vor dovedi depășite, altele, la o analiză atentă, se va constata că sunt o sursă de erori. Astfel că vor trebui să se repoziționeze față de ele ori să elimine din câmpul lor de atenție. Nevoie majoră de stabilitate mentală, de idei sigure, de eliminare a îndoielilor. Între 9 aprilie, după ora 09:50, și 11 aprilie seara, cariera trece prin clipe de suspans. Tot felul de ipostaze critice au darul de a-i pune de gânduri ori de a lua măsuri pentru a nu se mai repeta doar că, unele pot generate de parteneri care numai de asta se țin și atunci ei vor fi nevoiți să intervină în acest sector. Între 11 aprilie, după ora 20:40, și 13 aprilie, dorință de a se relaxa alături de prieteni, de a se împăca cu unii dintre ei, de a face un schimb de impresii ori de a se dedica împreună unor activități culturale, umanitare, religioase, educative ori de divertisment. Venus se va afla în casa I a personalității și de acolo își exercită efectul benefic asupra nativilor, în măsura în care îi va permite Jupiter, care se află în opoziție și-i atenuează forța de impact. Se păstrează marcajul destul de obositor al celor trei planete ce traversează casa a XII-a dându-le Taurilor stări de nervozitate, agitație mentală, insomnie și mici răbufniri temperamente. Atenție, chiar dacă în țara noastră vor urma zile libere de sărbătoare, la tot ceea ce ține de relațiile parteneriale, contractuale sau de natură juridică și procesuală. Acest context astral poate viza, relațiile de afaceri sau contractele ori procesele sau relațiile conjugale. Risc de păcăleli, înșelătorii, minciuni, abuzuri sau presiuni morale.











Horoscop Gemeni pentru săptămâna 7–13 Aprilie 2018

Horoscop Urania Gemeni

Între 7 și 9 aprilie dimineața, preocupări materiale mai ales pe fondul unor blocaje sau conflicte care indică și un grad de neputință sau de limitare a capacității lor de acțiune. Moment când vor putea trage concluzii pline de amărăciune sau când pot lua în calcul ipoteza unei pierderi sau al unui eșec. Între 11 aprilie, după ora 20:40, și 13 aprilie, pentru cei care desfășoară activități cu publicul (avocați, profesori, ziariști, oameni politici, artiști) se conturează o etapă bună, favorabilă ca imagine, aceștia pot avea succes, se pot bucura de încredere, de simpatie. Alții pot primi aplauze, felicitări, distincții, manifestări de recunoștință și prețuire publică. Continuă să fie active tranzitele planetelor prin Berbec care vor da o dinamică aparte relațiilor de prietenie, fapt pozitiv, dar care poate stârni controverse, mici/mari dispute, ieșiri ciudate, reacții bruște și disproporționate sau profund subiective. Total neindicată implicarea bănească sau amestecul prieteniei cu afacerile. Nu intrați în „combinații” cu prietenii oricât de verificate ar fi relațiile cu aceștia dacă la mijloc este vorba de bani, secundar, și de un patrimoniu material sau de posesiuni imobiliare și/sau funciare, în principal. Discrete tulburări endocrine, cu posibilă afectare limfatică și ganglionară, mai ales dacă se asociază cu o infecție. Mercur, Guvernatorul gemenilor, se va afla în continuare în tranzit prin zodia Berbecului, în mișcare aparent retrogradă, și nu le va fi un consilier. De aceea, nativii vor fi obligați să-și supravegheze vocabularul, stilul de a vorbi, comportamentul dar mai ales ideile pe care vor dori să le pună în aplicare. Teoretic, nu e un moment bun pentru nici o inițiativă. Stres sau îngrijorare legată de locul de muncă (șicane, invidii, dușmănii, etc.).








Horoscop Rac pentru săptămâna 7–13 Aprilie 2018

Horoscop Urania Rac

Între 7 și 9 aprilie dimineața, relațiile parteneriale evoluează sub povara aspectelor disonante din casa a VII-a, unde se pot identifica situații complicate prin imposibilitatea nativilor de a limpezi lucrurile, de a avea inițiative menite să simplifice evoluția unor conflicte. Context delicat pentru evoluția unor procese sau al unor relații care presupun o acțiune în instanță (divorțuri, partaje, ieșire din indiviziune, etc.). Nu este un moment indicat pentru semnarea unor contracte sau acorduri. Racii nu este bine să se angajeze ferm în activități ce presupun colaborare dacă parteneri nu sunt temeinic verificați sau dacă asupra lor se exercită presiuni și insistențe suspecte. Relațiile conjugale pot fi afectate mai puțin de certuri cât de părăsiri, separări, înstrăinări, gesturi de ostilitate, dorință de revanșă, plăcerea de a pedepsi. Între 9 aprilie, după ora 09:50, și 11 aprilie seara, surprize materiale de la prieteni sau de la persoanele dragi. Între 11 aprilie, după ora 20:40, și 13 aprilie, univers de gânduri marcat de o afectivitate răscolită de amintiri, sentimente negative, situații neplăcute care continuă să-l pună pe câte un nativ la încercare. Nu este momentul unor decizii pe acest fundal hipersensibil. Influențe astrale favorabile celor care desfășoară activități artistice, de creație sau interpretative unde emoția și inspirația sunt factori fundamentali. Casa a X-a a ridicării în rang prin valorificarea însușirilor personale și a profesiei poartă amprenta tranzitelor prin zodia Berbecului a Soarelui și a planetei Mercur care, alături de Uranus, le pot oferi provocări de tot felul. Atenție în cazul celor care au de apărat o funcție sau o imagine publică la ce declarații fac într-un cadru oficial. Posibil ajutor sau susținere morală din partea unor apropiați.












Horoscop Leu pentru săptămâna 7–13 Aprilie 2018

Horoscop Urania Leu

Între 7 și 9 aprilie dimineața, muncă multă, în asalt, poate fi pe fondul unor întârzieri sau dereglări a programului normal de activitate desfășurată la serviciu. Efort de a depăși niște piedici mai ales de ordin material (utilaje, softuri, aparatură care se defectează, nu este reparată la timp, se strică, etc. Posibile conflicte de muncă în cazul unor nativi care își asumă rolul de lideri de grup, de purtător de cuvânt, de „vârf” al ostilităților. Sectorul sănătate nu se redresează, evoluând sub același context astral care solicită sistemul osos, pielea, dantura, regimul mineralelor, metabolismul. Stare generală de oboseală, de plictiseală; lipsă de entuziasm și incapacitate de a se însenina și odihni. Între 9 aprilie, după ora 09:50, și 11 aprilie seara, mici surprize parteneriale dar, cum contextul astral nu e tocmai confortabil, partenerii de viață ar trebui să se abțină să le facă Leilor surprize ori să-i ia pe nepregătite cu vreo inițiativă, fie ea și menită relaxării, pentru că nativii ar putea reacționa paradoxal și brutal. Între 11 aprilie, după ora 20:40, și 13 aprilie, posibile daruri, atenții, cadouri. Leii se pot lega afectiv de câte un obiect din patrimoniul familiei pentru valoarea lui sentimentală. Universul de idei, convingeri și motivații este în „reparații”: nativii renunță la unele atașamente ideologice, de grup, culturale sau le revizuiesc pe altele drastic, în conformitate cu noile lor concepții de viață. Cei doi benefici controlează casele IV-X și, deocamdată, aruncă raze întrucâtva pozitive. Din această perspectivă, doar ambiția lor de a progresa social poate să capete contur fiind condiționată de activitatea profesională. Atenție la predispoziția de a se lăsa cuprinși de valurile dorințelor personale puternice care îi pot transforma, pentru moment în niște persoane mai puțin realiste.











Horoscop Fecioară pentru săptămâna 7–13 Aprilie 2018

Horoscop Urania Fecioara

Între 7 și 9 aprilie dimineața, relațiile sentimentale pot deveni supărătoare. Mai întâi prin senzația de „apăsare sufletească” pe care o vor dezvolta atât în bărbați cât și în femei, indiferent de vârstă. Această stare, trăită atât organic cât și psihic va fi cu atât mai puternică cu cât se va plia pe o stare mai veche de lucruri (persoane singure, triste, bolnave, cu afecțiuni, care trec prin despărțiri de copii, de prieteni, de parteneri, etc.). Cei patru malefici care tranzitează de aproximativ două-trei săptămâni sectorul casei a V-a vor rămâne în continuare activi și le vor crea Fecioarelor senzația neplăcută de „luptă cu viața” și cu ei înșiși, văzând cât de greu le este să țină sub control acest șuvoi de trăiri. Între 9 aprilie, după ora 09:50, și 11 aprilie seara, relativ nesemnificativ acest traseu pentru axa celor două case ale sănătății dar și ale muncii pe care le angajează, în tranzitul ei, Luna. Între 11 aprilie, după ora 20:40, și 13 aprilie, mică șansă de atenuare a unor asperități în relațiile conjugale sau parteneriale cu condiția ca Fecioara să fie cea care are inițiativa unui gest de prietenie, de amabilitate, de omenie. Întreaga săptămână Venus le va da nativilor posibilitatea să ajungă la niște concluzii utile sau adecvate în privința activității profesionale. Bun prilej de a învăța ceva sau de a acumula cunoștințe, informații, experiență. Axa celor două case ale deplasărilor (de scurtă și de lungă durată, în țară sau în străinătate) pot să ofere situații deopotrivă agreabile sau mai antipatice, în funcție și de rezonanța acestui context pe harta nașterii fiecărui nativ. Întreaga săptămână nu ofertă condiții astrale prielnice rezolvării unor litigii patrimoniale; de altfel, nu sunt indicate vânzările, înstrăinările și nici angajamentele de cumpărare parafate printr-un act notarial.






Horoscop Balanță pentru săptămâna 7–13 Aprilie 2018

Horoscop Urania Balanta

Între 7 și 9 aprilie dimineața, chestiunile domestice rămân un loc de încercare pentru viața de fiecare zi a acestor nativi. Se pot produce complicații, blocaje în raporturile proprietar/chiriaș, în cadrul activităților curente de a obține acte, certificate și adeverințe referitoare la un teren, o casă. Relațiile cu unele rude sau cu părinții pot fi dificile, neînțelegerile vor răsări la tot pasul, plecând de la chestiuni minore și ajungând până la cele majore. Efortul nativilor va fi împiedicat de influența astrală negativă a planetelor din Berbec (casa a VII-a) care, împreună cu cele patru posturi astrale din Capricorn, vor contura, întreaga săptămână, douăsprezece și, la un moment dat, cincisprezece, cuadraturi, ceea ce nu este de loc un context astral ușor de suportat. Între 9 aprilie, după ora 09:50, și 11 aprilie seara, context astral mai puțin activ și de loc semnificativ în acest tip de analiză generală; poate că, în particular, în rezonanță cu harta nașterii fiecărui individ, acest răstimp se poate remarca printr-o direcție pe care noi, acum, și aici și nu o putem identifica. Între 11 aprilie, după ora 20:40, și 13 aprilie, etapă în care nativii vor face efortul să se liniștească, se vor ocupa de trupul și de sufletul lor, în intenția de a „calma spiritele” răscolite de aceste secvențele astrale care i-au pus la încercare. Nu este exclus un motiv de bucurie sau de mică satisfacție pe fondul unei realizări profesionale. Atenție la situațiile periculoase din punct de vedere financiar prin jocul perfid al unui beneficiu în spatele căruia se ascunde un risc inutil asumat de către Balanțe sau din cauza manevrei incorecte a cuiva. Nu luați decizii importante cu privire la un contract, o colaborare, nici în ipostaza acceptării și angajării nici în cea a renunțării și despărțirii.










Horoscop Scorpion pentru săptămâna 7–13 Aprilie 2018

Horoscop Urania Scorpion

Între 7 și 9 aprilie dimineața, comunicarea este problema-cheie și locul vulnerabil al Scorpionilor în săptămână viitoare. Atitudinea lor va fi, în general, una retractilă, rezervată, puțin expansivă, prudentă sau chiar ostilă discuțiilor prelungite. Nativii vor răspunde întrebărilor scurt și la obiect și nu se vor pierde în comentarii și considerații poate și dintr-o tactică anume abordată pentru a nu-și face cunoscute în detaliu, gândurile, opiniile, sentimentele sau planurile. Totuși, nici contextul astral și nici această atitudine nu le vor fi de ajutor dacă se vor prezenta la un concurs, la un examen, la o vizionare sau la un interviu. În aceste situații, ei vor trebui să-și schimbe atitudinea pentru a convinge juriul sau comisia de valoarea și competența lor. Deplasările ar putea fi anulate, amânate sau scurtate din varii motive (condiții meteo, suprapuneri de obligații de serviciu, agendă încărcată, stare organică proastă ori chiar lipsa unui mijloc de transport adecvat momentului). Între 9 aprilie, după ora 09:50, și 11 aprilie seara, aspecte astrale mai puțin relevante. Între 11 aprilie, după ora 20:40, și 13 aprilie, univers afectiv plin de căldură. Scorpionii pot dezvolta trăiri speciale, în funcție de vârstă și biografie personală (dor, nostalgie, dragoste, tandrețe, duioșie, milă, îngăduință, etc.). Etapă fertilă din punct de vedere astral pentru actori, interpreți de toate genurile, creatori, persoane care lucrează în domenii ce țin de artă, modă, spectacol. Casa sănătății de fiecare zi va fi marcată de cele trei planete în tranzit prin Berbec, continuând să-și exercite influența asupra funcțiilor cerebrale, organelor de simț localizate la nivelul capului precum și asupra felului în care vor reacționa la stres, la efort, la oboseală prin nervozitate, respingere, migrene, tulburări de vorbire sau exprimare.







Horoscop Săgetător pentru săptămâna 7–13 Aprilie 2018

Horoscop Urania Săgetător

Între 7 și 9 aprilie dimineața, concentrare pe chestiunile bănești, salariale, contractuale. Din fericire, relația planetelor din casa banilor cu Micul Benefic din casa a VI-a a muncii le poate facilita un venit în plus, o creștere salarială, o negociere de succes, o încadrare corespunzătoare, un transfer dintr-un loc de muncă într-altul, o angajare avantajoasă într-o activitate (mai) bine plătită, câștigarea unui litigiu de muncă, primirea unor compensații ce li se cuvin, etc. Între 9 aprilie, după ora 09:50, și 11 aprilie seara, context astral nerelevant în contextul unei previziuni generale dar posibil să se concretizeze, în măsura în care cerul lor de naștere va rezona, în acest răstimp, cu tranzitul Lunii prin Vărsător. Între 11 aprilie, după ora 20:40, și 13 aprilie, dorință a nativilor de a se simți bine acasă, de a cultiva și gusta bucuriile tihnei domestice. Poate că, femeile născute în acest semn zodiacal se vor preocupa, mai mult decât în alte zile, de aspectul estetic al interiorului casei lor. Relații plăcute, armonioase cu rudele. Tranzitul planetei Venus prin casa sănătății de fiecare zi le va da tuturor nativilor stabilitate organică, o mai bună sau mai rapidă capacitate de refacere a celor bolnavi, rezistență la stresul unor afecțiuni curente. Totuși, din perspectiva opoziției pe care Venus o va face cu Jupiter retrograd, considerăm necesar să atragem atenția nativilor care au funcții sau desfășoară activități importante, reprezentative, să țină cont de eventualitatea unor „lucrături” din partea colegilor de serviciu, indiferent de gradul de subordonare, menite să-i pună într-o lumină proastă ori, poate, chiar să-i compromită. Pentru moment, ei ar putea beneficia de un avertisment discret sau de posibilitatea de a intui, în mare, despre ce e vorba, plecând de la aluzii, indiscreții, sugestii.










Horoscop Capricorn pentru săptămâna 7–13 Aprilie 2018

Horoscop Urania Capricorn

Între 7 și 9 aprilie dimineața, cei patru malefici care traversează, în prezent, zodia Capricornului, vor primi impulsurile Lunii, transformând acest pasaj într-o posibilă etapă de încercări personale. Nativii vor trebui să facă față presiunilor care se vor exercita asupra lor din varii direcții. Deși nu le va face deloc plăcere, totuși ei vor reuși să-și păstreze calmul, răbdarea, echilibrul interior și luciditatea. Desigur, va fi nevoie de atenție, de concentrare, de măsură. Cei maturi vor fi avantajați prin experiența de viață care își va spune cuvântul în clipele decisive. Pe hartă, principala sursă a acestor ipostaze conflictuale pare să vină de la casă, familie, avere, patrimoniu dar, în realitate, în funcție de impactul acestui tranzit complex asupra cerului lor de naștere, s-ar putea ca altele să fie sectoarele de viață provocate, cea privitoare la familie și avere fiind doar una dintre direcțiile posibile. Între 9 aprilie, după ora 09:50, și 11 aprilie seara, mici surprize legate de un regim fiscal sau, bănesc, situații bizare legate de venituri și salarii ori de plățile cuvenite. Între 11 aprilie, după ora 20:40, și 13 aprilie, stare interioară ușor ameliorată, disponibilitate spre dialog, capacitatea de a-i asculta pe ceilalți. Deplasări cu scopul de a rezolva un detaliu de viață pe cale amiabilă. Mic succes obținut prin punerea în practică a principiului „vorba dulce mult aduce”. Nu dați explicații amănunțite cu privire la planul dvs. de a susține o cauză de familie sau de a apăra patrimoniul dvs. dar nici nu proferați amenințări, nici măcar la nivelul banalului „ei, las’ că vezi tu!”, la adresa celor care vă provoacă. Relații bune cu copiii, cu cei dragi. Dorința de a compensa stresul cotidian prin mici desfătări: o mâncare specială, un pahar de vin, un concert, un spectacol, o vizită, o activitate culturală sau de relaxare.






Horoscop Vărsător pentru săptămâna 7–13 Aprilie 2018

Horoscop Urania Vărsător

Între 7 și 9 aprilie dimineața, planetele din Capricorn care traversează casa a XII-a vor răscoli străfundurile sufletești ale Vărsătorilor. Aceștia vor trăi momente în care se vor amesteca amintiri, reevaluări, emoții și sentimente care le vor consuma energia și le vor atrage atenția asupra sectoarelor nerezolvate încă din viața lor care, la prima provocare, declanșează trăiri puternice, gata-gata să-i dezechilibreze. Marte va ajuta dușmanii în acțiunile lor împotriva nativilor. În cazul unor persoane născute în acest semn zodiacal, se poate identifica chiar un tip de ostilitate de genul obsesiei cuiva de a face rău, de a se ține de capul unui Vărsător în ciuda evidențelor că nu are dreptate sau că nu are spor. Între 9 aprilie, după ora 09:50, și 11 aprilie seara, Luna va traversa casa I a personalității acestor nativi și le va da o binefăcătoare expansiune a eu-ului: ei vor dori să se risipească în cuvinte, fapte, relații, trăiri, sentimente, inițiative ceea ce le va da senzația că trăiesc din plin, că sunt puternici și activi, ceea ce va reprezenta un bun balsam sufletesc. Între 11 aprilie, după ora 20:40, și 13 aprilie, mici câștiguri, mici beneficii. Casa comunicării nu le este nici săptămâna viitoare favorabilă. Uneori, năvala gândurilor, alteori sentimentele care se amestecă îi pot transforma în niște persoane zgomotoase, teatrale, insistente sau mai puțin supravegheate, preocupate de „of-ul lor”. Persoanele dotate cu o intuiție puternică pot simți un fel de neliniște ca și cum s-ar aștepta ca, de la un moment la altul, ceva să li se întâmple și nu va fi vorba doar de o banală nervozitate care se tratează cu ceai de sunătoare ci de presimțită perfect justificată a unui context astral în evoluție al cărui apogeu va avea după 20 aprilie și care va pune într-o ecuație dificilă cei doi Benefici cu chiar semnul lor zodiacal natal.











Horoscop Pești pentru săptămâna 7–13 Aprilie 2018

Horoscop Urania Pești

Între 7 și 9 aprilie dimineața, existența Peștilor este marcată de un amalgam de trăiri născute din provocările astrale care se exercită asupra relațiilor de prietenie. Acest sector este însă mai bogat decât sugerează simpla noțiune de prietenie: casa XI-a mai indică vocații, aspirații și planuri care nu se pot pune în aplicare decât cu ajutorul sau prin intermediul prietenilor cu care un nativ are elemente comune de viziune asupra lumii, de înțelegere a realității, de raportare la noțiunile de bani, fericire, libertate, plăceri ale vieții, împlinire sufletească, calități morale, idealuri. Prin lezarea acestui sector sunt direct implicate toate aceste forme de gândire, reprezentare și acțiune ce motivează orice nativ, după educația și vârsta fiecăruia doar că, planetele din Capricorn, cu acțiunea lor restrictivă sau chiar distructivă au efectul unui ciocan care distruge, la grămadă, obiecte importante și fleacuri. În măsura în care un Pește nu face nimic pentru a-și îndepărta prietenii, în aceiași măsură asistă cum, peste voința lui, împrejurările de viață fac imposibilă continuarea sau păstrarea unora, fie și cu concesii. Este drama acestui moment brutal. Între 9 aprilie, după ora 09:50, și 11 aprilie seara, discrete salturi fiziologice, la nivel cardio-vascular. Între 11 aprilie, după ora 20:40, și 13 aprilie, Luna va traversa zodia Peștilor și le va da… „apă la moară! Peștii se vor simți bine, își vor reveni la normal, atât fizic cât și psihic. Sufletește vor fi mai echilibrați iar organic mai încărcați cu o energie care le va da puterea să facă față tuturor provocărilor. Casa banilor oferă încă surprize și hop-uri de trecut. Săptămâna viitoare nativii mai pot face călătorii de plăcere sau de pe urma cărora să aibă parte de un avantaj, de noroc sau de progres; după 20 aprilie deplasările vor sta sub un semn prost de ghinion, încurcături și renunțare.






Horoscop Urania saptamana 7–13 Aprilie 2018





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții