Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Citește Horoscopul zilei de Duminica 22 Aprilie 2018

Written By NIKE B. on sâmbătă, 21 aprilie 2018 | 06:23


Horoscopul zilei de Duminica 22 Aprilie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Esti foarte energic si preocupat in mod special de casa si familie. Iti sunt favorizate treburile gospodaresti, relationarea cu neamurile si alcatuirea planurilor domestice. Dupa-amiezele acestor zile de weekend iti pot aduce dor de vremurile copilariei. Ar fi minunat sa vizitezi locurile dragi din trecut, sa tăifăsuiești cu cei dragi sau să te scalzi in farmecul fotografiilor vechi. Lasa-te purtat de emotii si de amintirile comune cu membrii familiei.






Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

La sfarsitul acestei saptamani se intrezaresc intalniri si dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Se vehiculeaza in preajma ta o multime de informatii deosebite, care pot duce la schimbarea felului tau de a relationa cu ceilalti sau de a rezolva chestiunile profesionale. Totusi ar fi bine sa-ti aloci timp pentru a verifica cele aflate. Unele persoane, inteționat strecoară informatii care să te destabilizeze, mai ales in domeniul profesional.











Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Sunt posibile cheltuieli pentru ajutorarea unor prieteni. Bugetul disponibil este insuficient, asa incat ar fi bine sa discerni atent inainte de a te oferi sa ajuti. Zilele acestea se pare ca ti se vor mari veniturile, fie din munca desfasurata la serviciu, fie primesti cadouri de la cei dragi. Astfel, la randul tau esti tentat sa oferi celor aflati in nevoie. Pe de alta parte sunt posibile informatii interesante legate de salarizarea locului tau de munca.






Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Zilele acestui final de saptamana iti aduc energie si deschidere catre noi planuri de viata. Mentalul iti este tensionat, de aceea fii prudent mai ales la ganduri. Exista riscul sa vorbesti prea mult si sa distorsionezi realitatea. Se recomanda prudenta in relatiile profesionale, pentru ca animozitatile sunt la cote mari. Fereste-te de activitati solicitante si rasfață-ți simțurile cu lecturi placute, muzica de relaxare, alimente dulci si compania celor dragi.






Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Desprinde-te de cotidian si ofera-ti doua zile de relaxare, veselie si intalniri cu oamenii dragi si de incredere. Chiar daca, sanatatea iti poate crea mici neplaceri, dozandu-ti eforturile, alimentatia si odihna te-ai putea descurca excelent. Pe de alta parte este posibil sa afli, pe cai mai putin obisnuite, informatii secrete necesare in domeniul profesional. Evita sa iei decizii sau sa formulezi concluzii deocamdata. In aer exista mult subiectivism si emotii greu de controlat.









Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Esti interesat de prieteni sau de persoanele care iti pot oferi sprijin profesional. Sunt doua zile in care aceste relatii iti pot oferi informatii clare vizavi de cine iti este cu adevarat alaturi si loial. Printre randurile discutiilor purtate la finalul acestei saptamani exista sanse de a afla informatii deosebite legate de domeniile vietii cotidiene. Totusi fii selectiv, atat in alegerea partenerilor de dialog, cat si si in parerile emise de tine.






Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Vei fi vedeta anturajului profesional in aceste zile de weekend. Este posibil sa participi la intalniri de lucru, cu sefi, persoane cu functie din institutii oficiale, intalniri la care ti se va cere sa iei cuvantul. Pregateste-te bine inainte de a vorbi in public, chiar daca te afli in compania unor persoane cunoscute si familiare. Exista riscul unor dialoguri aprinse pe seama faptului ca activitatea profesionala se desfasoara anevoios.






Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Finalul acestei saptamani este potrivit relationarii cu persoanele aflate in strainatate si alcatuirii planurilor de calatorii. Chiar daca indatoririle gospodaresti sau cele profesionale te solicita mult, cu putin efort ai putea sa te descurci rezonabil. Pe de alta parte sunt momente favorabile activitatilor culturale si asimilarii informatiilor elevate. Foarte usor, o conversatie cu cineva instruit bine in ale vietii ti-ar putea modela sistemul valorilor morale.






Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

In acest weekend ai sanse sa rezolvi chestiuni financiare, dar in mod special pe acelea comune cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii. Poate fi vorba de achitarea unor plati restante, a unor facturi curente, dar intra in discutie si valorile patrimoniale. Evita sa te afunzi in speculatii, situatii hazardate sau imprumuturi. Instabilitatea materiala in care te afli are scopul de a te face sa privesti viata dincolo de aparențe, unde chiar poti gasi explicatii la toate.











Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Relatiile parteneriale sunt provocatoare. De fapt este vorba de felul in care privesti tu relationarea cu ceilalti. Acestia sunt oglinda ta, fie ca iti place, fie ca nu. De aceea ar fi bine sa privesti atent, cu inima deschisa ceea ce vine din partea altora. Exista multa emotie si subiectivism in zilele acestui weekend, de aceea nu pune la suflet. Selecteaza oamenii carora le acorzi incredere si acces la sentimentele tale.






Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Pe de o parte ai multe si marunte de facut, insa pe de alta parte sanatatea este vulnerabila. Dozeaza-ti eforturile si concentreaza-te numai pe treburi prioritare. Cineva din anturajul apropiat iti poate oferi o mana de ajutor. Totul este sa accepti si sa stii clar ce anume vrei. Serile acestui final de saptamana sunt potrivite dialogurilor cu cei dragi, trasării planurilor socio-profesionale, dar si relaxării in aer liber.






Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Zilele acestea esti creativ, dornic de iubire si de distractii. Posibil ca toate acestea sa-ti fie umbrite de niscai dialoguri zgomotoase pe teme financiare, dar sunt momente pasagere. Foloseste-ti farmecul pentru a-i antrena si pe cei dragi in activitati recreative. Totusi ai grija a cheltuieli, deoarece exista riscul de a aluneca pe panta satisfacerii mofturilor celor din jur. Tempereaza-ti reactiile si tine cont si de spusele celorlalti.






0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții