Horoscopul Săptămânii 18-24 martie 2024

Horoscop Urania Provocări pentru Săptămâna 18-24 martie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodi...

Citește Horoscopul zilei de Duminica 29 Aprilie 2018

Written By NIKE B. on sâmbătă, 28 aprilie 2018 | 06:16


Horoscopul zilei de Duminica 29 Aprilie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Finalul acestei saptamani este tumultuos in relatiile parteneriale. Posibil ca de la banii si bunurile comune cu ceilalti sa apara discutii aprinse, neintelegeri, chiar separari de partenerul de viata sau de unii profesionali. Fii prudent si asculta ce ti se spune. Evita sa formulezi concluzii pripite! In functie de situatie ar fi bine sa te desprinzi de oamenii care iti cer prea multe si la propriu si la figurat.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Programul propus pentru zilele acestui final de saptamana poate fi modificat, fie datorita starii sanatatii tale, fie datorita unor activitati profesionale care iti cer efort prelungit. Dozeaza-ti atent timpul, resursele fizice si mentale, pentru ca exista un risc major de neplaceri. Cere sprijinul unui coleg apropiat la serviciu. In privinta sanatatii se recomanda odihna, dieta potrivita, dar si programarea unor consultatii de specialitate.






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Se pare ca nevoile tale afective sunt accentuate la sfarsitul acestei saptamani. Insa, cei dragi, cei din partea carora astepti iubire nu sesizeaza ce anume doresti tu si pe deasupra, si-au propus alte planuri de realizat in aceste zile libere. Detaseaza-te de segmentul amoros, fii intelegator cu ceilalti, iar pofta de iubire si emotie o poti satisface fie printr-un hobby, fie iesind in lume cu prietenii apropiati.


Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Ocupa-te de gospodarie si stai mai mult de vorba cu membrii familiei in acest weekend. Este rost de a rezolva multe activitati domestice restante, de a afla informatii interesante despre cei dragi si pentru a stabili planuri comune. Exista si posibilitatea aparitiei divergentilor de opinie si a discutiilor zgomotoase, insa cu putin efort, bunavointa si deschidere sufleteasca vei depasi totul cu bine.


Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Sambata sunt posibile calatorii pe distante scurte pentru a rezolva diverse chestuni personale sau profesionale. Membrii familiei te sustin mult si bine, astfel ca indiferent cu ce te confrunti in aceasta perioada vei reusi sa rezolvi. Pe de alta parte, unele persoane din anturajul apropiat te vor cauta sa tăifăsuiască cu tine pe diverse teme. Rezerva-ti momente pentru odihna, mai ales duminica.





Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Finalul acestei saptamani iti aduce cheltuieli neprevazute. Față de lista de cumpărături alcatuită de tine, acum vor interveni fie ajutoare pentru cineva din anturajul apropiat, fie va trebui să cumperi un cadou util la o sarbatoare de nastere. In paralel veniturile tale cresc constant, astfel ca te vei descurca cu toate. Totusi este bine sa ai in vedere si economiile. Asta inseamna sa cheltuiesti pe strictul necesar.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

In weekend, rezervă-ți momente numai pentru tine si activitatile dragi sufletului tau. Plimbă-te prin locurile preferate, alcatuieste planuri personale si profesionale noi, înoiește-ți garderoba, opereaza o schimbare in înfățișarea ta si in stilul de viata. Forta de care beneficiezi acum este mare, intuitia iti este accentuata, existand o buna conexiune cu realitatea inconjuratoare. Totul este sa te asculti tu pe tine.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Odihneste-te in zilele acestui weekend si lasa grijile deoparte. Pentru ca mentalul si sanatatea sunt fragile, fereste-te de activitati solicitante si de oamenii care te provoaca la discutii ample. Ai putea alcatui un plan de imbunatatire a sanatatii. Cauta informatii valoroase, citeste lecturi usoare, dar utile si stai de vorba numai cu cei dragi si de incredere. Duminica te vei simti mai bine.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

La acest final de saptamana esti inconjurat de prieteni sau esti invitat la actiuni comune cu persoanele din anturajul profesional. Sunt posibile multe disonante, pentru ca fiecare doresta sa faca lucrurile dupa bunul sau plac, impunându-și punctele de vedere într-un mod zgomotos. Ar fi bine să fii atent la manifestările celorlalti si sa eviti sa faci la fel ca ei. Desprinde-te fără rezerve de persoanele inoportune.






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Este forfota in preajma ta in zilele acestui weekend. Posibil sa fii invitat la reuniuni cu multa lume cunoscuta mai mult sau mai putin, la care vei fi nevoit sa socializezi, sa-ti exprimi pareri in legatura cu subiectele cotidiene. Adoptă un stil verbal plăcut, discret si la obiect. Tendinta perioadei este de a riposta la remarcile venite din partea sefilor sau a persoanelor cu autoritate din mediul familial.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Zilele acestea, gandurile iti zboara spre calatorii indepartate. Planifica una, informeaza-te in acest sens si chiar antreneaza-i si pe cei dragi sa participe alaturi de tine la aceste planuri. Totusi, provocarile celorlalti pot fi majore, insa nu baga in seama. Relaxeaza-te, lecturând carti valoroase, vizionand filme de Oscar sau discutand subiecte spirituale cu persoane erudite.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Segmentul financiar comun cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii iti atrage atentia in mod deosebit la finalul acestei saptamani. Pot reveni in discutie datorii vechi, care acum trebuie achitate urgent, mosteniri sau partaje in cazul unei separari parteneriale sau profesionale. Fii prudent si chibzuiește fiecare cheltuială. De asemenea ar fi bine sa faci ordine in documentele financiare.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții