Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 15 Aprilie 2018

Written By NIKE B. on duminică, 15 aprilie 2018 | 06:01


Horoscop pentru femei de azi Duminica 15 Aprilie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

S-ar putea sa ai parte de reclama, mai ales in fata superiorilor sau a colegilor de la locul de munca. S-ar putea sa-ti dai seama ca iti place locul tau de munca sau responsabilitatea pe care ti-o ofera mai mult decat de oibcei si vei avea parte de admiratia unei persoane la care nu te asteptai.


Horoscop pentru femeia din Taur

Trebuie sa ai grija la aparatele electronice care au efect negativ asupra sanatatii tale. S-ar putea sa ai probleme de natura fizica si s-ar putea ca acestea sa fie legate de mediul in care lucrezi.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Iti vei aprecia mult cariera si calitatile practice. Iti place sa rezolvi puzzle-uri si probleme, sa gasesti solutii etc. S-ar putea, chiar, ca si superiorii sa te aprecieze�de fapt, toata lumea.






Horoscop pentru femeia din Rac

Fii sigur ca iti poti da jos ochelarii care te fac sa vezi lumea in roz atunci cand este nevoie. Pe de alta parte, ai capacitatea de a ii face sa vada lumea in roz pe cei care au nevoie, iar o atitudine pozitiva va fi apreciata. Sentimentele frumoase pe care le ai facand asta sunt o recompense in sine, dar de asemenea iti vor adduce si alte recompense, atat pe termen scurt cat si pe termen lung.


Horoscop pentru femeia din Leu

Ce simti tu ca trebuie sa faci si ceea ce trebuie sa faci suntdoua aspecte in conflict in aceasta perioada. Va trebui sa iti faci o lista cu prioritatile si lucrurile importante. Te poti confronta cu urmatoarea problema: vei avea mai multe probleme cu acelasi grad de prioritate. Pornirile emotionale sunt foarte puternice iar comportament copilaros te va elibera si te va consola.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

In aceasta perioada veti avea schimbari in program care va vor afecta planurile sociale. In cel mai rau caz, s-ar putea sa va strice o ocazie romantica importanta. Avansati intuitiv, pentru ca puteti gasi un echilibru, daca va doriti cu adevarat. Poate nu va doriti atat de mult lucrul acesta, ci poate asa va spune mintea dumneavoastra.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Evita situatiile riscante pe plan emotional, daca nu esti pregatit sa ai de-a face cu sentimente care se afla la doua extreme opuse. Pe de alta parte, poti sa gasesti ca este provocator ca vremea chimbatoare iti da perspective noi asupra lumii tale interioare, ducand la noi descoperiri de sine care apar ca un fulger atunci cand te astepti mai putin.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Se pune mult accentul pe relatiile tale apropiate si pe ideea corectitudinii si armoniei in noul ciclu mental al vietii tale. Talentele intelectuale si comunicative ale celor apropiati tie devin din ce in ce mai importante: orice problema de acest fel isi pune amprenta serios.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Energiile tale competitive au atins cote maxime, de aceea este posibil sa apara conflicte legate de orgoliu, in special cu oamenii care sunt in pozitii de comanda. Ai grija, caci asta ar putea avea consecinte negative in viata ta profesionala. Trebuie sa iti controlezi temperamental in legatura in fata opiniei celorlalti.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Poate ca v-ati concentrat prea tare la o singura persoana si ca nu ati primit iubirea si atentia pe care v-ati fi dorit-o in schimb. Aceasta experienta va va deschide inima catre noi posibilitati. Nu uitati ca daca va urmariti problemele in dragoste, aceastea fug. Daca fugiti, insa, va urmaresc ele.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Prea multa incredere si speranta depuse in individul gresit pot duce la o experienta devastatoare. Fie cineva este foarte posesiv cu tine, fie nu iti returneaza aceeasi cantitate de afectiune pe care i-o oferi tu.






Horoscop pentru femeia din Pești

Din punct de vedere artistic, creativ sau spiritual, sunteti foarte inspirat. Imaginatia, intuitia si sensibilitatea psihica sunt ridicate si preferati sa pictati, sa ascultati muzica, sa visati cu ochii deschisi sau sa va puneti diverse dorinte, decat sa participati la unele activitati practice.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții