Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop Urania saptamana 21 – 27 Aprilie 2018 in functia de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 21 aprilie 2018 | 06:29



Horoscop Urania săptămâna 21 – 27 Aprilie 2018 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 21 – 27 Aprilie 2018. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 21 – 27 Aprilie 2018

Horoscop Urania Berbec
Între 21 și 22 aprilie după-amiaza, preocupări domestice cu aspect de constrângere, poveri familiale; tensiuni interioare născute din imposibilitatea de a armoniza viața de familie cu cea socială. Între 22 aprilie, după ora 19:09′, și seara zilei de 24 aprilie, aventurismul va fi la cote maxime. Tendința generală este de „ambalare”, de entuziasmare în fața acelor activități care, potențial, le pot furniza surprize, plăceri, satisfacții rapide, bucurii ale simțurilor. Bărbații pot face pasiuni fulgerătoare și, în general, disponibilitatea tuturor nativilor spre o viață sentimentală tumultuoasă va fi mare. Surprize de la copii sau de la persoanele dragi. Pe 23 aprilie, Venus va intra în zodia Gemenilor și va activa casa a III-a a schimburilor de informații, a învățăturii dar și a deplasărilor precum și a relațiilor cu frații, vecinii și cunoscuții ocazionali ceea ce, poate aduce un profit la nivelul îmbogățirii cu date și știri necesare pregătirii lor școlare ori bagajului de cunoștințe. Pe fond, contextul este pozitiv. Între 24 aprilie, după ora 22:41′, și zorii zilei de 27 aprilie, posibile disfuncții discrete în plan organic, la nivel digestiv, abdominal, hepato – biliar. Psihicul va fi marcat de plictiseală, oboseală, indiferență sau blocare a atenției pe o chestiune ce privește sectorul muncii sau relațiile de serviciu. Pe 27 aprilie, după ora 03:13′, Luna își va începe tranzitul în casa relațiilor parteneriale care vor evolua pe muchia divergențelor, a depășirii măsurii, a exagerărilor și a viziunilor subiective manifestate de Berbeci. Incapacitate de a se înțelege cu vorba bună cu partenerul de viață, mai ales pe subiecte de interes minor. Soarele patronează favorabil casa banilor obținuți din muncă salarizată sau prin exercitarea unei activități retribuite ocazional.


Horoscop Taur pentru săptămâna 21 – 27 Aprilie 2018

Horoscop Urania Taur

Între 21 și 22 aprilie după-amiaza, nativii acestui semn nu vor fi prea vorbăreți: obosiți sau doar preocupați, aceștia se vor exprima cu prudență și fără angajare personală prin declarații și promisiuni. Drumuri făcute împotriva voinței, fără chef, cu dificultăți minore în timpul deplasării sau în contextul cărora nu-și vor atinge scopul propus. Blocaj sau întârziere în circulația știrilor și informațiilor, a corespondenței Taurilor cu persoane și instituții. Între 22 aprilie, după ora 19:09′, și seara zilei de 24 aprilie, ipostaze familiale sau parteneriale complicate de tensiuni, neîncredere, ostilitate, exces în exercitarea voinței personale, dorința de a-i controla pe ceilalți sau, chiar, de a-i domina. Pe 23 aprilie, Venus va intra în zodia Gemenilor, respectiv în casa a II-a a banilor câștigați din muncă proprie. Vor fi favorizate în următoarele săptămâni negocierile salariale, rediscutarea sau revizuirea condițiilor contractuale privitoare la un anume fel de a fi plătiți pentru activitatea desfășurată, șansa de a găsi o a doua sursă de câștig, ameliorări modeste în plan financiar. Între 24 aprilie, după ora 22:41′, și zorii zilei de 27 aprilie, stabilitate afectivă: Taurii vor lua distanță emoțională față de provocările sau ofertele altora. Ei vor rezista invitațiilor, provocărilor, tentațiilor și vor avea măsură în privința poftelor personale legate de hrană, distracție, relaxare, divertisment, senzualitate. Abordare rigidă a relațiilor cu copiii: părinții vor fi categorici, în respectarea programului de viață și a pregătirii școlare și nu vor face concesii și derogări de la principiile pedagogice adoptate. Pe 27 aprilie, după ora 03:13′, posibile tulburări organice legate de fiziologia organelor de simț localizate la nivelul anatomic al capului, însoțite de tulburări de comportament: nervozitate, agitație, iritare, insomnii, surescitare.







Horoscop Gemeni pentru săptămâna 21 – 27 Aprilie 2018

Horoscop Urania Gemeni

Între 21 și 22 aprilie după-amiaza, calcule bănești, concluzii care conduc la nevoia de a face economie, de a renunța, pentru moment, la unele cheltuieli. Între 22 aprilie, după ora 19:09′, și seara zilei de 24 aprilie, fel de a vorbi competent, capacitate de a convinge sau de a-și susține cu autoritate o cauză. Pe 23 aprilie, Venus va intra în zodia Gemenilor, respectiv în respectiv în casa I a cerului lor de naștere, și va începe să-și reverse, pentru câteva săptămâni, postura de benefic și de protector al acestor nativi, declanșând o perioadă în care Gemenii se vor simți bine, vor fi într-o bună formă fizică și psihică. Între 24 aprilie, după ora 22:41′, și zorii zilei de 27 aprilie, moment al hărniciei: nativii își pot lua inima în dinți apucând-se de treburile grele, „murdare” sau antipatice din gospodărie. Pe 27 aprilie, după ora 03:13′, se conturează o perioadă relaxată, în care nativii vor dori să uite de efortul și plictiseala zilelor trecute. Cei tineri vor dori să se bucure de toate ipostazele unei vieți „ușoare”: petreceri, vizite, spectacole, dans, antren, jocuri, speculații și aventuri sentimentale. Nu va fi un moment al seriozității ci, dimpotrivă, al curiozității erotice, al jocului de-a dragostea, al frivolității și inconstanței. Rămân active planetele din casa beneficiilor materiale care, din păcate, întârzie să vină sau ridică numeroase probleme administrative, financiare, legale sau chiar morale (depinde de sursa vizată să procure respectivul câștig) precum și dinamica conflictuală cu unele cunoștințe. Posibile stabilizări sau delimitări în universul interior de trecut, de gândurile destabilizatoare. Nota generală a săptămânii pe sectorul muncă, continuă să alimenteze nemulțumirile, intrigile, provocările, tentativele de stricare a imaginii sau de ciobire a autorității lor la locul de muncă.



Horoscop Rac pentru săptămâna 21 – 27 Aprilie 2018

Horoscop Urania Rac
Între 21 și 22 aprilie după-amiaza, perioadă în care își vor regăsi atù-urile personale prin susținerea Lunii în tranzit prin domiciliu și, implicit, prin casa I a personalității lor, ceea ce le va spori sensibilitatea și intuiția. Tranzitul va angaja și casa a VII-a, a relațiilor parteneriale pe care, nu o dată, le va pune în dificultate prin atitudinea lor radicală sau prin abordarea categorică a premizelor puse în joc; de aici, și un spor în dificultatea de a ajunge la o înțelegere sau la o împăcare în varii ipostaze parteneriale. Între 22 aprilie, după ora 19:09′, și seara zilei de 24 aprilie, tendința de a impresiona prin disponibilitatea de a cheltui bani sau de a face achiziții costisitoare. Pe 23 aprilie, Venus va intra în zodia Gemenilor și își va începe tranzitul prin casa a XII-a, ceea ce poartă denumirea de „noroc ascuns”. Asta nu înseamnă ghinion ci doar o formă de manifestare a șanselor în mod discret, ușor voalat, mai greu de sesizat imediat de unde și riscul de a rata o oportunitate. O altă ipostază care se conturează pentru următoarele săptămâni este cea a șansei la informații care vin pe căi subtile: o indiscreție, o mărturisire, un avertisment voalat, o știre parvenită prin intermediari sau care ține de pura întâmplare. Între 24 aprilie, după ora 22:41′, și zorii zilei de 27 aprilie, abordare pragmatică a propunerilor care li se fac, fel de a judeca situațiile curente de viață în chip logic, rațional, fără emoții și subiectivism. Pe 27 aprilie, după ora 03:13′, dorința de a pune capăt exceselor în relațiile de familie, de a atenua asperitățile, în schimb, aspectul provoacă postura publică a nativului; de aceea, nu vor fi excluse confruntările publice și suprasolicitarea profesională. A se evita prestațiile publice (conferințe, luări de poziție într-un cadru oficial, discursurile, interviurile, cuvântările pe teme cu potențial conflictual).








Horoscop Leu pentru săptămâna 21 – 27 Aprilie 2018

Horoscop Urania Leu

Între 21 și 22 aprilie după-amiaza, răstimp în care pot apărea stări proaste organice provenind de la un metabolism dereglat, de la disfuncțiile digestive, suferințe osoase și dermatologice; risc de reacții alergice, psihic hipersensibil. Între 22 aprilie, după ora 19:09′, și seara zilei de 24 aprilie, moment al inflamării orgoliului, dorință de afirmare, voință, putere, autoritate, rezistență fizică la stres și la efort. Întreaga săptămână la funcționa un careu în T pe casele I, IV, X, care va pune pe tapet probleme majore de identitate, afirmare, relații publice, raportare la rude, casă, familie, avere, într-un registru dificil de acceptat și soluționat. Pe 23 aprilie, Venus va intra în zodia Gemenilor, pe casa prietenilor și, teoretic, le va aduce noroc de la sau cu ajutorul prietenilor. Relațiile cu persoanele apropiate vor fi armonioase după cum, nu este exclus, ca nativii să primească invitația de a se alătura unor grupuri de interese, scopuri și inițiative care le pot face plăcere, îi pot avantaja sau le pot deschide perspectiva unei dezvoltări personale convenabile. Între 24 aprilie, după ora 22:41′, și zorii zilei de 27 aprilie, activități administrative provocate de nevoia de a reglementa una sau mai multe chestiuni ce țin de un venit provenind ca formă de (răs)plată a muncii și activității profesionale de puse de ei. Pe 27 aprilie, după ora 03:13′, dinamica schimbului de informații este inegală. În ciuda faptului că nativii vor face un efort de a menține echilibrul în conversațiile curente, în chestiunile importante se anunță destul de multe contradicții. Unele vor fi consumate în interioritatea lor, altele vor fi stârnite de un val de provocări care îi fac să riposteze. Perioadă de transformări rapide și brutale cu privire la atașamentul lor față de oameni, idei, inițiative de care se despart prin viziuni contrare.








Horoscop Fecioară pentru săptămâna 21 – 27 Aprilie 2018

Horoscop Urania Fecioara

Între 21 și 22 aprilie, după-amiaza, reticențe încercate de nativi față de unele persoane din anturajul prietenilor și cunoscuților din cercurile în care își desfășoară viața socială. Relațiile afective sunt minate de bănuieli, nemulțumiri mai vechi care nu trec cu nici un chip, de încăpățânări și cramponări de principii, deși, pe fond, nativii sunt, de cele mai multe ori, îndreptățiți să se poarte așa. Între 22 aprilie, după ora 19:09′, și seara zilei de 24 aprilie, răstimp mai puțin semnificativ; în cazuri particulare, în funcție și de harta personală, tranzitele acestei perioade pot stârni, direct sau indirect, stări de spirit nemulțumitoare, marcate de răbufniri de personalitate, de cicatrici din trecut, de o dorință intensă de consolidare personală dar cu șanse reduse de a reuși în această privință. Pe 23 aprilie, Venus va intra în zodia Gemenilor și va începe să influențeze, pentru câteva săptămâni, viața publică, registrul profesional, funcția, rangul, autoritatea sau vocația pentru succes a Fecioarelor. Între 24 aprilie, după ora 22:41′, și zorii zilei de 27 aprilie, etapă relativ bună prin aportul Lunii la echilibrul fizic și organic al nativilor. Dorința acestora se va îndrepta spre obținerea unei ordini interioare. Pe 27 aprilie, după ora 03:13′, presiuni din afara cercului familial nativilor de a face plăți și/sau cheltuieli cu care aceștia nu sunt de acord; contestarea unor impuneri operate de instituțiile statului asupra veniturilor Fecioarelor. Nota generală a săptămânii o reprezintă chinul interior cu privire la raporturile dintre părinți și copii care nu se pot armoniza, la nemulțumirea celor tineri de a nu ieși din hățișul sentimentelor confuze, care ustură și dor; pârjol sufletesc sau abandon al unor persoane, până nu demult dragi lor, care, acum, au căzut în dizgrație sau în uitare.


Horoscop Balanță pentru săptămâna 21 – 27 Aprilie 2018

Horoscop Urania Balanta

Între 21 și 22 aprilie după-amiaza, dorința nativilor de consolidare a unui statut public; spaima de a nu fi dislocați dintr-o funcție sau de a li se lua o responsabilitate anume (socială, profesională, publică). Relațiile de familie pot fi resimțite ca o povară sau ca o piedică în calea ascensiunii lor. Între 22 aprilie, după ora 19:09′, și seara zilei de 24 aprilie, Balanțele vor simți plăcerea de a face pe „șefii” cu unii dintre prietenii lor, de „a se da mari”, posibilitatea de a întâlni un personaj important. Pe 23 aprilie, Venus va intra în zodia Gemenilor, respectiv în casa a IX-a și, din această postură, va exercita o influență pozitivă cu privire la ideile și proiectele de viitor care se pot contura în mod armonios, sau la soluțiile adoptate pentru a progresa din punct de profesional. Balanțele pot primi informații utile, esențiale cu privire la o proiectată deplasare cu scop precis în străinătate sau la posibilitatea de a lucra într-o altă localitate (țară). Noroc la lecturi și informații lămuritoare pentru universul lor de cunoaștere. Între 24 aprilie, după ora 22:41′, și zorii zilei de 27 aprilie, tranzitul astral este modest ca potențial pentru acești nativi; în cazuri particulare, el ar putea determina nevoia de a pune stavilă unor vise și construcții rupte de realitate. Pe 27 aprilie, după ora 03:13′, Luna va deveni aliatul lor, ea tranzitându-le zodia natală și oferindu-le clipe de armonie interioară, calm și relaxare. Rămâne activ, întreaga săptămână, demersul planetelor din Berbec (casa a VII-a) care mențin stresul partenerial la toate nivelurile și alungă posibilitatea înțelegerilor pe cale amiabilă. Atenție la disfuncțiile în plan financiar (împrumuturi, returnarea datoriilor, rate, încasări, intrarea în posesia unor bunuri) valabile în această perioadă și care se îndreaptă spre o complicare a lor în următoarele două săptămâni.






Horoscop Scorpion pentru săptămâna 21 – 27 Aprilie 2018

Horoscop Urania Scorpion
Între 21 și 22 aprilie după-amiaza, nativii se pot crampona de ideile și de convingerile la care nu vor să renunțe sau pe care nu vor să le adapteze la realitate. Relație complicată și greoaie în planul tuturor tipurilor de comunicare: cu cei apropiați sau aflați departe de casă, cu reprezentanții unor instituții. Dificultăți în procesul de învățare pentru nativii de toate vârstele. Deplasările nu se pot efectua în cadrul și la data propusă, în calea lor ivindu-se împrejurări care provoacă complicații, amânări, renunțări, ajustări ale programului. Disfuncții în exprimarea orală și în mobilizarea necesară susținerii examenelor (oboseală, stres, enervare, frică de eșec, lacune în pregătire); neconcordanțe în acte, documente, dosare ce ar trebui depuse. Între 22 aprilie, după ora 19:09′, și seara zilei de 24 aprilie, context astral care se va materializa în funcție de harta cerului de naștere al fiecărui nativ. Pe 23 aprilie, Venus va intra în zodia Gemenilor (casa a VIII-a) și va determina situații favorabile (daruri, cadouri, atenții care fac plăcere chiar dacă nu sunt de o mare valoare materială) ori, din altă perspectivă, șansa de a discuta cu folos o viitoare ipostază avantajoasă material sau bănește. Între 24 aprilie, după ora 22:41′, și zorii zilei de 27 aprilie, întâlniri cu intenția de a rezolva ceva, de a „pune la cale” o întrunire, o petrecere, o activitate, un proiect. Pe 27 aprilie, după ora 03:13′, tranzitul Lunii prin Balanță ar putea genera, prin efect contradictoriu, procese organice ce țin de casa a VI-a a sănătății și, respectiv, de Berbec, legate de cap, organe de simț, funcții cerebrale, reacții psihice, atitudine. Rămâne activă starea de nemulțumire sau chiar de revoltă și conflict verbal, determinată de măsurile luate la locul de muncă. Risc de a suferi un traumatism provocat de un animal de talie mare.


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 21 – 27 Aprilie 2018

Horoscop Urania Săgetător

Între 21 și 22 aprilie după-amiaza, cramponare de un bun sau de un venit aflat în dispută cu o rudă sau care este pretins (așteptat) de către nativi de la o instituție. Între 22 aprilie, după ora 19:09′, și seara zilei de 24 aprilie, idei de mărire, dorință de progres: cei tineri nu mai au răbdare, în dorința lor de a se afirma și de a se bucura din plin de maturitatea socială. Efort al celor maturi de a se apropia cât mai repede și cât mai bine de un proiect important de viață. Pe 23 aprilie, Venus va intra în zodia Gemenilor și va influența în chip pozitiv relațiile parteneriale. Se prefigurează, în răstimpul analizat de noi, precum și în săptămânile viitoare, posibilitatea de a se ajunge la o înțelege cu un partener dificil, cu un rival, cu oponentul angajat într-un litigiu sau, doar, cu partenerul de viață. Moment favorabile semnării unui contract, a reluării discuției pe tema unui proiect abandonat la un moment dat sau al revizuirii unor clauze de asociere. Între 24 aprilie, după ora 22:41′, și zorii zilei de 27 aprilie, nevoie de a pune ordine în imaginea publică. Săgetătorii trebuie să fie atenți la detalii (cuvinte, ton, intonație, mimică, gest făcut de câte o persoană) care trădează opinia unei persoane față de persoana nativului sau o intenție nerostită. Pe 27 aprilie, după ora 03:13′, Luna le va permite nativilor să repare micile excese care au alterat întrucâtva relațiile de prietenie ori, chiar, ar fi indicat să facă în următoarele două zile gesturi de reparație morală, să facă demonstrații de onestitate și prietenie față de persoana pe care au supărat-o cu felul lor furtunos de a fi. Șubred rămâne sectorul sentimentelor (certuri, separări, acuzații, fel de a privi viața diferit) și al relațiilor dintre părinți și copii. Tendința Săgetătorilor spre vehemență este generatoare de stări conflictuale.






Horoscop Capricorn pentru săptămâna 21 – 27 Aprilie 2018

Horoscop Urania Capricorn

Între 21 și 22 aprilie după-amiaza, unii nativi se pot întâlni pe fondul unor dialoguri de principiu, negocieri, explicații cu persoane la fel de radicale și inflexibile ca și ei. Nu e momentul prielnic pentru discuții de la care se speră într-o împăcare sau într-o soluție diplomatică care necesită diplomație și suplețe. Între 22 aprilie, după ora 19:09′, și seara zilei de 24 aprilie, abordare emfatică a pretențiilor sau a obligațiilor materiale revendicate față de persoane sau instituții. Pe 23 aprilie, Venus va intra în zodia Gemenilor și va aduce o binefăcătoare premisă astrală pentru vindecare, recuperare după boli, ameliorări în urma unui tratament, succes al unei proceduri medicale. Informații de tipul „am aflat din întâmplare” menite să le dezvăluie o explicație sau să le dea o indicație esențială în privința unui tratament sau a felului în care ar trebui abordată o suferință organică. Dar contextul ipostazelor favorabile privește, deopotrivă, și sectorul muncii unde, unii nativi ar putea beneficia de împrejurări favorabile, de un noroc de moment sau de o înlesnire care să le permită să acceadă în locuri de muncă convenabile. Între 24 aprilie, după ora 22:41′, și zorii zilei de 27 aprilie, moment bun pentru a stărui asupra detaliilor unui proiect, pentru a completa golurile de cunoștințe într-un domeniu de cunoaștere pentru a învăța dar și pentru a desfășura activități administrative care privesc statutul lor profesional. Pe 27 aprilie, după ora 03:13′, viața de familie – viața publică și rezolvarea obligațiilor profesionale se așează într-o ecuație astrală dificilă, plină de contradicții. Rămâne activ setul celor patru posturi malefice din Capricorn care le dau o stare generală proastă și generează îngrijorări sau le limitează câmpul de acțiune. Soarele are tendința să consolideze relațiile sentimentală de dată recentă.

Horoscop Vărsător pentru săptămâna 21 – 27 Aprilie 2018

Horoscop Urania Vărsător

Între 21 și 22 aprilie după-amiaza, axa celor două case ale sănătății vor fi solicitate de tranzitul Lunii care va induce stări organice difuze, neplăcute sau greu de explicat ca motivație dar și ca formă de manifestare. Fond psihic încărcat, stare de spirit morocănoasă, nervoasă, comportament ciudat, haotic. Între 22 aprilie, după ora 19:09′, și seara zilei de 24 aprilie, relațiile parteneriale pot suferi acutizări prin reflexele stringente provenind de la Soare și Jupiter, planete aflate în opoziție. Pe 23 aprilie, Venus va intra în zodia Gemenilor și, din perspectiva acestui tranzit printr-un semn de Aer, care se armonizează cu natura Aer, intrinsecă zodiei Vărsătorului, putem afirma că multe dintre talentele nativilor se pot revela pentru câteva săptămâni. Creatorii, artiștii, interpreții, actorii vor fi cu deosebire favorizați de acest tranzit care va susține expresivitatea și exprimarea artistică, forța scenică, inspirația și intuiția. În plan sentimental, tranzitul va fi favorabil tuturor, în funcție de vârstă și context biograf personal. Perioadă bună pentru conceperea unui copil. Între 24 aprilie, după ora 22:41′, și zorii zilei de 27 aprilie, chibzuială materială, interes sau urgențe administrative în vederea soluționării unei chestiuni patrimoniale, legate de factorul „pământ”, inclusiv construcțiile. Din 27 aprilie, după ora 03:13′, începe o perioadă a fanteziei și a disponibilităților mentale spre o activitate intelectuală. Nota generală a săptămânii va fi dată de cele trei planete care tranzitează casa comunicării punând schimb de idei, primirea informațiilor, exprimarea cunoștințelor sau a susținerea unui argument într-o ecuație astrală dificilă. Vărsătorii vor păcătui prin grabă, neatenție, superficialitate, vehemență și chiar prin intoleranță. Deplasările stau sub un semn delicat care impune răbdare, concentrare, atenție și, dacă se poate, calm.






Horoscop Pești pentru săptămâna 21 – 27 Aprilie 2018

Horoscop Urania Pești

Între 21 și 22 aprilie după-amiaza, excese sentimentale, concesii afective, inimă duioasă, nostalgii, tendințe materne exprimate nu doar față de copii. Peștii vor avea o predispoziție romantică putând fi prinși, din slăbiciune emoțională, „cu garda jos” ceea ce îi poate face să reacționeze disproporționat sau neașteptat. Între 22 aprilie, după ora 19:09′, și seara zilei de 24 aprilie, motive de mândrie și satisfacție la locul de muncă. Pe 23 aprilie, Venus va intra în zodia Gemenilor ceea ce fiind premiza multor rezolvări: ameliorarea relațiilor cu rudele cu care se află în conflict, împăcări. Pe o altă direcție de viață, calitatea vieții domestice a Peștilor se poate îmbunătăți simțitor: unii își schimbă locuința, alții mobila sau fac ordine și curățenie. Posibilitatea ca unii Pești, care au fost în contradicție, până acum, cu tot ceea ce înseamnă țară, limbă, familie, tradiție, moștenire să își găsească echilibrul interior și împăcarea cu valorile pe care le-au contestat. Între 24 aprilie, după ora 22:41′, și zorii zilei de 27 aprilie, unele persoane care aparțin acestei zodii ar putea fi obligate „să coboare cu picioarele pe pământ” și să ia în calcul sau în discuție aspectele concrete, practice și profitabile pentru ei ale oricărui tip de parteneriat sau de contract, ceea ce nu presupune neapărat o acceptare și nici vreo concesie sau înfrângere ci, dacă e nevoie, și e în interesul lui, o despărțire sau expunerea fermă a principiilor sale. Din 27 aprilie, după ora 03:13′, mici beneficii dar și atenții „otrăvite ” (încercarea de a fi cumpărați, de a fi puși la încercare) la care Peștii trebuie să fie vigilenți. Relația nativilor cu prietenii rămâne neschimbată ca și indisponibilitatea lor de a face concesii. Casa banilor obținuți din muncă proprie le poate da entuziasmul sau energia necesară să se implice în diferite activități lucrative.



Horoscop Urania saptamana 21 – 27 Aprilie 2018





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții