Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de Duminica 8 Aprilie 2018

Written By NIKE B. on sâmbătă, 7 aprilie 2018 | 06:15


Horoscopul zilei de Duminica 8 Aprilie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Zilele acestea se pare ca va trebui sa socializezi cu multa lume, atat in mediul profesional in care activezi, cat si in cel familial. Indiferent de provocarile care te solicita ai incredere ca le vei depasi cu bine. Posibil ca cele din segmentul domestic sa fie ceva mai accentuate, pentru ca traversezi o perioada de rascoliri vizavi de relatiile cu membrii familiei si rudele neamului in care te-ai nascut. Figurile autoritare din preajma ta iti vor aprecia eforturile si prezenta.


Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

In acest weekend este posibil sa-ti modifici unele pareri, construite cu grija in ultimii ani, vizavi de persoanele din anturajul apropiat. Dezbaterile pe temele filozofice sau pe temele banalului cotidian sunt frecvente si unele destul de solicitante. De aceea ar fi intelept sa eviti a accepta intlaniri cu persoanele pe care le simti prea incisive. Infrumuseteaza-ti sufletul cu lecturi deosebite, vizioneaza un film bun sau viziteaza o galerie de arta.







Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

La finalul acestei saptamani se pare ca te preocupa in mod special bugetul si bunurile pe care le imparti cu ceilalti, in mod special cu partenerul de viata, rudele sau colegii din segmentul profesional. Este rost de cheltuieli suplimentare, fie pe taxe si impozite restante, fie pe mofturile celor dragi. Temerile vizavi de veniturile tale fluctuante sunt nefondate, deoarece, daca esti atent, vei observa ca la momentul potrivit apar si resursele necesare.


Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Multe fluctuatii se intrezaresc la finalul acestei saptamani in segmentul partenerial. Fie ca este vorba despre partenerul de viata, fie despre cei din cadrul locului de munca este greu sa ajungi la un consens cu fiecare dintre ei. Cel mai bine ar fi sa pastrezi o anumita distanta, mai ales afectiva si sa privesti la evenimentele, discutiile care se deruleaza in preajma ta. Daca esti nevoit sa iei decizii sau sa dai explicatii, gandeste-te bine inainte si apoi treci la actiune.


Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Zilele acestea esti harnic, dornic sa rezolvi treburile profesionale sau personale restante din ultimele patru saptamani, in pofida faptului ca organsimul tau are nevoie de odihna prelungita. Selecteaza-ti prioritatile si evita risipa de energie vitala in actiuni care pot fi amânate sau rezolvate de altcineva. Se pot accentua neplaceri ale sistemului osos, de aceea ia in serios semnalele trupului si relaxeaza-te.






Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Activitatile desfasurate impreuna cu persoana iubita si prietenii apropiati predomina la finalul acestei saptamani. Cu toate ca, spiritele se pot inflma usor de la banalități, daca ai sa fii ceva mai ingaduitor cu ceilalti, totul va fi minunat pentru toata lumea. Este timpul sa-ti revizuiesti asteptarile in materie de amor si afectiune, asa incat lasa-te purtat de evenimente si invata din ele cate ceva. Veselia este la cote mari!


Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

In acest weekend, treburile gospodaresti si relationarea cu membrii familiei sunt accentuate. Pentru ca tu vrei sa iesi in lume, alaturi de prieteni sau persoanele influente de la serviciu, cei dragi se pot necaji profund. Fii prudent si directioneaza mai multa atentie si efort acasa, înspre membrii familiei. Reputatia sociala, functia de conducere, aprecierile sefilor sau colegilor de munca sunt trecatoare, dar familia ramane in permananta alaturi de tine.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Oscilezi mult in decizii si actiuni la sfarsitul acestei saptamani. Se pare ca, datorita unor cunostinte, prieteni care se afla in strainatate sau care au revenit de curand de pe alte meleaguri, tinzi sa te indepartezi de cei dragi, de familie si sa adopti din filozofia, vorbele, gesturile acestora. Gandirea iti este confuza, agitata si cu greu o poti disciplina. De aceea, fereste-te de a trage concluzii ferme si de a lua de bun tot ce iti spun altii.


Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Apar cheltuieli de tot soiul in acest weeknd, dar si veniturile iti sporesc in urma eforturilor depuse la serviciu. De asemenea, informatiile privitoare la modificarea conditiilor de lucru, poate chiar si a salarizarii tale sunt frecvente si de luat in seama. Este adevarat ca primesti sustinere materiala serioasa din partea rudelor, partenerului de viata sau a unor colaborari, dar acestea sunt fluctuante si vor diparea curand. Totusi, mana divina se intinde spre tine la momentul potrivit.







Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Acest weekend marcheaza inceputul unei etape deosebite, in sensul ca vei avea forta necesara, discernamant si ocazii minunate de a-ti imbunatati relatiile cu ceilalti. Pe de o parte vei opera acele schimbari necesare in structura ta interioara, care vor duce la manifestari exterioare adaptate momentului si situatiilor in care esti implicat sau vrei sa te implici. Iar pe de alta parte vor veni catre tine numai acei semeni care rezoneaza cu noul tu.


Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Este bine sa-ti planifici activitati usoare, dar mai ales orienteaza-ti eforturile spre a-ti ingriji sanatatea. Chiar daca primesti invitatii de a te alatura celor dragi in discutii, excursii, mese festive, raspunde politicos, explicand ca simti nevoia de a fi singur si de a te odihni departe se forfota cotidiana. Astfel si unii apropiati iti pot urma exemplul, ingrijindu-se de treburile lor. Rezerva-ti suficient timp, rabdare si spatiu pentru refacerea fortelor vitale.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Weekend-ul iti aduce activitati diverse alaturi de prieteni sau de persoanele din anturajul profesional. Pentru ca este posibil sa cheltuiesti o suma de bani consistenta pentru toate acestea, reactiile tale pot fi imprevizibile si greu de controlat. De aceea ar fi bine sa te gandesti bine inainte de accepta propunerile celorlalti. Dorinta de distractii si aventuri este mare, insa paguboasa daca ii dai curs. Tine cont de sfaturile celor dragi!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții