Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 7 Aprilie 2018

Written By NIKE B. on sâmbătă, 7 aprilie 2018 | 06:07


Horoscop pentru femei de azi Sambata 7 Aprilie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

In chestiunile profesionale, ai incredere in intuitia ta si fii gata sa te misti rapid sis a fii primul. Cei care ezita sunt pierduti, asa ca nu te eschiva si fa miscarea pe care o consideri corecta, iar restul va veni in continuare. Dupa aceea, poti sa stai pe spate sis a citesti comentariile, stiind ca ai facut cel mai bine.




Horoscop pentru femeia din Taur

Asta este o perioada propice sa stralucesti din punct de vedere professional si sa ti se rasplteasca eforturile. Vei vrea sa urmatesti noi directii cu mult entuziasm si sa fii recunoscuta. Ai mare grija in privinta concurentei invidioase in acest moment.




Horoscop pentru femeia din Gemeni

Profita de sansa de a-ti arata caldura sufletesca si nu ezita sa-ti arati sarmul social intr-un context productiv. Vorba dulce mult aduce, asa ca foloseste-o acum si vei putea prinde "pestisorul de aur", din punct de vedere amoros bineinteles.








Horoscop pentru femeia din Rac

Se anunta inca o zi foarte incarcata pentru tine. Daca ai asteptat cu nerabdare vreun rezultat, raspuns sau confirmare, probabil ca in decursul urmatoarelor zile il vei primi. Intre timp, relaxeaza-te.




Horoscop pentru femeia din Leu

Este o perioada foarte emotionala pentru tine. Ai nevoie sa fi ingrijit de o alta persoana. De asemenea, s-ar putea sa ti se para mancarea mai importanta decat de obicei.









Horoscop pentru femeia din Fecioară

Incearca sa clarifici lucrurile: este foarte important in acest moment. Ai mare grija la sanatatea si dieta ta si organizeaza-te in mod rational. S-ar putea sa te solicite mult.








Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi ti se cere sa iti asumi responsabilitati suplimentare, ceea ce te-ar putea usor seca de energii � eventual sa lucrezi ore suplimentare sau sa ai grija de un membru al familiei mai in varsta. Trebuie sa iti pastrezi o stare de spirit optimista.









Horoscop pentru femeia din Scorpion

Este timpul sa zbori pe aripile vantului de moment si sa pasesti cu pasi mari cu noi energii eliberate din interior si din expterior. Lasa-te sa plutesti si toate lucrurile se vor aranja sit e vor duce la un nivel de echilibru si de miscare care necesita putina gandire. Doar lasa lucrurile sa curga!




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Daca esti deprimat/a azi ia-o mai moale. Nu conteaza de cate ori te lovesti de un obstacol sau succes, in orice situatie conteaza curajul si de cate ori esti pregatit sa te ridici si sa cauti o alta cale.Respectul de sine se poate imbunatati. Foloseste-ti timpul ca pe o experienta menita sa te transforme.




Horoscop pentru femeia din Capricorn

Iti este foarte usor sa oscilezi intre situatii diametral opuse, in special in ceea ce priveste schimbarile importante, pe termen lung si esti pasibil de a face greseli mari daca nu gandesti si regandesti fiecare miscare. Daca poti evita angajamentele importante, atunci ar fi mai bines a o faci, asteptand momentul oportun.





Horoscop pentru femeia din Vărsător

Abordezi cu mult optimism si entuziasm asocierile, parteneriatele si noile experiente pe care le vei avea. Munca in echipa poate sa ajute marile intreprinderi. Te poti astepta ca persoane dinamice sa-ti patrunda in viata in aceasta perioada.








Horoscop pentru femeia din Pești

Iti vor veni multe idei astazi si nu ai nici o activitate sau o directive pe care sa o poti urma. Sigur ca totul se rezuma la decizii informate in acest moment, asa ca ziua de astazi si cele ce vor urma le vei petrece cautand idei pentru a lua o decizie inteleapta.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții