Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de Sambata 28 Aprilie 2018

Written By NIKE B. on vineri, 27 aprilie 2018 | 06:19


Horoscopul zilei de Sambata 28 Aprilie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Putin cam greu sa iti pastrezi astazi calmul, in conditiile in care te simti provocat de fiecare grimasa sau cuvant rostit de catre cei cu care interactionezi. Cooperarea nu este usor de obtinut, de aceasta data. Si, aminteste-ti, asteptarile nu sunt deloc de bun augur.





Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

O zi in care tot ceea ce ai de facut este sa iti vezi de treaba ta, neinteresandu-te de ceea ce se intampla in curtea vecina. La locul de munca este esentiala colaborarea, ceea ce ar putea fi o scuza pentru o schimbare de rutina. Lucrurile se schimba in bine, ai incredere in viitor.










Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Respingerea ar fi cea mai dureroasa “rasplata” pentru tine, in conditiile in care stii bine ce anume ai facut si in ce conditii ai supravietuit. Cu toate acestea, insa, bucuria este doar la un zambet distanta, deci evita sa iti petreci ziua fiind posomorat. Nimanui nu ii este de folos aceasta atitudine.





Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Este posibil sa fii sfatuit a actiona in asa fel incat altii sa aiba de castigat, nicidecum tu. Bun la suflet cum esti, nu vei simti mirosul tradarii, crezand ca toata lumea iti este asemanantoare. Este un moment excellent pentru a da dovada de integritate; nu accepta compromisurile.





Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Ai nevoie de timp si efort pentru a duce la bun sfarsit planurile de viitor pe care abia ti le-ai facut. Prioritizeaza-ti actiunile si nu uita sa dai Cezarului ceea ce este al Cezarului si lui Dumnezeu ceea ce este al lui Dumnezeu. O zi in care ai multe lucruri bune de invatat de la cei alaturi de care lucrezi.









Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Ideile preconcepute si gandurile negre, fara o baza reala, iti pot intuneca orizonturile, astazi. De aici si sfatul de a fii ceva mai maleabil in gandire, atunci cand ai de luat o decizie importanta. O zi in care poti goli contul si buzunarele foarte usor, atunci cand vrei sa obtii luna de pe cer.





Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Poti vedea cu usurinta ceea ce se intampla, descoperind cu lejeritate ceea ce ascunde fiecare varianta a unei povestiri. Si, ca de fiecare data, comunicarea si dialogul sunt cele mai bune “arme” atunci cand se pune problema unei lipse de intelegere.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Putini stiu ce anume se ascunde in spatele zambetului tau. Si, desi te poti lauda cu faptul ca intelegi mai multe decat lasi sa se vada, ia in calcul si faptul ca daca semeni vant vei culege furtuna. O zi a constrastelor; o zi in care adevarul trebuie sa fie mai presus de toate.





Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Mai mult decat oricand, prietenii si cei care te sprijina iti pot fi de mare ajutor, dar numai daca alegi sa iti impartasesti planurile si ideile cu ei. Si, chiar daca ai parte de o zi in care ti se pare ca nu poti controla ceea ce se intampla, nu uita ca de tine depinde destinul tau. Fii prevazator!










Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Se pare ca vrei sa faci tot ceea ce poti pentru a avansa in cariera si pentru a-ti indeplini destinul, in acelasi timp. Cu toate acestea, nimic nu este atat de simplu pe cat pare; bine ar fi sa descoperi echilibrul dintre ceea ce tu faci si ceea ce isi doresc de la tine cei pe care ii iubesti.





Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

De aceasta data, toata lumea isi va da seama cat de important este pentru tine un viitor clar, chiar daca aparent imposibil de realizat. Si, pentru a face dintr-o utopie ceva palpabil, stii bine ca ai nevoie de optimism. Ca atare, renunta la a mai urmari visurile altora; tine pentru tine gandurile bune.





Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Desi radiezi de bucurie, desi stralucesti si esti mai fercit decat oricand, ai parte de evenimente care nu iti dau sansa de a te afirma asa cum numai tu stii sa faci. Amana luarea oricarei decizii in ceea ce priveste viata ta sentimentala pentru saptamana urmatoare.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții