Horoscop Urania saptamana 14–20 Aprilie 2018 in functia de zodie | Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual - 2019

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 12-18 Ianuarie 2019

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018. Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

sâmbătă, 14 aprilie 2018

Horoscop Urania saptamana 14–20 Aprilie 2018 in functia de zodieHoroscop Urania săptămâna 14–20 Aprilie 2018 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 14–20 Aprilie 2018. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 14–20 Aprilie 2018

Horoscop Urania Berbec

În primele ore ale zilei de 14 aprilie, preocupări, enervări de moment, reacții impulsive. Între 14 aprilie, după ora 06:26′, și dimineața zilei de 16 aprilie, comportamentul Berbecilor poate fi marcat de agitație și nervozitate. Pe 16 aprilie, (ora 05:47′), Luna Nouă în Berbec poate patrona sau genera un eveniment semnificativ în plan personal: o inițiativă, un gest care marchează începutul unei noi preocupări, o discuție esențială care pune premize noi de viață. Între 16 aprilie, după ora 11:51′, și 18 aprilie, la prânz, satisfacția sau bucuria de a fi găsit soluția la o problemă financiară de valoare modestă. Pe 17 aprilie, Kiron va intra în zodia Berbecului și îi va influența în mod special pe cei născuți între a) 1 aprilie – 18 octombrie 1968; b) 30 ianuarie 1969 – 18 martie 1969 pe sectorul casei I, a personalității acestor nativi. Între 18 aprilie, după ora 15:03′, și după-amiaza zilei de 20 aprilie, dialoguri mai bogate în spor de cunoaștere decât în alte perioade. Berbecii vor fi vorbăreți și curioși, poate și pentru că Mercur, revenit, din 16 aprilie la mișcarea directă, va funcționa mai bine decât în ultimele trei săptămâni. Pe 19 aprilie, Saturn va intra în mișcare aparent retrogradă, introducând, până pe 7 septembrie, blocaje și întârzieri în sectorul carierei, funcției și succesului. Pe 20 aprilie, (ora 06:13′), Soarele va intra în zodia Taurului, aducând o dorință de stabilitate materială tradusă prin disponibilitatea de a munci mai mult, de a face economii. Totuși, investițiile nu sunt indicate în acest răstimp. Din 20 aprilie, după ora 17:27′, interes major pentru casă și familie. Dor intens resimțit de cei care se află departe de părinți, de casă, de țară, din varii motive (muncă sau studii în străinătate, ședere îndelungată ori călătorii în afara granițelor).


Horoscop Taur pentru săptămâna 14–20 Aprilie 2018

Horoscop Urania Taur

În primele ore ale zilei de 14 aprilie, posibilă întâlnire cu un prieten drag sau motiv de bucurie/plăcere resimțită de către nativi în urma unui mesaj sau semn de viață primit de la un apropiat. Între 14 aprilie, după ora 06:26′, și dimineața zilei de 16 aprilie, dureri de cap, stare interioară proastă, tulburări de logică, de percepție sau de judecată provocate de o fiziologie defectuoasă a creierului și a organelor de simț localizate la nivelul capului; Luna Nouă în Berbec, din 16 aprilie, va introduce o grabă neînțeleasă, ca rost și motivație, de către nativi care vor avea impresia că o forță puternică îi mână de la spate. Între 16 aprilie, după ora 11:51′, și 18 aprilie, la prânz, Taurii vor fi iar în formă, bucurându-se de primăvară. Pe 16 aprilie, la ora12:21′, Mercur va reveni la mișcarea directă și va introduce mai multă normalitate. Pe 17 aprilie, Kiron va intra în zodia Berbecului și îi va influența pe cei născuți între a) 1 aprilie – 18 octombrie 1968; b) 30 ianuarie 1969 – 18 martie 1969; timp de opt ani, el va opera transformări legate de casa a XII-a (latura ascunsă a existenței lor precum și bolile lungi, cronice sau de origine karmică). Între 18 aprilie, după ora 15:03′, și după-amiaza zilei de 20 aprilie, posibil dialog sau informări cu privire la salariu. Pe 19 aprilie, Saturn va intra în mișcare aparent retrogradă, marcând, până pe 7 septembrie, sectorul conștiinței și al idealurilor, introducând blocaje sau legături puternice cu trecutul care nu le permit să evolueze sau să se adapteze noilor condiții de muncă și de viață. Pe 20 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului, ceea ce va reprezenta un factor important de reechilibrare organică pentru următoarele treizeci de zile. Din 20 aprilie, după ora 17:27′, comportament discret, reticențe față de solicitările care, dacă le-ar da curs, i-ar obliga să-și schimbe modul de viață.
Horoscop Gemeni pentru săptămâna 14–20 Aprilie 2018

Horoscop Urania Gemeni

Aspect nesemnificativ pentru primele ore ale zilei de 14 aprilie. Între 14 aprilie, după ora 06:26′, și dimineața zilei de 16 aprilie, agitație provocată de nevoia de a se întâlni cu mai mulți prieteni, de a organiza sau de a participa la întrunirile grupului din care nativul face parte unde se vor lua decizii importante. Pe 16 aprilie, se va produce faza de Lună Nouă în Berbec care ce va introduce un element de noutate (mesaje de la cunoscuți care pot alarma și enerva), sau de urgență în relațiile cu prietenii. Între 16 aprilie, după ora 11:51′, și 18 aprilie, la prânz, dorință de stabilitate; după atâtea șocuri, surprize și provocări, nativii vor dori să se calmeze, să se „regăsească pe sine”, să mediteze asupra celor întâmplate. Pe 16 aprilie, Mercur va reveni la mișcarea directă ceea ce va da funcțiilor lor cerebrale un plus de vitalitate și mai multă vioiciune mentală. Pe 17 aprilie, Kiron va intra în zodia Berbecului și îi va influența pe cei născuți între a) 1 aprilie – 18 octombrie 1968; b) 30 ianuarie 1969 – 18 martie 1969 pe sectorul relațiilor cu prietenii și a punerii în aplicare a proiectelor personale prin intermediul și cu ajutorul cunoscuților. Între 18 aprilie, după ora 15:03′, și după-amiaza zilei de 20 aprilie, Luna se va afla în semnul lor zodiacal, sporindu-le farmecul personal și calitățile native. Pe 19 aprilie, Saturn va intra în mișcare aparent retrogradă, marcând, până pe 7 septembrie, casa beneficiilor materiale obținute prin intermediul unor persoane. În afara unor blocaje și întârzieri, Saturn ar putea impune revenirea la etapa de început a unui demers. Pe 20 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și le va permite nativilor să-și pună la punct, mai ușor și în condiții optime, condiția fizică. Din 20 aprilie, după ora 17:27′, Luna îi va obliga pe aceștia să ia în calcul nevoia unei economii, renunțarea la o cumpărătură sau alcătuirea unei strategii în vederea unei revendicări salariale.

Horoscop Rac pentru săptămâna 14–20 Aprilie 2018

Horoscop Urania Rac

În primele ore ale zilei de 14 aprilie, frânturi de gând nedus până la capăt stare de spirit ce își are motivația astrală în tranzitele ultimelor două-trei zile. Între 14 aprilie, după ora 06:26′, și dimineața zilei de 16 aprilie, intensă viață socială. Agitație motivată de chestiunile mărunte care se acumulează, stres provocat de ecoul pe care îl vor avea declarațiile, măsurile organizatorice ori opinii exprimate într-un cadru oficial. Luna Nouă în Berbec din 16 aprilie ar putea marca începutul unui nou statut profesional. Între 16 aprilie, după ora 11:51′, și 18 aprilie, la prânz, se pot consolida relațiile cu o persoană de curând cunoscută. Pe 16 aprilie, la ora12:21′, Mercur va reveni la mișcarea directă ceea ce va reprezenta un factor pozitiv în felul de a gândi și vorbi al Racilor, mai ales dacă aceștia au funcții, ranguri și demnități. Pe 17 aprilie, Kiron va intra în zodia Berbecului și le va influența sectorul carierei, a succesului și a realizărilor superioare prin valorificarea meseriei și a calităților personale ale celor născuți între a) 1 aprilie – 18 octombrie 1968; b) 30 ianuarie 1969 – 18 martie 1969. Între 18 aprilie, după ora 15:03′, și după-amiaza zilei de 20 aprilie, aspect puțin relevant. Pe 19 aprilie, Saturn va intra în mișcare aparent retrogradă, marcând până pe 7 septembrie, casa relațiilor parteneriale prin blocarea, anularea, întârzierea sau refacerea fundamentală a principiilor care stau la baza unui document, act, contract pe care nativii trebuie să-l semneze. Posibile răzgândiri cu privire la deciziile pe care nativii intenționează să le ia în plan conjugal; nevoia de a medita și cântări pe îndelete. Pe 20 aprilie, (ora 06:13′), Soarele va intra în zodia Taurului și îi va împinge pe Raci să ceară ajutorul prietenilor. Din 20 aprilie, după ora 17:27′, emotivitate și sensibilitate, înclinația de a reacționa afectiv.

Horoscop Leu pentru săptămâna 14–20 Aprilie 2018

Horoscop Urania Leu

În primele ore ale zilei de 14 aprilie, aspect astral nesemnificativ. Între 14 aprilie, după ora 06:26′, și dimineața zilei de 16 aprilie, chestiuni de conștiință. Leii vor trăi clipe de răzvrătire împotriva constrângerilor sau limitelor personale care îi împiedică să-și pună în aplicare proiectele, visele și speranțele. Nevoia de a-și depăși condiția va fi amplificată de Luna Nouă în Berbec, din 16 aprilie. Între 16 aprilie, după ora 11:51′, și 18 aprilie, la prânz, posibilă stabilizare într-o funcție sau într-o postură publică. Pe 16 aprilie, la ora12:21′, Mercur va reveni la mișcarea directă ceea ce le va permite nativilor să se exprime fluent și convingător dar le va induce, totodată, nervozitate, vehemență și plăcerea de a stârni controverse. Pe 17 aprilie, Kiron va intra în zodia Berbecului și îi va influența în mod special pe cei născuți între a) 1 aprilie – 18 octombrie 1968; b) 30 ianuarie 1969 – 18 martie 1969 pe sectorul conștiinței, idealurilor, atașamentelor superioare, credinței și convingerilor despre lume și viață. Între 18 aprilie, după ora 15:03′, și după-amiaza zilei de 20 aprilie, dialoguri superficiale, plăcerea de a se pierde în povești. Pe 19 aprilie, Saturn va intra în mișcare aparent retrogradă, marcând, până pe 7 septembrie, casa muncii cu ipostaze stringente ori cu interdicții de natură administrativă, legislativă, organizatorică. În planul sănătății, tranzitul va patrona recuperarea lentă și hipofuncția organelor legate de semnul Capricornului. Pe 20 aprilie, (ora 06:13′), Soarele va intra în zodia Taurului și va spori dorința Leilor de a-și demonstra autoritatea în exercitarea funcției sau competența în plan profesional. Din 20 aprilie, după ora 17:27′, discrete disfuncții organice legate de metabolism (digestie, fiziologia stomacului și a duodenului ori a pancreasului) și de sistemul osos; atitudine morocănoasă pe fondul unei suferințe fizice.
Horoscop Fecioară pentru săptămâna 14–20 Aprilie 2018

Horoscop Urania Fecioara

În primele ore ale zilei de 14 aprilie, intenții bune în relațiile parteneriale. Între 14 aprilie, după ora 06:26′, și dimineața zilei de 16 aprilie, posibile conflicte în jurul unui bun, al unui avantaj sau a unei sume de bani cuvenite nativului. Nerăbdarea și ostilitatea față de proceduri, oameni și evenimente vor fi provocate și amplificate de Luna Nouă în Berbec, care va avea loc pe 16 aprilie. Între 16 aprilie, după ora 11:51′, și 18 aprilie, la prânz, moment al atașamentelor față de oameni și idei ori față de premizele sociale, culturale, filosofice, religioase în care nativul se regăsește și cu al căror substrat rezonează. Pe 16 aprilie, la ora12:21′, Mercur va reveni la mișcarea directă ceea ce va mai limpezi felul nativilor de a se exprima, de a argumenta și de a purta o discuție în contradictoriu. Pe 17 aprilie, Kiron va intra în zodia Berbecului și îi va influența în mod special pe cei născuți între a) 1 aprilie – 18 octombrie 1968; b) 30 ianuarie 1969 – 18 martie 1969 pe sectorul casei banilor, bunurilor materiale și al avantajelor primite de la persoane particulare sau de la instituții în urma unor partaje, moșteniri, litigii. Între 18 aprilie, după ora 15:03′, și după-amiaza zilei de 20 aprilie, Fecioare vor fi preocupate de imaginea lor publică; aspect șubred prin frivolitate. Pe 19 aprilie, Saturn va intra în mișcare aparent retrogradă, marcând până pe 7 septembrie, casa sentimentelor și a relațiilor sentimentale ori a relațiilor dintre părinți și copii. Nota generală va fi de înstrăinare, de răceală afectivă sau chiar de ruptură. Pe 20 aprilie, (ora 06:13′), Soarele va intra în zodia Taurului, permițându-le Fecioarelor să-și identifice nevoile în consolidarea unui plan de viață pe termen lung. Din 20 aprilie, după ora 17:27′, Fecioarele vor fi circumspecte sau chiar prudente cu cei care le-au dat motive să se îndoiască de onestitatea lor.
Horoscop Balanță pentru săptămâna 14–20 Aprilie 2018

Horoscop Urania Balanta

În primele ore ale zilei de 14 aprilie, aspect astral fără semnificații speciale. Între 14 aprilie, după ora 06:26′, și dimineața zilei de 16 aprilie, dinamică periculoasă a relațiilor parteneriale. Chiar și discuțiile obișnuite pot evolua spre ceartă din incapacitate a partenerilor de a se înțelege, de a avea disponibilitate să asculte argumentele sau punctul de vedere al celuilalt, predispoziție amplificată de Luna Nouă în Berbec, care se va produce în ziua de 16 aprilie, și care va avea darul de a răscoli antipatiile mai vechi. Aspect delicat pentru toate tipurile de confruntare în instanță (audiere de martori, pledoarie pe fond, acuzare și/sau apărare, depunere de documente, probe, concluzii, cereri, apeluri, aplicare a unei hotărâri judecătorești). Între 16 aprilie, după ora 11:51′, și 18 aprilie, la prânz, posibilă atenție sau dar care face plăcere. Pe 16 aprilie, , Mercur va reveni la mișcarea directă ceea ce va spori vigoarea conflictelor și radicalismul atitudinilor. Pe 17 aprilie, Kiron va intra în zodia Berbecului și îi va influența pe cei născuți între a) 1 aprilie – 18 octombrie 1968; b) 30 ianuarie 1969 – 18 martie 1969 pe sectorul relațiilor parteneriale (căsnicie, afaceri, contracte, procese, dușmani). Între 18 aprilie, după ora 15:03′, și după-amiaza zilei de 20 aprilie, Balanțele vor dori să-și sporească bagajul de cunoștințe, să se informeze sau să aducă la zi un set de informații. Pe 19 aprilie, Saturn va intra în mișcare aparent retrogradă, marcând până pe 7 septembrie, casa a IV-a a relațiilor de familie, a chestiunilor casnice, domestice, locative ori a patrimoniului și a averii pe care le va supune unor limitări, restricții sau disfuncționalități. Pe 20 aprilie, (ora 06:13′), Soarele va intra în zodia Taurului, sporind interesul pentru un venit sau un câștig. Din 20 aprilie, impact afectiv al unor evenimente socio-profesionale.Horoscop Scorpion pentru săptămâna 14–20 Aprilie 2018

Horoscop Urania Scorpion

În primele ore ale zilei de 14 aprilie, aspect puțin relevant. Între 14 aprilie, după ora 06:26′, și dimineața zilei de 16 aprilie, starea de sănătate va fi marcată de enervări cu sau fără un motiv justificat, agitație, puseuri de hipertensiune. Luna Nouă în Berbec, din 16 aprilie dimineață, va crea situații delicate la locul de muncă unde conflictele s-ar putea ține lanț sau s-ar putea dezlănțui pe fondul unor tensiuni mai vechi. Între 16 aprilie, după ora 11:51′, și 18 aprilie, la prânz, dorință de a tempera relațiile parteneriale intrate în criză. Posibile informații care îl pun pe jar și îl obligă pe câte un nativ să riposteze vehement mai ales că, pe 16 aprilie, Mercur va reveni la mișcarea directă și le va permite Scorpionilor o mare disponibilitate în a găsi răspunsuri și a da replici. Pe 17 aprilie, Kiron va intra în zodia Berbecului și îi va influența în mod special pe cei născuți între a) 1 aprilie – 18 octombrie 1968; b) 30 ianuarie 1969 – 18 martie 1969 pe casa muncii și a sănătății, a relațiilor cu unchii și mătușile. Între 18 aprilie, după ora 15:03′, și după-amiaza zilei de 20 aprilie, informații vagi sau superficiale despre o chestiune materială care îi interesează pe nativi. Pe 19 aprilie, Saturn va intra în mișcare aparent retrogradă, marcând, până pe 7 incapacitatea de a face față unui efort, întoarcerea la un stadiu anterior de pregătire, repetarea unui examen, etc. Pe 20 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și le va permite unora, doar în următoarele zece zile, să stabilească o relație armonică sau să consolideze un parteneriat. Din 20 aprilie, Luna se va afla în casa ideilor superioare, a credinței și moralei făcându-i pe Scorpioni apți să mediteze asupra unor situații speciale din viața lor. Deplasări amânate, întârziate, complicate sau care se desfășoară sub semnul stresului și poate chiar al unei indispoziții organice.
Horoscop Săgetător pentru săptămâna 14–20 Aprilie 2018

Horoscop Urania Săgetător

În primele ore ale zilei de 14 aprilie, context astral puțin semnificativ. Între 14 aprilie, după ora 06:26′, și dimineața zilei de 16 aprilie, discordie între iubiți, certuri între părinți și copii, stres emoțional, conflict interior, revoltă în fața unor evidențe care dezvăluie o realitate, un comportament sau un caracter cu care nativii nu pot fi de acord și care îi obligă să ia atitudine. Luna Nouă în Berbec din 16 aprilie îi va face pe Săgetători „să ia foc”, să devină intransigenți și revendicativi. Între 16 aprilie, după ora 11:51′, și 18 aprilie, la prânz, efort de ține sub control o situație neclară la locul de muncă. Dorința de a nu complica lucrurile sau de a elimina niște suspiciuni. Capacitate bună a organismului de a face față la oboseală, rutină, suprasolicitare. Pe 16 aprilie, la ora12:21′, Mercur va reveni la mișcarea directă și va da felului lor de a se exprima un stil aparte, combativ și, deseori, subiectiv, de a privi și înțelege lucrurile. Pe 17 aprilie, Kiron va intra în zodia Berbecului și îi va influența în mod special pe cei născuți între a) 1 aprilie – 18 octombrie 1968; b) 30 ianuarie 1969 – 18 martie 1969 pe sectorul casei sentimentelor, a poveștilor de dragoste, a relațiilor cu copii, a creativității dar și a speculațiilor financiare, a jocurilor sau plăcerilor vieții. Între 18 aprilie, după ora 15:03′, și după-amiaza zilei de 20 aprilie, slabe șanse de a stabili un dialog profitabil în plan relațional. Pe 19 aprilie, Saturn va intra în mișcare aparent retrogradă, marcând, până pe 7 septembrie, casa banilor proveniți din muncă și efort personal, cu dificultăți, blocaje sau amânări/întârzieri a plăților cuvenite. Pe 20 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și va permite o bună refacere a organismului după afecțiuni curente. Din 20 aprilie, atașamente fașă de bunuri materiale sau obiecte mai puțin importante dar cu valoare sentimentală.Horoscop Capricorn pentru săptămâna 14–20 Aprilie 2018

Horoscop Urania Capricorn

În primele ore ale zilei de 14 aprilie, posibile informații care liniștesc sau fac plăcere. Între 14 aprilie, după ora 06:26′, și dimineața zilei de 16 aprilie, enervări provocate de disfuncțiile casnice ori de stricarea raporturilor chiriaș/proprietar; posibilă tulburare de posesie. Pe 16 aprilie, când va avea loc Luna Nouă în Berbec, nu vor fi excluse nici certurile între rude sau între nativi și unul sau ambii părinți pe tema administrării unui patrimoniu comun. Între 16 aprilie, după ora 11:51′, și 18 aprilie, la prânz, nostalgii și „doruri multe”, chef de stabilizare într-o relație afectivă, dorința de a avea relații plăcute, cu cei dragi bazate pe gusturi comune. Sensibilitate în plan artistic și interpretativ. Pe 16 aprilie, Mercur va reveni la mișcarea directă și le va permite Capricornilor să afirme scurt și cuprinzător ceea ce vor și ceea ce gândesc. Pe 17 aprilie, Kiron va intra în zodia Berbecului și îi va influența în mod special pe cei născuți între a) 1 aprilie – 18 octombrie 1968; b) 30 ianuarie 1969 – 18 martie 1969 pe sectorul casei a IV-a, a relațiilor cu părinții, cu rudele în vârstă, a casei și gospodăriei, a vieții domestice, a tradițiilor și al strămoșilor. Între 18 aprilie, după ora 15:03′, și după-amiaza zilei de 20 aprilie, nu luați în serios bursa zvonurilor la locul de muncă. Pe 19 aprilie, Saturn va intra în mișcare aparent retrogradă, marcând până pe 7 septembrie, casa a I, a personalității lor, inducând numeroase momente de blocaj sau chiar abandon al unei premize de viață. Pe 20 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului, ceea ce va accentua dorința de a se înfrupta din t plăcerile vieții, mai ales din cele simple și la îndemâna lor: mâncare, vin, muzică, dans, petreceri, veselie, senzualitate. Din 20 aprilie, după ora 17:27′, ostilitate față de orice tip de solicitare la dialog, negociere, mediere.
Horoscop Vărsător pentru săptămâna 14–20 Aprilie 2018

Horoscop Urania Vărsător

În primele ore ale zilei de 14 aprilie, context astral nesemnificativ. Între 14 aprilie, după ora 06:26′, și dimineața zilei de 16 aprilie, schimburile de idei și dialogurile tind să degenereze în conflict. Nativii nu prea au măsură și ripostează disproporționat. Chiar dacă, pe fond, au dreptate sau sunt motivați să riposteze, totuși, felul în care se vor exprima nu va fi acceptat de către cei vizați. Pe 16 aprilie, când va avea loc Luna Nouă în Berbec, nervozitatea Vărsătorilor va atinge cote maxime. Pe acest fundal astral nu sunt indicate deplasările în timpul cărora se pot produce incidente și conflicte cu autoritățile rutiere și nu numai. Context extrem de prost pentru examene și verificarea cunoștințelor. Între 16 aprilie, după ora 11:51′, și 18 aprilie, la prânz, dorință de calm și echilibru familial; nativii vor dori să se retragă în tihna căminului pentru a se reechilibra. Pe 16 aprilie, la ora12:21′, Mercur va reveni la mișcarea directă dar nu va face decât să susțină și mai intens controversele și disputele ivite în această perioadă. Pe 17 aprilie, Kiron va intra în zodia Berbecului și îi va influența în mod special pe cei născuți între a) 1 aprilie – 18 octombrie 1968; b) 30 ianuarie 1969 – 18 martie 1969 pe sectorul casei a III-a a comunicării, a educației (mica școlaritate), a deplasărilor de scurtă durată sau pe distanțe mici, a asimilării și transferului de idei și cunoștințe (inclusiv examene). Între 18 aprilie, după ora 15:03′, și după-amiaza zilei de 20 aprilie, superficialitate afectivă. Pe 19 aprilie, Saturn va intra în mișcare aparent retrogradă, marcând, până pe 7 septembrie, casa a XII-a, fără a complica mai mult decât a făcut-o până acum sectorul mister al vieții, acționând în planul sănătății în funcției de harta natală. Pe 20 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și va intensifica dorința Vărsătorilor de a spori confortul și beneficiul patrimonial și/sau locativ. Din 20 aprilie, după ora 17:27′, posibile stări proaste organice pe fond metabolic, digestiv.

Horoscop Pești pentru săptămâna 14–20 Aprilie 2018

Horoscop Urania Pești

În primele ore ale zilei de 14 aprilie, stare psihică și organică bună, armonică. Între 14 aprilie, după ora 06:26′, și dimineața zilei de 16 aprilie, enervări din cauza unor încurcături bănești sau din cauza unor informații cu privire la eventualitatea unor modificări salariale care i-ar dezavantaja. Pe 16 aprilie, va avea loc Luna Nouă în Berbec, ceea ce poate anunța începutul unei etape noi în plan financiar sau salarial. Dar, evenimentul nu e de natură să-i încânte. Între 16 aprilie, după ora 11:51′, și 18 aprilie, la prânz, capacitate de a gândi și vorbi cu calm, cu răbdare, poate chiar cu multă stabilitate interioară în ciuda unor posibile provocări exterioare. Capacitate bună de învățare și redare a cunoștințelor. Deplasări de scurtă durată care fac plăcere sau în cadrul cărora Peștii își ating scopul propus. Pe 16 aprilie, la ora12:21′, Mercur va reveni la mișcarea directă ceea ce le va provoca destulă agitație mentală. Uneori, nativii nu se vor abține și vor spune ceea ce gândesc fără menajamente sau diplomație. Pe 17 aprilie, Kiron va intra în zodia Berbecului și îi va influența în mod special pe cei născuți între a) 1 aprilie – 18 octombrie 1968; b) 30 ianuarie 1969 – 18 martie 1969 pe sectorul casei banilor obținuți din muncă proprie. Între 18 aprilie, după ora 15:03′, și după-amiaza zilei de 20 aprilie, predispoziție spre evadare din universul casnic în spații ale imaginarului și ale fanteziei. Pe 19 aprilie, Saturn va intra în mișcare aparent retrogradă, marcând, până pe 7 septembrie, casa prietenilor unde nu va face mai mult rău decât a făcut până acum, tăind numeroase punți relaționale. Pe 20 aprilie, (ora 06:13′), Soarele va intra în zodia Taurului și le va spori, pentru o lună calitățile artistice și harul personal. Din 20 aprilie, după ora 17:27′, emotivitate și sensibilitate sporită, dor, nostalgii, chef de tandrețe.
Horoscop Urania saptamana 14–20 Aprilie 2018

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Statistici T5