Horoscopul Săptămânii 18-24 martie 2024

Horoscop Urania Provocări pentru Săptămâna 18-24 martie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodi...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 2 Mai 2018

Written By NIKE B. on miercuri, 2 mai 2018 | 05:48


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 2 Mai 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Este gresit sa aveti reactii impulsive fata de persoana la care tineti. Nu va alarmati cand sunteti abordat de cineva care va admira si nu uitati sa pareti greu de atins. Este cea mai buna metoda din dragoste, mai ales daca nu ati mai simtit-o de mult.


Horoscop pentru femeia din Taur

Poate nu va dati seama ca partenerul dumneavoastra simte ce simtiti si dumneavoastra. Amandoi incercati sa mentineti un control emotional atunci cand sunteti pusi fata in fata cu o situatie neplacuta, dar obisnuita. Daca nu vorbiti despre aceste probleme, nu va veti da seama cat de mult semanati la gandire. S-ar putea ca aceasta perioada sa va lege foarte mult.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Calitatile dumneavoastra verbale si intelectuale sunt usor de recunoscut in aceasta perioada. Chiar daca s-ar putea sa lasati o impresie puternica unei persoane, aveti grija daca va flateaza prea mult. Ganditi-va putin de ce va complimenteaza. Ganditi-va serios!





Horoscop pentru femeia din Rac

Este o perioada de transformare voluntara a atentiei dumneavoastra. Cautati adanc, in dumneavoastra, moduri de a deveni o persoana mai buna si de a va gasi intelegerea spirituala prin intermediul altora, dar mai degraba prin intermediul intuitiei proprii. Toate practicile de meditatie si analiza spirituala personala sunt foarte utile in aceasta perioada.

Horoscop pentru femeia din Leu

Ai incredere in vocatia sau talentul tau cu care faci bani, iar acest lucru te avanseaza. Vei gasi noi moduri de a arata lumii ce talente ai. Vei avea ocazia sa-ti expui ideile pentru a putea fi laudate.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Afirmati-va mai tare, daca nu va ia nimeni in serios. Daca incercati sa multumiti pe toata lumea in continuu, niciodata nu o sa puteti sa va spuneti punctul de vedere. S-ar putea sa fie nevoie de o demonstratie de forta sau de control pentru a capata atentia cuiva important in aceasta perioada.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Va simtiti ca un rasfatat astazi, motiv pentru care preferati sa stati in casa alaturi de persoana iubita. Ar fi bine sa nu socializati in aceasta seara, asa ca cea mai buna solutie o reprezinta linistea casei dumneavoastra, alaturi de cineva in preajma caruia va simtiti bine.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Dorintele pasionale va pot coplesi in aceasta perioada, asa ca aveti nevoie de cineva cu care sa le impartasiti. Norocul ii ajuta pe cei curajosi, nu numai financiar, cat si emotional. Fiti putin mai agresiv in relatiile dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Viata dumneavoastra sociala si contactul cu celelalte persoane sunt favorabile astazi. Veti cauta relatii profunde si intime si veti fi dispus sa ii ajutati si sa ii protejati pe cei pe care ii iubiti. Veti fi foarte sensibil si receptiv, de unde rezulta ca altora le va fi mai usor sa se inteleaga cu dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Prea mult foc in ceasta perioada? Nu uitati ca cei care fac prea multe lucruri deodata nu reusesc sa faca niciunul bine. Concentrati-va la ce va pricepeti si lasati tot ce va distrage atentia la o parte.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

O sa vi se para ca nu va mai satisface munca pe care o faceti, motiv pentru care veti fi extrem de nelinistit. Cu toate acestea, nu luati decizii importante pana cand nu v-ati convins ca sunt bune. Actiunile impulsive duc doar la complicatii.





Horoscop pentru femeia din Pești

Obiectivele dumneavoastra din prezent nu sunt deloc clare, asa ca va trebuie un plan regandit pe care vi l-ati facut din timp. Actionati complet neglijent, in cel mai bun caz. Daca stiti clar si sunteti decis cu privire la ce va doriti, veti avea mai mult timp si energie la dispozitie.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții