Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 27 Aprilie 2018

Written By NIKE B. on vineri, 27 aprilie 2018 | 06:15


Horoscop pentru femei de azi Vineri 27 Aprilie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

S-ar putea sa cunoasteti noi indivizi si asociati agresivi, independenti si decisivi. S-ar putea sa descoperiti o situatie care se schimba in ceea ce priveste parteneriatele, mariajul sau afacerile. Incep sa va acorde multa incredere, asa ca ghidati-va singur actiunile.





Horoscop pentru femeia din Taur

Aveti de luat niste decizii in ceea ce priveste dragostea. Trebuie sa explorati toate posibilitatile, fara a lua o decizie hotarata inca. Sunteti atragator, probabil mai atragator ca niciodata, dar nu trebuie sa va bazati prea mult pe asta. Fiti sincer cand vine vorba de intentiile dumneavoastra si nu va apucati sa spuneti minciuni.




Horoscop pentru femeia din Gemeni

Treci printr-o perioada creativa si competitiva, in care vrei sa fii admirat si apreciat pentru ce faci si pentru cine esti. Persoana iubita sau copilul devine punctul de maxim interes in viata ta. Romantismul si hobby-urile creative te ajuta sa-ti mai consumi energia.









Horoscop pentru femeia din Rac

Faptul ca puteti castiga mai multi bani acum nu va scapa de faptul ca nu va simtiti implinit. Probabil are mai multa legatura cu distractia, decat cu banii. Se iveste o decizie: munciti pentru bani sau munciti pentru satisfactie personala? Ulterior, le puteti avea si pe amandoua.





Horoscop pentru femeia din Leu

O problema legata de o taxa sau o alta problema birocratica a fost trecuta cu vederea, asa ca va va surprinde aparitia unei amenzi. Astazi este ziua in care trebuie sa va asigurati ca totul a fost dus la capat si ca v-ati indeplinit toate indatoririle cu grija. Veti dormi mult mai bine de indata ce ati terminat.










Horoscop pentru femeia din Fecioară

Cineva sau un eveniment iti va largi orizontul si iti va aduce o schimbare pozitiva astazi. Fii cu ochii pe cei care iti poti aduce niste avntaje si nu iti fie frica sa risti. Cel care nu risca nu castiga.









Horoscop pentru femeia din Balanță

Trebuie sa fiti foarte curajos pentru a iesi din circumferinta in care va aflati in prezent. Spuneti-i ce aveti pe suflet unei rude pentru a capata niste incredere. Daca lucrati alaturi de partener, bineinteles ca va fi mai placut, dar nu uitati sa lasati loc si de placere in acelasi timp.










Horoscop pentru femeia din Scorpion

Un amestec de precautie si indrazneala reprezinta calea de mijloc si ai nevoie sa simti ca mergi pe el cu pasi mari. Drumul e presarat cu obstacole, dar cainii care latra nu musca, asa ca vei avea parte de succese daca actiunile tale sunt in concordant cu sentimentele. Asta inseamna ca, daca simti ca este oportun sa intreprinzi vreo actiune, trebuie sa o faci, daca nu, retrage-te putin si asteapta un prilej bun.





Horoscop pentru femeia din Săgetător

Va trebui sa faceti cateva ajustari foarte importante astazi. Aveti tendinta de a fi egoist astazi, iar asta va va influenta relatia. S-ar putea ca partenerul sa taca si sa inghita, dar nu ii va conveni ce faceti. Aveti grija la reactiile celor din jur.





Horoscop pentru femeia din Capricorn

Noi prieteni si asociati vor aparea in viata dumneavoastra si va vor ajuta sa avansati in directia pe care v-o doriti. Implicarile cu cluburi si organizatii s-ar putea sa va ofere o autoritate puternica. Va simtiti bine cand faceti parte dintr-un grup sau cand participati la astfel de activitati. Un barbat care va este apropiat va juca un rol important in viata dumneavoastra cat de curand.






Horoscop pentru femeia din Vărsător

Aflati lucruri noi legate de atitudinea dumneavoastra profesionala, de relatia cu seful dumneavoastra si de calea pe care o urmati: daca vi se potriveste sau nu. In urmatoarele saptamani, veti ajunge intr-un punct in care va veti reevalua idealurile profesionale.









Horoscop pentru femeia din Pești

Nu lasa gandirea negativista sa te doboare- critica de dragul de a critica este o pierdere de timp. Lipsa de incredere te afecteaza, asa ca trebuie sa crezi in tine chiar sic and ceilalti nu o fac. Navigheaza printre curentii indoielii de sine si ignora remarcile pline de celozie ale celorlalti, care vor sa vada ca te dai batut.




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții