Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 17 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Citește Horoscopul zilei de Marți 8 Mai 2018

Written By NIKE B. on luni, 7 mai 2018 | 07:56


Horoscopul zilei de Marți 8 Mai 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Toate bune şi frumoase azi în program, ai o atitudine tonică şi pozitivă şi mai ai şi norocul unui anturaj la fel de optimist ca şi tine. Succesul nu întârzie să apară atunci când te implici cu asemenea bucurie pe chip şi cu încredere deplină în rezultatele finale. Veştile bune apar de pretutindeni, încât se poate vorbi de o zi de vârf indiferent de planul în care vei folosi auspiciile acestea minunate. Ar fi păcat să laşi asemenea zi să treacă fără a face ceva interesant pe parcurs, pentru că ar trebui să-ţi iasă toate ca unse, mult mai repede şi mai uşor decât în alte zile.


Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Dacă faci echipă cu persoanele potrivite, toate vor merge ca unse, deci efortul cel mai mare este în găsirea partenerilor adecvaţi pentru ceea ce ţi-ai propus. Caută în jurul tău oameni care nu-ţi seamănă, care vin cu alte calităţi şi alte resurse în proiectul de care te ocupi. Cheamă alături persoane cu resurse mari de energie sau de răbdare, tovarăşi de lucru dispuşi să pună mâna să construiască ceva concret sau pe alţii care ştiu ce e de făcut la nivel teoretic. Unindu-vă cu toţii forţele, proiectele începute vor merge excelent, pentru că fiecare în parte, separat, nu ar ajunge la aceleaşi rezultate.







Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Eşti copleşit de o stare emoţională care îţi consumă toate resursele de energie. E un fel de stres continuu care te macină, o frică pe care nu o poţi controla, deşi latura raţională din tine îţi spune că nu are nici un rost această furtună de gânduri şi emoţii. Fă un efort să lupţi împotriva stimulilor negativi din jur, caută un procedeu de relaxare, prin care să te eliberezi de aceste greutăţi care te trag înapoi, pentru că ele nu merită absolut deloc atenţia pe care le-o acorzi. Numai tu poţi găsi ieşirea din această zonă emoţională apăsătoare care nici măcar nu te reprezintă. Unde e optimismul tău caracteristic?


Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Simţi adevărul cu inima, nu cu mintea sau conştiinţa, ca atare ascultă ce-ţi spune vocea din interiorul tău, eşti prins într-o situaţie în care dai piept cu tot felul de lucruri incorecte, critici nedrepte, indicii mincinoase, şi nu găseşti deocamdată argumentele logice care să scoată adevărul la iveală. În schimb, intuiţia ta e mult mai ascuţită, acordată pe o altă frecvenţă decât raţiunea, şi semnalează subtil unde e hiba. Lasă-te purtat de ce-ţi transmite sufletul ca să ajungi direct la sursa acestei probleme, pentru că momentan nu poţi explica ce anume te face să spui că e greşit totul, e doar un feeling, nu o demonstraţie logică. Aşa simţi!


Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Ai în faţa ta o persoană care îţi ridică mari semne de întrebare în ceea ce priveşte moralitatea şi nu poţi avea încredere în ea. Ai auzit lucruri ciudate despre acest om, îi cunoşti istoricul nu tocmai pozitiv şi eşti tentat să-l etichetezi în funcţie de ceea ce se aude despre el. Înainte de a-l judeca prea aspru şi de a-i arunca în spate atribute care poate nici nu-l reprezintă, încearcă să-l cunoşti mai bine. Poate nu mai e demult cel care era cândva, poate s-a schimbat în bine, poate şi-a reparat reputaţia. Pune-te un pic în pielea sa, pentru că vei resimţi săgeţile nedrepte ale lumii împotriva lui şi ai să-ţi dai seama că nu îşi au rostul. Fii mai îngăduitor.







Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Nu eşti un mare iubitor de schimbare în viaţa ta şi ai tot amânat un moment care ştiai că te va propulsa pe o altă cale decât înainte. Ai tergiversat lucrurile, ai tot tras de timp, ai sperat că, amânându-l cât mai mult, nici nu se mai întâmplă, dar iată că acel moment apare într-un final. Vrei – nu vrei, trebuie să te adaptezi noutăţii. Vei vedea că va ieşi mai bine decât ai crezut şi toată frica ta de schimbare nici nu era justificată. Noul sens e promiţător, duce într-o direcţie bună, deci nu trebuia să aştepţi atâta. Dacă se petrecea şi până acum, ar fi fost bine, dar e bine şi acum, mai târziu…



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Companionii tăi sunt cam irascibili şi nimic nu le convine, deci înarmează-te cu multă răbdare ca să îi convingi că ai şi tu dreptate. Vin numai cu contra-argumente la părerile tale, se opun cu vehemenţă şi cu un dram de agresivitate, şi, cum nici tu nu taci şi ai limba ascuţită, de la un schimb de idei diferite la o ceartă pe cinste nu e nevoie decât de o scânteie. N-ar fi rău să-i asculţi şi pe ei înainte de a te ridica pentru ideile tale, pentru că adevărul ar putea fi undeva la mijloc, dar dacă fiecare se încăpăţânează doar pe ideea lui, nu se va putea ajunge la un dialog constructiv.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

E vremea să îţi iei rămas bun de la un lucru care a însemnat enorm pentru sufletul tău o perioadă, dar aşa e viaţa: tot ce-i frumos se termină la un moment dat. Revii cu picioarele pe pământ după o perioadă idilică, frumoasă, emoţionantă, cu o încărcătură afectivă majoră, de parcă piesa de teatru s-a sfârşit şi trebuie să pleci acasă. Vei duce dorul momentelor minunate de care ai avut parte, dar te vei putea alimenta o vreme din amintirile frumoase acumulate în suflet şi minte. Nu vei uita ce ai trăit, dar regreţi că s-a dus deja.


Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

E vremea unei echilibrări financiare, fie că tu eşti nevoit să returnezi o anumită sumă de bani, fie că altul îţi este ţie dator şi trebuie să vă echilibraţi afacerile. Fii corect, nu mai amâna, nu mai cere răgaz pentru a te achita de acea restanţă, mai ales dacă tu chiar ai acei bani la dispoziţie şi ai putea să îi dai, deci nu canaliza banii spre alte direcţii când ştii că ai unele poveri pe umeri. Eliberează-te de ele şi ai să vezi ce bine te vei simţi după ce vei mai şterge de pe lista de restanţe câteva puncte. Ai o sumă ceva mai mare la dispoziţie care ar fi bine să ia calea unor astfel de plăţi obligatorii, ca să scapi de griji!








Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

E vremea să îţi iei rămas bun de la un lucru care a însemnat enorm pentru sufletul tău o perioadă, dar aşa e viaţa: tot ce-i frumos se termină la un moment dat. Revii cu picioarele pe pământ după o perioadă idilică, frumoasă, emoţionantă, cu o încărcătură afectivă majoră, de parcă piesa de teatru s-a sfârşit şi trebuie să pleci acasă. Vei duce dorul momentelor minunate de care ai avut parte, dar te vei putea alimenta o vreme din amintirile frumoase acumulate în suflet şi minte. Nu vei uita ce ai trăit, dar regreţi că s-a dus deja.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Te implici cu atâta iubire şi înţelegere în problemele altora, încât eşti în stare să le iei complet pe umerii tăi, doar ca să le fie celor dragi mai bine. Cât timp cheia problemelor lor poate fi la tine, vei participa trup şi suflet la rezolvarea lor, pentru că nu-ţi place să-i vezi pe alţii suferind. Laşi deoparte orice urmă de egoism şi te dedici serios, doar pentru a le aduce din nou zâmbetul pe buze. Nu te gândeşti nicio clipă cum îţi vor mulţumi ei la final, nici nu aştepţi recompense, ca atare faci un gest de altruism total, de devotament fără margini, dorind să rezolvi totul pentru cel de lângă tine, chiar dacă simţi că el n-ar face la fel, la o adică.



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Cineva te cheamă să i te alături într-un proiect ce va avea efecte dintre cele mai palpabile, numai că rezultatele nu apar uşor, ci prin muncă serioasă, nu glumă. E nevoie de un consum major de timp, de energie, de efort, poate şi de bani, de aceea, dacă i te alături, fii conştient că roadele nu apar peste noapte, ci s-ar putea să treacă şi câteva luni până veţi începe să culegeţi recolta investiţiilor voastre de acum. Se pare că merită, pentru că acest prieten vine cu argumente credibile şi solide şi nu aşteaptă doar de la tine munca, ci veţi pune amândoi umărul pentru rezultatele comune de la final.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții