Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 17 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Marți 8 Mai 2018

Written By NIKE B. on marți, 8 mai 2018 | 07:30


Horoscop pentru femei de azi Marți 8 Mai 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Pozitia planetelor aduce posibilitatea de a arata cuiva calitatea personalitatii tale. Daca ai de ales intre evenimente sociale in aceasta seara, ar trebui sa mergi inspre cea care te asociaza cu cei pe care ii simpatizezi cel mai mult. Fii sigur ca cineva special va iesi in fata si va fi foarte impresionat de tot ce ai tu de oferit.



Horoscop pentru femeia din Taur

Cateodata avem nevoie de evenimente mai putin confortabile pentru a avea puterea sa ne schimbam perspective asupra vietii si iubirii. Miscarile planetelor pot crea o asemenea oportunitate sub forma unui eveniment care te-ar putea lasa surprins. Totusi, odata ce ai realizat ca aceasta nu este un dezastru, ci o experienta unica, vei fi extaziat.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astrele indica faptul ca ai nevoie de activitati sociale pe tot parcursul zilei, indiferent daca relatia de cuplu este perfecta sau nu. Vei simti pornirea de a te complace in a-ti marturisi sentimentele si a spune tot felul de nimicuri dulci in incercarea ta de a-ti indeplini obiectivele cat mai repede posibil. Aproape sigur vei aduce imbunatatiri tuturor relatiilor in care te afli.






Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi astrele te incurajeaza sa actionezi cu mult curaj, nu pentru ca ti-ai dat seama ca e lucrul cel mai potrivit pe care poti sa-l faci, ci fiidnca nu poti sa te controlezi. Simti lucruri atat de puternice fata de o persoana, incat nu mai ai nevoie de curaj. Acum e practice imposibil sa nu actionezi. Si cu toate aste, vei reusi sa nu te dai de gol, iar conduita va fi una de invidiat.


Horoscop pentru femeia din Leu

Daca tu si partenerul tau vreti sa ajungeti la un rezultat anume, sau sa va indepliniti un vis, atunci va trebui sa va puneti pe picioare si sa constientizati faptul ca trebuie sa lucrati in echipa. Atmosfera cereasca te incurajeaza sa iti rezolvi toate neintelegerile si sa faci tot posibilul pentru a-i spune partenerului cat de mult inseamna pentru tine.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Incercarea ta de a decide daca sa mergi undeva sau nu, sau daca merita sa te ostenesti cu asa ceva este una destul de solicitanta. Din fericire, pozitia planetelor te ajuta sa treci mult mai usor peste aceste probleme. Se pare ca nu prea ai optiuni decat sa mergi acolo unde te duce soarta. Si incearca sa te distrezi pe drum, fiindca nu ai nimic de pierdut.






Horoscop pentru femeia din Balanță

De obicei nu iti place sa astepti, mai ales cand vine vorba de chestiuni romantice, fiindca asta vine impotriva tuturor povestilor pe care le-ai auzit si in care se arata cum adevarata dragoste ar trebui sa se petreaca. Iar astrele te supun la o provocare azi. Trebuie sa treci peste niste obstacole pentru a putea sa ajungi acolo unde ti-ai propus. Mergi cu optiunea cea mai neobisnuita.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi te vei simti determinat cu privire la anumite situatii romantice. Astrele spun ca daca ai incercat pentru mult timp sa crezi ca iti poti atinge obiectivele doar prin simpla prezenta, astazi ai sansa sa-ti dai seama de greselile pe care le-ai facut. Persoana din viata ta vrea un semn clar al dedicarii tale, inainte sa-ti impartaseasca sentimentele.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi cel mai util lucru pe care l-ai vedea ar fi o galeata. O galeata plina cu apa rece pe care s-o cari pana seara, oriunde te-ai duce. Numai in felul asta ai putea sa arunci cu apa rece pe toti cei care iti vorbesc de iubire in termini lipiciosi. De obicei rezisti foarte usor la asemenea manifestari, dar parca azi ti se testeaza limitele. Asadar, incearca sa te calmezi.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Alinierea astrelor arata ca nu poti avea incredere in ce instinctele incearca sa-ti spuna astazi. Stii ce trebuie facut pentru a remedia situatia in relatia ta curenta si esti sifur ca toate pot sa mearga perfect. Si totusi tinzi sa te indoiesti de intelepciunea ta interioara. Chiar daca totul pare san u aiba logica, veti vedea ca are toate sansele sa reuseasca.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astrele pot transforma un incident simplu intr-un monstru in ochii persoanei iubite. Aceasta este inclinata sa te acuze ca o inseli, cand, de fapt, tu nici nu iti aduci aminte ce ai fi putut face pentru a starni asemenea suspiciuni. Daca e sa te bucuri de ziua de azi, atunci va trebui sa-ti rezolvi toate problemele, in asa fel incat sa-ti redobandesti onoarea.







Horoscop pentru femeia din Pești

Daca vrei ca lucrurile sa se schimbe in interiorul relatiei, atunci cel mai bine ar fi sa profiti de ce au astrele de oferit azi pentru tine, pentru a face ceva pozitiv. Vei afla ca in interiorul tau se afla sentimente foarte puternice, si decat sa ignori aceste forte, mai bine le-ai folosi in favoarea ta, pentru a putea sa faci fata anumitor probleme.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții