Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 21 Aprilie 2018

Written By NIKE B. on sâmbătă, 21 aprilie 2018 | 06:13


Horoscop pentru femei de azi Sambata 21 Aprilie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Nu ignorati lucrurile marunte, dar nu le dati nici prea multa atentie. S-ar putea sa faceti din tantari armasari, mai ales daca sunteti inconjurat de primadone reactive la locul de munca. Sunteti cel care va fi eroul zilei, asa ca nu va pierdeti calmul, indiferent de circumstante.



Horoscop pentru femeia din Taur

Este momentul sa faceti cateva schimbari majore in viata dumneavoastra. Uitati-va la familia si la situatia dumneavoastra sociala, care s-ar putea sa nu fie cum v-ati fi dorit. Cautati moduri noi de a va renova relatiile. Imaginati-va un viitor mai bun si proiectati-va telurile pentru a stii unde vreti sa ajungeti. Astfel, schimbarile se vor petrece mult mai rapid.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Daca ai lucrat din greu si nu ai fost rasplatit/a destul pe plan financiar, asta te va face sa te simti frustrat/a si stima de sine va avea de suferit. Trebuie sa-ti evaluezi potentialul si asta va cere niste decizii serioase din partea ta. Daca nu faci acest pas inainte vei ramane la acelasi nivel.







Horoscop pentru femeia din Rac

Este un moment prielnic in care ti se deschid multe cai. Situatiile sunt aproape croite si este foarte usor sa vezi ce cale trebuie sa urmezi. Oportunitatile abunda si te vezi in stare sa faci orice.


Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi poti face ceva pentru care simti ca meriti o recompensa. Poti sa te rasfeti cu un masaj, o zi la spa sau cu imprejurimi minunate si companie potrivita. Este ceea ceea ce ar recomanda si un doctor. Asta iti va psrijini increderea in sine astazi.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Sanatatea unui prieten sau a partenerului va testeaza fidelitatea. S-ar putea, insa, ca si dragostea si afectiunea sa joace un rol important in recuperarea lor. Amanati-va cateva activitati personale pentru a va manifesta dragostea pe deplin.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Sanatatea unui prieten sau a partenerului va testeaza fidelitatea. S-ar putea, insa, ca si dragostea si afectiunea sa joace un rol important in recuperarea lor. Amanati-va cateva activitati personale pentru a va manifesta dragostea pe deplin.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Acum este momentul sa capatati mai multa incredere in dumneavoastra, devenind un lider si un deschizator de drumuri. Diferentiati-va de ceilalti si indrazniti sa fiti diferit. Nu va fie frica sa va aratati talentele. In urmatoarele saptamani, stilul dumneavoastra de viata va reflecta cine sunteti, asa ca luati-o pe calea creativitatii.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Esti momentan la apogeul tau de luna asta, cand orgoliul si increderea ating cote maxima, o ocazie buna sa iti reamintesti cat de bun esti atunci cand esti pe val. Straluceste, dar tine minte cum faci asta, ca sa devina un obicei.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Nu te-ai descurcat prea bine azi pe plan professional. Esti motivat/a dar nu ai energia necesita sa faci fata actiunilor pe care ti le-ai propus. Nu exagera.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Deciziile impulsive sau actiunile pripite pot duce la eventuale accidente sau certuri cu cei dragi. Lucrurile spuse direct in acest moment probabil ca vor fi regretate mai tarziu. Nu forta deciziile importante in aceasta perioada si nu-ti asuma riscuri.






Horoscop pentru femeia din Pești

Astazi poti primi o invitatie sau un cadou. Ai tendinta sa refuzi dar nu uita ca un refuz este relationat cu o insulta. Fii recunoscator/oare pentru ceea ce primesti si nu uita oamenii simt nevoia sa-si reconfirme valoarea prin propria generozitate.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții