Horoscopul zilei de 20 martie 2024

Horoscop Special zilei de 20 martie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gem...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 28 Aprilie 2018

Written By NIKE B. on sâmbătă, 28 aprilie 2018 | 06:11


Horoscop pentru femei de azi Sambata 28 Aprilie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Sunteti foarte interesat de placeri si distractie astazi. Daca nu faceti parte dintr-o relatie, probabil ca veti trai o aventura romantica incitanta. Daca sunteti cu cineva, relatia dumneavoastra va fi foarte placuta. Cu toate acestea, exista sansa ca dumneavoastra sa deveniti nelinistit daca nu capatati afectiunea de care aveti nevoie.


Horoscop pentru femeia din Taur

Inceputurile noi si atractia magnetica pentru sexul opus pot fi punctul principal al zilelor urmatoare. Extazul este in aer, aducand schimbari de natura neasteptata care ar putea modifica multe parti ale existentei dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Trebuie doar sa fiti mai dedicat in aceasta perioada pentru a dobandi dragostea partenerei. Daca va asteptati ca el sa faca toata treaba, veti fi profund dezamagit. Primiti ce oferiti. Faceti un efort pentru a va imbunatati singur viata amoroasa.





Horoscop pentru femeia din Rac

Incearca nu nu iei in serios nici o situatie de astazi, caci glumele si replicile pline de umor ale camarazilor pot fi interpretate gresit. Un prieten poate fi sensibil la faptul ca esti putin cam pus pe ganduri sau apatic astazi si va incerca sa te mai animeze. Dandu-le peste nas nu iti vei "casiga" punctele de spiritualitate.

Horoscop pentru femeia din Leu

Toti cei din jur incearca sa te stimuleze mental si se bucura de modurile in care reactionezi la jocurile lor. Simti ca opiniile tale sunt response sau nu sunt appreciate asa cum ai vrea sa fie. Desi este o perioada putin cam dificila, este o perioada norocoasa care iti adduce aspect noi in legatura cu nevoile tale cele mai profunde. Incearca sa gandesti pozitiv momentan.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Poate fi o perioada foarte consumanta si confuza, in care nu stiti exact ce vreti si in care nu va simtiti deloc capabil, puternic sau eficient. Trebuie sa fiti intelegator din punct de vedere fizic cu dumneavoastra, pentru a nu va disipa toate rezervele de energie. In aceasta perioada, imaginatia o ia razna si simtiti nevoia de a va pune in practica o dorinta sau o fantezie ciudata � ceva ce, in mod normal, ati avea ratiunea sa nu puneti in aplicare.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Pentru a inainta in lume si pentru a va crea un stil de viata mai bun, este nevoie de ceva mai mult decat bani, pozitie sau cunostinte. Toate acestea depind de calitatea mintii si de puterea de gandire de care dispuneti. Este momentul sa va mariti orizonturile creative.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Poate fi o perioada in care cunoasteti multe persoane care sa va ajute in cariera. Va pot inspira, va pot impinge de la spate sau va pot asigura unele informatii esentiale pentru dumneavoastra. Fiti pregatit sa capatati niste recunostinta in aceasta perioada, sa va faceti simtit caracterul la locul de munca si sa va bucurati de fiecare situatie.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Va simtiti bine acum, asa ca folositi-va vitalitatea si imaginatia pentru a dobandi cateva lucruri noi luna aceasta. Aveti un avantaj fata de concurentii dumneavoastra, asa ca nu va indoiti de ce puteti face. Nu lasati o prietenie confuza sa va distruga restul vietii. Clasati aceste probleme si nu lasati problemele sa ajunga in alte zone.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Increderea pe care o aveti in dumneavoastra va creste in aceasta perioada. Multa lume va vorbeste de bine. Reputatia dumneavoastra va va ajuta foarte mult, iar cineva va va oferi un sfat care va va fi de mare folos in viitor.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Aveti grija la toate trucurile pe care le folosesc unele persoane care negociaza cu dumneavoastra. S-ar putea sa va atraga prea tare oala cu aur de la capatul curcubeului si sa descoperiti ca, de fapt, nu exista. Nu va fie frica sa puneti intrebari si sa vorbiti cu acea persoana daca vi se pare ca suna totul prea bine ca sa fie adevarat. Probabil ca este.






Horoscop pentru femeia din Pești

Sotul, partenerul sau persoana pe care o iubiti va cere foarte multe lucruri si, chiar daca v-ati stapanit furia pana acum, s-ar putea sa reactionati urat in urmatoarele 2-3 zile. Ganditi-va la autocontrol pentru a reintra in normalitate.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții