Horoscopul Săptămânii 18-24 martie 2024

Horoscop Urania Provocări pentru Săptămâna 18-24 martie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodi...

Horoscop Urania saptamana 28 Aprilie–4 Mai 2018 in functia de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 28 aprilie 2018 | 06:32



Horoscop Urania săptămâna 28 Aprilie–4 Mai 2018 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 28 Aprilie–4 Mai 2018. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 28 Aprilie–4 Mai 2018

Horoscop Urania Berbec

Între 28 și 29 aprilie dimineața, dispute, confruntări sonore. Nativii vor avea intervenții de un subiectivism accentuat. Nu este un moment bun pentru discuții unde va fi nevoie de măsură, diplomație sau atenție la detalii. Între 29 aprilie, după ora 09:12‘, și 1 mai după-amiaza, spaimă de a nu pierde un bun, de a nu rata o șansă materială, ipostază amplificată și de Luna Plină în Scorpion din 30 aprilie. Răstimpul aduce în prim-plan o chestiune financiară întocmită în neregulă mai demult care, acum începe să producă efecte. Moment total neindicat pentru vânzări, cumpărări, promisiuni referitoare la o tranzacție indiferent de valoarea ei. În dorința lor de a se stabiliza din punct de vedere material, nu este indicat să se implice în „învârteli”, „combinații” și afaceri tulburi în speranța că, fie și cu asumarea unui risc, vor câștiga, la un moment dat, o sumă de bani. O înșelătorie mai veche poate ieși, acum, la iveală. Între 1 mai, după ora 17:20‘, și zorii zilei de 4 mai, gânduri și sentimente stârnite de o relație cu cineva care se află departe de locul în care trăiește nativul. Dorință de a călători, de a face schimbări de peisaj (deplasări, excursii, strămutări în străinătate) dar și informații contradictorii, din categoria surprizelor. Pe 4 mai, după ora 04:16‘, cariera le va impune un program de lucru riguros și, eventual, încărcat. Nativii vor face efortul de a fi la înălțimea unui moment important asumându-și un proiect major; situații menite să-l destabilizeze pe câte un Berbec care a avut sau are încă funcție, rang, demnitate. Venus continuă să funcționeze în favoarea nativilor în sectorul deplasărilor pe distanțe mici (excursii, vizite, deplasări pe termen scurt); noroc la dialoguri, informări, situații în care Berbecii trebuie să se exprime în cadrul unui colectiv (ședință, conferință, interviu, examen, test).



Horoscop Taur pentru săptămâna 28 Aprilie–4 Mai 2018

Horoscop Urania Taur

Între 28 și 29 aprilie dimineața, informații de natură să bucure sau să sugereze o echilibrare a relațiilor de muncă. Discuții profitabile cu șefii în vederea obținerii unui salariu convenabil. Totuși, în acest răstimp, nativii pot avea insomnii, migrene, agitație sau grija zilei de mâine. Între 29 aprilie, după ora 09:12‘, și 1 mai după-amiaza, tensiuni mocnite în plan partenerial. Nativii vor nutri sentimente profunde de nemulțumire și de dezamăgire, provocate de soț/soție, partener de proiect, asociat, colaborator; Taurii pot dezvolta sentimente negative din cauza conflictelor anterioare care nu s-au rezolvat, a relațiilor incorecte, a abuzurilor la care aceia s-au dedat. Pe 30 aprilie, Luna Plină în Scorpion va amplifica aceste contradicții permițând tensiunilor acumulate să țâșnească sub forma unui val de reproșuri, de atacuri verbale motivându-i să ia măsuri speciale de protecție personală (a banilor, a bunurilor, a unui statut, a imaginii). Etapă negativă pe fond în cazul proceselor și litigiilor. Între 1 mai, după ora 17:20‘, și zorii zilei de 4 mai, nevoia de a apela la soluții oficiale pentru a rezolva o chestiune de ordin material (contacte, angajamente scrise și confirmate de apostila unui notariat, adeverințe eliberate de instituțiile statului). Noroc sau șansă de a intui o manieră adecvată de a acționa în beneficiul material personal. Din 4 mai, după ora 04:16‘, abordare curajoasă a unor secvențe neplăcute la capitolul conștiință, ideal, proiecte de perspectivă. Nativii „își vor lua inima în dinți” și vor dori să pună ordine în ideile destabilizate de tot felul de piedicile din planul vieții personale (vârstă, stare de sănătate, obligații de familie, studii incomplete, carențe de pregătire profesională) sau a neputințelor provocate de barierele instituționale, legale și administrative.








Horoscop Gemeni pentru săptămâna 28 Aprilie–4 Mai 2018

Horoscop Urania Gemeni

Între 28 și 29 aprilie dimineața, dorință de relaxare, atitudine evazivă față de efort și implicare în activități solicitante fizic sau psihic. Atitudine neserioasă față de un partener de aventură: în intenția lor, Gemenii nu vor dori să ia lucrurile în serios, să se angajeze într-o relație stabilă; curiozitate, jocuri sentimentale, frivolitate, mondenitate. Context bun pentru interpreții care evoluează în fața publicului „în direct”, prin spontaneitate, expresivitate, fler, intuiție și bună capacitate de exprimare vocală. Între 29 aprilie, după ora 09:12‘, și 1 mai după-amiaza, cele două case ale sănătății vor fi puse la încercare de Lună care, pe 30 aprilie, se va afla în ipostaza de Lună Plină în Scorpion, ceea ce va spori factorii de risc cu privire la un eventual dezechilibru endocrin, la starea de sănătate a aparatului urinar, a aparatului genital, la posibilele infecții pe aceleași segmente anatomo-fiziologice cărora li se adaugă și un factor infecțios la nivelul sinusurilor, dentiției, maxilarului inferior, a laringelui sau faringelui (răceală, gripă, viroză). Relații pline de nemulțumire, stres și disconfort la locul de muncă; posibile șicane sau învinuiri formulate de șefi și/sau colegi în încercarea de a-i destabiliza. Între 1 mai, după ora 17:20‘, și zorii zilei de 4 mai, tentativa de a introduce o nuanță principială sau corectă în abordarea partenerilor de orice fel. Comportament amabil, îngăduitor, vădind o mare putere de a se adapta la exigențele momentului în orice tip de dialog sau activitate desfășurată în comun. Pe 4 mai, după ora 04:16‘, Luna își va începe traseul prin casa beneficiilor materiale dar nu va genera o destindere ci, dimpotrivă, va accentua preocupările nativilor în dorința lor de a „urni” lucrurile, de a debloca niște interdicții sau ostilități.

Horoscop Rac pentru săptămâna 28 Aprilie–4 Mai 2018

Horoscop Urania Rac

Între 28 și 29 aprilie dimineața, tensiuni în familie sau, în absența discuțiilor în contradictoriu, disconfort emoțional din cauza suprasolicitării, din suprapunerea obligațiilor socio-profesionale cu cele personale sau de familie. Între 29 aprilie, după ora 09:12‘, și 1 mai după-amiaza, stări de spirit încărcate de o emotivitate sporită, de melancolie, amintiri triste, predispoziție spre lacrimi ori spre o abordare excesiv de sentimentală. Unele persoane vor avea impresia că sunt persecutate de o persoană dragă lor; riscul de a se confrunta cu trăiri marcate de gelozie, de ambiția de a demonstra ceva, de a se răfui, de a se răzbuna ori de a se de crampona de o relație. Aceste stări răscolitoare vor fi amplificate de Luna Plină din 30 aprilie care se va produce pe casa a V-a, împingându-i, astfel, pe Raci (mai ales pe femei) să comită erori de evaluare și să dea o interpretare dramatică unei atitudini, unui comportament sau unei afirmații, adică celebrul „a lua lucrurile „în tragic”. Între 1 mai, după ora 17:20‘, și zorii zilei de 4 mai, posibilitatea de a valorifica o informație sau de a lua o decizie pe baza unui sfat, a unei sugestii, a unei intuiții personale cu privire la o stare de lucruri în derulare la locul de muncă. Pe 4 mai, după ora 04:16‘, Luna va începe să tranziteze casa a VII-a a relațiilor parteneriale, atât de cooperare cât și conflictuale, introducând un accent împovărător ori de câte ori acești nativi vor încerca să abordeze un partener de viață sau un colaborator. De reținut marcajul astral al întregii săptămâni asupra casei a XI-a, unde nativii pot opera detașări sau delimitări radicale de unii prieteni; criză relațională, mai ales în prejma zilei de 30 de aprilie. Se menține tumultul social care îi motivează să se implice activ, în plan public sau profesional, într-o bătălie de principii sau de interese.









Horoscop Leu pentru săptămâna 28 Aprilie–4 Mai 2018

Horoscop Urania Leu

Între 28 și 29 aprilie dimineața, tendința de a menține echilibrul în dialoguri, schimburi de impresii sau în felul de a formula dorințe și indicații. Mici oportunități de a se relaxa (excursii sau activități de divertisment în aer liber). Între 29 aprilie, după ora 09:12‘, și 1 mai după-amiaza, motive de îngrijorare sau amărăciuni provocate de situația specială a cuiva din familie (o boală, un necaz) care îl obligă pe nativ să-i fie alături dar, mai mult din punctul de vedere al susținerii morale, pentru că, practic, acesta nu va avea mijloacele reale pentru a interveni în remedierea situației. În alt plan existențial, nativii pot trăi clipe de frică privitoare la statutul și/sau viitorul averii lor, a unor bunuri comune, de familie. Relațiile sociale pot fi, și ele, subiectul unei presiuni astrale speciale pe fondul fazei de Lună Plină care se va produce, în acest sector, în ziua de 30 aprilie. Leii vor face un efort special pentru a se „menține la suprafață” și a nu fi învinși de un adversar sau vulnerabilizați de turnurile unei vieți publice solicitante și riscante, abordate pieptiș. Între 1 mai, după ora 17:20‘, și zorii zilei de 4 mai, stare de exaltare: Leii vor dori să se relaxeze, să trăiască din plin bucuriile simțurilor. Unii vor excela în practicarea sporturilor de întreținere sau de performanță. Chef de aventuri, de situații speciale, provocatoare care să le permită să-și etaleze calitățile personale și să-și demonstreze valoarea. Artiștii, interpreții, creatorii din toate genurile vor da dovadă de o mare ambiție, fiind motivați de dorința de a cuceri premii, simpatia publicului, de a „da lovitura de maestru”, motiv pentru care se vor concentra pentru a face demonstrații de forță. Pe 4 mai, după ora 04:16‘, se va afla în casa muncii și va spori sarcinile de serviciu, indispoziția creată de nevoia de a face sacrificii de timp și alte preocupări: constrângeri profesionale.









Horoscop Fecioară pentru săptămâna 28 Aprilie–4 Mai 2018

Horoscop Urania Fecioara

Între 28 și 29 aprilie dimineața, situația financiară, de ultim moment, impune nevoia unei echilibrări prin diferite soluții practice (economie, desfășurarea unei activități alternative sau suplimentare pentru a câștiga bani în plus, o tranzacție, etc.). Între 29 aprilie, după ora 09:12‘, și 1 mai după-amiaza, comunicarea se va afla într-o ipostază critică sau chiar periculoasă, în funcție și de viața sau activitatea fiecărui nativ, care va fi obligat să se exprime într-un context public, oficial dar care nu va fi în largul lui, fiind constrâns de împrejurări să evite subiectele delicate și să desfășoare adevărate strategii pentru a se feri de riscul unor afirmații periculoase ori pentru a se apăra. Context defavorabil examenelor dar și deplasărilor în contextul cărora Fecioarele ar putea suferi o pagubă provocată, mai ales, prin pierderea sau furtul unor bunuri sau bani. Apogeul acestei secvențe nefavorabile va fi atins în preajma zilei de 30 aprilie, când se va produce Luna Plină în Scorpion, care va exercita un patronaj astral pe axa caselor III-IX. Între 1 mai, după ora 17:20‘, și zorii zilei de 4 mai, intervenții energice în regimul patrimonial, locativ, funciar sau activități intense, de ordin casnic, domestic. O chestiune care îi privește deopotrivă pe ei și familia din care fac parte îi poate implica într-un demers administrativ sau juridic. Pe 4 mai, după ora 04:16‘, Luna va începe să tranziteze sectorul sentimentelor care va continua să fie un sector precar în ansamblul existenței acestor nativi care nu vor găsi niciun motiv de bucurie și relaxare și care se vor ține departe de efuziunile sentimentale după cum, nici relația părinților cu copiii nu va fi una armonioasă ci una apăsătoare, cu multe nemulțumiri exprimate sau trăite în tăcere și discreție, de-o parte și de alta.



Horoscop Balanță pentru săptămâna 28 Aprilie–4 Mai 2018

Horoscop Urania Balanta

Între 28 și 29 aprilie dimineața, Balanțele vor simți nevoia intensă de a rămâne calmi, de a se echilibra, de a nu răspunde provocărilor, de a nu se „lăsa duși de valul” emoțiilor. Între 29 aprilie, după ora 09:12‘, și 1 mai după-amiaza, nemulțumiri sau revolte provocate de actualul statut salarial, de schimbările ce se preconizează la locul de muncă care le-ar putea afecta veniturile. Enervarea ar putea atinge maxime în preajma zilei de 30 aprilie când se va produce Luna Plină în Scorpion dacă vor constata că au fost „duși de nas” atât într-o relație personală cât și într-una oficială și care vor avea ca primă consecință pierderea unei sume de bani. Cum acest aspect angajează și casa a VIII-a a moștenirilor, darurilor, transferurilor de bani și bunuri, conflict provocat de riscul de a pierde aceste avantaje scontate. Între 1 mai, după ora 17:20‘, și zorii zilei de 4 mai, vor – nu vor, nativii ar putea fi implicați în dialoguri intense. Unii ar putea să se prezinte la examene și forme legale de verificare a pregătirii lor școlare sau profesionale. Pe fond, contextul este destul de favorabil, poate cu unele mici piedici sau hop-uri ce pot fi trecute dacă vor fi atenți și vor împiedica derapajele unor situații ce se pot complica de la o clipă la alta. Posibilă bucurie provocată de o călătorie sau o deplasare cu scop de divertisment. Pe 4 mai, după ora 04:16‘, Luna își va începe tranzitul prin casa a V-a, alăturându-se planetelor care tranzitează Capricornul ceea ce ar putea accentua o disfuncție casnică, o situație complicată în familie care durează de ceva timp. Asupra casei parteneriatului va acționa, întreaga săptămână, marcajul celor trei planete în tranzit prin Berbec ceea ce poate amplifica, în chip nedorit, disputele și radicalizarea atitudinii lor și a preopinenților.







Horoscop Scorpion pentru săptămâna 28 Aprilie–4 Mai 2018

Horoscop Urania Scorpion

Între 28 și 29 aprilie dimineața, mecanisme psihice care pun sufletul și mintea la grea încercare. Nativii nu se pot desprinde de amintirea unor situații de viață prin care au trecut și, în ciuda efortului de a nu reacționa prea brutal, organismul nativilor se va resimți de pe urma acestor „recuperări ale trecutului” și, ori de câte ori vor încerca să privească în viitor, o temere le va tăia entuziasmul. Între 29 aprilie, după ora 09:12‘, și 1 mai după-amiaza, Luna va funcționa în chip favorabil asupra Scorpionilor mai ales că ea se va afla, în ziua de 30 aprilie, în postura de Lună Plină în Scorpion, ceea ce va reprezenta un adevărat eveniment astrologic pentru acești nativi care vor încheia un circuit de un an și vor deschide un altul, pentru viitorul an. Impact special, trăit în chip diferit, de fiecare nativ, în funcție de vârsta și rolul social pe care îl au, în acest moment, din punct de vedere partenerial. În preajma acestei zile, nu vor fi excluse crizele conjugale, acuzațiile reciproce între soți, parteneri de afaceri, colaboratori. Aspectul este destul de distructiv așa încât el nu trebuie supralicitat de o atitudine ostilă, refractară sau brutală pentru a nu se tăia punțile de dialog și o eventuală împăcare sau înțelegere. Între 1 mai, după ora 17:20‘, și zorii zilei de 4 mai, chestiuni administrative sau de ordin juridic menite să se intre în legalitate din punct de vedere financiar. Informații, sfaturi, atenționări sau intervenții utile care îl pot ajuta pe un Săgetător în efortul lor de a intra în posesia unui bun. Pe 4 mai, după ora 04:16‘, schimburile de idei și informații vor fi mai greoaie, știrile se pot bloca din motive tehnice, din neconcordanțe de orar, din confuzii și erori procedurale. Nu vor fi bine aspectate deplasările și activitățile legate de factorul pământ (activitățile în grădină, livadă, în câmp sau în pădure).



Horoscop Săgetător pentru săptămâna 28 Aprilie–4 Mai 2018

Horoscop Urania Săgetător

Între 28 și 29 aprilie dimineața, concesii făcute unor prieteni disponibilitate de a-i asculta, de a-i ajuta, de a li se alătura în diferite inițiative. Totuși, axa relațiilor sentimentale este mai furtunoasă, mai dinamică, cu certuri și împăcări, cu nervi și ambiții personale, cu manifestări de personalitate menite să intimideze sau să înfrângă rezistența cuiva. Între 29 aprilie, după ora 09:12‘, și 1 mai după-amiaza, axa celor două case ale sentimentelor va fi pusă la încercare de Lună care va exercita o influență puternică chiar dacă ea nu se va manifesta prin nervozitate. Săgetătorii vor fi în preajma zilei de 30 aprilie, când se va produce Luna Plină în Scorpion, mai interiorizați, mai gânditori, mai întorși spre trecut în dorința de a decela unde s-a produs o eroare, din vina cui, și să afle astfel, cum să procedeze în viitor. Impact astral asupra fiziologiei glandei tiroide, a glandelor paratiroide, a danturii, mai ales a celei legate de maxilarul inferior precum și a laringelui, faringelui și a corzilor vocale, sector anatomic care poate suferi din cauze mecanice ori din cauze infecțioase. Între 1 mai, după ora 17:20‘, și zorii zilei de 4 mai, Luna se va afla în sectorul lor zodiacal natal și le va da influxuri pozitive care vor contribui la refacerea stării psihice, a atitudinii lor generale față de oameni și evenimente, dându-le chef de activitate, putere de a acționa, dorință de a se distra, de a se bucura de plăcerile vieții. Pe 4 mai, după ora 04:16‘, nativii ar putea fi obligați să se concentreze pe chestiunile financiare curente mai ales în situația în care regimul plăților necesare va depăși disponibilitatea lor bănească. Impact pozitiv al Micului Benefic asupra relațiilor matrimoniale: armonie, împăcare, concesii reciproce, surprize plăcute, complicitate și corespondență mentală ori intelectuală.







Horoscop Capricorn pentru săptămâna 28 Aprilie–4 Mai 2018

Horoscop Urania Capricorn

Între 28 și 29 aprilie dimineața, nativii vor simți nevoia să acționeze în direcția ameliorării imaginii lor publice, pentru a corecta o impresie falsă pe care și-au făcut-o despre ei colegii, subalternii sau publicul; activități compensatorii sau care să consolideze o postură socio-profesională. Tact și diplomație. Între 29 aprilie, după ora 09:12‘, și 1 mai după-amiaza, sectorul prieteni va fi din nou un loc vulnerabil pentru acești nativi, mai ales în preajma zilei de 30 aprilie, când se va produce Luna Plină în Scorpion care va introduce accente răutăcioase, de neîncredere sau de suspiciune, de falsitate sau de subminare. Lezate vor fi, în procente diferite, în funcție de vârstă și etapă de viață, și relațiile afective care ar putea trece prin șocuri și zguduiri care vor testa trăinicia și sinceritatea relației. Între 1 mai, după ora 17:20‘, și zorii zilei de 4 mai, mecanisme interioare care nu vor fi rostite niciodată spre auzul și știința celorlalți, dar care îl încântă, ca perspectivă, pe nativ, care reține respectivele soluții ca un „As în mânecă” sau ca o soluție de criză. Pe 4 mai, după ora 04:16‘, Luna va începe periplul astral prin Capricorn și, alăturându-se celorlalte patru posturi astrale, destul de negative prin potențialul lor conjugal, va readuce în prim-planul atenției chestiuni care nu fac plăcere și care cu greu vor putea fi deblocate; mai precis s-ar putea vorbi de un efort în zadar. Funcționează, cel puțin teoretic, pozitiv și benefic, pasajul planetei Venus prin casa muncii. Și în planul sănătății se anunță vești bune legate de rezultatul unor analize de laborator și, implicit, de concluzia medicului cu privire la diagnostic și tratament. Refacere bună și rapidă după o suferință dar care va trebui consolidată, așa încât nu e indicat ca nativii să revină la modul de viață anterior cu „toate motoarele”.


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 28 Aprilie–4 Mai 2018

Horoscop Urania Vărsător

Între 28 și 29 aprilie dimineața, Vărsătorii vor sta în cumpănă și vor lua în calcul variantele care ar putea reprezenta soluția necesară într-o problemă majoră de viață, de împlinire profesională sau de materializare a viselor, idealurilor, speranțelor, proiectelor de viitor, dorințelor firești de a face carieră. În alte cazuri particulare, vor cântări ofertele primite, vor analiza informațiile, vor „diseca” o situație pentru a-i înțelege mai bine sensul. Între 29 aprilie, după ora 09:12‘, și 1 mai după-amiaza, Vărsătorii vor trebui să se lupte cu neîncrederea unora, cu ostilitatea altora, cu factorii sociali care stau în calea progresului și afirmării lor ori vor fi obligați să dezmintă sau să combată bârfele, dezinformările, calomniile care circulă pe seama lor. În jurul datei de 30 aprilie, când se va produce Luna Plină în Scorpion, contextul astral poate patrona o situație neplăcută cu risc sporit de a avea consecințe asupra imaginii publice, a funcției, a rangului deținut. Nu sunt excluse, în cazuri particulare, șantajele sau presiunile morale pentru a face sau a nu face un anumit lucru sub amenințarea unei compromiteri publice. Între 1 mai, după ora 17:20‘, și zorii zilei de 4 mai, Vărsătorii pot cere ajutor prietenilor sau pot găsi înțelegere, afecțiune și solidaritate în persoana unor cunoscuți, chiar dacă relația cu aceștia datează de puțin timp. Unii dintre ei pot interveni pentru descâlcirea ițelor sau pentru aflarea adevărului. Relațiile sentimentale pot intra într-o perioadă agreabilă, calmă care să aducă satisfacție sufletească deși, nota generală, este mai mult de „joc”, de distracție, de aventurism. Părinții pot avea bucurii de la copii. Pe 4 mai, după ora 04:16‘, „nori interiori”, senzație organică de „apăsare”, de încetineală mentală, de idei care se învârt în gol.







Horoscop Pești pentru săptămâna 28 Aprilie–4 Mai 2018

Horoscop Urania Pești

Între 28 și 29 aprilie dimineața, dar, cadou, atenție, fleacuri care fac plăcere. Între 29 aprilie, după ora 09:12‘, și 1 mai după-amiaza, Peștii nu vor fi mulțumiți cu ceea ce le-a oferit, până acum, viața mai ales din perspectiva împlinirii profesionale. În efortul lor lucid de a găsi o soluție vor constata că trebuie să se despartă de unele proiecte ca fiind, cel puțin în această etapă de viață, nerealiste ori secundare și vor constata că e nevoie să se concentreze pe alte premize ocupaționale, mult mai profitabile și adecvate momentului. Ei vor scoate din sertare și dulapuri planuri și proiecte: unora le-ar putea da curs; depinde de capacitatea lor de a judeca obiectiv, fără implicări pătimașe și regrete tardive la ce renunță și la ce hotărăsc să se „înhame”. Aceste etape de reevaluare a trecutului pot fi trăite intens, cu o mare încărcătură afectivă provocată de Luna Plină din Scorpion care se va produce pe 30 aprilie. Între 1 mai, după ora 17:20‘, și zorii zilei de 4 mai, nativii vor fi dornici de notorietate, de succes. Cei tineri pot face pași importanți pe calea unei afirmări sociale sau profesionale. Pe 4 mai, după ora 04:16‘, relația cu prietenii va intra într-un con de umbră și mai accentuată, tăindu-le Peștilor elanul de a se vedea cu prietenii, de a face cu aceștia schimb de impresii ori, măcar, din diplomație, de a păstra aparențele. Nici chiar nevoia firească de socializare sau chestiunile personale, care ar putea fi rezolvate mai repede și mai bine cu ajutorul unui cunoscut, nu vor fi argumente suficiente pentru a-i face să-și iasă din această stare de izolare suficientă și orgolioasă. Nevoia urgentă de a face rost de bani reprezintă un reper continuu al săptămânii viitoare. Se menține preocuparea lor de a face ordine și curat în casa lor sau, metaforic, vorbind în familia de care aparțin.




Horoscop Urania saptamana 28 Aprilie–4 Mai 2018





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții