Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 29 Aprilie 2018

Written By NIKE B. on duminică, 29 aprilie 2018 | 10:19


Horoscop pentru femei de azi Duminica 29 Aprilie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

E clar… astazi nu este cea mai buna zi pentru tine. Nu e nici un dubiu ca te simti rau datorita exceselor facute in ultimul timp. Nu poti sa blamezi pe nimeni pentru aceste dureri de cap si de stomac, in afara de tine. Incearca sa nu-ti rasfrangi sentimentele asupra celor din jur. Roaga-I doar sa te lase in pace, pentru ca starea pe care o ai va trece in curand.


Horoscop pentru femeia din Taur

Nu reusesti sa iti ascunzi zambetul larg de pe fata, provocat de noua ta relatie. Te-ai entuziasmat destul de mult si persoana aia rece si greu de urnit pare ca a fost inlocuita cu una calda, mereu bine dispusa si optimista. Te prinde bine noua postura!


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Actuala configuratie astrala te trimite in fuga la stilist, la un salon de bronzat si la cumparaturi de haine noi. Cineva te va afecta asa de mult ca vei vrea sa faci toate aceste lucruri pe care altfel le consideri triviale preferand in schimb sa-ti ascuti puternica minte. Astazi e o exceptie, esti in alerta de grad maxim!





Horoscop pentru femeia din Rac

Daca esti obisnuita sa reiei la nesfarsit vechile subiecte de discutie, atunci afla ca ti-ar prinde bine sa te muti in cercuri noi de oameni, mai ales cu prezenta configuratie planetara. Puteti avea atunci sansa de a intalni pe cineva care, in mod sigur va incurajeaza sa vorbiti, in principal din apreciere sincera pentru frumoasa infatisare si atitudinea degajata de viata.

Horoscop pentru femeia din Leu

Nu strica daca tii pe cineva pe ganduri, iar acest joc este unul la care te pricepi destul de bine. Astrele iti maresc abilitatea de a tine mingea la tine in teren, prin incurajarea de acomunica atat de mult cat sa tii persoana apropiata in asteptare; dar nu atat de mult incat sa iti dezvalui sentimentele sau secretele. Astazi te joci de-a soarecele si pisica.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi te vei simti putin frustrate. Exista locuri in care ai putea sa te duci, oameni pe care sa-i vezi, dar se pare ca nu prea ai chef sa iesi din casa. Responsabilitatile tale se afla in casa acum, iar situatia nu se va schimba pentru ceva timp. Ai putea, totusi, sa-ti planuiesti o serie de mini-vacante fara prea mult efort. Incearca sa dai comanda de mancare si bucura-te de un film bun.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Fara nici o indoiala, astazi e rost de multa munca prin casa. Astrele iti arata ca azi esti inclinat sa-ti faci casa sa arate cat se poate de bine. Dar nu este neaparat sa faci totul astazi. Decat sa freci pardoseala sis a stergi praful si geamurile, de ce sa nu investesti in niste mici articole decorative, care ar putea sa dea un aer deosebit incaperii?







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astrele arata ca lucrurile nu vor merge exact asa cum ati planuit in ceea ce priveste dragostea. Ai putea sa ai anumite idei sau chiar o intalnire aranjata, darn u vor iesi asa cum iti imaginezi. Lucruri neasteptate pot sa se intample iar ele nu fac decat sa duca la o relatie frumoasa si pozitiva. Pregateste-te sa mergi cum te duce vantul.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Atmosfera cereasca poate indica faptul ca o relatie poate foarte usor sa scape de sub control. Cu cat incerci sa gasesti ratiuni logice in aceasta privinta, cu atat ti se pare mai de neinteles situatia in care te afli. Acum nu vei avea posibilitatea sa primesti toate raspunsurile pe care ti le-ai dori, dar ai putea sa faci liniste si sa te gandesti la ce au de spus sentimentele cele mai adanci.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Pozitia planetelor e excitanta si controversiala si in fapt se poate sa ameninte sa schimbe obisnuita ta imagine de persoana senzuala, realista si linistita. Incearca sa te aranjezi altfel si surprinde-i pe cei care credeau ca te cunosc bine - daca indraznesti. Fi originala si s-ar putea sa te incanti si pe tine.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Orice merge in actuala configuratie astrala. Daca vei iesi in oras la o petrecere aproape sigur vei intalni pe cineva la fel de libertin si nesuferit ca si tine. Veti putea sta in colt si sa discutati despre idealurile voastre si rutina pe care trebuie sa le practicati pentru a pastra normalitatea plictisitoare in cote suportabile si pentru a putea sa va distrati de minune.







Horoscop pentru femeia din Pești

Ceea ce a inceput ca o relatie promitatoare, pare sa se fi transformat intr-o lista de critici si motive pentru a o termina. Energia planetelor incearca sa te incurajeze sa devii mai generos si mai deschis la suflet. Incearca sa nu vezi doar greselile si imperfectiunile; in schimb, uita-te la tot ce e special si care v-a unit in prima instanta. Aceste lucruri au fost incetosate in ultimul timp.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții