Horoscopul zilei de 20 martie 2024

Horoscop Special zilei de 20 martie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gem...

Citește Horoscopul zilei de Miercuri 2 Mai 2018

Written By NIKE B. on marți, 1 mai 2018 | 06:22


Horoscopul zilei de Miercuri 2 Mai 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Pentru a merge mai departe si a permite transformarii sa se produca in plan profesional si nu numai, e necesar sa renunti la ceva ce nu-ti mai serveste sau iti aduce mai multe pagube decat beneficii. De exemplu, ai putea renunta la sprijinul cuiva, la un credit bancar, la un parteneriat, la o sponsorizare. Orice consideri ca te blocheaza, te stapaneste sau nu-ti mai e util, trebuie lasat sa plece.


Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Astazi vor fi puse sub lupa parteneriatele, relatiile oficiale, imaginea publica. Luna aflata inca in Scorpion te ajuta sa constientizezi consecintele unor alegeri trecute si sa-ti revizuiesti atitudinea in raport cu ceilalti, mai ales daca nu-ti plac rezultatele la care ai ajuns. Experientele, revelatiile, reactiile oamenilor cu care interactionezi te ajuta sa vezi de ce e nevoie sa te debarasezi (o relatie, un acord, un contract, o asteptare), pentru a-ti continua drumul, in mod onest, curat, clar si mai ales adecvat.







Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

O zi delicata, cu emotii puternice si tensiuni interioare greu de gestionat. E ca si cand ai ajuns intr-un moment de saturatie, dupa ce ai acumulat multe nemultumiri, reprimandu-le. E momentul sa-ti indrepti atentia catre interior si sa-ti accepti starile, si mai ales consecintele propriilor alegeri si actiuni trecute, pentru a le putea elibera si vindeca. Este sansa ta de a te vindeca de temeri, complexe si inhibitii, prin abandon total in fata lor, prin acceptare si incredere. Esti ghidat divin, iar inspiratia va veni negresit.



Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

In cazul tau, influenta Lunii in Scorpion vizeaza expresia de sine, relatiile cu oamenii pe care ii iubesti, hobby-urile, proiectele, gruparile la care aderi. E posibil ca in urma revelatiilor si experientelor din aceste zile, sa renunti la un fel de a fi, sa te repozitionezi fata de un grup sau o relatie afectiva, sa adopti o noua conduita. Este, pe de alta parte, un moment de coacere, implinire, revelatie si constientizare in privinta surselor de bucurie si pasiune din viata ta, care merita cultivate si explorate mai mult.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Luna in Scorpion se „aseaza” pe axa familie-cariera. Te afli intr-o perioada in care e absolut necesar sa-ti redefinesti prioritatile, in ce priveste viata personala si relatiile cu cei dragi, versus ambitii profesionale si cariera. Este un moment pretios, care-ti poate deschide noi perspective si iti poate schimba viziunea complet, dar pentru asta e necesar sa-ti recunosti alegerile egotice si sa fii dispus sa renunti la ele. Purificarea si transformarea sunt absolut necesare, atat fizic, cat si emotional. Elibereaza orice obicei toxic care-ti rapeste libertatea si fii gata sa imbratisezi un drum nou, o alta cale.






Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Pentru a-ti implini o dorinta si a-ti atinge un tel, se pare ca e nevoie de renuntare si detasare. Astazi ar fi bine sa-ti observi gandurile, modul in care iti transmiti mesajul, felul in care relationezi cu ceilalti. Daca pierzi ceva (increderea celorlalti, o relatie, sprijinul sau ascultarea cuiva) este pentru ca asa e cel mai bine pentru tine, acum. Evita sa te cramponezi de ceva ce sta sa plece si orienteaza-te catre o noua viziune si gandire. Renunta la gandurile pesimiste si total neconstructive.


Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Pentru tine, este un moment de bilant, atat in ce priveste resursele proprii, imaginea de sine, investitia de timp, energie si bani in tot felul de proiecte, cat si in ce priveste asocierile, favorurile primite, contributia celorlalti la interesele tale. Luna in Scorpion scoate la iveala aspecte care nu-ti plac la tine si cu care e necesar sa te impaci, daca vrei sa mergi mai departe. E nevoie sa-ti gestionezi mai atent resursele, sa micsorezi scurgerile de energie, sa renunti la atasamentul de material, pentru a te putea bucura de darurile care-ti ies in cale.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Contextul acestei zile iti intoarce privirea catre aspecte ale personalitatii tale, care au nevoie de acceptare, iertare, vindecare. Probabil ca reflexiile aratate de catre ceilalti nu sunt tocmai convenabile, insa sunt valoroase prin aceea ca te provoaca sa te vezi asa cum esti. Iar daca ceva nu-ti place, fii gata sa transformi. Este o perioada excelenta pentru a renunta la obiceiuri toxice, fie ca ele vizeaza gandirea sau pur si simplu stilul de viata.


Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Intrebarile centrale ale acestei zile si ale acestei perioade pot fi: „Ce vreau sa fac mai departe?” „Care sunt prioritatile mele?”, „Care sunt activitatile care merita energia mea, zilnic?” „La ce sunt dispus sa renunt, pentru a ma simti liber?” Aceste intrebari te pot ajuta sa constientizezi care sunt acele frici de care te cramponezi, ce te opreste sa creezi prosperitate in viata ta, cum arata situatiile in care te complaci. Urmatorul pas este sa renunti la un context care te consuma, pentru a crea loc de nou.







Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Daca in ultimele luni ai renuntat tot mai mult la tine, la ceea ce te face fericit, la creativitate si la libera exprimare de sine, doar pentru ca ai vrut sa fii acceptat si sa te integrezi intr-un anumit context social, s-ar putea ca in aceste zile sa realizezi ca nu iti e bine asa. Acesta este momentul in care poti decide cum vrei sa mergi mai departe. Te complaci in continuare, renuntand la tine, sau alegi libertatea si autenticitatea, renuntand la compromisuri si asumandu-ti eventualele pierderi?


Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Deciziile pe care le iei in aceste zile, in ce priveste expunerea, statutul profesional, imaginea si ambitiile in acest sens, se vor reflecta in viata personala, in felul in care te simti si te vezi, in evolutia relatiilor cu cei mai dragi oameni din viata ta. Mai exact, e necesar sa renunti la un drum inadecvat, sa-ti ajustezi actiunile si atitudinea, sa-ti revendici autoritatea in zona profesionala, revenind la valorile care te-au consacrat ca bun profesionist. Ceea ce acum poate fi resimtit ca pierdere in plan socio-profesional poate fi, de fapt, un mare beneficiu pentru sulfetul tau.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Cand caile pe care vrei sa inaintezi se infunda, e semn ca ai nevoie de o ajustare. In cazul tau, ajustarea trebuie facuta la nivelul propriilor ganduri care, deseori, nu fac decat sa construiasca scenarii nefavorabile. Asadar, astazi uita-te ce gandesti despre anumite dorinte, teluri, aspiratii. Vezi daca gandirea ta se aliniaza cu succesul. Daca nu, pur si simplu schimba perspectiva, renunta la unele convingeri, fii gata sa-ti purifici gandul si cuvantul.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții